Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy bent (24 db)

Options ben nézd meg, hogy van-e hardveres egér opció; kapcsold ki a v-sync et.
A kérdező hozzászólása: így is úgy is akad :(


Mitől van, hogy mikor be akarom zárni a beszélgető ablakot msn-ben bezárja, de lentmarad a tálcán és onnan nem tudom eltüntetni csak feladatkezelőben?

mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: Jobb gombbal rákattintasz a tálcára, ott a "tulajdonságok"-ra, ott a testreszabásra,és onnan már gyerekjáték.

Jobb gombbal rákattintasz a tálcára, ott a "tulajdonságok"-ra, ott a testreszabásra, és onnan már gyerekjáték.
Lehet a programban beépített korlát (ami esetleg konzolból módosítható), illetve lehet a CPU-d limitje is.
A kérdező hozzászólása: a játékban átállítottam a limitet, a cpu limitet hol lehet átállítani?sokat segítenél vele:)
/com_maxfps 250 Ha beállítottad a maxfps-t és még mindig alacsony akkor az azért van mert cpu limites a rendszered. Írd le, hogy milyen géped van.
A kérdező hozzászólása: ez megvolt, dell inspiron n7110 i7
A CPU-d limitje azt jelenti, hogy annál gyorsabban nem tudja futtatni. Ha emelni akarod, akkor veszel erõsebb procit. Nem biztos, hogy ez a "baj", csak lehetõségként említettem.
A kérdező hozzászólása: hát arra azért nem vetemedek hogy veszek egy újabb procit bele, mert tegnap vettük a gépet(egy i7 2630QM-rõl van szó am):D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod egyébként!
Valószínûleg álmodik.
Álom közben mindenki remeg, ember is, ló is, kutya is. A nyüszögés is ettõl van, ha kicsit nagyobb lesz már morogni is fog :)
Ilyen kiskutyáknál ez teljesen normális. Ahogy nõ, elmúlik:)
Hát azért én nem feltétlenül értek egyett az elõttem szólokkal. Mert valóban ha álmodik lehet ilyen, de hogy mindig ezt csinálja az már nem furcsa.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. valószinüleg tényleg csak álmodik.vagy valami ilyesmi..mert nem mindig csinálja.

Vettem egy 512 mb ez ramot és jelzi hogy bent van de nem érzem, hogy gyorsabb lenne a gépem mitől van ez?

amikor beteszem a ramot utána kell még valmit csinálnom?

Legjobb válasz: kicsit részletesebben plz, milyen ramot raktál be? milyen volt benne eddig? hány és milyen memória foglalatok vannak az alaplapodon? Dearon

kicsit részletesebben plz, milyen ramot raktál be? milyen volt benne eddig? hány és milyen memória foglalatok vannak az alaplapodon? Dearon
betenni egy uj procit. nem csak a ram szamit :( Ha van neked 16 giga ramod, nemlesz villam geped, nehogy azt hidd.
Én úgy tudom, az operációs rendszered is számít ilyen esetben, mert a 32bites verziók csak 4giga ramig érzékelik a ramot, több ramhoz a 64bites OPrendszert ajánlják.
Több infót (Y)
Az xp csak elvileg kezel 4gb ramot, kettõ felett semmilyen jelentõs javulás nem észlelhetõ. Tehát ha 2gb-ot egészítettél ki akkor ez is okozhatja.
32bites XP-m csak 3.5Gb is látta a 4gigát, és 2õt kivéve semmi sem változott, igazi javulást akk látsz ha eddig volt benne 64-512mb és most betettél még 512õt:)

Mitől van az, hogy az MSN-ben, egyszer csak kiírja, hogy másik gépről bejelentkeztem, pedig az tuti lehetetlen, utána meg aki épp be van jelentkezve, kap állítólag tőlem két hülye linket, amiben csengőhangot kell pénzért letölteni?

Ez milyen vírus vagy spam, és hogyan lehet kiírtani?

Legjobb válasz: Bizony vírus. A jó hír az lehet, hogy nem a gépet fertõzte meg, tehát nem kell újratelepíteni semmit, a rossz hír viszont az, hogy helyette maga az msn fiókod lett vírusos, amin nem segít más, minthogy csinálsz újat.

Bizony vírus. A jó hír az lehet, hogy nem a gépet fertõzte meg, tehát nem kell újratelepíteni semmit, a rossz hír viszont az, hogy helyette maga az msn fiókod lett vírusos, amin nem segít más, minthogy csinálsz újat.
Hogyan tud az MSN fiók vírusos lenni??? Ez igen "õrült hülyeség" már ne haragudj. A számítógépen fut egy olyan háttérprogram, amely ezt produkálja. Így az illetõ PC-je a vírusos, keress vírust heurisztikusan, hátha megtalálja! Egy spybot search is ráférne a gépre (pl. syp terminator programmal.)
Nálunk is 2 gép van. Ugyan ez a helyzet.
Rendben, lehet hülyének nézni és körberöhögni, ha sikerül leszedni a géprõl, akkor gratulálok és örülök. Én azért mégis tartom magam ahhoz, hogy a fiók lett vírusos. Ez nem teljesen helyes szakkifejezés, belátom. Arról van tehát szó, hogy ezek a linkek, amiket elküldözget az "áldozatok" nevében a vírus, olyanok, hogy ha rákattintasz, kicsalja belõled a jelszavadat. Ezért jelentkezget be másik géprõl, és küld linket a nevedben akkor, mikor nem is vagy bejelentkezve. Nálam azaccountcsere az egyedüli megoldás volt, pedig elõtte 3x (!!!) telepítették újra a gépem. Segíteni próbáltam. Az 1. válaszoló
Igaza van az elsõ válaszolónak!!!!!! Valahova beirtad a jelszavad az msn-est és 1 reklám program mindig belépked vele és küldi a reklámot!!! Próbálj meg jelszót váltani de eddigi tapasztalatok azt mutatják h nem lehet, de próba cseresznye. És nem ér lepontozni a másikat akkor amikor nem vagy biztos magadban...
Ilyenkor egyes esetekben elég a jelszócsere, máskor viszont, ahogy elõttem is mondták, lehet hogy vírus vagy spyware okozza a gondot. Próbáld meg átvizsgálni a géped az Ad-aware, Spybot Search&Destroy spywareirtókkal, ha ez se segít, akkor pedig nézd át a gépedet a NOD 32-vel, Kaspersky-vel és az Avasttal.
Az msn-el kapcsolatban már nagyon sokan megszívták. Lehet, hogy nagyon jó program de ettõl függetleneül sokan használják és ezért nagyon sok kártevõ rá van kitalálva. A legtöbb ilyen dolog úgy terjed rajta, hogy egy haver küld egy üzenetet (amit nem is õ küld hanem a gépe) és ott van valami jó kis letöltés amit ha letöltesz lehet, hogy egy ideig nem változik semmi és nem is fog de a tudtod nélkül a te géped is ugyanazt fogja csinálni, mint a haveré és így terjed accountról accountra a dolog. Mindenféleképpen futtass le valamilyen kártevõ keresõ programot és ha nem jön össze cserélj accountot vagy használj valami más hasonló tudású programot (pl.:Skype).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Egyelõre lecseréltem az msn accountot, még ma végigmegy egy víruskergele is.
csinálj elõször egy vírus irtást. majd változtasd meg a jelszavadat. ha ez nem mûködik, csinálj új accountot. maga a fiók pedig nem lehet vírusos. amúgy jó eséllyel valaki feltörte az msn-edet. ha nem vírussal meg hasonlókkal ment a dolog, akkor a jelszó-csere elég.

Mitől van az, hogy bent rendes szobahőm. -en az arcom szinte ég és rózsás is, de megmértem és nem vagyok lázas. Pár napja van ez, nem folyamatosan, csak néha pár órára. Valami betegség tünete lehet?

Vagy csak az id?járás miatt?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyi idõs lehetsz.Lehet esetleg vérnyomással is gond lehet, vagy izgalom,ezt sokminden okozhatja.A hormonok is játszhatnak.

Nem tudom mennyi idõs lehetsz.Lehet esetleg vérnyomással is gond lehet, vagy izgalom, ezt sokminden okozhatja.A hormonok is játszhatnak.
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok, és nem idegeskedek, izgulok mostanában szal attól nem lehet
Ha nem múlik el, menj el orvoshoz, mert lehet, hogy a pajzsmirigyed rakoncátlankodik.

Mitől van az hogy amikor a Diablo 2 ben nyitok egy új játékot (LAN) akkor én laggolok a másik játékos pedig nem?

Windows 7 64 bit es az oprendszerem. (Erős gépem van)

Legjobb válasz: Jó kérdés, de próbáld azt, hogy a játék fõkönyvtárában található D2VidTst.exe-t elindítod, megvárod míg lefut (vagy nem várod meg "Skip Test"), és kiválasztod a DriectDraw(2D) opciót. Remélhetõleg így már normálisan fog futni.

Jó kérdés, de próbáld azt, hogy a játék fõkönyvtárában található D2VidTst.exe-t elindítod, megvárod míg lefut (vagy nem várod meg "Skip Test"), és kiválasztod a DriectDraw(2D) opciót. Remélhetõleg így már normálisan fog futni.
A kérdező hozzászólása: Már megoldottuk a problémát de azért köszönöm a választ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!