Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy a barátom (42 db)

Szerintem egyszerûen helyi vérbõség alakult ki. Szerintem egy másnapi orgazmus megoldaná a problémád.
Ha a duzzanat nem lapul le szex után 1 órával, akkor az nem normális . Nekem csak a jobb szeméremajkam dagadt meg többször is, már fájt, nem fért el a helyén. Mindneképp mutasd meg orvosnak, mert kezelni kell!!

Mitől van hogy a barátom szerint olyan furcsa az ízem meg az illatom ott lent?

Legjobb válasz: próbálj mindig tisztálkodni közvetlen aktus elõtt...és vannak az avonnak testpermetei finom gyümölcsös illatúak,nekem az epres-fehércsokis a kedvencem,picit befújod magad aztán kész :D had gyalogassa a köcsög ah nem tetszik neki a punci szag XD

próbálj mindig tisztálkodni közvetlen aktus elõtt...és vannak az avonnak testpermetei finom gyümölcsös illatúak, nekem az epres-fehércsokis a kedvencem, picit befújod magad aztán kész :D had gyalogassa a köcsög ah nem tetszik neki a punci szag XD
Honnan tudjuk?
Azt, hogy furcsa, hány nõ végigszaglásából szûrte le :D Esetleg lehet, hogy nem tisztálkodsz megfelelõen... De ott lent mindig lesz egy szag, akkor is, ha tiszta vagy. De ha õ meg van gyõzõdve arról, hogy ez nem normális akkor esetleg nõgyógyász.
21.36 vagyok. Nincs igazából mindenféle illatszerre szükség. Elég valami egyszerû tisztálkodószer és víz. Illetve ahogy az elõttem szóló mondta, nem baj ha aktus elõtt külön megmosakszol, vagy ha amúgy tiszta vagy mert nem rég fürödtél, csak azóta eltelt némi idõ és már pl. voltál wc-n, akkor érdemes odalent újra megmosni.
Teljesen igaza van a barátodnak. Valószínûleg hüvelyfertõzésed van. Annak jellegzetes szaga van. Nem lehet tisztálkodással és illatokkal eltüntetni. Orvoshoz kell fordulni. Azért figyeld magad, nincs-e más kellemetlen tüneted, folyás, vagy viszketés, vagy bármi.
Ha sárgás, zöldes a váladék, viszketsz erõsen, büdi vagy, akkor fertõzésed van.

Mitől van az hogy a barátom csak napi 1Xer akar szexelni? Mi okozhatja? Elvileg a a régi barátnőivel többször csinálta egy nap!

Nem vok szexfügg? v ilyesmi, csak magamban keresem a hibát, hogy mi okozhatja ezt. Azzal indokolta mert a barátn?i napi 24 órát vele voltak, s így nagyobb valószín?sége van arra hogy naponta többször. De vhogy én azt érzem nem kíván, de közben meg amikor az egyszer csináljuk meg nagyon oda van. Csak zavar az hogy velem nem akarja, hogy mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: nem tudom melyikõtök mennyi idõs de vannak érdekes dolgok. néha van hogy énsem kívánom a barátnõm 1 hétig!! ami azért eléggé sok, máskor meg alig bírok magammal. elsõsorban mondanám hogy nem feltétlen benned van a hiba üljetek le és beszéljétek meg. de majd írnak a felnõttek õk jobban tudják:) 16/f

nem tudom melyikõtök mennyi idõs de vannak érdekes dolgok. néha van hogy énsem kívánom a barátnõm 1 hétig!! ami azért eléggé sok, máskor meg alig bírok magammal. elsõsorban mondanám hogy nem feltétlen benned van a hiba üljetek le és beszéljétek meg. de majd írnak a felnõttek õk jobban tudják:) 16/f
Ne gondold azt, hogy nem kíván. A napi egy szerintem pont jó, majd ha 5 éven túl lesztek jó lesz a heti 2 alkalom.:)
Szerintem napi egy nem kevés :D Ha kevesled idõnként próbáld meg letámadni.
Ket honapja jarnak! Ez normalis hogy napi tobb sexet igenyel, ha ket evesek lennenek en is azt mondanam, hogy a napi egy jo!
fasz$ág! ha naponta dugtok akkor nagyon nem is kivánjátok mivel valszeg mindig kivagytok elégülve .. egyébként ha egynap többször akarod akkor nagy rá az esély h még is sexfüggõ vagy xD ... 1hétig ne feküdj le vele és utána aligfog tudni leszálni rolad ;D
Akkor az a rossz hirem van, hogy neki ennyi az igenye :( Ebben az ido szakban meg napi 5 x minimum kene, majd idovel ez a szam sajnos mindig csokken! De nalatok ez korai, hogy ezzel legyen problema! Viszont magadba sem keresd a hibat! Ha nem kivanna nem lenne veled! Ezert en csak erre gondolok, hogy nem valami nagy igenyu! Mondanam, hogy sexi fehernemukkle csbisd el, de ha 2 honap utan mar csabitani kell az szomoru!:( Ebben az idoszakban ha egy kukas zsakban jarnal akkor is rajtad kene legyen amikor csak veled van! Kerdezni, hogy van e valami problemaja!? Veled, vagy munkaban(stres) bar folyamatosan 2 honapig nem lehet:( Neked kell eldonteni mennyire fontos neked a sex...
A kérdező hozzászólása: lassan 2 hónapja vagyunk együtt az elején is egyszer csináltuk de félek hogy valami miatt nem kíván vagy ilyesmi....sose csináltuk egynél többször....
Mennyi ideje vagytok egyutt? elejetol fogva napi egyszer csinaltaok? vagy veled is tobbszor?
A kérdező hozzászólása: én 22 vok a barátom 24.A barátomnak 2 bnõje volt elõttem.
Napi (????) 1x? Úristen, heti 1-2 is sok lenne. 33/F

Tegnap a barátom megujjazott, mitől van hogy azóta sokszor érzem hogy pisilnem kell?

Legjobb válasz: Lehet elkaptál valamilyen fertõzést. Mosott kezet?

Lehet elkaptál valamilyen fertõzést. Mosott kezet?
Hááát...rendesen kezet mosott elõtte? Ha nem akkor sanszos, hogy összeszedtél egy fincsi kis hüvely/húgyuti fertõzést...legközelebb ne engedd neki, hogy kézmosás nélkül hozzád nyúljon...és menj orvoshoz! egyébként ha mosott kezet akkor sincs kizárva h ez a szitu, elég annyi hozzá h a körmével picit felsértse az érzékeny hüvelyfalat...mond meg neki h legyen óvatos...
lehet megfáztál
Esetleg felfáztál?
Nem fürdesz le.
A barátod (kanszag) megjelöli a területét, szagot hagy maga után. A nõknek ez tudatosan, vagy tudat alatt vonzó illat. A férfiaknak a tesztoszteron miatt erõsebb az illatuk.
izzadtság- és fingszag?
A kérdező hozzászólása: 2. Köszöbnöm az értelmes választ. Amúgy meg mindketten fürdünk, nem izzadság és fingszag hanem amilyen illatú/szagú eleve a bõre. És most nekem is olyan lett, sõt azt árasztom magamból.
Nem lehet, hogy többet vagytok együtt mint eddig és a sok egymáshoz bújás miatt vetted át az illatát, mert a férfi illat erõsebb?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mostanában keveset találkozunk mert dolgozik és csak akkor látjuk egymást, ha éppen van szabadideje és elég kevés van neki sajnos, szóval nem hiszem hogy azért. Most is olyan illatom van, mint neki, de lehet, hogy azért vettem át, mert gyakran fekszünk le?
Nem pisilt rád, hogy megjelöljön?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem pisilt rám...

Mitől van az, hogy a barátom nem akar csókolózni?

7 hónapja vagyunk együtt, az elején minden jó volt, az els? 3 hónapban állandóan gy?zködött, hogy feküdjek le vele. Mondtam neki, hogy azt várjuk meg, hogy elmenjek n?gyógyászhoz, és felírják nekem a gyógyszert. Most már minden rendben lenne, céloztam is neki, hogy aludjunk együtt, de nem mond rá semmit. Mintha nem is akarná. Illetve, ha együtt vagyunk, akkor nem csókolózunk, pedig én vágynék rá, de ? meg nem. (Az elején mindig ezen járt az esze.) Azt mondja, hogy szeret. Én is ?t.

Legjobb válasz: Nem szerelmes és nem kíván. Meg akart húzni az elején, de nem jött össze neki, most már nem vagy neki annyira izgi.

Nem szerelmes és nem kíván. Meg akart húzni az elején, de nem jött össze neki, most már nem vagy neki annyira izgi.
te jo ég csak akkor lehet lefeküdni ha elõbb ráálsz fogamzásgátlóra? Fájtok már komolyan...gondolom benyelted a reklámotz, hogy szép leszel a tabitól meg minden...jo reklám...remélem elhizol, stb
öszintén szolva még örülj h nem menekült el töled...hát még ilyet, hogy ráállni gyógyszerre...szánalmas, hogy mindent beveszel, amit a reklám elhitet veled. Mondom kivánom teljes szivemböl, hogy üssenek ki rajtad a mellékhatások.
Én fél évet vártam a szexel, nem értem miért baj. Azt se értem miért baj ha gyógyszert szed, semmi baja nem lesz tõle, ha mégis hízna vagy valami majd abbahagyja. De nem tudom miért nem akar testi kapcsolatot már, elég furcsa, fõleg hogy ha tudja hogy lehetne is. Tudja hogy szeded a gyógyszert meg mindent?
öö most akkor megkérdezném, hogy 1. koton ki volt lõve? 2. minek kellett 7 hónapig várni a szexszel? 3. hány évesek vagytok???
A kérdező hozzászólása: Tudja, hogy szedem a gyógyszert. Én 19, õ 24 éves.
Nem akarok hülyeséget irni de nekem azokkal volt ilyen akikröl azt hittem hogy a barátaim, de közbe nemakartak csak megdugni.Én naiv meg azt hittem.szeretnek.Mára már elmondhatom szerelem.egy kapcsolatban nem létezik csók nélkül.Vagy mégis???? .
Azért pár ember elég rosszindulatú itt... Viszont õszintén szólva szerintem már kihûltek az érzelmei irántad, legalábbis szerintem... én akkor nem adtam csókot a páromnak és persze nem is esett jól tõle amikor már nem voltam belé szerelmes... szerettem mint embert vagy barátot de nem tartottam a páromnak. Remélem nálatok nem ez van...
:) Ez komolyan.... Minden suttyónak van egy suttyinája, csak én nem találok egy emberi lényt. ... lányt.
3-as vagyok. hát lehet, hogy rosszindulatú, de akkor is :D nekem mindig gyanús, hogy az ilyen csajok valójában csak kibúvót keresnek a szex alól. mondom ezt úgy, hogy én is fiatal lány vagyok. úgy 14-15 éves koruktól kezdve a lányoknak is tombolnak a hormonjaik, és ha egy fiú szexuálisan izgató, arra ráugranánk. a barátunk pedig szexuálisan izgató, optimális esetben. na most megértem, hogy 15, 16 éves korban az ember vár néhány hónapot, tény, hogy akkor még elég éretlen mindenki, én is az voltam. de 19 évesen??? nekem ne mondjátok, hogy itt szerelem meg vágy van :D:D egy kanos, szerelmes 19 éves csaj se fog 7 hónapot várni a szexig. ÉS ha minderre azt mondanátok, félig-meddig jogosan, hogy hülyeségeket beszélek, azért az adu ász mégiscsak az "elõbb gyógyszert kell szednem"-kártya. ahhha. mert gumi nem létezik. de ha meg a gumira allergiás, akkor is, egy-két hónapon belül eljut a nõdokihoz, felíratja, egy hónap múlva már véd. akárhogy nézem, ez nekem max 3 hónap, nem 7. innentõl az egész egy marha nagy kifogás. valószínû a pasi is rájött, hogy csak szórakozik vele, azért nem kívánja már.
Persze, valamelyest igazat adok, csak akkor sem tudom megérteni miért nem lehet a kérdésre válaszolni és miért kezdi egybõl mindenki kritizálni a kérdezõt... Én sohasem szoktam azon agyalni hogy ezt és ezt a hülyeséget ki miért teszi... elég abból a hétköznapokban is, nemhogy még itt írogassam a dolgaimat feleslegesen, a kérdezõt úgysem ez érdekli... Az meg mindenkinek a maga döntése mikor fekszik le a párjával elõször... én is vártam jó 3 hónapot az elsõnél, pedig majdnem 17 voltam...
Mi a baj azzal, ha 7 hónapot vár valaki?Inkább azok a riban.cok bújjanak el, akik 2 hét után már könyörögnek a mogyiért.Ez vonatkozik a hímring.yókra is, mert ugyanolyan undorítóak, mint a nõi ringy.ók. Kérdezõ, valahogy csábítsd el.
Hány éves vagy? :O
A kérdező hozzászólása: ésakkor ez akadályozza hogy megjöjjön vagy mi?:O
hidd el jobb lenne ha elmennél. mert a méhszájseb ettõl a kellemetlenségtõl még nagyobb bajokat is okozhat... (és elméletileg visszatérõ gyulladás miatt keletkezik, szóval azt is érdemes kezelni)
A kérdező hozzászólása: jó oké elhiszem..remélem igazatok van..jobblenne mint a terhesség
biztos vagyok benne hogy méhszáj sebed van!!menj el orvoshoz nem nagy dolog ambulánsan megis csinálják ha nem nagy!!ha pedig nagy akkor 1 nap és otthon vagy!voltam igy én is söt még rosszabul is!!hidd el ez biztos menj el dokihoz!!
A kérdező hozzászólása: :/ nagyon nemakarok menni...magátol nem ulik el?
nah azért ez nem ilyen egyszerû hogy nem állt még be.. menj el nõgyogyászhoz, mert nekem is volt olyan hogy szexeltem a párommal, és utána egy napig mindig véreztem... elmentem nõgyógyászhoz megvizsgált (ha már ott voltam vett kenetet méhrák szûrésre) méhszáj sebem volt és leecsetelte (vagyis kezelte) utána nem fordult elõ többet.
A kérdező hozzászólása: ja oké :D remélem hogy csak errõl van szó :/ az utánna való vérzésre még mindig senki nemtudta a választ :S
jaaa, azt hittem 12-13.. mert nekem 12, 5 évesen jött meg :D hát nyugi, még nem állt be, majd be fog (én 18 vagyok mondjuk és még mindig nem állt be, na mindegy...)
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok...arra énis gondoltam hogy nem állt még be de akkormeg miért vérzek utánna? elég fura
hány éves vagy??
Igen nem állt be a menzesz, azért várhattál még volna a szexel....
nem állt még be a menzeszed...
Elõbb sajátítsd el az anyanyelvedet, aztán kúrasd magad a pasiddal.
A kérdező hozzászólása: na ma elvileg megjött..akkor most nyugodtvagyok legalább azzal h nemvagyok terhes

Mitől van az hogy a barátom csak nyújtott lábbal tud elélvezni? (fiú)

vagy esetleg ha sokat gyakorolna akkor menne neki simán is?

Legjobb válasz: szia!ilyet még sosem hallotam!de mindenkinek máshogy jo! sztem ez nem baj!

szia!ilyet még sosem hallotam!de mindenkinek máshogy jo! sztem ez nem baj!
Nyujtott lábbal?:D törd el a lábát akkor nem fogja kinyujtani nefélj
Ha csak lányt kívántok meg igen, ha szívesen döngölitek a répát is magatokba akkor bieszexek.:) ))
Elsönek igaza van, van nehany leszbikus es biszex ismerösöm es pofatlanul mindig ilyesmiket kerdezek, de amit leszürtem az az, hogy a tenyleg leszbikusaknak nem kell se pasi, se farok, se jatekszer, se dildo ami faroknak nez ki, mert ökj a csajokra buknak. Ekkor vagy igazan leszbikus. A Bi-k szeretik a pasikat, de összejöttek egy lannyal aki nagyon megfogja öket, nem azert mert mellük van, hanem mert olyanok amilyenek. Ezutan mar döntsd el magad. Fiatal korban amugy is az ember meg a kulcslyukra is sokszor beindul, tabu temakra meg meginkabb.
inkább biszexualitásra utal. Nincs vele semmi probléma.
imádnivalók vagytok :D

Mitől van az, hogy a barátom spermája sűrűbb a szokottnál?

Utalhat ez betegségre? Vagy, lehet hogy ugye most megvagyok fázva és szerintem ? is elkapta, és amikor leszoptam, akkor, sokkal s?r?bb volt a spermája mint egy krém kb, és más íze is volt... Ez lehet a betegség miatt h megvan fázva? Vagy valami nemi betegségre utal? 17 éves a barátom.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem csak valami hormon zavarja lehet, semmi komolyabb, de nem vagyok szakember várd meg más véleményét is! Kívánom oldódjon meg a dolog! Szia

Szia! Szerintem csak valami hormon zavarja lehet, semmi komolyabb, de nem vagyok szakember várd meg más véleményét is! Kívánom oldódjon meg a dolog! Szia
sok kihagyás után sexelt
A kérdező hozzászólása: Hát minden kedden átjön és pénteken, szóval nem hinnémh ez a baj, soha nem volt még ilyen, csak msot, remélem nem beteg vagy valami...
Lehet a megfázástól egy kicsit sürübb lett ( ált. a vizelet is, ha nem pótolta a folyadékot).Jelezd, ha ez 1-2 hétnél tovább tartana. Laci

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!