Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy egy (669 db)

Az mitől van, hogy egyre kevesebb hely van a D meghajtómon? Total Commanderben vettem észre, mikor kiléptem egy mappából, vagy visszaléptem vagy beléptem egy másik mappába, és láttam, hogy egyszer 200 mega, egyszer 100 mega tűnt el a meghajtóról?

Legjobb válasz: Ne csak lépegess, használd is a Total Commandert! Ha ilyen eltûnést látsz, akkor keress rá a *.*-ra olyan kitétellel, hogy az elmúlt 1 vagy 5 percben módosított fájlokat mutassa csak. (Az 5 perc azért célszerû, hogy ha sok fájl van a rendszeren.) Viszont ha Chrome böngészõt használsz, az szokott ilyesmit csinálni, hogy pl. 2-3 hónap alatt annyiszor frissíti magát a tudtod nélkül, hogy csak a telepítõfájljai a 3 hónap alatt 500MB-ot is elfoglalhatnak és emellett sok esetben a korábbi telepített verziókat is megtartja... és ez csak 1 program. A MSN Messenger 7.5 felett is ilyen volt, hogy mindenféle haszontalan adattal 1 hónap alatt 1,5GB-nyi adatforgalmat és HDD telítettséget ért el.

Ne csak lépegess, használd is a Total Commandert! Ha ilyen eltûnést látsz, akkor keress rá a *.*-ra olyan kitétellel, hogy az elmúlt 1 vagy 5 percben módosított fájlokat mutassa csak. (Az 5 perc azért célszerû, hogy ha sok fájl van a rendszeren.) Viszont ha Chrome böngészõt használsz, az szokott ilyesmit csinálni, hogy pl. 2-3 hónap alatt annyiszor frissíti magát a tudtod nélkül, hogy csak a telepítõfájljai a 3 hónap alatt 500MB-ot is elfoglalhatnak és emellett sok esetben a korábbi telepített verziókat is megtartja... és ez csak 1 program. A MSN Messenger 7.5 felett is ilyen volt, hogy mindenféle haszontalan adattal 1 hónap alatt 1, 5GB-nyi adatforgalmat és HDD telítettséget ért el.

Az mitől van hogy egy gmailes vagy hotmailes e-mail címről nem érkezik meg az üzenet egy freemail vagy citromail vagy mittomén milyen e-mail címre?

Legjobb válasz: Freemail-re nem csodálom, az egy trágya. Ott még a Freemail-es leveleket sem azonnal kaptam meg. Citromail-el is anno tapasztaltam pár perc késéseket. Mittoménrõl nem tudok nyilatkozni.

Freemail-re nem csodálom, az egy trágya. Ott még a Freemail-es leveleket sem azonnal kaptam meg. Citromail-el is anno tapasztaltam pár perc késéseket. Mittoménrõl nem tudok nyilatkozni.

Mitől van, hogy egy játéknál az ajánlott rendszerkövetelményeknél bőven erősebb gépem van de a játékban mégis játszhatatlanul alacsony FPS-em van?

Legjobb válasz: Ez csak 1000 dolog okozhatja. Vírus, háttérben fut program, rossz driver, rossz a játék. Hirtelen ennyi jut eszembe, de ezen túl még lehet rengeteg oka.

Ez csak 1000 dolog okozhatja. Vírus, háttérben fut program, rossz driver, rossz a játék. Hirtelen ennyi jut eszembe, de ezen túl még lehet rengeteg oka.
Valószínûleg driver hiba, azt kellene legelõször frissíteni, aztán ha nem eredeti a játék, lehet a rossz crack is a hiba oka, és intéznék egy vírus ellenõrzést, ha ezek után sem jó, akkor azt írd meg.


Mitől van, hogy egy 40 éves férfinak nincs vagy csak nagyon rövid ideig tartó gyenge orgazmusa van?

Legjobb válasz: Kismillió oka lehet a szervi bajoktól a pszicológiai problémákig. El kell menni urológushoz, ha ott minden rendben akkor felkeresni egy szexológust.

Kismillió oka lehet a szervi bajoktól a pszicológiai problémákig. El kell menni urológushoz, ha ott minden rendben akkor felkeresni egy szexológust.
Én olvastam, de ez másokat nem állít meg.
Ha nem érzed fizikainak, akkor esélyesebb, hogy fejben tartod távol magad az örömtõl. Ha igaznak tûnik, akkor úgy is van. Mondanám, hogy valamit nem csinálni a legkönnyebb, és ez is igaz, de van sok-sok jobb megközelítés. Van aki azt mondja, egyenesen istenkáromlás nemet mondani az élet ajándékaira. Nem kell rá méltónak lenni, kapjuk, és adjuk is az ajándékokat. Az öröm külön faj. Nincs vele gond. Vagy amikor azt mondják, hogy gond van vele, akkor - milyen fura - már megint a szélsõségekkel van a gond. Az a bizonyos "ló másik oldala" világ. Egyszerû lesz, de nem tudom a konkrét lépéseket. Te viszont igen :)
Ezt honnan tudjuk amikor itt az átlagéletkor 12?
A kérdező hozzászólása: Nem olvastad a pirossal irt 18 éves korhatárt?
elfogyott az üzemanyag
1., Valójában nem tetszel neki, mint NÕ. Lefekszik Veled, de igázából mást kíván. 2., Ha Te vagy neki a Nõ, akkor nem izgatod fel eléggé. 3., Unja már a szexet. 4., Sokat maszturbál.

Mitől van hogy egyik nap nagyobb a pocakom a másik nap meg kisebb, de sokkal. Melyik az igazi méret? 14 hetes vagyok.

lehet hogy ha nagyobb csak puffadás miatt van?

Legjobb válasz: Igen, valszínû a nagyobb poci az a puffadástól van még ilyenkor.Szerintem a reggeli a mérvadó, legalábbis nálam.Függ hogy mit eszel, mert ami felfújja az embert.Minden jót!

Igen, valszínû a nagyobb poci az a puffadástól van még ilyenkor.Szerintem a reggeli a mérvadó, legalábbis nálam.Függ hogy mit eszel, mert ami felfújja az embert.Minden jót!
A kérdező hozzászólása: De valamikor reggel is már nagyobb és akkor egész nap nagy, kemény.
Csak az emésztésed játszik. Nem tudom, székrekedésed van-e, de az is képes csodákra, ne foglalkozz ezzel. Nézegesd a heti átlagot, vagy még azt sem, elég ha az UH-n követik a bébi fejlõdését :)

Az mitől van, hogy egy idő után a gép lefagy a játéktól?

Túl nagy a Játék? És ha igen mit kel növelni, hogy normálisan fusson? Általában 45-90 perc közt lefagy az egész rendszer, és nem lehet vele SEMMIT kezdeni... Mit fejlesszek rajta?

Legjobb válasz: eddig csak ennél a játéknál észleltem a hibát. De másnak tökéletesen megy, tehát csak géphiba lehet...

A kérdező hozzászólása: eddig csak ennél a játéknál észleltem a hibát. De másnak tökéletesen megy, tehát csak géphiba lehet...
Nagy a meleg, javítani kel a hûtésen, portalanítás,

Az mitől van hogy egy csúcstechnológiás gépen akadozik a real racing 3?

Egy LG Optimus 4x-em van és szerintem nem nagyon kéne akadoznia a játéknak. Mitől akadozhat?

Legjobb válasz: Lehet hogy sok progi fut a háttérben. Lõj mindent és úgy próbáld.

Lehet hogy sok progi fut a háttérben. Lõj mindent és úgy próbáld.
A 4X rettentõ szarul van optimalizálva. Csomó játék akad rajta. (Volt ilyenem, hamar túladtam rajta)
Szerintem szerezz be egy task managert, és lõdd ki a futó alkalmazáokat. Nekem az Xperia U-mon röhögve elmegy akadás nélkül, pedig a 4x hardverben jóval erõsebb.
Hiába csúcs , ha LG a márka...
Itt nem a hardveren múlik, optimalizáció NULLA. Tényleg. És ez az összes Tegra 3-as cuccra igaz. A mostani One X-emre is. Szégyen. A Tegra 2 sokkal jobb volt, teljesítményben sem volt érezhetõen gyengébb ( csak benchmarkokban ), és optimalizáltabb volt.

Mitől van, hogy egy kiadós edzés után jól érzem magam?

Legjobb válasz: mert a mozgás endorfint termel

mert a mozgás endorfint termel
A kérdező hozzászólása: (valami olyasmit hallottam hogy természetes ópiátok szabadulnak fel a testben...ez igaz?)
Szerintem azért, mert "megindul" a vérkeringés, több oxigén jut az agyba.
adrenalin
Sztem. mindegyik
Így van, kiadós mozgáskor sok endorfin ("boldogsághormon"), ettõl érzed magad jól.
*termelõdik

Az mitől van, hogy egy normális srác /18 éves, szűz/ (nem iszik, nem cigizik, nem töri össze az első megállót amit meglát, nem firkálja össze a buszok üléseit, nem szól be senkinek, nem nagyképű. ) és még aránylag normálisan is nézki? !

Talán annyi hibája van hogy kicsit félénk. De akkor miért nincs barátn?je?

Legjobb válasz: Én is szûz vok még és idõsebb vagyok nálad. Hasonlóan láttam a világot, mint ahogy most te. A lelkiismeretbõl és a félénkségbõl kell veszíteni, menni fog a dolog én legalábbis már úgyérzem. Mióta kicsit felengedtem magamat a gátlásaim alól, sokkal jobb. Ha szülõkkel lax költözz el, az önállóság segít, legalábbis rajtam segített.

Én most vagyok 25, már házas - de 21(!!!) éves koromban volt életemben elõször(!!!) barátnõm egyáltalán. Amúgy dettó ugyanolyan voltam/vagyok, mint te. És mindebbõl mi következik? Elmondhatom: _érdemes_ várni. Mert amikor aztán lett barátnõm, az valóban egy páratlan nõ volt, a szó legjobb értelmében - valamivel késõbb pedig, a feleségem szintén egy csodálatos nõ lett, aki szintúgy sok tekintetben jobb is annál, mint amit remélni mertem. (És gyorsan leszögezném, itt nem csak külsõségekrõl beszélek; arról is, de nem csak) A dolog mechanikája pedig igen egyszerû: _KEVÉS_ az olyan lány/nõ, akiknek az ilyen fiúk jönnek be, ezért _SOKÁIG_ tarthat, amíg akár csak eggyel is összefutsz. De _ÉRDEMES_ türelemmel lenni, mert _ÕK_ azok, akikbõl tényleg a _LEGJOBB_ barátnõ és a késõbbiekben a _LEGJOBB_ feleség is lesz. Soha egy percig se bánd tehát, hogy ez van, hanem örülj neki maximálisan, mert ez azt jelenti, hogy amikor viszont lesz barátnõd, az nagyon jó is lesz. Mondjuk a félénkséget tényleg érdemes lecsiszolni, de ezt könnyen meg lehet oldani: bármikor, ha lánnyal vagy együtt, nézz rá úgy, mint egyszerûen csak egy új ismerõsre, akivel elbeszélgetsz, akivel megismerkedsz. Ha kölcsönösen tetszetek egymásnak, akkor ebbõl már adni fogják magukat az érzelmek is, ha meg nem, akkor is van egy kedves ismerõsöd/jó barátod, szóval egyszerûen nincs mitõl félned... és máris volt félénkség, nincs félénkség, nyugodtan és nyíltan beszélhetsz bárkivel, mert semmit nem veszíthetsz. És végül egy tipp: http://www.love.hu . Én itt találtam meg a feleségem. Hátha neked is szerencséd lesz. :)
Én is szûz vok még és idõsebb vagyok nálad. Hasonlóan láttam a világot, mint ahogy most te. A lelkiismeretbõl és a félénkségbõl kell veszíteni, menni fog a dolog én legalábbis már úgyérzem. Mióta kicsit felengedtem magamat a gátlásaim alól, sokkal jobb. Ha szülõkkel lax költözz el, az önállóság segít, legalábbis rajtam segített.
Hát ebben a korban azért elég tipikus hogy a lányok egy része kifejezetten a balhés meg reménytelenül betörhetetlen srácra hajtanak, mert olyan "vadak". Akik meg nem, talán kiábrándultak egy idõre a pasikból (csajosesteznek miegymás)...érdemes ilyenkor sokat összehívni a haveri társaságot, esetleg egy fiatalabb tesó társaságával vegyítve, elvállalni egy idõszaki melót olyan helyen ahol sok a korodbeli (pl. egy filmes online-újság, vagy zenés újság akármi), ha kihagynád a discos ismerkedést, mert ott úgyse olyan csajsziba botlasz majd. jah 23/L voltam
Én is ilyen voltam, mint te (és még mindig ilyen vagyok, csak kevésbé félénk), sajnos nincs mit tenni, a sok igénytelen nõnek nem ilyen pasikra van igényük. Amit tudsz tenni: 1. megváltozol és átmész bunkó vagányba, az sokaknak bejön. 2. azt csinálod, mint én és odamész fûhöz-fához ismerkedni élõben is és neten is. A második pontra azt mondanád, hogy félénk vagy stb, de erre csak ennyit mondok: xard le a félénkséget! Ha látatlanból nem neked való nõ, akkor úgy állj hozzá, hogy mégis ki az hozzád képest. Ha viszont neked való, akkor nem tudsz elõtte olyan baromságot kinyögni, amit ne pozitívan venne, hisz gondolj bele: egy rendes normális lányt keresel, aki belsõ tulajdonságokban hasonlít rád, tehát gondold el hogy reagálnál arra, ha egy kedves lány odamenne hozzád. Szóval csak bátorság :)
Szia Szerintem nem veled van a baj :) De az legtöbbször igaz, hogy a nõknek a "rosszfiúk" jönnek be. Nekem is... Azért mert, izgalmasabbak. Tudom, hogy átverhetnek, megbánthatnak, de akkor is izgi. És ami izgalmas az szexi is. Ha te nem akarsz ilyen lenni (ami azért jó dolog :) ) akkor annyit tudsz tenni, hogy valami mással teszed érdekessé magad, valamiben nagyon jó vagy ami lenyûgözi a csajokat. Vagy legyél nagyon jóképû :) ) Esetleg olyan körökben keresgélj lányokat, akik hasonlóak, mint te és nem a felületes szerelmet keresik valami zselézett hajú, bunkó, õrült és agresszív sráccal :)
Az elsõ kettõ kritérium kivételével a többi én is vagyok (ill elsõ is csak mértékkel), de talán tudok hasznosat írni én is :) Mindenképp keresd az olyan alkalmakat, ahol nõ közelébe juthatsz. Legyen az koncert, kocsmázás, akármi. Kocsmázás: tudom, hogy nem iszol, de nem is kell. A lényeg, hogy érezd jól magad. Egy csocsó, billiárd, darts pl jó, ha van. Akkor látszik, hogy nem csak egy társaság után kószáló valaki vagy. Csocsót pl 4-en játszák, ha kint vagytok 10-en, akkor a top4-ben vagy (úgy tûnsz) és a lányok nem az asztalnál ülõket fogják nézni, hanem aki más, mint a többi, mást csinál. Közben ki lehet szemelni az "áldozatot". Fõleg akkor jó ez, ha lányok is csapódnak a ti társaságotokhoz. Konkrét módszer nincs, de valahogyan szóba kell elegyedni vele - akár odahívni játszani, majd vele leülni. Koncert: "odakerülsz" a lány mellé, együtt élvezitek a zenét. Aztán megkérded, nincs-e kedve hátramenni/kimenni veled egy kicsit leülni. Ha nem megy, mész odébb más lányhoz :) Mostani barátnõmet pedig úgy "kaptam" meg, hogy egy beszélgetõs összeülés volt, ahova õ is megérkezett. (Havert rávetem, hogy ne barátnõjénél legyen, hanem hozza el közénk, és barátnõje hozta az õ barátnõjét is) Szemezés már volt, és szerencsére olyan témák voltak, amihez hozzá tudam szólni értelmes dolgokat, így nem vesztem el a többiek között. Aztán én is kikísértem õket a buszra - barátnõjét ugye haver kísérte, zavarni nem akartunk, így beszélgettünk egyet. A lényeg, hogy az 'alfa-hímek' között legyél (Nem pont a rongálók között, de az talán nem baj, ha körülötted isznak. (Bár anélkül is lehet jó társaság :) )), és ha tudsz szervezkedni is, hívass lányokat a többiekkel :) . Lehet próbálkozgatni, de lehetõleg hozzád hasonló lányt keress, ezt úgyis látni fogod rajta. Ha van jó beszélõkéd, akkor nem lehet gond, ha nincs, az sem baj. Mindenki szeret beszélni, hallgasd csak a lányt érdeklõdve, de azért idõnként legyen egy-egy témád neked is. A kínos hallgatások ellen pár dolgot találj ki, amirõl tudsz beszélni, érdekelhet egy lányt is, és be is tud kapcsolódni. Mostanában elég hideg van, így talán ide illik ez is: mikor barátnõmet megismerkedésünkkor kikísértem a buszra, sokat kellett várni. Leültünk, de csak 3 hely volt, és hidegek is voltak, így õ nem akart leülni. Aztán felajánlottam a kényelmes, meleg ölemet (akár lehet bíztatni is, hogy nem élsz vissza a helyzettel, neki csak jobb lehet). Ugye õ sem akar lecsúszni, Te is hova tedd a kezedet: egyikkel fogod a derekát, ezzel tartod, másik mehet a térdére. Aztán lehet simogatni picikét, aztán egyre jobban. (azért az kell, hogy elõtte jót beszélgessetek) Tudom, nem könnyû megteremteni a helyzeteket, de lehet próbálkozni. Vagy tényleg erõt veszel magadon, és próbálkozol mindenkinél. Remélem azért számodra hasznos is volt ebben a "néhány" sorban :)
szerintem nincs veled semmi baj csak próbálj meg kicsit változtatni azon h félénk vagy.mert ha próbálkozol mit veszthetsz?én tudom:semmit!!!!!a sok vandállal meg ne törõdj és ne legyél olyan mint õk és akkor meglátod 1szer eljön az igazi:) (1kedves barát)
A legjobb, ha az ember vegyíti a kettõt. Ne legyél jó fiú, de azért látszódjon rajtad, hogy nem vagy felelõtlen. Ha normális gondolkodásod van, netalántán okos vagy és mûvelt, az a megfelelõ rétegben tiszteletet vív ki magának. Ne menõ akarj lenni, hanem magaddal békében élõnek. Minden nõt elõbb-utóbb vonzani kezd egy kiegyensúlyozott férfi, aki biztonságot tud adni. Ha emellett még ravasz is vagy és van benned egy jó adag csibészség és rámenõsség, akkor nem lesz gond.
Félénknek lenni komoly gond és valószínûleg nem jársz lány társaságba.
"Talán annyi hibája van hogy kicsit félénk" "De akkor miért nincs barátnõje?" válasz kicsit félénk. a kérdés értelmetlen. 2. a csajok nem az ilyenek nem kellenek.
Azért rocker vagy bármilyen más irányzat követõje ne azért legyél mert divat, az nem vezet jóra. Nekem pl hosszu hajam van, mégsem vagyok rocker, csak jól áll és buknak rá a csajok:P Változz, de ne feltétlen rossz irányba, néha kis buli az nem rossz. Inkább lazább irányba.
A kérdező hozzászólása: Sztem változtatni fogok még hozzá rossz irányba. Mert így soha nem fog semmi össze jönni. És már nagyon nem bírom nõ nélkül. Lett volna egy lány de sajna egy másik srác tetszik neki. De nem adom fel. Ha nem sikerül akkor megfogok változni. talán rocker leszek :) ... vagy vmi más... de komolyan! Mert azt mondja lány hogy aranyos vagyok meg ilyenek. Nincs velem semmi baj azt mondja. de akkor mért nem jár velem... ha a másik srác nem lenne talán sikerülne.
sok hasznos ötlet van itt :) elõször is, ugye tudod, milyen ritka jelenség vagy? :) 18/L vagyok, és nem sûrûn találkozok ilyen srácokkal... egyébként vannak akiknek pont a félénkebb típusok jönnek be. csak azért ne változtass, hogy végre legyen már egy csajod.. nem tom, így lányként nem tudok sok mindent tanácsolni, fõleg mert 1. már egy csomó mindent leírtak itt, 2. sztem jó vagy így, a félénkségeden meg más nem tud változtatni, csakis te :) Hajrá!
Szia! Elõször is, tartsd meg jó szokásod és továbbre se cigizz, igyál stb., mert arra csak a pénzt dobod ki, és lehet, hogy épp egy olyan estén mulasztod el életed nõjét. Amit pedig tanácsolni tudok, hogy nézelõdj az utcán, nézz a lányokra (arcukra) és mosolyogj rájuk ha megtetszik valamelyik. Ha pedig vissza mosolyognak rád, akkor azt egy fajta jelnek veheted, és odamehetsz esetleg hozzá beszélgetést kezdeményezni. Ne ijedj meg a visszautasítástól!!! Az egyik barátomnak szoktam mondogatni, hogy 10 lányból 1 pont õrá vár. És ha visszíutasítanak 3an, azt nem úgy kell felfogni, hogy ez nem az az 1 volt, hanem hogy ez a három közelebb vitt ahoz, hogy megtaláld Õt. :) Sok sikert! (L/18)
A "nem iszik" en változtass. Nem kell full részegségig innod magad, de néha kis ital nem árt, felszabadítja a gátlásokat. Én is hasonló típus voltam, aztán mikor ittam kicsit megnõtt a szám, és a csajoknak bejött a duma, össze is jött ez meg az. Mondjuk szexre még várni kellett, de a kezdeti sikerek meghozták az önbizalmam és a barátnõm.
Jaj ez olyan bosszantó mikor itt rinyálnak a fiúk...fogadnék, hogy nem is lépsz semmit , hogy legyen, és közben a felszínes cicababákról álmodozol, közben pedig a vad fiukra vágyó láynokat itélitek el...ugyan...én sose vágytam vad fiura abarátom is elég félénk volt míg össze nem jöttünk, de azért képes volt kezdeményezni....Ne itt kérdezgesd hogy mért nincs hanem menj bulizni, érezd jól magad a bõrõdben, mert ha te szarnak tartod magad , hogy várod el másoktól , hogy nekik ne ez legyen a benyomásuk...
A kérdező hozzászólása: Ez barátom nem igaz és te is tudod! Inkább cigizz, igyál, hízz meg, verj szét mindent és mindenkit. És persze legyél bunkó.
off: elõzõ: gratulálok az értelmes és ép mondatokhoz :D on: Figy, ugyanebben a cipõben jártam! Rájöttem, hogy mi a megoldás, és utána elég hamar meg is találtam a párom! Az dicséretes, hogy rendes pasi vagy, ezen ne is változtass. Viszont a kisugárzásodon kell változtatni, méghozzá azt kell érezniük a körülötted lévõknek, hogy dinamikus egyéniség vagy gyors felfogó készséggel! Ezt én például úgy értem el, hogy elkezdtem nagyonsok emberrel beszélgetni nagyonsok mindenrõl, új elméleteket alkottam meg sokat olvastam. Ha megváltozik a kisugárzásod, akkor a többi már magától fog jönni. Ja de a kisugárzás alapja hogyan tud megváltozni? Egyszerûen csak akarnod kell minden porcikádból! Aludj el úgy, hogy érezd, hogy a következõ nap mennyivel jobb leszel, mint az elõzõ nap. Lényegében ennyi. ui.: kisugárzást módosító tényezõk: pl új sport, vagy teljesen új tevékenység, amiben FOS vagy, de fejlõdni fogsz idõvel, mert ez megnyomja picit felfelé a morált.

Mitől van a dízel motornak az a jellegzetes zakatoló hangja? és mitől van hogy a nagy prémium márkák AUDI BMW úgy zakatol a motorja mint egy "traktor" egy kisebb márkának pedig sokkal csendesebb kúltúráltabb a járása.

valamelyik autó márkának null kilométeres motorral nagyon szép szinte minimális "zakatolása van" pl induláskor gyorsításkor, de van amelyik ugyan így indulásnál gyorsításnál null kilométeres motorral úgy zörög mint egy traktor. múltkor egy új 520D BMW elment mellettem nagyon finoman, kis gyorsítással a városban, és nagyon hangosan zakatolt a motorja

Legjobb válasz: a kopogásos égés miatt.

a kopogásos égés miatt.
A dízel motornak ez a "traktorhang" a jellegzetességük. Minnél nagyobb a CCM annál erõsebb ez a hang. A nagyobb limuzínokban jellemzõen 2000 ccm feletti motorok vannak. Más "városi kisautó" márkáknál meg általában 1.4 - 1.5 - 1.6 motorok vannak.
baromság. az 1.8as bmw-nek is nagyobb hangja van mint a 2.5ös fiatnak pl. mert erre játszik a sok menõ, bár nem mindenki menõzik vele (nem mintha lenne mire) de pl. páromnak bmw-je van és egyfolytában elõzgeti a kocsikat mert õ a jani. a hajamat tépem tõle
A diesel motor jellemzoje az ongyulladas folytan bekovetkezo eges. A reggebi adagolos szemelyautokban ennek a hangjat egy elokamra nevezetu formedvennyel probaltak tompitani kisebb nagyobb sikerrel.A mai motorokban mar kozvetlen befecskendezes van tobb reszletben igy probaljak csokkenteni a zajokat. A masik jellegzetessege a hogy hosszu loketu vagyis a lokethossz hosszabb mint a dugattyu atmeroje es amikor a dugattyu a felso holtpontra er atvaltaskor nagyobbat csapodik. Ezenkivul a kompresszio viszony 30:1 vagy magasabb erteket kepvisel, a robbanasok ereje hatarozottan nagyobb vagyis erosebb anyagbol kell a hajtokart a dugattyut es az egyebb forgo tomeget kepviselo alakatreszeket kesziteni..nagyobb tehetetlenseg es ezaltal az illesztesekbol adodoan nagyobbak a az eggyes elemek holtjateka.
A kérdező hozzászólása: ladybird zöld kéz neked :) ))))
Koszonom...bar tudni kell hogy a Felesegem regisztralt fel es En is raleltem erre a gyongyszemre ahol segithetek az embereknek egy kicsit bban amiben jo vagyok :) Es ezert a megteveszto nev mert az En email cimemet hasznalta :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!