Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy egy csomó lány (2 db)

Mitől van az hogy egy csomó lány lába olyan szép barna?

Mármint úgy értem hogy nagyon-nagyon barna...már sokan június elején is...napozástól,szolitól szerintem nem lehet vkinek ilyen szine,max ha egész nap aszalódik... a barnitók meg foltot hagynak,tehát attól sem lehet...vagy igen?

Legjobb válasz: A szoláriumtól, ezt elhiheted. :) Én is járok rendszeresen szoliba és aranybarna vagyok. Nem kell ehhez egész nap aszalódni. Hetente egy 10-15 perc. De persze van, aki egy órára beáll a szoliba. Én csak 10-15 percre és így is tökéletes. :)

A szoláriumtól, ezt elhiheted. :) Én is járok rendszeresen szoliba és aranybarna vagyok. Nem kell ehhez egész nap aszalódni. Hetente egy 10-15 perc. De persze van, aki egy órára beáll a szoliba. Én csak 10-15 percre és így is tökéletes. :)
Szolárium, sajnos... én kifejezetten taszítónak találom az ilyen mû nõket.
Sokan szoláriumba járnak, hogy elérhessék a barna színüket. De ha mondjuk kreol a bõröd színe akkor elég egy kis barnító krém is, csak úgy kiegészítésnek. :)
Miért kell leszólni a szolisokat??? Én is járok. Sajnos idén még nem jutottam vízpartra, ezért megyek, hogy legyen színem. És ettõl nem vagyok néger, se cigány, se szolis picsa.
Áhh nekem is fehér a lábam, mert én a vízben vagyok és nem a parton pirulok mint egy darab sülthús. Szoliba se járok. Néha ránéznek a lábamra és utánamszolnak, de legalább nem egy agyonégetett plázacica vagyok... Egyépként a önbarnítós testápolók jók, és nem hagynak foltot, barnítót ne használj foltos lehetsz ha hibázol. Apámnak van egy ilyen rendzerváltás elötti kék lámpája, valami olyasmi mint a szoli...hát 10 perc se volt de olyan durván leégtem, hogy másfél centi mélyen is fájt a bõröm...de már 2 hónapja sima a hátam, és sehol egy bõrmiba, de ezt lábra nem ajánlanám... A barna lányok valószínûleg barnítóznak és szoliznak...szerintem ez butaság, de legalábbis idõpocsékolás. Tessék strandra menni és vízbe menni...Azokat nagyon utálom akik kimennek a strandra, vagy a partra és az égvilágon semmit nem csinálnak csak kifekszenek és pörkölõdnek...
Tényleg a szolitól barnák. A szolárium azért jó mert viszonylag hamar lehet oylan szined mint ha kinn napozol egész nap. Viszont nagyon kell vigyázni mert könnyen elrákosodhat a bõröd. Én 2hetente szoktam 10 percre menni és igy pont elég.

Egy 14 éves lánynak lehet mellrákja? Vagy mitől lehet az, hogy csomó van a mellemben?

Nagyon félek,hogy mellrákos vagyok.Csomót érzek a bal mellemben.De miel?tt a csomó megjelent volna egy rovar csípett meg.Abban reménykedem,hogy attól van és el fog múlni.Írjatok,hogy mit?l lehet,mert nagyon félek.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem kell beleélned magad abba, hogy mellrákod van. Menstruálsz már? Mert a ciklusod alatt mindig más és más a melled állapota... lehet tejmirigy, vagy akár a bogárcsípés is. Ne ijedj meg. Várj vele, hátha elmúlik (ha csak a rovar miatt van, el fog múlni hamar- mondjuk szerintem annak a bõrödön látható jelei is lennének, mondjuk pirosodás vagy ilyesmi) ha nem múlik el akkor azért menj el orvoshoz.

Egyáltalán nem kell beleélned magad abba, hogy mellrákod van. Menstruálsz már? Mert a ciklusod alatt mindig más és más a melled állapota... lehet tejmirigy, vagy akár a bogárcsípés is. Ne ijedj meg. Várj vele, hátha elmúlik (ha csak a rovar miatt van, el fog múlni hamar- mondjuk szerintem annak a bõrödön látható jelei is lennének, mondjuk pirosodás vagy ilyesmi) ha nem múlik el akkor azért menj el orvoshoz.
Lehet hogy csak egy zsírcsomó, egyik ismerosomnek is az volt. De inkább keress fel egy orvost, és ne kockáztass.
A mell állandóan változásban van, nõ, és amúgy is tele van mirigyekkel, amiket nagyon szépen ki lehet tapintani. Kisebb-nagyobb csomók mindig vannak benne, a rákos csomónak viszont teljesen más tapintata van, sokkal kifejezõbb, kitapinthatóbb, mintha egy borsó lenne a bõr alatt, vagy belül és lehet mozgatni is. A növési, normál csomókat nem lehet körültapintani, és nagyobbak is. És a rákos csomó nem fáj, csak komolyabb stádiumokban. Amúgy is ritka lenne 14 évesen. Nyugodj meg, csak nõnek a melleid, ne pánikolj. Ha nagyon félsz, nézesd meg, de szerintem felesleges.
rosszindulatu csomot nem lehet mozgatni
Nyugi, ez szerintem is csak egy zsírcsomó, vagy növõgörcs, ahogy ez nagymamám hívta. Nekem is, a hugomnak is voltak ilyenek. Magától elmúlik, ne izgulj! Bár egy nõgyógyászati vizsgálat nem árthat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!