Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy a menzeszem mindig (2 db)

Mitől van az, hogy a menzeszem mindig 2-3-4 napos enyhe maszatolással kezdődik, és csak utána jön meg rendesen? Utalhat ez hormonháztartási problémákra?

Legjobb válasz: Igen utalhat,nekem fog.gátló rendezte,van rá vizsgálat is hogy megnézzék a hormonszintedet,beszélj a dokiddal.Nekem még a vége is 3-4 nap maszat,így 10 napig is eltartott.Ne szenvedj tõle,beszélj orvossal.

Igen utalhat, nekem fog.gátló rendezte, van rá vizsgálat is hogy megnézzék a hormonszintedet, beszélj a dokiddal.Nekem még a vége is 3-4 nap maszat, így 10 napig is eltartott.Ne szenvedj tõle, beszélj orvossal.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :) Nem szenvedek, szerencsére nem durva, csak nem sikerült eddig teherbe esnem. A doki pont ma adott beutalókat hormonszint-mérésre.

Tisztelt Főorvos Úr! Olyan gondom van, hogy majdnem minden hónapban megjön hamarabb a menzeszem, de nem a rendes csak olyan barnás! Novinette tablettát szedek. Mitől lehet? Tudna tanácsot adni? köszönöm E

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen panasz előfordulhat, amennyiben ez több egymás utáni hónapban is fellép, szóba jöhet más tablettára való váltás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen panasz előfordulhat, amennyiben ez több egymás utáni hónapban is fellép, szóba jöhet más tablettára való váltás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!