Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy állandóan azt (30 db)

Mitől van hogy állandóan azt álmodom hogy kiesik vagy kitörik egy fogam?

Legjobb válasz: Én is a minap azt álmodtam, hogy sok fogam kihullott, és reggel mikor meséltem a páromnak, õ azt mondta, hogy az halálesetet jelent a családban. Gyors megnéztem az álomszótárt, és valóban van egy ilyen jelentése, de a te esetedben azt jelenti a szótár szerint, a rendszeresen visszatérõ álom, a fogak kiesésérõl erõs félelmet, szorongást jelent valamitõl.

Én is a minap azt álmodtam, hogy sok fogam kihullott, és reggel mikor meséltem a páromnak, õ azt mondta, hogy az halálesetet jelent a családban. Gyors megnéztem az álomszótárt, és valóban van egy ilyen jelentése, de a te esetedben azt jelenti a szótár szerint, a rendszeresen visszatérõ álom, a fogak kiesésérõl erõs félelmet, szorongást jelent valamitõl.
Az én anyám is egyfojtában ezt álmodta egy csomó ideig, és meghalt az apósa.Mikor meghalt abbamaradtak az álmok! Én meg a nagy metró robbantás elõtt álmodtam egy fura sebhelyes arcú fickóval. És a kutyám fura halála elõtt pedig azt álmodtam, hogy a legjobb barátnõm nemrég meghalt hörcsöge ólálkodik körülötte, õ pedig fél tõle, erre másnap máig érthetetlen módon relytélyes körülmények között(eggyik pillanatban vidáman játszik, másikban alig bír állni és levegõt is furán veszi és 20 percen belül megfullad) meghalt. Úgyhogy az álmok valóban jelenthetnek ilyesmit!
Ha kiesik az álomban a fog akkor halált jelent. A disznóölés is halált jelent.
"A fogak az önérvényesítés látható formáját szimbolizálják: „kimutatjuk a fogunk fehérét”. Törmelékes tönkremenése és kiköpködése a haragunk szétaprózódását jelenti: a dühöt nem ott és akkor fejezzük ki, ahol keletkezett, hanem, miután felõrölte nyugalmunkat, „találomra” szétköpködjük, többnyire ártatlan áldozatainkra. Egyben kiesõ fogak az agresszió teljes visszatartására, vagy a túlzott kieresztése miatti bûntudatunkra utal." [http://www.almainkjelentese.hu/page11.html]
Egyszer nekem is volt egy ilyen hülye álmom nem is olyan rég, sorban estek ki a fogaim maguktól.
A kérdező hozzászólása: Mit meg nem adnék a szexuális álmokért:D
tényleg halál? ugye nem? mert én mostanában elég sokszor álmodom azt, hogy kitörnek a fogaim, rémisztõ, felriadok éjjel. és ami a legrosszabb, hogy már lassan 4 hónapja vannak állandó rosszulléteim, ájulásérzet stb. a vizsgálatok nem mutattak ki semmit, de annyira félek, hogy meghalok.
A kérdező hozzászólása: Egyszer votl már olyan hogy reggel ugy keltem hogy felül letört egy fogam, de mûfogat tetettunk bele, nem tudom alul hogy lehetne megcsinaltatni, mivel elég kicsi koromban huzta ki a fogaimat az inyeim már ilyen kicsi és vékonyak ahol nins fog.:(
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos az van hogy kicsi koromba alul sok fogamat kihuztak csak kozépen van vagy 8 de nem látszik amugy ha beszélek meg ilyenek, és igen féltem oket felül megvan mindeggyik
Elozo vagyok, ja es enis sokszor almodok a fogaimmal, de en azt almodtam, hogy egyenkent kiszedtem oket!!!!:-(eleg sokszor, de senki nem halt meg a csaladombol hala istennek!De allitolag tenyleg halalt jelent!
Enis ilyen bajjal kuzdok lassan 2honapja, allandoan szexualis jellegu almaim, vannak, es lassan kezd mar az agyamra menni, mert nem akarom ezeket az almokat!:-(nincs valami otlet mit tehetnek! Amugy arra is gondoltam az antidepresszansom okozza kb 4honapja szedem, es azt irja mellekhatasnak, hogy szokatlan almok!De jo lenne ra megoldast talani, mert szinte minden este van szexxel kapcsolatos almom, es mar kezd zavarni!:-(22/L
Én is akkor álmodok foggal, ha valami történik vele, múlkor pl reggel észrevettem, hogy sikeresen le is tört az egyikbõl egy darab. Egyébként logikus, attól, hogy nem ébredsz fel rá, az agy még érzékeli mi történt, az álomnak meg megvan za a tulajdonsága, hogy felszedi, ami az agyat éppen foglalkoztatja.
énis a halálra asszociálnék. egyszer énis álmodtam foggal, megis halt a nagymamám. exbarátom is álmodott foggal és meghalt a keresztanyja.
Az álmok a tudat alatti(vagy akár tudatos) félemeket vágyakat tükrözik. Több oka, lehet pl félsz hogy nem alaposan tisztítod öket, vgay pl testvéred szüleid korán elvesztették az övéket, vagy egyszerüen félted öket, vagy akár láttál egy vagy hallottál egy sztorit hogy valakinek kiesett x dolog miatt.
Én általában akkor szoktam a fogammal álmodni, amikor alvás közben nyomás éri, vagy nagyon összeszorítom éjszaka a fogsoromat.
SZERETKEZNI (Önmagáért beszélõ álom) - Ha valaki olyannal szeretkezel, ami megdöbbent, esetleg irtóztat: keresd: azt a személyt, aki álombeli szeretkezõpartnered ismeretségi, baráti körében található, és akire ébren nem mersz gondolni. Szeretkezni igen tiltott személlyel: bátorság; egyenes jellem; jó feladatmegoldó, elemzõ képesség.

Mitől van az, hogy állandóan azt érzem mintha meg akarna jönni, picit fájdogál az alahasam, és néha nyilalást is érzek lent, még a hüvelyembe is?

Ezt érzem már lassan két hete. Nemrég voltam dokinál, méhszáj vizsgálat is volt, minden ok. Azért érzem ezt, mert rohamosan n? a babám? Most vagyok a 28. hétben.

Legjobb válasz: A 28ik hétben még nem igazán jók ezek a fájdogálások, meg nyilalgatások. Említetted a dokinak? Õ mit mondott?? Lehet hogy most rohamosabban nõ a pocid, és az az oka, de az is lehet hogy jósló erre lehet a doki pontosabb választ tudna adni. Bár ha ilyen mensi szerû az jósló fájás, de azt nagyon korainak tartom. Mindenképp említsd meg a dokidnak!

A 28ik hétben még nem igazán jók ezek a fájdogálások, meg nyilalgatások. Említetted a dokinak? Õ mit mondott?? Lehet hogy most rohamosabban nõ a pocid, és az az oka, de az is lehet hogy jósló erre lehet a doki pontosabb választ tudna adni. Bár ha ilyen mensi szerû az jósló fájás, de azt nagyon korainak tartom. Mindenképp említsd meg a dokidnak!
A kérdező hozzászólása: A nyilalgatás akkor érzem, ha rúg a baba, olyan mintha a feje hozzáütõdne a szeméremcsontomhoz, miközben fent rúgkapál.
A kérdező hozzászólása: Ugye nincs baj? Az elsõ válaszoló picit megrémített!Kérlek írjatok!
Ne ijedj meg, sõtt örülj neki. Ez azt jelenti, hogy nõ a kisbabád, ez feszíti a méh tartó szalagokat és minden mást a pocidban.

Mitől van, hogy 5 hós fiam állandóan bekapja az alsó ajkát?

Tegnap óta ezt csinálja. Nem szopja, csak mintha cs?rt csinálna a szájából, eltünteti az alsó ajkát...

Legjobb válasz: szia, nekem 17 hónapos lesz a fiam és hosszú ideje már ezt csinálja, az okát nem tudom :) Ági

szia, nekem 17 hónapos lesz a fiam és hosszú ideje már ezt csinálja, az okát nem tudom :) Ági
Az én fiam 6, 5 hónapos hetek óta ezt csinálja, néha úgy rászív, hogy belilul az egész alsó ajka. Viszket az ínye.
Szia a lányom 6 hónapos és ugyan ezt csinálja 5 hónapos kora óta.Nekünk nem jön a fogunk, de ahogy elkezdte rá 2 hetére így sikerül az elsõ mammmm, baaab kiejtenie.Szerintem így is gyakorolnak.Most már megy beszívás nélkül is. : )


Szerintetek mitől van az, hogy állandóan ingadozik a kapcsolatunk?

Kb. féléves periódusok vannak. Egyszer nagyon jól érzem magam vele, úgy érzem, hogy összeillünk, minden nagyon jó, aztán meg valami "elromlik", ilyenkor úgy érzem, hogy nem is illünk össze annyira, többet veszekszünk, szóval elég küzdelmes. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Minden kapcsolatban vannak ingadozások. De tudod hogy van a mondás, ami elromlik, nem kell rögtön kidobni,annál inkább megjavítani.

Minden kapcsolatban vannak ingadozások. De tudod hogy van a mondás, ami elromlik, nem kell rögtön kidobni, annál inkább megjavítani.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez normális? Másnál is van ilyen? Mindig "megjavítottuk", csak felmerült bennem, hogy talán tényleg nem jó valami, ha jönnek ilyen érzések...
Ezt így általánosságban ki tudná mégis megmondani? Ennyi infóból semmit nem lehet kideríteni. De ha ismétlõdik az ingadzoás akkor annak biztos van valami jól definiálható oka.
Egy kapcsolaton folyamatosan dolgozni kell, sok probléma adódhat, amit le kell küzdeni. Szerintem akkor érdemes csak szakítani, ha már több a keserûség, mint a boldogság, nincs meg az egymás iránti tisztelet.
A kérdező hozzászólása: Az a legrosszabb, hogy fogalmam sincs, hogy mitõl van. Konkrétan azt sem tudom megmondani, hogy mi a baj olyankor. Sajnos nem az van, hogy meg tudom mondani, hogy sok a stressz, vagy a munka vagy kevés az idõnk egymásra, mert ezektõl függetlenül jön ez az érzés.

Mitől van az, hogy állandóan rángatóznak az idegek a felsőkaromban, az arcomon, a lábamban?

Az utóbbi két hónapban jött el?. Egy ideig a stresszre, meg a túl sok tanulásra fogtam, de most volt két hét szünet, amikor rengeteget pihentem, aludtam, és mégis, akkor is megvoltak ezek a rángások.

Legjobb válasz: Menjel el vele dokihoz, ez csakis az idegrendszeredtol van, es nem te is lathatod, hogy a 2 het szunet nem volt eleg, hogy helyre gyere. Folyamatos stressz nelkuli elet kell hozza!! Az en testverem is rangatta magat, az arcat, es miutan nyugalmasabb elete lett, utana szunt csak meg neki a problemaja. Esetleg igyal nyugtato teat a Herbariatol!!

Menjel el vele dokihoz, ez csakis az idegrendszeredtol van, es nem te is lathatod, hogy a 2 het szunet nem volt eleg, hogy helyre gyere. Folyamatos stressz nelkuli elet kell hozza!! Az en testverem is rangatta magat, az arcat, es miutan nyugalmasabb elete lett, utana szunt csak meg neki a problemaja. Esetleg igyal nyugtato teat a Herbariatol!!

Mitől van az, hogy állandóan pisilnem kell?

Nincsenek vizelettartási gondjaim. Van úgy, hogy egész nap nem is megyek wc-re, de ha wc-zem utána az ingerem ugyanúgy megmarad. N?gyógyászati problémám nincsen, a vizelettesztem is negatív. Nincsen hólyaghurutom sem. Napközben amikor dolgozom ez nem olyan zavaró, hiszen nincs id?m erre odafigyelni, de este lefekvéskor nagyon rossz és a nemi életemre is rányomja a bélyegét.

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! Candidára már én is gondoltam. Az biztos, hogy nagyon keveset iszom. Van úgy, hogy egész nap 2-3 kortyot. Ezen változtatni kell.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Candidára már én is gondoltam. Az biztos, hogy nagyon keveset iszom. Van úgy, hogy egész nap 2-3 kortyot. Ezen változtatni kell.
Nem lehet, hogy túl keveset iszol? - ilyenkor a koncentrált vizelet ingerli a hólyag nyálkahártyáját. Vagy az is lehet hogy visszatartod (egész nap nem mész??!!) és ilyenkor a kitágúlt hólyagfalat irritálja az (esetleg) koncentrált vizelet, ami még rosszabb.De ez mindig így van, vagy néha jobb a helyzet? Okozhatja gyógyszer is.
Szia! Én is ezzel küszkördtem sokáig. Amíg rá nem jöttek, hogy Candida gombám van. Nekem sem volt egyéb más nõgyógyászati problémám. A hólyagomban szaporodott el a Candida gomba úgy, hogy ilyen tüneteket okozott. Szóval 2 hónapja vagyok tünetmentes. És ez nagyon jó érzés. A vég felé már nem mertem elmenni sehova, mert már annyira kínos volt, hogy sokszor 5percenként kellett pisilni futni. Általában dietetikusok tudják mérni a Candida szintet.

Mitől van az, hogy állandóan csak eszek?

Egyszerűen nem tudom fékezni az étvágyam. Rengeteget eszek nap mint nap. Nem hízok tőle úgy, de jó lenne leállni. Legalább valamelyik étrendet kihagyni:reggeli, ebéd, vagy vacsora! 5kg-ot kellene csak fogynom. De így nem fog menni. Aki tud erre egy megfelelő, vagy jó módszert kérem segítsen!

Legjobb válasz: Ezt neked kell tudnod, vizsgáld meg mindig amikor elmész enni, miért van, nem feltétlen lesz az éhség az oka. Nassolni nem kell elég ha 3-szor eszel egy nap, ha mindenképp ugyanannyit akarsz enni mint most, kezdj el sportolni és kész.

Ezt neked kell tudnod, vizsgáld meg mindig amikor elmész enni, miért van, nem feltétlen lesz az éhség az oka. Nassolni nem kell elég ha 3-szor eszel egy nap, ha mindenképp ugyanannyit akarsz enni mint most, kezdj el sportolni és kész.
A kérdező hozzászólása: Sportolni minden du. sportolok. Az a baj, hogy már az étel illatától is megkívánok enni. Talán valami tea, ami elveszi az étvágyat... segítene?
Tök mindegy az illatától megint elõjöhet a kísértés. Mondjuk azt írd le hogy hány cm hány kg vagy mit sportolsz és pl ma mit ettél?
Valami érdekes elfoglaltság, hobbi vagy munka, ami kitölti a napját, megoldaná a gondot. Ideje sem lenne sok az étkezésre, csak amennyi muszáj, másrészt nem is gondolna annyit az evésre.
A kérdező hozzászólása: A hobbim az írás, olvasás, filmnézés. Nagyon stresszes típusú vagyok, és olyankor annál inkább eszek. Most meg pláne, hogy egyszerre sok minden a nyakamba zúdult. Alacsony vagyok, és 69kg-ra híztam! 64 kg voltam. Vissza szeretnék arra a kg-ra jutni!
Nem rosszak a hobbyjaid, de csupa olyan, melyeknek végzése közben vidáman falatozgathatsz. Egy kicsit több szabadban végzett elfoglaltság nem ártana. Ha megválogatod, hogy mivel elégíted ki az étvágyad, akkor akár fogyhatsz is, felesleges az étvágycsökkentõ. Számûzd a lisztes, cukros kajákat, üdítõket.
A kérdező hozzászólása: Üdítõ italozni ritkán szoktam, de az édességért megõrülök. :)

Mitől van az, hogy ballagásokon, évzárókon állandóan ájuldoznak a lányok? Vagy csak körülöttem történnek ilyenek évről évre?

Nem tudom megérteni, hogy ezeket a nyári ünnepségeket miért kell vagy a tűző napon, vagy egy levegőtlen, fülledt aulában tartani, sokszor másfél órán át? Ha valakinek alacsony a vérnyomása, vagy hajlamos ilyen rosszullétekre, nem is csoda, ha beájul.

Legjobb válasz: Ezt a kérdést már párszor kitetted. Te is tudod, hgoy ez mindenhol így van, és hülyeség, akkor minek teszed fel újra és újra ezt a felesleges kérdést? Menj el iskolaigazgatónak, és csinálj rendes ballagást, évzárót. (Javaslom, ne csak ülési lehetõség legyen, de csökkentsd harmadára az idõtartamot :D)

Ezt a kérdést már párszor kitetted. Te is tudod, hgoy ez mindenhol így van, és hülyeség, akkor minek teszed fel újra és újra ezt a felesleges kérdést? Menj el iskolaigazgatónak, és csinálj rendes ballagást, évzárót. (Javaslom, ne csak ülési lehetõség legyen, de csökkentsd harmadára az idõtartamot :D)
A kérdező hozzászólása: Attól tartok, hogy tévedsz, mert nem kérdeztem még ebben a témában. De szerintem nem is a kérdezõ a lényeg hanem a válasz.

Mitől van az, hogy a bal szemem sarkában állandóan látok egy kis fekete pontot "úszni"?

Legjobb válasz: A szemedben apró fehérjeaggregátumok vannak (összecsapódott fehérjék) amik a látóteredben homályos fekete pontként jelennek meg, egyszerûen azért mert kitakarják a fényt a receptorok elõtt. Ez természetes és általában nem gátolja a látást.

A szemedben apró fehérjeaggregátumok vannak (összecsapódott fehérjék) amik a látóteredben homályos fekete pontként jelennek meg, egyszerûen azért mert kitakarják a fényt a receptorok elõtt. Ez természetes és általában nem gátolja a látást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!