Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy a barátnőmnek (27 db)

Az mitől van, hogy a barátnőm nehezen élvez el?

Együdt vagyok már kb 3hónapja a barátnőmmel és sór került az ujjazásra. El kezdtem és mikor el telt 3 perc akkor nagyon gyórsan vette a levegőt,tépkedte a takarót és azt mondogatta hogy ez nagyon jó.De utána csak jó volt neki de nem volt orgazmusa és már nem élvezte olyan jól mint az elején.Ez mitől van hogy nincs orgazmusa? Esetleg félhet attól hogy ránk nyit valaki? (mert ott vólt a szomszéd szobában az öccse)

Legjobb válasz: Kicsi a farkad! 25N

Kicsi a farkad! 25N
az meg le het hogy atól félt hogy be nyit az öt cse. vagy kérdezzd meg tõle hogy hogy szeret né, ha csinálnád, hogy el menjen
-.- Ne hidd hogy mindenki hipphopp elmegy... Nõknél ez néha nehéz. Sok nõnek nincs hüvelyi orgazmusa. Lehet hogy lehetne, lehet hogy idõvel lesz, de van aki nehezebben éri el, az biztos! Amit te tehetsz hogy sokat próbálkozol, és nagyon figyelsz rá, hogy mi az, ami igazán jó neki.
A kérdező hozzászólása: Én mindig is figyeltem a reakcióit és sose mondta hogy esetleg rossz helyen van az ujjam vagy ilyenek. DE volt mát olyan is hogy egyszerûen rám gondolt és úgy bele élvezet a bugyijába át ázott nagyon az mért van?
Attól hogy átázott a bugyija, szerinted biztos elélvezett?
A kérdező hozzászólása: Igen mer õ mondta hogy nagyon jó érzést érzett akkor.

Meg tudja nekem valaki mondani? Hogy az mitől van. Hogy amikor barátnőmmel pettingelünk. és rám kerül a sor és elkezdem kielégíteni az ujjammal akkor el kezd vérezni a vaginája. Valaki segitsen ez mitöl van.

Legjobb válasz: Attól, hogy az ujjazás nem annyi, hogy a csontszáraz ujjadat bedugod a puncijába, és akkor jó lesz... A csiklóját simogasd, ez elég is az elején, amíg ennyire tapasztalatlan vagy. Aztán majd mehet 1-2 ujjal más is, az elején esetleg síkosítóval, ha szükséges. De egyébként lehet, hogy most vetted el a szüzességét, gratulálok...

Attól, hogy az ujjazás nem annyi, hogy a csontszáraz ujjadat bedugod a puncijába, és akkor jó lesz... A csiklóját simogasd, ez elég is az elején, amíg ennyire tapasztalatlan vagy. Aztán majd mehet 1-2 ujjal más is, az elején esetleg síkosítóval, ha szükséges. De egyébként lehet, hogy most vetted el a szüzességét, gratulálok...
Mekkora vagy Freddy Kruger....eheheh
Vágd le a körmöd

Az miért van hogy a barátnőmnek egyre többször fáj a csiklója körül illetve a csiklójánál azt mondja akkor van mikor megujjazom. Mitől lehet? Sexelni se tudunk már normálisan mert sokszor fáj neki.

g pont orgazmust mennyi id? elérni??

Legjobb válasz: És amúgy ha rendes értelemben dugtok akkor is fáj neki vagy csak ha ujjazod? Nem lehet hogy érdes a körmöd , nincs vágva rendesen, vagy esetleg néha erõsebben beleharapsz a fogaiddal?

És amúgy ha rendes értelemben dugtok akkor is fáj neki vagy csak ha ujjazod? Nem lehet hogy érdes a körmöd , nincs vágva rendesen, vagy esetleg néha erõsebben beleharapsz a fogaiddal?
Valószínûleg erõsen csinálod.Nálam is szokott lenni hogy néha fáj egy picit, de nem nagyon.Ettõl ugyanúgy tudunk szeretkezni utána.Ha a csiklójával játszol akkor is rendesen nedvesítsd be.G-pontos orgazmus kicsit nehezebb.Egyéntõl függ, nekem kb 1 óra:)
A kérdező hozzászólása: hát ha nem ujjazom néha akkor is fáj.... körmömmel nincs baj barátnõm vágja....manikûrös...más csajnál sosem volt ilyen..
a csikló gec| érzékeny mûszer. teccik érteni. mint neked a makkod. "gyakorlatilag" a kettõ egy és ugyanaz.

Mitől van hogy már most egyáltalán nincs kedvem lefeküdni a barátnőmmel?

Még csak 2 és fél hónapja vagyunk együtt. Én imádom a szexet. Meg?rülök nélküle és a barátn?mmel még sincs kedvem lefeküdni.Már körülbelül 3 hete nem is szexeltünk. Ez az ? hibája lehet vagy az enyém?

Legjobb válasz: szegeny csaj:(

szegeny csaj:(
A kérdező hozzászólása: Hát ha 7 hónapot hosszúnak lehet tekinteni akkor volt. Látod ebben lehet igazad van! Talán tényleg így van hogy nem jelent kihívást. kb olyan 3 hétig tartott mire sikerült ágyba vinni. De hát már elsõ alkalommal volt petting.
Ez érdekes..volt már elõtte hosszabb kapcsolatod? Ha nem vagyok indiszkrét vele milyen hamar jutottál el az ágyig? El tudom képzelni, hogy azért nem vonz már, mert nem jelent kihívást a számodra.
Van ez így, nem õ volt az "igazi"...
A kérdező hozzászólása: Hát persze hogy késõbb, hisz eleve én akartam összejönni vele. Úgy vagyok vele hogy nem sok nõt utasítok vissza ha szexrõl van szó. Vele meg még sincs kedvem.
ha nem vagy szerelmes, akkor tényleg minél elõbb szakíts, mert lehet, hogy õt erõsebb szálak fûzik hozzád. Egyébként az elején sem vonzott testileg vagy ez késõbb alakult csak ki benned?
A kérdező hozzászólása: Adja a Jóisten! Én nem kívánok rosszat senkinek! Arról meg hogy nem vagyok szerelmes nem tehetek.
Más csajokat kívánsz? Szerintem ezt a kapcsolatot nem érdemes tovább húzni. Nem mellesleg nagyon sajnálom a barátnõdet, remélem nálad százszor jobbat talál majd!
Mindig mindennek oka van. "Egyszerûen csak" semmi sem történik...
A kérdező hozzászólása: Hát végül is volt egy negatív élmény de nem hiszem hogy azért lenne. egyszerûen csak nem kívánom õt. De más csajt meg annál inkább.
B*zievagy?
Valami negatív élményt szereztél? Vagy annyira meg akarsz felelni neki hogy inkább elment a kedved?
Engedd már tovább gyíkész, más örülne neki.

Lányok. Sztetek mitől van az, hogy a barátnőm rendszerint halkan szellent?

Kíváncsi vagyok rá, h ti hogy vagytok ezzel? Ti halkan vagy hangosan szoktatok? Nekem hol így, hol úgy jön ki. De nem tudom, nőknél h működik ez.

Legjobb válasz: Mi próbálunk diszkrétek lenni.

Mi próbálunk diszkrétek lenni.
Én ha köhögök baromi hangosat fingázok.Ha óvatosan széthúzom a valagam szinte suttog.
az összes nõ ezt csinálja halk de annyira büdös hogy megpusztul a fél város
A kérdező hozzászólása: De nem diszkrétségrõl van szó, mert õ szólni szokott elõre h mi lesz és utána is bejelenti, h pukizott. :) ) Lehet h egyes nõknél kialakult egy ilyen reflex a halk fingásról?
A kérdező hozzászólása: És akkor mi van?????
szándékosan fi ngik. de genyó!!!!!!
Szerintem a postás az oka, csak nem tudsz róla....
de aranyosak :D amúgy mindenkinél más, lehet õ ilyen halkan pukizós fajta :D
A kérdező hozzászólása: Ahhaaa köhögéssel leplezed, te kis sunyi :P
Nyomd izomból, akkor jön halkan, de hosszan
A kérdező hozzászólása: Nálunk is így kezdõdött elõször csak én utána már õ se szégyellte magát pedig még pár hónaposok vagyunk. De szeretjük egymást a fingjainkkal együtt :DDD
Én nem szoktam a párom mellett, olyankor nem kell pukizni. :) Õ pedig még hangosan is szokott szándékosan. 28/N
Én ha köhögök baromi hangosat fingázok.Ha óvatosan széthúzom a valagam szinte suttog. Köhögj még hangosabban közben, Peter Griffin is úgy szokta álcázni.
Kicsit belekavarodtál a fogalmazásba. Lehetne érthetõbben?
A kérdező hozzászólása: szóval, hogy ha lefekszem a barátnõmmel. 10 perc se.. inkább és elélvezek.. de ha pl kézzel, vagy orálisan kielégítjük egymást akár egy óráig is bírom. mi az oka hogy szexnél olyan hamar elmegyek?
gondolom ha közösültök akkor lösz el hamar. Mint mindent ezt is gyakorolni kell.minél többet csinálod annál jobb lesz.
Talán nem vagytok túl régóta együtt, rágörcsölsz s ettõl. Minden fejben dõl el, ne agyalj, meg ne erõltesd, idõvel összejön az is.
Mikor önkielégítesz, szánj rá nyugodt 40-60 percet. Mikor érzed, hogy majdnem elmész, hagyd abba. Ha kicsit túlmentél, a fitymafék alatt egy kicsit erõsebb elszorítással visszafoghatod, de herezacsi és az anuszod között az izmot is megnyomhatod, ugyan azt éred el. Ha alábbhagyott egy kicsit, újra közeledhetsz a csúcs felé, és amikor ismét ejakulálnál, elõtte egy nagyon picivel ismét állj le. Ismételgesd ezt 40-60 percen keresztül. Ha ezt hetente párszor eljátszod, 4-5 hónap múlva egész szépen mûködni fog. Minél többször csinálod, annál nagyobb uralmad lesz a tested felett. Olyankor válts pózt, v. lassíts. Talán ez segít. Esetleg még ezt is meg/kipróbálhatod; neten találtam: A magömlés késleltetésének egyik technikája A magömlés késleltetésének egyik technikája. A korai magömlés lényege az ejakulációs reflex feletti hiányos uralom. Míg az erekciót nem lehet akaratlagosan elõidézni, addig az orgazmust ill. magömlést lehet idõzíteni. Annak, hogy ez nem minden férfinek és nem mindig sikerül, számos oka lehet. Aki eléggé elszánt és kitartó, azért megtanulható egyedül is. Nos, lássuk hát!! Az ejakuláció késleltetésének lényege, hogy a férfi tanulja meg és tudatosítsa az orgazmust megelõzõ érzeteit. Ezeket a testi jeleket "preejaulációs" jeleknek nevezzük, egyénileg kell felismerni ezeket. Néhány hét gyakorlás után már tapasztalhat változást, ami megrendült önbizalmát kissé helyrebillentheti. Jó tapasztalni, hogy testét saját maga irányítja, és nem fordítva. A gyakorlás elsõ része önkielégítéssel kezdõdik. Nyugodt körülmények között kezdjen hozzá. A merevedéstõl a magömlésig terjedõ idõt kell mérnie, a fityma fel-le húzása számít "egy"-nek. Folytassa a mozdulatokat, míg nem érzi a magömlés közeledtét. Ekkor három ujjával végezzen szorítást közvetlenül a makk alatt, úgy, hogy az "ejakuláció azonnal bekövetkezik" érzés szûnjön meg. Tartson addig a szorítás, míg a magömlés veszélye el nem múlik. Ezalatt a mozdulatok számát írja le! Majd kezdje elölrõl a mozdulatokat és a számolást is. Ezt ismételje meg még egyszer. Ha már a harmadik szorítás után van, kezdje el negyedszer is a mozdulatokkal az ingerlést, viszont most már az elszorítás helyett a magömlésig folytassa. Egy alkalommal így négy számot fog feljegyezni. Fontos, hogy lejegyezze a számokat, mert így tudja csak követni a változást, a saccolás nagyon csalóka! Az elsõ próbálkozásokkor elõfordulhat, hogy elkésik, és nem lesz ideje a szorításra, vagy elõvigyázatosságból jóval elõbb szorít, mint kéne. Ne ijedjen meg, ha a szorításkor a merevedése kicsit csökken. Nem kevés gyakorlás kell ahhoz, hogy megtanuljon odafigyelni a teste jelzéseire, ami mindig megelõzi a magömlést. Ha ez már jól megy, síkosító krémmel kenje be a péniszét! Ez jóval izgatóbb lesz, nehezíti a magömlés fékezését is. Hogy miért van erre szükség? Ezzel azt akarjuk elérni, hogy a csikló síkos érzéséhez is szokjon hozzá. A síkosító helyettesíti most a hüvelynedvet. A gyakorlás a háromszori szorítással addig folytatódjon, míg az elsõ merevedéstõl a szorítások utáni magömlésig legalább tíz perc el nem telik! Ezután lehet bevonni a párját a gyakorlásba, ha nem idegenkedik a dologtól. Elõször magyarázza meg neki a gyakorlás célját, és azt is fogadtassa el vele, hogy most nem az õ orgazmusa a fontos. Taritsa meg neki a pénisz ingerlését, ön pedig csak dõljön hátra, és behunyt szemmel összpontosítson az érzékeire, a teste jeleire. Amint úgy érzi, küszöbön a magömlés, jelezze partnerének, aki most a szorítást végzi./mutassa meg elõbb a szorítás módját./ Ezt hasonlóan a már leírtakhoz, háromszor ismételjék meg. Ha már 10 percig megy, használjanak síkosítót! Három sikeres próbálkozás után már lesz elegendõ biztonságérzete önnek ahhoz, hogy közösülés során próbálkozzanak a szorítással. Ehhez legajánlatosabb testhelyzet, amikor a lány van felül. Ha a gyakorlásnak ez a szakasza is jól megy, nincs szükség a pénisz kivételére és a szorításra sem, elég csak megállni a mozgással. Késõbb már a késleltetés vágyának gondolata is hatni fog. Ne adja fel, ha az elsõ próbálkozások nem lesznek kielégítõék, vagy ha gyors magömlés miatt egy szorítás nem sikerül. A feltételes reflex kialakításához sok gyakorlás kell! Ha egy-két hónap múlva sem tapasztal biztató változást, akkor nagy valószínûséggel rejtett pszichés gondok is meghúzódnak a problémája mögött, amit egyedül nem lehet leküzdeni. Ebben az esetben forduljon szakemberhez.

Barátnőmnek olyan problémája van, hogy a havi vérzése (illetve nála nem mondanám havinak) egyik hónapban megjön, következő 2 hónapban nem jön meg, utána megint megjön neki, és így tovább. Mitől lehet ez nála?

Szexuális életet nem él. Hiába mondom neki, hogy menjen el n?gyógyászhoz, anyukájával vagy akár velem, egyszer?en hajthatatlan. Ez nem normális és ezzel nem lehet játszani. Legyetek szívesek segítsetek, mert nagyon aggódom érte. Szerintetek mit?l lehet ez nála? Hogyan tudnám jobb belátásra bírni?

Legjobb válasz: Nekem is volt 16 éves koromban egyébként nincs semmi baj még szabálytalan a menstruációja, én elmentem orvoshoz ugyan ezekkel a problémákkal és õ mondta hogy ez normális ebben a koromban. Vannak nõk akiknek soha nem lesz szabályos a menstruációja, vannak olyanok akiknek a terhesség után beáll. Ez változó és ember függõ

Nekem is volt 16 éves koromban egyébként nincs semmi baj még szabálytalan a menstruációja, én elmentem orvoshoz ugyan ezekkel a problémákkal és õ mondta hogy ez normális ebben a koromban. Vannak nõk akiknek soha nem lesz szabályos a menstruációja, vannak olyanok akiknek a terhesség után beáll. Ez változó és ember függõ
hormon zavar!!el kell meni orvoshoz
Mondd meg neki, lehet olyan betegsége amitõl a homlokán kinõ egy kopasz p.na! Tehát sûrgõsen doktor bácsi!
A kérdező hozzászólása: De egyszerûen nem lehet vele beszélni. :S
ne nõgyógyászhoz menjetek, hanem egybõl endokrinológushoz.
A kérdező hozzászólása: És hogy vegyem rá?
ha szép szó nem segít, akkor fenyegetés és zsarolás. csak az õ érdeke miatt...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, majd megpróbálom az anyukájával együtt. Talán hatásosabb lesz. :/
Hány éves a lány? Ha mostanában jött meg neki akkor ez normális... Van akinek lassan áll be. Nekem is az elején volt hogy kimaradt hónap azt megint normális kimaradt de semmi bajom nem volt. Mostanra beállt néha csúszik pár napot de ennyi.

Mitől van hogy amikor a barátnőmmel vagyok együttlét után nagyon remeg a lába?

Néha még fél óra után is beremeg, misszionárius pózban szoktuk csinálni, szóval nemhiszem hogy görcs, mi lehet?

Legjobb válasz: Lehet, hogy megerõlteti szex közben.

Lehet, hogy megerõlteti szex közben.
Az enyém is szokott remegni.Az nálam azt jelenti, hogy nagyon-nagyon élveezeeemm!Szóval ne aggódj, légy büszke magadra!26/N
Nekem is szokott remegni orgazmus elõtt, de akkor is, amikor egy idõ után felállok az ágyról. Szerintem is az élvezettõl van, nincs benne semmi szégyellnivaló :)
Orgazmus utóhatásai talán? Vagy épp közeledett hozzá, ezekben az esetekben nekem is durván remegni kezd. Ez tök normális dolog, gondolj arra hogy ezt te váltottad ki, annak a jele, hogy élvezi szóval örüljél, és ne sajnáld tõle:) 20/L
sokáig tartotta egy helyzetben a lábát és elzsibbadt. :) elõfordulhat.. vagy igen, azért, mert akkora orgazmusa volt..:)
orgazmus....:p
Egynél több orgazmus után nekem is remeg... Vagy ha felhúzta a lábát, hogy átkarolja vele a derekadat, akkor lehet, hogy elfáradt.

Mitol van az, hogy a barátnomnek véres volt a vizelete reggel? Megfázhatott?

Legjobb válasz: Valószínûleg felfázott. Menjen orvoshoz azért. Nem játék a felfázás, pláne,ha netalán más baja van.

Valószínûleg felfázott. Menjen orvoshoz azért. Nem játék a felfázás, pláne, ha netalán más baja van.
Vesehomok is lehetett, az olyan finom szemcséjû mint a homok, innen van a neve. Ahogy jön ki a vizelettel, felsérti többek közt a húgycsövet, és ez okozhat kisebb vérzést. Nem voltak mostanában hasi, vesetájéki görcsei? Orvoshoz menjen el, vagy egy egyszerû reggeli vizeletet adjatok le a laborban, beutaló nélkül kb. 500-1000 ft azt hiszem, ha van calcium oxalát a vizeletben, akkor vesehomok lesz. Persze az orvos többet tud mondani.
16:19, az elég érdekes lenne, ha a lány méhébe benyomta volna a farkát...
terhes
Lehet h ideges
A szex után tud ilyen picit "görcsölni" a has, semmi jelentõsége.
Lehet túl durván csináltad, a méhnek idõre van szüksége, hogy táguljon és megszokja, hogy valami beléhatolt. Gondolj bele, hogy egy olyan helyre, ami nagyon szûk, hirtelen benyomsz egy tízen valahány centis péniszt, normális, hogy fáj utána...barátnõd vegyen fájdalomcsillapítót, s ha mégsem múlik el, talán jó lenne dokihoz fordulni, de nem hinném, hogy erre szükség lesz. 19 L
Szerintem csak fingania kellett, de nem mert elötted.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!