Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy 2 (220 db)

Az mitől van, hogy 2 hete a méhszájam C 1000 volt. Ma megvizsgált egy másik doki és ő azt írta, hogy C 2100? És azt mondta, hogy teljesen zárt. Ma töltöttem be a 40. hetet.

Legjobb válasz: Szerintem valamelyik tévedett, vélhetõen a második az igaz, azt nehezem tudom elképzelni, hogy visszazáródik, de azt igen, hogy az elsõ doki elmérte esetleg! Végül is az a lényeg, hogy már jöhet a nagy dolog neked, nagyon boldog és sima szülést kívánok!!!

Szerintem valamelyik tévedett, vélhetõen a második az igaz, azt nehezem tudom elképzelni, hogy visszazáródik, de azt igen, hogy az elsõ doki elmérte esetleg! Végül is az a lényeg, hogy már jöhet a nagy dolog neked, nagyon boldog és sima szülést kívánok!!!

Az mitől van hogy a Black Ops 2 (a FourDeltaOne által feltört) folyamatosan leáll mindenféle hiba üzenet nélkül?

Nagyon néha sikerül belépnem, de fingom sincs mit kell csinálni hogy jo legyen...

Legjobb válasz: Ez egy pre-pre-pre alpha kliens. Full bugos. Nulla supporttal. Ne reméld, hogy mindíg minden klappolni fog. Facebook csoportban van egy halom link meg fix, próbáld azokkal: T6M - Black Ops 2 HU

Ez egy pre-pre-pre alpha kliens. Full bugos. Nulla supporttal. Ne reméld, hogy mindíg minden klappolni fog. Facebook csoportban van egy halom link meg fix, próbáld azokkal: T6M - Black Ops 2 HU


A kérdező hozzászólása: Mac audio mp 2000-es erõsítõ // 2 mnc 8ohm-os hangszóró
Valószínûleg mert alulterhelted az erõsítõt, amiatt melegszik túl és kapcsol le. Ohm törvénye, középiskola 1. osztály.
Márkát és típust írjál ne wattokat. ÍGy lehetetlen megmondani, de szvsz az erõsítõ valami SAL féle lehet, és túlmelegedik, nem bírja. Írd meg azért, hogy mégis milyen cuccok, elõrébb jutnánk!
add meg hány ohmosak a hangfalak és hogy párhuzamosan vagy sorban vannak e kötve , mert ha párhuzamosn kötöd pl két 4 ohmos ládát az 2 ohm ellenálás lesz a végfok számára így valószínüleg túl kicsi az ellenálás és egy idõ után az erõsítõ védelme levált hogy ne süljenek meg a teljesítmény áramkörök , mivel túlságosan terheli azokat.
A kérdező hozzászólása: sorba van kötve
Options ben nézd meg, hogy van-e hardveres egér opció; kapcsold ki a v-sync et.
A kérdező hozzászólása: így is úgy is akad :(

2 Cukorbetegségel kapcsolatban, szeretnék kérdezni, hogy az mitől van, hogy kapja az inzulint és látásproblémái vannak pedig eddig nem voltak pedig egy ideje magas a vércukor szintje (20-22) és lábviszketési is jelentkezik?

Hova vigyem melyik kórházba vagy orvoshoz (Budapesten), mert ahol most van nem foglalkoznak vele!

Legjobb válasz: A cukorbetegség tipikus járulékos szövõdményei. Az apró erekben érszûkület van, ezért romlik a szeme, illetve a lába is azért bizsereg, mert nem kap elég vért. Valszeg régebb óta cukorbeteg, mint diagnosztizálták, csak nem foglalkozott vele, ehhez azért kell idõ, hogy kialakuljon, kinek több, kinek kevesebb.

A cukorbetegség tipikus járulékos szövõdményei. Az apró erekben érszûkület van, ezért romlik a szeme, illetve a lába is azért bizsereg, mert nem kap elég vért. Valszeg régebb óta cukorbeteg, mint diagnosztizálták, csak nem foglalkozott vele, ehhez azért kell idõ, hogy kialakuljon, kinek több, kinek kevesebb.
A kérdező hozzászólása: egy hete kezelik és elõtte nem volt semmi baja a szemének mióta kapja az inzulint azóta van addig semmi baja sem volt a szemének ezért nem értem.
A szeme nem a kezeléstõl romlott el, hanem már sokkal régebb óta lehetett cukorbeteg. Az egy dolog, hogy 1 hete kezelik, ez nem jelent semmit, de elõtte lehet, hogy 3 évig kezeletlen volt. Véletlen egybeesés.

Mitől van, hogy valamelyik tyúkom a tegnap elhagyott 2 tojást, aminek puha volt a héja ezért ott helyben szétfolyt? . A többi tojásomnak olyan kemény a héja, hogy alig tudom széttörni, tehát nem a táplálék.

Beteg lenne?

Legjobb válasz: Mert kevés benne a mész, vitaminhiányuk van. Az megesik nálam is hogy eltojnak a betonon, kicsusszan. De általában a fészekbe tojnak, és kemény héjút. Van amelyik vékonyabb, az a tyúk nem eszik annyi vitamint. Egy tálba tegyél be nekik egy jó adag sódert. A kis kavicsokat, ásványi anyagokat felcsipegetik, és jó hatással van a tojástermelésre is, meg kell nekik a zúzájukba!

Mert kevés benne a mész, vitaminhiányuk van. Az megesik nálam is hogy eltojnak a betonon, kicsusszan. De általában a fészekbe tojnak, és kemény héjút. Van amelyik vékonyabb, az a tyúk nem eszik annyi vitamint. Egy tálba tegyél be nekik egy jó adag sódert. A kis kavicsokat, ásványi anyagokat felcsipegetik, és jó hatással van a tojástermelésre is, meg kell nekik a zúzájukba!
Törj össze kis darabokra meszet, és had egyék... ezzöl elvileg keményebb lesz a héja, anyám is mindig ezt csinálja és nekünk bevált
A kérdező hozzászólása: Nekem is általában a fészekbe tojnak és az összes tojásnak kemény a héja, alig lehet összetörni ez az elsõ, hogy ilyet találok, meg is lepõdtem. Amúgy kapnak mészgrittet meg a tojáshéját összetörve áztatott kenyérrel visszaszoktam adni nekik. Ezenfelül kapnak az ivóvizükbe vitamint, bár nem mindennap. Arra gondoltam esetleg egy kezdõ lehet, aki eltojta magát? Nekem is amúgy a tojóládába tojnak. Még fiatal tyúkokról van szó. 1, 5 hónapja kezdték a tojást. Februári születésûek. Sóder van a kis elkerített udvarukon rengeteg, miután a füvet onnan kicsipkedték, de ezenfelül esznek zöldséget-gyümölcsöt, és hetente 4-5 x ki vannak engedve a nagy fûre legelni. Ezért nem értettem a dolgot.
Lehet hogy az USB-d nem bírja meghajtani. Használj hozzá külsõ tápot, vagy rövidebb kábelt.

Elmúlt a mensim 4 napja és kíváncsiságból megnézem hogy leeset e a hőm, és még mindig 36, 8. az alaphőm 36, 2-36, 4-ig szokott lenni. Mitől van hogy nem esett még vissza a hőm?

Görbét nem vezettem de ez fura mert a hasam alul tompán fáj ezért is néztem a h?met már el kellett volna múlnia a hasfájásomnak nem?

Legjobb válasz: Vannak kivételek,van aki terhesen is vérzik,de az nem olyen szokványos,piro vér,hanem barnás,rózsaszínes,nyúlósabb valami szokott lenni. Neked rendesen megvolt? Szerintem nem vagy terhes,esetleg enterális fertõzésed van attól van magasabb hõd és fájdogál a hasad.

Vannak kivételek, van aki terhesen is vérzik, de az nem olyen szokványos, piro vér, hanem barnás, rózsaszínes, nyúlósabb valami szokott lenni. Neked rendesen megvolt? Szerintem nem vagy terhes, esetleg enterális fertõzésed van attól van magasabb hõd és fájdogál a hasad.
A kérdező hozzászólása: normális volt a mensim de nem tartott sokáig két napig volt meg rendesen és 1-2 nap kicsit csak.
Elsõ vagyok:talán egy teszt választ adna kérdésedre nem?
A kérdező hozzászólása: annyit teszteltem feleslegesen, de lehet hogy megcsinálok egy tesztet,
A kérdező hozzászólása: sajna negatív lett


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!