Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy csak (372 db)

Mitől van hogy csak egyszer sül el kiverés közbe a pénisz? Mármint egymás után miért nem többször?

Legjobb válasz: Én úgy gondoltam, hogy arra gondol, hogy miért csak egy orgazmus történik kiverés/szex közben, miért nincs még egy mondjuk 20 másodperc múlva.

Én úgy gondoltam, hogy arra gondol, hogy miért csak egy orgazmus történik kiverés/szex közben, miért nincs még egy mondjuk 20 másodperc múlva.
mert csak egylövetû
Mert ilyenre fejlõdött ki. A többszörös kilövellés felesleges lenne.
Ööö... ez nem egészen így van. A férfiaknak egy aktus alatt egyszer van orgazmusa. De kilövellés nem csak egyszeri, mivel az ondó több hullámban érkezik. Egy orgazmus a pénisz több izomösszehúzódásából áll, és általában a 2.-tól kezdõdõen jön ondó is, az elsõ kilövelléssel jön a legnagyobb mennyiségû, majd a többi összehúzódással jön a maradék, egyre kevesebb mennyiség lövell ki. Átlagban egy férfi kb 5 kilövellésre "képes". (Egyébként az izom-összehúzódások száma ezt jóval meghaladja.) Ha csak egyszer sül el, az azt jelenti, hogy kevés az ondód.
Ja sokkal jobb lenne.

Ez mitöl van hogy csak egyszer találkoztunk és azóta nem akar?

van egy barátnöm akit nagyon szeretek és mostanába amikor talizni szeretnék vele mindig kitalál vmit pl rosszul van beteg meg ijenek

Legjobb válasz: "h 1 eve es 1 honapja vagyunk egyutt de csak ketszer taliztunk" ember, neked nincs barátnõd, az ilyen nem kapcsolat. még távkapcsolat se.

"h 1 eve es 1 honapja vagyunk egyutt de csak ketszer taliztunk" ember, neked nincs barátnõd, az ilyen nem kapcsolat. még távkapcsolat se.
Ott a pont az elõttem szólónál. 13 hónap alatt a 2x találkozás akkor is kevés lenne ha fold túloldalán lenne. A kérdezõ meg szerintem ne adja fel. ha az elsõ találkozás után még irta hogy szereti, akkor az nem véletlen.
Szerintem nem jõssz be neki igazán vagy csak kéreti magát hogy udvarolj neki ez a tipikus nõi szokás .Szerintem ne irj neki pár napig és mikor dumáltok ne kérj töle randit mond neki azt hogy megismertél egy lányt akivel találkozni fogsz meg kábitsd érezze azt hogy nemvagy érte oda és majd õ fog randit kérni töled akor kicsit húzd az idõt te is azt végül te fogadd el a kérését és már te vagy fölényben mert te teszel neki szivességet igy te irányitod már a kapcsolatot.Kicsit lehetsz vele lekoptatos flegmás és ne irogass neki .Nekem eddig bejõtt a csajok nem arra a pasira buknak aki kinyalja a popsijukat hanem szeretik a versenygést pl a te kitelált randizos barátnõddel nekem eddig mindig bjõtt ez a csel.
A kérdező hozzászólása: vagy mit mondjak neki amitöl jobb lehetne???? nagyon szeretem és meghalok ha elveszítem
A kérdező hozzászólása: ez egy fasság mert akkor nem mondaná h velem akarja leélni az egész életét és ijenek igaz msn en nem lessz kedvem leélni az életem :D
hova valosi vagy ird meg priviben megkerlek nekem is ez van a baratnommel h 1 eve es 1 honapja vagyunk egyutt de csak ketszer taliztunk s mindig valami kozbe jon ha kell talizni egy - ket nappal ezelott annyira h le kell mondjam a talit elore is kosz ha valaszol
messze laktok egymástól? amikor azt írja, hogy beteg, írd neki, hogy viszel neki gyógyteát. Ha örül az ötsak letnek, akkor tényleg ragaszkodik hozzád, és lehet, hogy tényleg beteges (van ilyen). Ha egybõl elkezd ellenkezni, akkor csak vetít!
*ötsak letnek = ötletnek (csak állandóan elugrál a kurzorom, és néha nem veszem észre, hogy hova szúrta be az éppen lepötyögött betûket)
en vagyok az 1 eves 1 honapos 220 km van kozottunk en dolgozom nagyon nincs szabadidom szabadsagot kell ki vegyek h talalkozunk O pedig van egy betegsege s amiatt sokat ul korhazba s egyszer latogattam meg ott. O pedig egyetemre jar mindketten foglaltak vagyunk de azert nagyon hasonlit a tortenet az enyemre

Az mitől van hogy aktus közbe amikor betolja akkor levegő jön ki a hüvelyemből? A párom aztmondta h ez azér van mer már elmentem. Ez másnál is így van? Vagy csak engem zavar?

Legjobb válasz: Másnál is így van, de nem minden pózban fordul elõ. Legközelebb próbáljátok ki más irányból. Az, hogy elmentél-e vagy sem, pedig csak te tudod. A kettõnek semmi köze egymáshoz.

Másnál is így van, de nem minden pózban fordul elõ. Legközelebb próbáljátok ki más irányból. Az, hogy elmentél-e vagy sem, pedig csak te tudod. A kettõnek semmi köze egymáshoz.
egy kis logika kell hozzá.. egy tér tele van levegõvel és ha oda betolsz valamit a levegõnek valahova mennie kell..
Ilyen elven mûködik a bicikli pumpa is. Arra viszont vigyázzatok, hogy túl sok levegõvel ne pumpáljátok fel a puncit, mert könnyen eldurranhat, akár egy biciklikerék. Sokan jártak már így:DD
Az aktus közben a pénisz levegõt tol be a hûvelybe , amikor vége az aktusnak , a hûvely "lecsillapodik " és akkor összehúzódik , ekkor pukis hangot hallatva elhagyja a hûvelyt . ez ne zavarjon , ez természetes . Akkor van baj ha az elsõ behatoláskor már "levegõ " jön ki, mert az lehet már egészségügyi probléma is . Fertõzés , gombásodás stb . Nem kötelezõ hogy Te folytass viszonyt több férfival , a párod is hozhatta a fertõzést . Jó lesz egy nõgyógyászati ellenõrzésre elmenni
A kérdező hozzászólása: De akkor ez a páromat se zavarja?? Mondjuk nevettünk rajta :) csak nekem nagyon fura volt a szitu
Levegõ ment a hüvelybe. Nálam akkor fordul elõ, ha felül vagyok. 28/n
A Kriston Andrea azt mondta annak megy a huvelyebe levegõ akinek lazabbak a kotowzovetei és kitagul annyira a huvelye szex kozbe, hogy amikor kihuzza a fiú nem szukul vissza. Nekem hatulrol csinalva ment bele levego régebben most, hogy intimtornazok hátulról csinálva se megy bele, szukebb lettem vagy pedig ossze tudom szoritani kozbe, hogy ne alakuljon ki vakumhatas

Az mitől van, hogy maszturbáláskor az ondó nem spriccel, hanem csak kifolyik?

Legjobb válasz: figyu ne halgas ezekre a barmokra el mondom én mi a válasz!a spermium kilövellésének két lehetõsége van vagy a spriccelés vagy csöpögés a te esetedben inkább az utóbbi ez nem is fog meg változni! nekem is csak folyik mint, hogy spriccelne! nem maszturbálok sokat talán 1x hetente van bnõm!ezzel nincs semmi baj!

figyu ne halgas ezekre a barmokra el mondom én mi a válasz!a spermium kilövellésének két lehetõsége van vagy a spriccelés vagy csöpögés a te esetedben inkább az utóbbi ez nem is fog meg változni! nekem is csak folyik mint, hogy spriccelne! nem maszturbálok sokat talán 1x hetente van bnõm!ezzel nincs semmi baj!
de am spricelni kéne magátol is!lehet nincs elég nyomás a farkadbanxD
a garvitonok visszafogják.
Akkor azért, mert 12 éves vagy, és a szükséges izmok fejletlenek.
Biztos azért, mert a végén összehúzódik a lyuk a kezed feszítésétõl. Csak ereszd lazábbra.
Ezen az oldalon a szexuális probléma, nem is probléma...
A kérdező hozzászólása: Megfelelõ izgalmi szintet... Ez micsoda 5let! Még nem is gondoltam rá :D Legközelebb kajak kipróbálom... De ez nem is hülyeség XD Mikor sz*ptak eddig mindig spriccelt...
13 éves vagy.
Akkor jöjjön a komoly diagnosztika. Elõfordulhat, hogy nem éred el a megfelelõ izgalmi szintet?
A kérdező hozzászólása: Hahaha :D Ha kérhetném több komolyságot >.<
mert amikor jön kicsit meg kell fesziteni a farkad nah értsd jolxD
A kérdező hozzászólása: Miért jöttök a korral?:D Egy ... érett 18 éves ...srác vagyok :D
Adottság.

Mitől van, hogy gyilkolni akarok? Űrt érzek magamban és csak a gyilkolás töltené ki az ürt. Nem vagyok elmebeteg csak tényleg szar érzés.

Legjobb válasz: Szia! Találj valami olyan dolgot, ahol kiélheted. Pl. küzdõsport, szgepes jatek, futás, box, bármi Sajnos én az ellenkezõ véglet vagyok, képtelen lennék bárkit is bántani, amit ki is használnak. Szerintem abból az erzesbol, ami teged neha elborit, az termeszetes egy bizonyos mértékig (szerintem az a termeszetellenes, hogy bennem nincs, igy nem vagyok "életképes"), csak az kell, hogy sose haladjon meg egy bizonyos mértéket. Esetleg gondold végig, hogy mi volt, vagy mik voltak, amik kiváltották ezt az érzést, és miért.

Szia! Találj valami olyan dolgot, ahol kiélheted. Pl. küzdõsport, szgepes jatek, futás, box, bármi Sajnos én az ellenkezõ véglet vagyok, képtelen lennék bárkit is bántani, amit ki is használnak. Szerintem abból az erzesbol, ami teged neha elborit, az termeszetes egy bizonyos mértékig (szerintem az a termeszetellenes, hogy bennem nincs, igy nem vagyok "életképes"), csak az kell, hogy sose haladjon meg egy bizonyos mértéket. Esetleg gondold végig, hogy mi volt, vagy mik voltak, amik kiváltották ezt az érzést, és miért.
Áááá nekem a Dexter címû sorozat jutott eszembe egybõl. Meg kell nézned egyszer! Próbálj uralkodni az érzésen, gondolj arra, hogy milyen következményei lesznek annak, ha gyilkolsz. Ha ezt észben tartod, akkor remélem nem veszed el senki életét sem. Próbálj olyan elfoglaltságot keresni, amivel kitölthetnéd ezt az ûrt a gyilkoláson kívül. Vagy tanul boncmesternek... tudom, hogy nem ugyanolyan, de felvághatsz egy csomó embert.
Dehogy nézd meg a dextert mert még kitalálsz magadnak valami hülyeséget. Ha nagyon komoly a dolog menj el pszichológushoz, nem szégyen, majd õ tud segíteni.
Hát ez biztos, hogy nem normális reakció. Keress egy békésebb elfoglaltságot, ami kitölthetné ezt az ûrt. Nagyon jó pl törõdni valakivel, akit igazán szeretsz. Nem feltétlenül kell, hogy ember legyen, lehet egy aranyos kutyus is. Verd ki a fejedbõl ezt a gyilkolás dolgot, ha csak nem akarsz életed végéig lelkiismeretfurdalással élni - a börtönben.
utolsó válaszadónak: utolsó elõtti valaszadó vagyok. a kérdezõben megnyilvánulások alapján több pozitív érzés van, mint benned, már megbocsáss. Fogalmad sincs mirõl beszélsz. a kérdezõnek: tökéletesen megértelek, azt hiszem simán top háromban lennék a kinek volt a legszarabb gyerekkora, vagy kit vertek legtöbbet gyerekkorában versenyen. És az emberi massza, hát lássuk be, olyan, amilyen (fõleg itt magyarorszagon, ez mar sajnos magyar mentalias lett). Ugyanazt látom, tapasztalom, érzem amit te, én igazából nem tudok gyûlölni, de valami végtelen szomorúság és magány az, ami elborít, ha végiggondolom. Nem oldja mega keserûség, sem a gyûlölet, és nem tudom azt mondani, hogy legyél optimista, mert akkor elmúlik, mert nem fog. Csak akkor múlna el, ha olyan agy nelkuli zombi lennel, mint sokan, de azt igy latatlanban sem akarom. Az ûrt egy barát, egy társ tudja csökkenteni némileg, meg a tudat, hogy nem te vagy az egyeduli, akit zavarnak ezek a dolgok. Elnézést ha érthetetlen voltam.
Nagyon sok keserûség és harag lehet benned, amit fel kéne valahogy dolgoznod magadban. Ha komolyan ezt érzed tényleg sokat tudna segíteni egy pszichológus abban, hogy feldolgozd a sérelmeidet. Próbálj vidám, szórakoztató elfoglaltságot keresni, barátokkal lenni, de semmiképpen se legyél sokat egyedül! És próbálj arra gondolni, hogy jó ember vagy, aki nem képes ilyesmire és nem a börtönben a helyed.
jav.: slasher horror
Hát szerintem meg elmebeteg vagy, remélem nem egy városban lakunk.De ha az ûrödet csak gyilkolással tudod kitõlteni akkor légyszives õld meg magad, te skizofrén állat.
bennem ugyan ez az érzés van !!! csak nem az ország miatt hanem a szeretethiány miatt. mindennap arra gondolok milyen érzés lehet valakit megölni. de nem csak ez a gond velem, hanem az is hogy mivel nekem nincsenek szüleim nem tudom milyen az igazi anyai-apai szeretet és ezért én se tudok szeretni. egyszerûen nem tudok valakit átölelni mert furán és kellemetlenül érzem magam. ja és az életem is szar kiskorom óta nevelõotthonban voltam és 18 évesen kerültem ki. itt ahova meg kerültem van egy perverz unokabáttyám és van az annya aki tiszta szívébõl utál. na és szerintem belõlem ez hozza ki a gyilkos ösztönt. 19/L
Tenni akarsz a Szebb Jövõért? Nem bízol te sem a Jobbikban? Olvastam, téged is elkeserít a magyar helyzet. Ha ezt a mérhetetlen dühbõl származó energiát jóra tudnád fordítani, az lenne a legjobb. A Hungarizmust ismered? Magyar Nemzeti Arcvonalat? Az MNA nem kíván rész venni ebben a retkes demokráciában, és látja elõre, hogy nem is olyan sokára össze fog roskadni az egész romlott rendszer, polgárháborút szítva minden országban. Erre készül az MNA, hogy a magyarság ne vesszen el ebben a kaotikus helyzetben. Akik oda beállnak, azok készek lesznek meghalni, készek lesznek ölni a Szebb Jövõért! Ha érdekel esetleg, látogass el a http://jovonk.info -ra! És el ne kattanjon az agyad, ahogy írtam, az energiát fektesd az Új Rend építésébe!
Szia Szerintem animéket kéne nézned. 4.-tõl szinte mindig csak a gyilkolásra és az öngyilkosságra gondoltam. 6.-ban elkezdtem animéket nézni és nagyon megszerettem õket.kb.6.-dik végére a gyilkolási gondolataim kb. a felére csökkentek. Öngyilkosságra már nem gondolok sokat. Régebben viszont elég sokat gondoltam rá. Szerintem olyan animéket kéne nézned, ahol harcolnak, gyilkolnak (azért vígjátéknak is kéne benne lennie).Ha nagyon szereted az animéket a világszemléleted megváltozik és sokkal kevesebbet fogsz gondolni a gyilkolásra.
Hm... Én is szoktam fantáziálni gyilkolásról, h milyen módszerrel kéne ilyesmi.Bár én teljes mértékben tudom ezt kezelni, mert valójában képtelen lennék ré.Szerintem te is.Ha olyan helyzetben lennél, h megölhetnél vkit, szerintem nem tennéd.
Szerintem sürgõs orvosi segítségre van szükséged
csicska
Szia! Azt javaslom, hogy tényleg vezesd le a feszültséget valamivel, például gyilkolással. ------ Egyébként meg én is ilyen vagyok. 18 vagyok én is. Kiírtam én is egy hasonló kérdést régebben, de a modik törölték. Engem az idegesít, hogy engem is szivattak, és mértéktelenül utálom a hülye embereket. A másik ok, hogy a csajok rám se néznek, miközben akármelyik kreténnek az én koromban már van barátja.
Alkoss, s a haza fényre derûl! Komolyan gondolom! írj egy könyvet, fess egy képet, ültess fát, fogadj örökbe egy állatot, gondoskodj egy kis emberrõl, taníts meg vkit valamire... Ha mindezt megcselekedted ...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindazoknak akik válaszoltak kényes kérdésemre, sajnos továbbra is sikertelenül maradt a bennem lakozó "ûr" rejtéje. Aki azt írta, hogy a homosexuálisokkal nincs gond attól kérdezem, hogyha mindenki homosexuális lenne ki csinálna gyereket? Van barátnõm és nagyon szeretem. Már elég hosszú idõ óta együtt vagyunk kisebb veszekedések vannak amiket azonnal béküléssel követünk, de kinél nincsenek? Mégis csak részleges boldogságot tudok elérni. Talán hazám sorsa szomorít el íly mértékben. Lehet patriótának nevezni, de ez bûn lenne? Hiszen aki magyarnak születik maga is csodálója lesz a e népnek a nyelvünknek tetteinknek. Hiszen miattunk van déli harangszó ne felejtsük el! Mit tehetnék? Egyedül vagyok, gyenge vagyok mások elnyomnak megaláznak, esélyem sincs önmegvalósításra pláne nem "forradalmi" újjításokra. Ötleteket szivesen várok.
Én vettem egy kutyát. Hihetetlen, hogy mennyi mindent megold. Minél többet beszélek az emberekkel, annál jobban szeretem a kutyám. Minden nap sikerül mosolyt csalnia az arcomra, tényleg öröm vele az élet.
Én is sokszor gondoltam/gondolok arra, hogy gyilkolni szeretnék. Ha nem félnék tõle, hogy utána mi lesz velem sajnos biztos megtettem volna már:( Egészen kicsi voltam, óvodás, mikor legelõször a halálát kívántam egy ismerõsömnek, és komolyan is gondoltam. Persze megvannak az okai, hogy miért gondoltam ilyenekre. Nekem csak az segít, hogy van néhány ember akik tudom, hogy szeretnek és én is szeretem õket. Szerintem az a legjobb ilyen helyzetben, ha vannak barátaink, akikkel meg lehet beszélni a gondjainkat.
Az elõtted szóló vagyok-csak lehet hogy már késõn!
A kérdezõ nem pszichopata, sõt, józan értelmes embernek tartom. Mindenkiben felmerülnek ilyen vágyak, hogy ölni szeretnének. A legutolsó válaszadó (elõttem)is szimpatikus.
Egy ölelés esetleg nem segítene?
Ne haragudj, de te szóltál be nagyon csúnyán, és ítéltél anélkül, hogy tisztában lennél a dolgokkal. Senki sem tökéletes. Sem a kérdést feltevõ, sem te, sem én. Van, aki elgondolkozik rajta, és megpróbál rajta változtatni, és van aki csak más hibáit veszi észre, és nem akar elõrelépni. Amúgy a primitív voltod milyenségét nincs jogomban megítélni, és nem is feladatom, de azért néha tényleg gondolkozz. Azzal, hogy valaki megtisztel azzal, hogy elmondja a gondolataid, nem feltétlen helyes az a reakció, amit produkáltál. Az ember sok dologból áll össze, és akármilyen furcsának véled, kellenek bele ilyen érzések is. Ha valaki túl önzetlen, mindent elvesznek tõle, és ha valakibõl hiányzik az érzés, hogy visszaüssön, azt csak bántani fogják. A fontos az, hogy milyen arányban vannak meg a pozitív vagy a negatív érzések, és az, hogy különbséget tudj tenni jó és rossz között. És mindamellett szükséges a megértés, az elfogadás. Az emberi kommunikációhoz pedig szükséges az, hogy embernek tekintsük a másikat, és az sem árt, ha tudsz helyesen írni :)
Jaj bocsáss meg nem tudtam hogy egy gyílkólni vágyó emberben"több pozitív érzés van "mint bennem, hát malyd ha egy ilyen ember megöli a gyereked vagy az anyádet maly az is pozitív lessz, kérlek bocsáss meg hogy ilyen primitív volta hogy le állatoztam a kérdezõt, hiszen õ hasznos tagja ennek a csodálatos magyar társadalomnak.Pontosan ilyen emberek kellenek ebbe az országba, további jó ûrkitõltést, te nekem egy gyílkos akkor is egy állat szerintem elkellene gondolkozni az értékrendeden.Ilyen kérdést feltenni em vall tiszta elmére, anyádéknak nem tünik fel milyen egy hülye kölykük van.
http://www.youtube.com/watch?v=CkLDAu5VdpM&feature=player_em.. sajnos az eredeti szöveggel nem találtam meg ez a rádiósitott :)

Mitől van, hogy a nemiszervem sokkal több váladékot termel a kelleténél? Mármint. Godolom az nem normális, hogy ha nem rakok betétet, akkor kb elázik a bugyim, ettől a fehér váladéktól, ami amúgy mindenkinek van, csak nem ennyi. Ez fertőzés?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül fertõzés! Persze attól függ milyen betétrõl beszélünk. Én mindig rakok be egy mini tisztasági betétet az alsónemûmbe, mert elég sok van nekem is. Menj egy nõdokihoz, biztos, ami biztos, de nem gondolom, hogy ez nem normális dolog lenne. Sajnos van akinek több van, nem lehet vele mit csinálni

Nem feltétlenül fertõzés! Persze attól függ milyen betétrõl beszélünk. Én mindig rakok be egy mini tisztasági betétet az alsónemûmbe, mert elég sok van nekem is. Menj egy nõdokihoz, biztos, ami biztos, de nem gondolom, hogy ez nem normális dolog lenne. Sajnos van akinek több van, nem lehet vele mit csinálni
Nincs ezzel semmi gond. Nekem is ennyi jön, van akinek több, van akinek kevesebb. Ha nem jár mellékhatással, akkor normális.
Több, mint valószínû.Ráadásul a mennyiségbõl ítélve elég komoly.Irány a nõgyógyász!

Normális ha kb napi 4szer is csuklik a babám 36 hetesen? Elég erőteljesen és mindig csak baloldalt lent. Ez mitől van hogy ennyiszer?

Ugy sajnálom ilyenkor.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is a 35.héttõl minden nap csuklik a kis bébink!Van h éjjal,van h naponta többször és elég erõteljesen!Én is sajnálom,de hidd el ez csak jó!Gyakorol.....:-) 38hetes kismama

Szia! Nekem is a 35.héttõl minden nap csuklik a kis bébink!Van h éjjal, van h naponta többször és elég erõteljesen!Én is sajnálom, de hidd el ez csak jó!Gyakorol.....:-) 38hetes kismama
szia! ne sajnáld, gyakorolja a légzést, ezért csuklik. ezzel csak készül a kinti létre. én ugyan nem szoktam ilyen gyakran érezni, eddig 2 volt a legtöbb egy nap alatt.
Nincs semmi baj, ez teljesen normális. Az én pocaklakóm csuklását már a 22. héttõl érzem, most 30 hetes vagyok, és egyre erõteljesebben ugráltatja a pocimat. A jobb oldalon érzem, mert arra van "csavarodva", ott van a kis törzse. Nála is elõfordul, hogy 4-5-ször is csuklik, éjjel is, jó sokáig. Erõsödik a rekeszizma. :)

Mitől lehet hogy csak minden 2. hónapban van peteérésem (ovulációs teszt és a hőmérős módszer valamint a hüvelyi nyálka szerint is)?

Legjobb válasz: Orvoshoz kéne fordulni, mert lehet, hogy csak az egyik oldalon van peteérés. Okozhatja ciszta vagy más, ki kellene vizsgáltatni.

Orvoshoz kéne fordulni, mert lehet, hogy csak az egyik oldalon van peteérés. Okozhatja ciszta vagy más, ki kellene vizsgáltatni.
Elõzõ válasz igaz, de normál esetben is elõfordul hogy nincs minden hónapban peteérés, még akkor is ha mindkét petefészek rendesen mûködik!

Több, mint egy hete légszomjam van és köhögök, és a szivem is gyorsabban ver olyankor. Van, hogy csak pár percig tart, de van hogy órákig is. Nagyon kellemetlen érzés. Mitől lehet?

17éves lány vagyok, nem dohányzom és soha nem is dohányoztam..

Legjobb válasz: Pánikroham lehet, vagy szorongsz valamiért, de inkább pánikroham!

Pánikroham lehet, vagy szorongsz valamiért, de inkább pánikroham!
A kérdező hozzászólása: teljesen nyugodt vagyok, természetileg is és az utóbbi idõben sem volt semmi komolyabb problémám...
Hát akkor menjél el a háziorvosodhoz holnap, már van rendelés, elmúlt karácsony!:) Vérnyomásod rendben van?
A kérdező hozzászólása: mindenképp :) hát az mindig alacsony, 80/90
Attól függ hány éves vagy, mert ha 15 alatt, az szerintem még elmegy! Ha meg már felnõtt vagy, akkor ihatsz 1 kávét naponta, attól felmegy! Szép estét!
A kérdező hozzászólása: 17vagyok... köszönöm a válaszokat! :)
A szkenner programjának beállításait kell piszkálni, hogy egészben szkennelje be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!