Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy állandóan (53 db)

Mitől van hogy állandóan azt álmodom hogy kiesik vagy kitörik egy fogam?

Legjobb válasz: Én is a minap azt álmodtam, hogy sok fogam kihullott, és reggel mikor meséltem a páromnak, õ azt mondta, hogy az halálesetet jelent a családban. Gyors megnéztem az álomszótárt, és valóban van egy ilyen jelentése, de a te esetedben azt jelenti a szótár szerint, a rendszeresen visszatérõ álom, a fogak kiesésérõl erõs félelmet, szorongást jelent valamitõl.

Én is a minap azt álmodtam, hogy sok fogam kihullott, és reggel mikor meséltem a páromnak, õ azt mondta, hogy az halálesetet jelent a családban. Gyors megnéztem az álomszótárt, és valóban van egy ilyen jelentése, de a te esetedben azt jelenti a szótár szerint, a rendszeresen visszatérõ álom, a fogak kiesésérõl erõs félelmet, szorongást jelent valamitõl.
Az én anyám is egyfojtában ezt álmodta egy csomó ideig, és meghalt az apósa.Mikor meghalt abbamaradtak az álmok! Én meg a nagy metró robbantás elõtt álmodtam egy fura sebhelyes arcú fickóval. És a kutyám fura halála elõtt pedig azt álmodtam, hogy a legjobb barátnõm nemrég meghalt hörcsöge ólálkodik körülötte, õ pedig fél tõle, erre másnap máig érthetetlen módon relytélyes körülmények között(eggyik pillanatban vidáman játszik, másikban alig bír állni és levegõt is furán veszi és 20 percen belül megfullad) meghalt. Úgyhogy az álmok valóban jelenthetnek ilyesmit!
Ha kiesik az álomban a fog akkor halált jelent. A disznóölés is halált jelent.
"A fogak az önérvényesítés látható formáját szimbolizálják: „kimutatjuk a fogunk fehérét”. Törmelékes tönkremenése és kiköpködése a haragunk szétaprózódását jelenti: a dühöt nem ott és akkor fejezzük ki, ahol keletkezett, hanem, miután felõrölte nyugalmunkat, „találomra” szétköpködjük, többnyire ártatlan áldozatainkra. Egyben kiesõ fogak az agresszió teljes visszatartására, vagy a túlzott kieresztése miatti bûntudatunkra utal." [http://www.almainkjelentese.hu/page11.html]
Egyszer nekem is volt egy ilyen hülye álmom nem is olyan rég, sorban estek ki a fogaim maguktól.
A kérdező hozzászólása: Mit meg nem adnék a szexuális álmokért:D
tényleg halál? ugye nem? mert én mostanában elég sokszor álmodom azt, hogy kitörnek a fogaim, rémisztõ, felriadok éjjel. és ami a legrosszabb, hogy már lassan 4 hónapja vannak állandó rosszulléteim, ájulásérzet stb. a vizsgálatok nem mutattak ki semmit, de annyira félek, hogy meghalok.
A kérdező hozzászólása: Egyszer votl már olyan hogy reggel ugy keltem hogy felül letört egy fogam, de mûfogat tetettunk bele, nem tudom alul hogy lehetne megcsinaltatni, mivel elég kicsi koromban huzta ki a fogaimat az inyeim már ilyen kicsi és vékonyak ahol nins fog.:(
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos az van hogy kicsi koromba alul sok fogamat kihuztak csak kozépen van vagy 8 de nem látszik amugy ha beszélek meg ilyenek, és igen féltem oket felül megvan mindeggyik
Elozo vagyok, ja es enis sokszor almodok a fogaimmal, de en azt almodtam, hogy egyenkent kiszedtem oket!!!!:-(eleg sokszor, de senki nem halt meg a csaladombol hala istennek!De allitolag tenyleg halalt jelent!
Enis ilyen bajjal kuzdok lassan 2honapja, allandoan szexualis jellegu almaim, vannak, es lassan kezd mar az agyamra menni, mert nem akarom ezeket az almokat!:-(nincs valami otlet mit tehetnek! Amugy arra is gondoltam az antidepresszansom okozza kb 4honapja szedem, es azt irja mellekhatasnak, hogy szokatlan almok!De jo lenne ra megoldast talani, mert szinte minden este van szexxel kapcsolatos almom, es mar kezd zavarni!:-(22/L
Én is akkor álmodok foggal, ha valami történik vele, múlkor pl reggel észrevettem, hogy sikeresen le is tört az egyikbõl egy darab. Egyébként logikus, attól, hogy nem ébredsz fel rá, az agy még érzékeli mi történt, az álomnak meg megvan za a tulajdonsága, hogy felszedi, ami az agyat éppen foglalkoztatja.
énis a halálra asszociálnék. egyszer énis álmodtam foggal, megis halt a nagymamám. exbarátom is álmodott foggal és meghalt a keresztanyja.
Az álmok a tudat alatti(vagy akár tudatos) félemeket vágyakat tükrözik. Több oka, lehet pl félsz hogy nem alaposan tisztítod öket, vgay pl testvéred szüleid korán elvesztették az övéket, vagy egyszerüen félted öket, vagy akár láttál egy vagy hallottál egy sztorit hogy valakinek kiesett x dolog miatt.
Én általában akkor szoktam a fogammal álmodni, amikor alvás közben nyomás éri, vagy nagyon összeszorítom éjszaka a fogsoromat.
SZERETKEZNI (Önmagáért beszélõ álom) - Ha valaki olyannal szeretkezel, ami megdöbbent, esetleg irtóztat: keresd: azt a személyt, aki álombeli szeretkezõpartnered ismeretségi, baráti körében található, és akire ébren nem mersz gondolni. Szeretkezni igen tiltott személlyel: bátorság; egyenes jellem; jó feladatmegoldó, elemzõ képesség.

Mitől van, hogy állandóan fáradt és lassú vagyok?

Milyen vitamint kéne szednem vagy egyéb megoldás?

Legjobb válasz: Tavaszi fárdtság?Egyél sok gyümölcsöt, legyél levegõn.

Tavaszi fárdtság?Egyél sok gyümölcsöt, legyél levegõn.
Alszol eleget? Ha a vitamin (gyümölcs, zöldség vagy Centrum) és a friss levegõ nem segít, kérj egy vérképet (vas) és pajzsmirigyvizsgálatot a háziorvostól.

Mitől van, hogy munkaidő után (kb. este 6-7-kor) állandóan szakadozik/eltűnik a tv jel (stb-n keresztül), este 10 után viszont kifogástalan a vétel?

Visszavinném a boxot garanciális javításra,mert esténként kb.minden 3 percben kiírja, hogy "no signal" és elsötétedik a tv. De késő este mégis jó a vétel, akkor most a box a hibás vagy az a baj, hogy "csúcsforgalomban" akarunk tévézni?

Legjobb válasz: Valami zavarja, pl. a közelben mûholdas tányérantenna van?

Valami zavarja, pl. a közelben mûholdas tányérantenna van?
A kérdező hozzászólása: Kisebb tányérantennák vannak a közelben (panelház).
A kérdező hozzászólása: Semmit nem tehetek ellene?
Semmit, ezek zavarják.


Mitől van hogy lefekvésnél ki van száradva a szám de a torkomon folyik le valami és állandó nyelésre késztet?

Nem minden este de elég sokat van mostanság.

Legjobb válasz: Kiszáradt száj lehet a száraz szobalevegõtõl, de bizonyos betegségektõl is, a torokban a csorgás: http://www.pirula.net/temak/orr/orrgaratfolyas.htm Menj orr-fül-gégészhez.

Kiszáradt száj lehet a száraz szobalevegõtõl, de bizonyos betegségektõl is, a torokban a csorgás: http://www.pirula.net/temak/orr/orrgaratfolyas.htm Menj orr-fül-gégészhez.

Mitől van, hogy 5 hós fiam állandóan bekapja az alsó ajkát?

Tegnap óta ezt csinálja. Nem szopja, csak mintha cs?rt csinálna a szájából, eltünteti az alsó ajkát...

Legjobb válasz: szia, nekem 17 hónapos lesz a fiam és hosszú ideje már ezt csinálja, az okát nem tudom :) Ági

szia, nekem 17 hónapos lesz a fiam és hosszú ideje már ezt csinálja, az okát nem tudom :) Ági
Az én fiam 6, 5 hónapos hetek óta ezt csinálja, néha úgy rászív, hogy belilul az egész alsó ajka. Viszket az ínye.
Szia a lányom 6 hónapos és ugyan ezt csinálja 5 hónapos kora óta.Nekünk nem jön a fogunk, de ahogy elkezdte rá 2 hetére így sikerül az elsõ mammmm, baaab kiejtenie.Szerintem így is gyakorolnak.Most már megy beszívás nélkül is. : )

Mitől lehet hogy állandóan szakad rólam a víz, (még légkondiban is) és folyton el van zsibbadva a bal kezem?

Legjobb válasz: EKG-t kellene csináltatni és a koszorúereket megnézetni, a meszesedés fokát.Ez a szívinfarktus elõtti állapot.

EKG-t kellene csináltatni és a koszorúereket megnézetni, a meszesedés fokát.Ez a szívinfarktus elõtti állapot.
A kérdező hozzászólása: 30éves vagyok, és 10hetes kismama. 1ésfél hete voltam EKG-én akkor nem volt semmi baj.
Orvos és sürgõsen! Ne játsz ezzel!!!!
nem tudom mitõl lehet, én 13 hetes vagyok, és én is érzem:(
pontos választ nem tudok neked addni, de szerintem azért van ez mert a szervezeted egyfajta változáson megy át terhesség miatt, én is így voltam az elsõnél, a másodiknál már nem.
A kérdező hozzászólása: nem tudom en se:( gondoltam a vernyomasra is... ez az alacsonyra vagy a magasra jellemzo?
Én is vacogtam sokáig, szerintem a magasabb testhõ miatt van, ugyanis normális, hogy ilyenkor 37 felett marad a hõmérsékleted. A fáradság meg a hormonoktól van, pihenj sokat!
Én is 9 hetes vagyok és ráz a hideg és minden ugyanúgy ahogy te leírtad. Én is aggódni kezdtem , aztán a többi kismama megnyugtatott h ez így rendjén van. De azért én nem zárom ki azt se h nagyon lehûlt ám az idõ. Amikor elkap a fáradtság akkor(ma fedeztem fel)a pulzusom is nagyobb mint kellene.Még légszomjam is van És nem vagyok vérszegény! Nekem is második terhességem, az elsõvel semmi bajom nem volt.
Nalam is volt igy, majd elmulik nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: nekem az elsonel nem igazan volt ilyen ez a masodik terhesegem

Fiam 3, 5 hónapos, állandóan a szájában van a keze, de a foga nem jön, nem éhes. Van hogy úgy ledugja, hogy visszajön a tej. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Rájött hogy az az övé. Sokkal jobb neki azt szopogatni, mint egy cumit. :) Az enyémnek is egész nap a szájában van, sokszor már öklendezik.

Rájött hogy az az övé. Sokkal jobb neki azt szopogatni, mint egy cumit. :) Az enyémnek is egész nap a szájában van, sokszor már öklendezik.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk cumija nincs, nem cumizik.
Kislányunk is 3, 5 hónapos. Õ kiveszi a cumit a szájából, és helyette beteszi az öklét. Valamelyik nap még öklendezett is. :(
szeretik a kezüket enni de lehet nálatok is a fogzás indult el..nekünk is így kezdõdött 5 hónaposan kint volt az alsó foga és már látszik a felsõ is!
szintén 3, 5 hós és szintén ezt csinálja, persze õ nem csak az öklét hanem minden keze ügyébe esõ tárgyat a szájába próbál tömni. Szerintem nálunk ez már a fogzás mert ha lehúzom az ajkát, látszanak szépen a fehér kockák az ínyében.
A kérdező hozzászólása: kösz mindenkinek

Állandóan belenyillal a mellem felett bal oldalt. (Kb. a hónaljam magasságában talán 1 cm-rel feljebb) Van, hogy hosszabb ideig fáj, van, hogy csak picit nyillal. Mitől lehet?

Nem diagnózist kérek,csak tudni szeretném a lehetséges okokat.Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: nekem is ez van,én elmentem dokihoz,és azt mondta,hogy a szövetek nyúlnak.

nekem is ez van, én elmentem dokihoz, és azt mondta, hogy a szövetek nyúlnak.
A kérdező hozzászólása: Ilyenrõl még nem is hallottam :) Köszönöm a válaszodat.
Na igen. Vagy szívinfarktus. Lehet elmehetnél orvoshoz...
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen gondoltam rá én is, csakhogy általában reggel 6-este 6-ig melózom fél 8-ra érek haza.Nem igen jutok el dokihoz, ezért érdeklõdtem, hogy lehet-e komolyabb amivel orvoshoz kell menni sürgõsen, vagy várhatok a jövõheti szabira?Szóval nem kell egybõl bunkózni, de azért köszönöm a válaszod neked is.Igen, azt is tudom, hogy diagnózist csak az orvos adhat, de tapasztalatokra lettem volna kiváncsi.Ugyanis semmi más tüntem nincs, se a vérnyomásommal sem a cukrommal, sem a koleszterinemmel, nem fáj semmim, csak ez a dolog volt akkor.(Ja, mielõtt jönne az, hogy hogyan írtam 2-kor az elõzõ választ, van internet hozzáférésem a munkahelyemen:) )

Normális, hogy 5 hetesen a mellbimbomon apro fehér pöttyök lettek? Nem korai? Meg enyhén barnás folyásom is van. Mitöl lehet? Lehet attol, hogy állandoan fájdogal a hasam.

Legjobb válasz: Szia! Ha barnás folyásod is van, esetleg görcsölsz is, nõgyógyászodat hívd fel mindenképpen. Több terhességnél elõfordul az elsõ 12 hétben vérezgetés (mert a barna folyás is vér, csak régebbi vér, elszínezõdik, mire a hüvelybõl kiér) , azonban ahogy mondják, a vérezgetés nem "normális" terhesség alatt, lehet ártalmatlan dolog, de lehet fenyegetõ vetélés jele is. Nem kell megijedni, van akinél pár nap alatt el is múlik, de orvosnak érdemes mindenképpen szólni. Lehet, hogy hormonális ingadozás van, arra pedig tudnak adni gyógyszert, ami segíthet, meg is mentheti a babát. Én semmiképpen nem ijednék meg egyenlõre, de azért még ma rákérdeznék orvosomra.

Szia! Ha barnás folyásod is van, esetleg görcsölsz is, nõgyógyászodat hívd fel mindenképpen. Több terhességnél elõfordul az elsõ 12 hétben vérezgetés (mert a barna folyás is vér, csak régebbi vér, elszínezõdik, mire a hüvelybõl kiér) , azonban ahogy mondják, a vérezgetés nem "normális" terhesség alatt, lehet ártalmatlan dolog, de lehet fenyegetõ vetélés jele is. Nem kell megijedni, van akinél pár nap alatt el is múlik, de orvosnak érdemes mindenképpen szólni. Lehet, hogy hormonális ingadozás van, arra pedig tudnak adni gyógyszert, ami segíthet, meg is mentheti a babát. Én semmiképpen nem ijednék meg egyenlõre, de azért még ma rákérdeznék orvosomra.
Szia Az orvosodat minden kép keresd meg.Ha folyamatosan fáj a hasad az se jó ha csak ritkán fáj feszülget és olyan érzésed van mintha mindjárt megjönne az nem baj hisz a méhed nõl. De állandó hasfájás és barnás folyás rossz elõjel lehet fõleg ha húzod az idõt és nem keres fel egy orvost


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!