Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy az (1889 db)

Az mitől van hogy az mtv meg az rtlmost oldalán nem lehet nézni a videókat rendesen mert gyors fel van telepítve a silverlight mitől van ez hogy nem működik?

Legjobb válasz: Mindkét oldal rendesen mûködik és meg lehet nézni normálisan a videókat is, nálunk legalább is így van.

Mindkét oldal rendesen mûködik és meg lehet nézni normálisan a videókat is, nálunk legalább is így van.

Az mitől van hogy az asztali gépemmel akármilyen szót írok amiben van "c" betű akkor elé rak egy "x" et?

semmilyen más bet? elé nem csak a "c" elé és nemrégóta csinálja...

Legjobb válasz: Esetleg lehet billentyûzet hiba, az x a c mellett van, és "összeakadt"?

Esetleg lehet billentyûzet hiba, az x a c mellett van, és "összeakadt"?

Mitől van, hogy az LH teszt mindig negatív? Lehetséges, hogy ha volt már pé, és esetleg baba van, akkor negatívot mutat? (bár azt nem érzem még, hogy az lenne).12. napon vagyok és picit se akar látszódni, ja és kétnaponta tesztelek az jó?

Legjobb válasz: szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg,hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!

szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg, hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!
Valamit nem értek. Ha a 12. napon vagy akkor valószínûleg azért neg. a teszt mert még nem volt pé. Akkor még baba sem lehet. Szerintem még most lesz pé-d, bár nem tudom hány napos a ciklusod.
Szia!Lh tesztet 28 napos ciklusnál a 13. naptól csinálunk. Ha ennél hosszabb a ciklusod, kezdheted a 14., vagy 15. naptól is. Elõbb nem érdemes. Minden nap délután végezzük el, elõtte 2-3 órán keresztül nem iszunk, nem pisilünk. Az LH hormon délután, kora este a legmagasabb a szervezetünkben peteérés idején, ezért délután tesztelünk. Addig tesztelünk napi egyet, amíg pozitív nem lesz. Én még pozitív utáni napon is szoktam nézni, hátha 2 napon is poziív, mert ez elõfordulhat. A pozitív, és az utána következõ elsõ negatív napon érdemes együtt lenni, mert ekkor a legnagyobb az esély a babára. Sok sikert, remélem segítettem!
nézd ha az lh teszt nega akkor az nem babát jelent mert egyértelmüen rávan irva hogy peteérést nézi nem a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Bocs, ha értetlenkedtem, de az tesztre az volt írva, hogy a 9.napom el lehet kezdeni. meg van akinek hamarabb van a pé. mint a 14.nap.
A kérdező hozzászólása: ja, és a ma délutáni teszten picit halvány volt.:) 13.napon vagyok.


Sok fény
Szokásos kérdések:hányL-es, hány hal van benne és milyenek, milyen szûrés?Szóval?válaszolj ezekre!
A kérdező hozzászólása: 80literes az akvárium 14 db hal van benne guppi algaevõ betta 2 db 400liter/órás szûrõ
és milyen alga barna zöld ?
Lehetséges okok: - gyenge szûrés és rossz vízminõség - túl erõs vagy sok fény - túl kevés, vagy szenvedõ növények - túletetés - túl sok hal, vagy nagytestû halak
A kérdező hozzászólása: barna alga
A világítás milyen erõs? A növények mikbõl állnak? Algázó van?

Angelcare légzésfigyelő problémám van. Mitől van, hogy az előriasztást kihagyja, 20 mp elteltével riaszt?

Legjobb válasz: Nálunk ez akkor volt, mikor elmozdult az érzékelõ lap, vagy túl közel volt az adó a lapokhoz!

Nálunk ez akkor volt, mikor elmozdult az érzékelõ lap, vagy túl közel volt az adó a lapokhoz!

Mitől van, hogy az erek ki vannak tágulva?

Édes anyámnál fedezték fel tegnap ultrahangon.Az egész testében ki vannak tágulva.Aggódok!!!!!!

Legjobb válasz: Csak tipp: magas vérnyomás?

Csak tipp: magas vérnyomás?
A kérdező hozzászólása: Bocsika, hogy csak most válaszolok. Nem tudok róla hogy magas lenne a vérnyomása, úgy emlékszem inkább alacsony.Holnap viszem vérvételre. Köszi a választ!

Mitol van, hogy az uj lakasban minden ami a szekreny aljaban van, es az agy tartojaban, gondolok itt ruhanemukre, megpeneszedik? Mit lehet tenni ellene

foldszinten lakunk. esetleg azert mert nagy a paratartalom a lakasban? csak a mi foldkozelben van az peneszedik...en meg epp allergias vagyok ra

Legjobb válasz: Én még nem tapasztaltam ilyet! De szellõztess sokat,és tartsd napközben nyitva a szekrényajtókat! Jobbat nem tudok javasolni!

Én még nem tapasztaltam ilyet! De szellõztess sokat, és tartsd napközben nyitva a szekrényajtókat! Jobbat nem tudok javasolni!
Én az építõiparban dolgoztam és szerintem szar a ház szigetelése. Nem tudom ez újépítésû lakás-e, vagy panel, de ez nem jó. Sokszor találkoztam azzal a dologgal, hogy mivel gyorsan kell építeni a házat, kihagynak fontos dolgokat, a fürdõben szigetelõ fóliát, de szerintem itt az alapozásból maradt ki a szigetelés, vagy ami még rosszabb, nem hagyták a betont rendesen kiszáradni, nem volt meg a 21 nap kötelezõ száradási idõ és a víznek valahol el kell távoznia.Hiába szellõztetsz, a probléma okát nem szünteti meg.Én beszélnék az illetékessel, ha kivitelezõ, akkor Õ köteles garanciát vállalni a házra.
A kérdező hozzászólása: en is gondoltam hogy a baj valahol a tombhaz alapjanal keresendo, talan nedvesedik az esozestol vagy hideg es emiatt lecsapodik a para...nem tudom. mi csupan alberlok vagyunk, az epulet pedig tobb mint 20 eve epult, 4 emeletes tombhaz

Mitől van, hogy az egyik kezem jéghideg a másik nem?

Már vagy 5 napja folyamatosan úgy van, hogy a bal kezemnek változik a hőmérséklete míg a jobb kezem jéghideg.Mitől lehet? Ez baj? 14/L

Legjobb válasz: Nekem is hasonló a helyzet, de nagyon régóta. Szerintem kicsit az is közrejátszik, hogy a bal kezünkben erõsebb a vér áramlása. Talán ez lehet az oka, nem vagyok benne biztos.

Nekem is hasonló a helyzet, de nagyon régóta. Szerintem kicsit az is közrejátszik, hogy a bal kezünkben erõsebb a vér áramlása. Talán ez lehet az oka, nem vagyok benne biztos.
nekem is, de nekem lehet azért mert a jobb kezemmel fogom a gépen az egeret, és mozdulatlanul van, a ballal se csinálok nagyon semmit, de azért az "mozdulatlan" :D

Az mitől van, hogy az ember bizonyos alkoholokat, jobban mondva bizonyos márkájú italokat nem bír?

És hány tőle, még ha nem is ivott belőle sokat? De ha más milyet iszik, de 6x annyit, semmi?

Legjobb válasz: A minõseg. vodka pl. nem jön be, pár felestõl már rosszul vagyok, de pl. egy minõségibb whiskey, abból lazán lemegy fél üveggel, aztán meg sem érzem.

A minõseg. vodka pl. nem jön be, pár felestõl már rosszul vagyok, de pl. egy minõségibb whiskey, abból lazán lemegy fél üveggel, aztán meg sem érzem.

Az mitől van, hogy az utóbbi időben a google, csak 20 db fényképet jelenít meg, ha a képek böngészőt használom?

a többi kép csak szürke négyzet mozillát használok, és eddig jól m?ködött

Legjobb válasz: Átállítottad a váltás alapverzióra az oldal alján. Váltsd át alapverzióra.

Átállítottad a váltás alapverzióra az oldal alján. Váltsd át alapverzióra.
A kérdező hozzászólása: a normál verzióra gondolsz, ami annyi, hogy nem egy hosszú egymást követõ egybefüggõ oldal, hanem külön lapozni kell, de úgy még rosszabb, egy kép sincs, ahhoz nem nyúltam azért köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!