Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy egyik napról (7 db)

Mitől van az hogy egyik napról a másikra szinte alig van tejem? El fog apadni?

3 hetesek vagyunk

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy kevesebbet ittál, lehet a melegtõl, és attól is, hogy nem érte elegendõ inger a mellet ( kevesebbet szopizott a baba, nem fejtél esetleg ). Próbálj meg sok folyadékot inni, igyál esetleg tejelválasztást segítõ teát, gyakrabban tedd mellre a babát, és fejjél. Sok sikert!

Szia! Lehet, hogy kevesebbet ittál, lehet a melegtõl, és attól is, hogy nem érte elegendõ inger a mellet ( kevesebbet szopizott a baba, nem fejtél esetleg ). Próbálj meg sok folyadékot inni, igyál esetleg tejelválasztást segítõ teát, gyakrabban tedd mellre a babát, és fejjél. Sok sikert!

Mitől van az, hogy egyik napról a másikra a proci hűtőventilátora készenléti állapotban sem áll le, hanem folyamatosan pörög?

Legjobb válasz: A proci hûtésével történt valami, lehet, hogy a hûtõborda elmozdult és annyit melegszik a proci, hogy a BIOS bekapcsolja a ventilátort.

A proci hûtésével történt valami, lehet, hogy a hûtõborda elmozdult és annyit melegszik a proci, hogy a BIOS bekapcsolja a ventilátort.
A kérdező hozzászólása: És mit tudok vele csinálni?

Mitől van az hogy egyik napról a másikra megbolondult a youtube?

Megnyitom a youtube-t elindítok egy videót és alul ami van piros csík az nem csinál semmit és még bele is lóg a kép. Mit lehetne csinálni? Err?l beszélek:

Legjobb válasz: töröld a sütiket, elõzményeket, frissíts rá a flashplayerre és F5-el töltsd újra az oldalt

töröld a sütiket, elõzményeket, frissíts rá a flashplayerre és F5-el töltsd újra az oldalt

Mitől van az, hogy egy pasi az első három hétben istennőként kezel, minden nap keres, hív, érdeklődik. Aztán egyik napról a másikra megváltozik?

Utána mint ha nem is ? lenne hirtelen. Kicsit még bunkó is és meg is bánt direkt. Aztán közli, hogy megváltoztak az érzései. Ez hogy lehet? Kérdem én, hogy van ilyen? Nem voltam szerelmes a fickóba, de ilyen még akkor sem történt velem, hogy egyik nap még a csillagokat lehozta volna az égr?l, a másik nap viszont már nem biztos magában,és inkább hagyjuk. Valakivel történt már ilyen? Miért lehet ez?

Legjobb válasz: elõzõ.nem leszel mert ez tényleg így van.aranyos,imádnivaló,gyönyörû-2 hét és kiismered,aztán már nemhogy nem az aminek hitted,de rá se bírsz nézni.nekem az tette be a kaput a legutolsó ilyennélk amikor hajnali 4 kor arra keltem h mint egy tüdõbajos köhög,mert a napi 2 doboz cigit tolja már 12 éves korától(és akkor volt 24 a csaj). azóta sem érti h miért nem hívom....

elõzõ.nem leszel mert ez tényleg így van.aranyos, imádnivaló, gyönyörû-2 hét és kiismered, aztán már nemhogy nem az aminek hitted, de rá se bírsz nézni.nekem az tette be a kaput a legutolsó ilyennélk amikor hajnali 4 kor arra keltem h mint egy tüdõbajos köhög, mert a napi 2 doboz cigit tolja már 12 éves korától(és akkor volt 24 a csaj). azóta sem érti h miért nem hívom....
Rájött, h nem akar komoly kapcsolatot, és most megpróbál elmarni magától, mert kimondani hogy viszlát, ahhoz gyáva.
Húúúú, most nagyon le leszek pontozva. Saját tapasztalat, ez hogy fordulhat elõ. Elmagyarázom... Szép. Gyönyörû. Mindig csinos. Az ember alig várja, hogy végre megismerje... aztán megismeri. Buta. Felületes. Tájékozatlan. Nyávog. Idegesítõ. Egyre jó, az meg már megvolt háromszor is. Lapát.
Most jött rá, hogy tököd van. Vagy ha nincs, akkor most talált egy nálad jobb, vagy könnyebben megdugható vagy közelebbi vagy feszesebb hüvelyizomzatú csajt. Hagyd ott a gecіbe az elsõ olyan alkalommal, amikor bunkóskodik.
Valóban.Tényleg az lehet a gond, hogy talált egy feszesebb hüvelyizmokkal rendelkezõ csajt:D. Elõfordul.Kezd el az intim tornát.
-.- No comment az elõzõeknek! Hát, magamból kiindulva, lehet, hogy olyan típus, aki megijed, ha azt érzi, hogy lehet komolyabb is a dolog. Viszont ez nem feltétlen jelenti azt, hogy fél a kötelezettségtõl, hanem, azt is jelentheti, hogy sok rossz tapasztalata volt már. Beszélj vele mindenképpen! Egy finom tea, vacsora, vagy kávé mellett, ahogy jól esik. De a másik lehetõség is opció, hogy tényleg megváltozott az érzése, viszont, akkor hagyd a fenébe, még akkor is, ha ez nehéz. Remélem, valamicskét tudtam segíteni. Drukkolok neked! :)
Lehet, hogy éppen szexmentesség az oka. Ha egy lány 1 hónap ismeretség után sem akar ágyba bújni, akkor nem tudok hinni benne. Akad kivétel, de egy idõ után úgy érzem, hogy csak szórakozik velem. Ilyenkor hagyom a fenébe. Voltam úgy, hogy kimentem a kávét fõzni. Ha akkor felhívott volna, repültem volna a randira. Mire kijött a kávé, már kitöröltem mindenhonnan. Elegem lett belõle. (Tudom, hogy gyerekes és hisztis, de felszabadultam tõle.)
A kérdező hozzászólása: Utolsó. Ez eddig a "legszívhezszólóbb" Én is erre tippelnék leginkább.
A kérdező hozzászólása: Nem pontozok le senkit. Úgy gondolom nem ismertek, és most hiába kezdeném el magyarázni, hogy nem vagyok ilyen. Pont ez a lényege. Minden gyönyörû dolgot elmondott nekem. Én olyan más vagyok...és még ecsetelhetném. Mint írtam, egyik napról a másikra történt, hogy már nem is akarózott nagyon beszélni velem. Engem is ért sok csalódás, és õt is. Mondta, hogy esze ágában sincs engem megbántani, soha. Na persze. Nem feküdtem le vele, és nem olyannak ismertem meg, mint aki a szexre hajt. Ritkán került elõ a szex téma. Mondott olyat is, hogy megijedt. Errõl nekem az a véleményem, hogy ha megijed is valaki, attól még nem kell egyik napról a másikra csak úgy hirtelen feladni, és nem keresni többet. Mert ez bunkóság. Utána még írt nekem "szépeket", amivel pont az volt a célja, hogy megbántson. Azért is írtam ki ezt a kérdést, mert egyszerûen nem fér a fejembe, hogy mégis miért....
valószínûleg jobban megismert, és úgy gondolja, hogy mégsem illetek össze. elõttem a két úriember leírta ezt kissé vulgárisabban is, de ez a helyzet. én is voltam már így pasival. tetszett, elsõre szimpatikus volt, aztán kiderült, hogy mégse ezt a lovat akartam...
Mert rájött, hogy nem érsz annyit. Minden kapcsolat képmutatásra és hazugságra épül. Mindkét fél linkel és a legjobb arcát mutatja és csak idõ kérdése, hogy mikor derül ki, hogy az ember milyen is valójában. Lehet, hogy ezúttal te buktál le hamarabb és ezután már nem érte meg neki.

Azt a kerdesem hogy mitol johetett egyik naprol a masikra elo egy csomo pattanas az arcomra? Eddig nem volt aki tud az segitsen! Ja es mingyar egy hete ott van! Mi oka lehet?

Legjobb válasz: Igen, ezert nincs ekezeted. Hormonalis oka, füszeres etkezesre valtas, egy bizonyos etel, pl. sajt okozhatja, szoval sok oka lehet.

Igen, ezert nincs ekezeted. Hormonalis oka, füszeres etkezesre valtas, egy bizonyos etel, pl. sajt okozhatja, szoval sok oka lehet.
Nekem ilyesmi mogyorótól van. Meg egy bizonyos mosószertõl is kiütéses leszek.
Valószínüleg attól, hogy nincs magyar billentyûzeted.
Mert abba korba értél , amikor a hormonok dolgozni kezdenek .

Mitől lehet az. Hogy a gépem szinte az egyik naprol a másikra csiga lassu lett.80/25. ös netem van. Eddig nem volt gond. Letöltések müködnek rendessen. A böngészéssel vannak leginkább gondjaim. Esetleg egy ujratelepités megoldaná a bajomat?

Legjobb válasz: router túlmelegszik. napokban nem tudom miért, szétterhelik a routerem tûzfalát a támadások, ami miatt kikapcsol 2 óránként napközben. éjjel meg semmi gondom sincs.

router túlmelegszik. napokban nem tudom miért, szétterhelik a routerem tûzfalát a támadások, ami miatt kikapcsol 2 óránként napközben. éjjel meg semmi gondom sincs.
Mobilnet is feltûnõen lelassult, tegnap letöltöttem egy nagyobb (ingyenes) programot. De NEM torrent, nem filmletöltés, csak egy ingyenes program! Szerintem kémkednek és szimatolnak a letöltések után. Ezennel közlöm a T. Hatósággal: az OpenOffice.org 3.2.1 ingyenes irodai program és nem illegális filmletöltés. Az igaz, hogy terjedelmes, de ennyi!
Mozilla Firefox a böngészõd? Az elõzõ frissitése (3.6.5) rossz, ma érkezett az újabb (3.6.6). Frissitettem, felgyorsult.

Egyik naprol a masikra vettem eszre hogy a 2 anyajegyembol masnapra 28 lett es ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni. Szerintetek ez mitol van?

Legjobb válasz: Valószínû ,hogy ez csak valamilyen fajta allergikus reakció tehát el fog múlni.

Valószínû , hogy ez csak valamilyen fajta allergikus reakció tehát el fog múlni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!