Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy csak menstruáció előtt (2 db)

Mitől van az, hogy csak menstruáció előtt 1 napig, menstruáció alatt, és utána 1 napig kívánom a szexet, utána már egyáltalán nem, sőt inkább viszolygok tőle?

A hormonjaim rosszul mük?dnek?Valami baj van velem?Vagy a rossz párkapcsolatom teszi ezt velem?Bár ez utóbbira én tudnám a választ.

Legjobb válasz: Az alhasi vérbõség is okozhatja ezt a hormonváltozáson kívül. (Hasonló alhasi vérbõség van akkor is amikor nem menstruálsz és felizgulsz) De ha mélyen belenézünk, akkor az is kérdés, hogy miért csak akkor kívánod amikor nem szokás szexelni.(ami nem jelenti, hogy nem lehet! :)) Lehetséges, hogy nem is akarsz te a partnereddel szexelni, és a menses jó alibi?

Az alhasi vérbõség is okozhatja ezt a hormonváltozáson kívül. (Hasonló alhasi vérbõség van akkor is amikor nem menstruálsz és felizgulsz) De ha mélyen belenézünk, akkor az is kérdés, hogy miért csak akkor kívánod amikor nem szokás szexelni.(ami nem jelenti, hogy nem lehet! :) ) Lehetséges, hogy nem is akarsz te a partnereddel szexelni, és a menses jó alibi?
lehetséges hogy nem is menstruáció hanem valami hugyhólyag baj

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!