Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy az internetem (6 db)

Miert van az/Mitol lehet, hogy az internetem 2 naponta leesik?

Szervert futtatok es hiaba visza connectal a net, de a servert ujra kell inditani,hogy ujra fel tudjanak ra lepni ezert okoz gondot, hogy mindig 2 naponta disconectal.Valami megoldast tud ra valaki? Vagy magyarazatot?

Legjobb válasz: Néhány szolgáltató szokott ilyet, nekem kb naponta-2 naponta percre pontosan ugyan akkor szakad meg a netem. Az inkább a gáz, hogy a szervert újra kell indítani! Mennie kéne a reconnect után is, szóval inkább azt próbáld megoldani!

Néhány szolgáltató szokott ilyet, nekem kb naponta-2 naponta percre pontosan ugyan akkor szakad meg a netem. Az inkább a gáz, hogy a szervert újra kell indítani! Mennie kéne a reconnect után is, szóval inkább azt próbáld megoldani!

Mitől van az, hogy az internetem lelassul vagy nem is indul el? Maga a gép rendesen működik. Amúgy több filmet töltök fel lehet, hogy az lassítja le?

Legjobb válasz: Igazából nem írtad, hogy milyen kapcsolatod van. De azt tudni kell, hogy amennyiben maximális sávszélességgel töltesz fel, akkor bizony ez az oka annak, hogy a letöltés is meg-megáll. Lévén nem tudja a honlapkérést elküldeni megfelelõ idõben, hiszen "foglalt" a felfelé irány. Ezt úgy tudod kiküszöbölni, hogy kb. 5-10 kBps sebességgel kevesebbre veszed a feltöltési sebességed (pl. torrent vagy DC kliensben, ftp programban, stb.) ezáltal megmarad az a sávszél, ahol még "biztonságban és gyorsan" tudnak a kérések utazni, így nem fogod érezni a lassulást.

Igazából nem írtad, hogy milyen kapcsolatod van. De azt tudni kell, hogy amennyiben maximális sávszélességgel töltesz fel, akkor bizony ez az oka annak, hogy a letöltés is meg-megáll. Lévén nem tudja a honlapkérést elküldeni megfelelõ idõben, hiszen "foglalt" a felfelé irány. Ezt úgy tudod kiküszöbölni, hogy kb. 5-10 kBps sebességgel kevesebbre veszed a feltöltési sebességed (pl. torrent vagy DC kliensben, ftp programban, stb.) ezáltal megmarad az a sávszél, ahol még "biztonságban és gyorsan" tudnak a kérések utazni, így nem fogod érezni a lassulást.
A kérdező hozzászólása: A le és a feltöltési sebességem egyenlõ volt, most kisebbre vettem a feltöltést most gyorsabbnak tûnik. Volt olyan, hogy 0, 07kb/s volt az adat átvitele sebességem és perceket vártam az oldal betöltésére.

Mitől van az, h a routerem, amin az internetet osztom meg, valamiért ledobál róla, nem akar csatlakozni, van jelerősség mégis hatókörön kívűlre írja, mikor csatlakoznék, vagy az, hogy az egyik gépen van másikon nincs kapcsolat?

Tp link a router, fw frissítés volt, az ip-t DHCP osztja. Wifi kapcsolat a rossz,utp-n semmi gond vele. Jelerősség jó

Legjobb válasz: Nekem a tp link felénél kisebbre vette vissza a net sebességet így garanciában kicserélték! Lehet neked is a router vacakol!

Nekem a tp link felénél kisebbre vette vissza a net sebességet így garanciában kicserélték! Lehet neked is a router vacakol!


Például úgy, hogy jól(nem hibásan) írod be a jelszót.
A kérdező hozzászólása: A jelszó automatikusan be van írva.Tehát csak arra kell rámennem hogy csatlakozás.;)

A gépemen megnyitom az internetet akkor azt irja hogy az internet explorer hibát észlelt ez mitöl van?

Legjobb válasz: mi általános ebben a kérdésben?nem tudja szegény hát megkérdezi azon az oldalon ami ezért lett kitalálva! szóval:valószínû hogy valami beállítási hiba,vagy túlterhelt a hálózat.ilyenkor hibát észlel mert nem találja a kiszolgálót.mikor ez van indítsd újra a gépet,mikor bekapcsol válaszd a munkamenet helyreállítását.ez segíteni fog!

mi általános ebben a kérdésben?nem tudja szegény hát megkérdezi azon az oldalon ami ezért lett kitalálva! szóval:valószínû hogy valami beállítási hiba, vagy túlterhelt a hálózat.ilyenkor hibát észlel mert nem találja a kiszolgálót.mikor ez van indítsd újra a gépet, mikor bekapcsol válaszd a munkamenet helyreállítását.ez segíteni fog!
telepíts esetleg egy másik böngészõt (mozilla, maxtone) http://www.maxthon.hu -t nagyon tudom javasolni, én szeretem.
Szerintem meg azt mondja neki hogy az explorer hibát csinált és bezárás. Ezzel nem tudsz sokat tenni, szerezz be egy másik internetezõ progit mondjuk opera, firefox amig újra nem telepited a géped.
Túl általános a kérdésed.

Mitől van az hogy például felszabadítok 200mb helyet a merevlemezen megnézek egy videót interneten és rögtön 0 bájt marad?

Legjobb válasz: Az a kérdés, hogy miért fogy a hely, vagy az, hogy marad lefoglalva? A hely azért fogy, mert az online tartalmak a géprõl kerülnek lejátszásra, így az online filmek ugyanúgy a géprõl futnak mint amit letöltesz. Ehhez hely is kell, amit alapesetben a rendszerpartícióról vesz el a böngészõ (ideiglenes/temporary mappában). Bezáráskor ennek a helynek fel kell szabadulnia, és legalább annyi szabad helynek kell lenni, amennyit a videó lefoglal, különben nem tölti be végig.

Az a kérdés, hogy miért fogy a hely, vagy az, hogy marad lefoglalva? A hely azért fogy, mert az online tartalmak a géprõl kerülnek lejátszásra, így az online filmek ugyanúgy a géprõl futnak mint amit letöltesz. Ehhez hely is kell, amit alapesetben a rendszerpartícióról vesz el a böngészõ (ideiglenes/temporary mappában). Bezáráskor ennek a helynek fel kell szabadulnia, és legalább annyi szabad helynek kell lenni, amennyit a videó lefoglal, különben nem tölti be végig.
A kérdező hozzászólása: Hát igen de mondjuk meghallgatok egy zenét van mondjuk 2mb és rögtön lefoglal 200mb-ot és mikor vége a zenének kilépek belõle és nem jön vissza 1mb hely se és a temp mappák is üresek
Lapozófájl?
A kérdező hozzászólása: az eredeti helyén a rendszerindító partíción


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!