Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy a menzim vége (2 db)

Mitől van, hogy a pé-és és a menzi"elött állok 4 nappal", végig megjön érzésem van, és a melleim fájnak?

4 nap mulva nem várom,és a pé-emt?l a mai napig minden nap érzem a mejön érzést a hasamba.Néha szurkált,de mostmár inkább a megjön érzést érzem.

Legjobb válasz: Szia.Megy a drukk. Nekem 37.2 minden nap megy feljebb. És nekem tejfehér krémes a folyásom. Nekem is korai volt a tesz,csakhát talán kimutatja,azért csináltam:-) Irj mi lesz veled:-))

A kérdező hozzászólása: Szia.Megy a drukk. Nekem 37.2 minden nap megy feljebb. És nekem tejfehér krémes a folyásom. Nekem is korai volt a tesz, csakhát talán kimutatja, azért csináltam:-) Irj mi lesz veled:-))
én is 4 nap múlva nem várom. második babánk lenne, ha lenne :) nekem is van néha menszesz szerû érzésem, néha szúrkál a mellem és folyamatosan fáj a fejem, és ez volt az 1. terhességemnél is. mérem a hõmet, ma 36.9. hááátha. tegnap nekem is negatív volt a tesztem, de szerintem korai volt még. én mostmár csak várok és nem idegeskedek. az elõzõ terhességem 2 hónap alatt sikerült, nem idegeskedtem én semmin. megfogadtam most sem fogok.... neked van folyásod? milyen állagú? nekem sûrû, nyúlõs. na ez vajon mit jelent? minden jót.
az én görbémet láthatod a kérdésemnél "ez a görbe jól alakul?" neked is megy a drukk és majd te is írj mi lett veled. én lehet mégis tesztelni fogok 30.án. Sok sikert és várom a végeredményt. Reméljük POZITÍVAT tesztelünk mind a ketten. (1. válaszoló voltam :) )
A kérdező hozzászólása: Szia a görbédet nem látom. De megnéztem a tesztemet. Azt mondja meg valaki az hohy van, hohy vettem ONE STEP tesztet, ugye ha viszintesen tartjuk a tesztet akkot mind a 2 ablakba függõlegesen kell a csiknak megjelennie. Nekem a teszablakba függõleges, és a terhességet mutatónál pedig látok nagyon nagyon halvány vékony csikot, de visszintesen:-)) :-((( Akkor ilyenkor mi is van??????
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de nem ilyen, vizsugaras, rózsaszin kupakkal.
A kérdező hozzászólása: és 2 kis ablakos

Mitől van az hogy a menzim vége után egy hétre újra megjött valami barnás-véres valami, de nem fájt a hasam úgy mint menzinél és így újra megvolt 6 napig?

Nem volt annyi mint menzinél szokott, néha csak éppen valami, aztán egy picit több... A normális menzim elött meg kimaradt egy menzim. Nekem mindíg normális ciklusaim voltak, nem értem mi lehet. Voltunk együtt a párommal mert szeretnénk már babát, de nem tudom hogy mi történik!

Legjobb válasz: Erõs a gyanúm hogy ovulációs vérzés. Azaz ekkor nagyon termékeny vagy. Persze lehet orvosi oka is. Méhszájsebtõl elkezdve polipig, de inkább nem gondolunk erre :) Szerintem ovus vérzés.

Erõs a gyanúm hogy ovulációs vérzés. Azaz ekkor nagyon termékeny vagy. Persze lehet orvosi oka is. Méhszájsebtõl elkezdve polipig, de inkább nem gondolunk erre :) Szerintem ovus vérzés.
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos most tudnánk együtt lenni a párommal de pénteken elmúlt ez a barnás-véres vérzésféle. Még lehetek termékeny?
Szia. Ugyanez van nálam is, már harmadik napja tart és tíz nappal a vérzés vége után jött meg megint!!! Nem fáj a hasam, csak nagyon enyhén, nálam a rendes menzesznél másabb maga vérzés. Olyan, mintha konkrétan egy vágott sebbõl folyna, "élõ vér", nem olyan, mint rendesen szokott. Nekem is elmúlik, aztán minden elõzetes nélkül megint kezdi..erõsebben. Még nincs jele, hogy múlna, pedig a rendes vérzés, két - három napnál nem szokott tovább tartani. Ja és nekem is volt elõtte egy olyan, hogy sokat késett. Nekem is teljesen normális volt mindig. Nem értem én sem, nem tudom, mi lehet ez, de az biztos, hogy amint elmúlik, elmegyek a dokihoz, mert félek, nehogy valami komoly legyen.. Azt tanácsolom, menj el te is!!! (Már az elõzõ kimaradásnál is megfordult a fejemben, hogy terhes lehettem, mert a mellemen is jobban látszottak az erek és most, ennél a fura nem rendes vérzésnél méginkább látszanak, de nem hiszem. Szerintem az orvos a megoldás neked is, minden jót...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!