Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy a bal (68 db)

Mitől lehet, hogy a bal heregolyóm feljebb van, mint a jobb és van, mikor teljesen el is tűnik?

Legjobb válasz: álatlában a bal here van lejebb, kb 80%-ban a többieké fordítva felcsúszik a lágyékcsatornába? teljesen eltûnik, neked kell visszanyomni, vagy visszamegy magától

álatlában a bal here van lejebb, kb 80%-ban a többieké fordítva felcsúszik a lágyékcsatornába? teljesen eltûnik, neked kell visszanyomni, vagy visszamegy magától
A kérdező hozzászólása: Igen, felcsúszik a lágyékcsatornába. Például mikor reggel felkelek, akkor nem szokott a zacskóban lenni. Meg van, mikor napközben se. De ha izgalmi állapotba kerül a péniszem, akkor mindig visszajön magától.
KEdveS Kérdezõ! Az, hogy egyik heréd feljebb van, teljesen normális. Az, hogy felcsúszik a lágyékcsatornába, már nem az. A jelenséget ingaherének is nevezik, s ez káros lehet, keress fel orvost, s ha szükséges, kicsiny mûtéttel rögzítik a herét. Üdv: dr. Szalai Krisztián
Teljesen normális, anatómiailag úgy vannak kitalálva, hogy ne pont egymás mellett legyenek, hogy ne nyomják egymást. Kinek jobban kinek kevésbé, de az egyik heregolyó feljebb szokott lenni. Az, hogy eltûnik, azt nem értem... Merevedéskor a herezacskó összehúzódik, és a heréket a testhez közelebb húzza, érthetõ okokból... hogy ne himbálózzon akció közben:)
No ennyi, a Doktor Úrra kell hallgatni!

Az mitől van, hogy a kutyusomnak kihegyesedett a bal füle?

Kicsit lekonyuló fülei voltak, de a bal füle az egyik napról a másikra kihegyesedett. Most felemásan állnak a fülei ami nem baj mert így is nagyon aranyos. A másik füle is ki fog hegyesedni vagy így marad? Egyébként keverék a kutya.

Legjobb válasz: Mennyi idõs? Ha még kölyök akkor nagy az esélye,hogy a másik is fel fög neki állni.

Mennyi idõs? Ha még kölyök akkor nagy az esélye, hogy a másik is fel fög neki állni.
Off: Mi az a marhaság, hogy a kistestû kutyáknak alapból hegyes a füle? Láttál te már teszem azt tacskót? On: Valószínû a másik füle is fel fog állni. Most biztos nagyon aranyos a felemás fülével :)
Háhá, ez cuki lehet. :D Amúgy szerintem is ki fog hegyesedni a másik füle is, bár gondoltam, hogy trollkodok egyet. A trollkodós válaszom a következõ lett volna: "Azért van, mert kihegyeztem hegyezõvel!" :D
Mert a kistestû kutyáknak alapból egyenes a fülük a nagyfajtából 1 párnak
A kérdező hozzászólása: 8 hónapos. Köszönöm a válaszokat.

Mitől van, hogy a billentyŰzetemen a shift gombok bal oldali töröl jobb oldali pedig nagy Ű betŰt ír? Már újra is telepítettem a gépem a probléma mégis fennáll.

Legjobb válasz: Valószínûleg szar a billentyûzeted. Lehet, hogy csak a panel mozdult el a burkolat alatt. Szedd szét, takarítsd meg, ha a probléma továbbra is fent áll nézd meg, hogy egy másik billentyûzet is azt a hibát produkálja-e. :)

Valószínûleg szar a billentyûzeted. Lehet, hogy csak a panel mozdult el a burkolat alatt. Szedd szét, takarítsd meg, ha a probléma továbbra is fent áll nézd meg, hogy egy másik billentyûzet is azt a hibát produkálja-e. :)

Mitől van az hogy a bal vádlim sokkal vastagabb mit a jobb? Látszik hogy be van dagadva. Mitől lehet? Régen fociztam, és nem fáj.

Legjobb válasz: Jobban terhelted, erõltetted a bal lábadat, ezért annak az izmai erõsebbek, fejlettebbek. Ettõl lehet.

Jobban terhelted, erõltetted a bal lábadat, ezért annak az izmai erõsebbek, fejlettebbek. Ettõl lehet.
Helyzet nálam is ugyanez, hogy miért, azt pedig az elsõ válaszoló jól leírta. :S
A kérdező hozzászólása: De ennyire feltûnõen?Farmer jobban feszül a bal lábamon, és télen a csizmával is baj van!
és mit lehet ellene tenni? :S
FÉloldali ödémásodás(feldagadás, vizesedés) esetén a háziorvos ad neked beutalót az érsebészetre, az megállapaítja mitõl van. Bp-en a Szt, István kórház limfoödéma rehabilitásiós osztályán foglalkoznak az ödéma kezelésével, ha az érsebész azt mondja hogy nem, tud micsinálni vele.
A kérdező hozzászólása: Kb.egy hónapja voltam szemészeten, akkor írtak fel szemüveget 0, 5-ös erõsségût, de még nem csináltattam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat...sztem elmegyek a dokihoz!!
Nekem is volt ilyen, de a doki azt mondta, hogy a magas vérnyomástól.Szerintem a megerõltetéstõl is lehet.Nekem valami drága szemcseppet írt akkor meg doxium 500-at szedtem (érfalerõsítõ)
Valamitõl megnõ a szemedben a nyomás. Legtöbbször könnycsatorna elzáródástól, de lehet akár kezdõ zöldhályog is. Csak szemész tudja megállapítani az okot. Ha kialakul, nagyon nehezen gyógyítható. Ne várd meg....

Mitől van, hogy mostanában néhány napja zsibbadnak a bal lábujjaim?

Nem az egész lábujjam, csak a fels? részük. Meg néha szokott a bal kezem is minden ok nélkül.

Legjobb válasz: Nem akartalak elijeszteni.De sajnos nekünk fordult elö a családban ilyen!És ha idöben elment volna Ct-re ,még lehet most is élne az illetö.Persze lehet mástól is!De öneki is igy kezdödött ,hogy zsibbat a bal oldala kezze ,majd a lábujja ,majd a végén a lábfeje is!Az rosszul lett hányt meg ilyenek azt rá két napra meghalt!De remélem neked nem lesz ilyen gondod!De hidd el jobb kivizsgáltatnod magadat!Mindenképpen kérj szeritem a háziorvosodtól egy Ct-re beutalot!Ha nem adna menj el maszek alapon!

A kérdező hozzászólása: Igen csak a bal oldalam szokott zsibbadni. És elég stresszes életem van, sokat idegeskedem mostanában és sokat sírok mert semmi nem megy úgyhogy mennie kéne. Néha tiszta idegbeteg vagyok és még az élõ fába is belekötök. A türelem szót nem ismerem, szinte mindenre ugrom. Persze ha otthon vagyok pár napot akkor kenyérre lehet kenni. Csak azért ijedtem meg, mert nem éppen jó a szívem és mostanában majdnem mindennap fáj a fejem. Köszönöm a válaszokat.
Kedves "másik" válaszoló! úgy küldözgeted a kérdezõt CT-re, mint a háziorvoshoz. Komolyabb képalkotó eljárásokat (CT, MRI) nem csinálnak csak úgy, mint egy sima röntgent! a beteg hiába kéri a CT-t, nem küldenek csak el "úgy". Akkor utal be az orvos, ha õ azt indokoltnak tartja, és még így is min. másfél hónap a várakozási idõ, ha nem sürõsségi a beutaló! A kérdezõnek annyi a teendõje egyelõre, hogy menjen el szépen egy neurológushoz, aki majd fizikai vizsgálatokat végez rajta, és azok alapján eldönti, indokolt e képalkotó vizsgálat (mellesleg ma már inkább MRI-re küldik az embert, mivel az szinte hajszálpontos képet ad, nem úgy mint a CT.)
Nem akartalak elijeszteni.De sajnos nekünk fordult elö a családban ilyen!És ha idöben elment volna Ct-re , még lehet most is élne az illetö.Persze lehet mástól is!De öneki is igy kezdödött , hogy zsibbat a bal oldala kezze , majd a lábujja , majd a végén a lábfeje is!Az rosszul lett hányt meg ilyenek azt rá két napra meghalt!De remélem neked nem lesz ilyen gondod!De hidd el jobb kivizsgáltatnod magadat!Mindenképpen kérj szeritem a háziorvosodtól egy Ct-re beutalot!Ha nem adna menj el maszek alapon!
Igen fej fájással is jár!Meg rosszul létel hányinger stb...De lehet neked mástól van!Vizsgáltasd ki magadat!Sajnos az orvosok nehezen adnak beutalot külömbözö helyekre!Pedig sokszor egy ember élet múlik rajta!Ilyen a Magyar Egézszégügy sajna!
Szia.Menj el sürgössen orvoshoz.Nem akarlak rémiszgetni , de ez egy agyi infarktus kezdödö tünetei is lehetnek.kérj CT-re beutalot vagy menj el maszek alapon.NEHOGY KÉSÖ LEGYEN, ÉS NE TUDJANAK RAJTAD SEGITENI!
Ja amugy a másik kérdésem még az csak a bal oldalod szokott zsibbadni?Mert a bal oldal azis az agyal van összefüggésben!
Egyébként az agyi infarktust is idegeség okozza!Én nem akartam elrémiszteni, csak hogy menjen el kivizsgálásra és Ct-re mindenképpen!
Szerintem sem kell a pánik, bár az óvatosság sosem árt. Az igaz, hogy a féloldalas rendellenességek agyi gondokra utalhatnak, én mégis inkább keringési zavarra gondolnék. Mindenképpen menj el orvoshoz. Akár többhöz is elmehetsz, hogy biztosabb képet kapjál.
Azért nem kéne szegényt halálra rémíteni! szerintem sokkal banálisabb oka van a zsibbadásodnak és a fejfájásodnak. nekem is fáj a fejem, és mindkét kezem ujjaiban tûszurkálás érzetem van néha. iszonyatos stresszes életem van, nyomasztó lelki terheim, rosszul alszom. elmentem neurológus szakorvoshoz, alaposan megvizsgált, és mondta, hogy ki vannak készülve az idegeim. meg is figyeltem, hogy hétvégén nem fáj annyira a fejem, vas. este, 7fõ reggel kezdi. elképzelhetõnek tartom, hogy nálad is ilyesmi áll fenn. megkérdezhetem, milyen életmódot élsz? sokat idgeskedsz? bántanak, nyomasztanak dolgok? vannak rendezetlen konfliktusaid? ha igen, akkor ez lesz az oka a tüneteidnek. Viszont akárhogy is legyen, keress egy jó, lehetõleg magán neurológust, aki nem bagatellizál el téged, és alaposan megvizsgál, elbeszélget veled.
A kérdező hozzászólása: elõfordulhat, hogy emiatt fáj sokszor a fejem???
A kérdező hozzászólása: de csak 25éves vagyok!!! jó volt szívzörejem, meg néha az ekg-m sem jó, de sosem foglalkoztam ezekkel. És, h agyi infarktus??? az elég durva... de köszönöm!
Tudom sajna nehezen adnak nem csak CT-re máshová is beutalot!A párom is most fog menni Ct-re, maszek alapon!Inkább hogy megnyugodjon!Nehogy ugyjárjon mint az édesapja!Csak az a gond , hogy amikor nagygond van , és késö, akkor kapkodnak márt az orvosok!Egyébként mi most fogjuk beperelni a dokit!Ugyanis ha elküldi idöben a párom apukáját még most is élne valószinü!Be is ismerte hogy tévedet, ugyanis két hetente oda járt az orvoshoz és nem csinált semmit , csak vérvétel meg ilyenek!Ja neurologián ö is volt de nem csináltak ott se semmit!HA az embernek van pénze akkor segitenek az orvosok, ha nincs haljon meg?

Fel van duzzadva a bal kisajkam. Mitol lehet? Hogyan kezeljem?

Par napja fajdalmat kezdtem erezni a kisajkamnal. Megneztem es eleg piros es duzzadt a bal kisajkam. Faj és egeto erzest ia erzek. Akkor is erzem ha ülök de ha hozza erek rosszabb. Enyhe viszjetest is tapasztaltam. Edsig sosem volt ilyen. Vettem kamilla kremet azzal kentem ma be de egyenlore nem erzek valtozast

Legjobb válasz: Szexuális úton terjedõ fertõzés is lehetséges.

Szexuális úton terjedõ fertõzés is lehetséges.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 19

Ma reggel vettem észre, hogy a bal golyóm meg van duzzadva. Sérülés nem érhette; mitől lehet? Nem fáj, de érzékenyebb.

Legjobb válasz: Here- vagy mellékheregyulladás. Nekem például amikor hereduzzadással elmentem urológushoz, hererákot diagnosztizált.

Here- vagy mellékheregyulladás. Nekem például amikor hereduzzadással elmentem urológushoz, hererákot diagnosztizált.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást...
Ne bunkóskodj ezek tények. Menj orvoshoz ne itt kérdezgess, ha nem tetszik a valóság.
A kérdező hozzászólása: Nem bunkóskodok - megdöbbentett a válasz...

Mitől van az hogy a bal szemem alatt kék folt lett egy csíkba? Reggelre lett olyan tehát nem húztak be és nem is ütöttem meg.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy csak egy kis erecske van ott? egyik bnõmnek születése óta tisztán látszik a szem alatti ér. lehet, neked hirtelen jött ki (mint pl nekem a mellemen 1 hónapja...azóta is ott van :S ) 18L

Nem lehet, hogy csak egy kis erecske van ott? egyik bnõmnek születése óta tisztán látszik a szem alatti ér. lehet, neked hirtelen jött ki (mint pl nekem a mellemen 1 hónapja...azóta is ott van :S ) 18L
Sztem elraboltak az ufók éjszaka, és vmiféle implantátumot ültettek a szemed alá. nézesd meg szemésszel, az implantátumot meg add át az ufókutatóknak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!