Találatok a következő kifejezésre: Mitől van ha tegnap el (2 db)

Mitől van hányingerem, ha tegnap el is ájultam pedig sose szoktam? Mitől lehet ez?

terhesség tuti kizárva! lehet amiatt hogy nem ittam 6 órán kereszül. mondjuk olyan már többször volt és akkor semmi bajom nem lett.

Legjobb válasz: Akkor biztos a folyadékhiány! Naponta minimum 1.5-2 litert meg kellene inni! Nagyon figyelj oda! Mindig legyen nálad egy fél literes üvegben víz! Minden nõi táskában elfér, és nem felejtesz el inni :) Fõleg most front is van, dilinyós idõjárás, párás levegõ....

Akkor biztos a folyadékhiány! Naponta minimum 1.5-2 litert meg kellene inni! Nagyon figyelj oda! Mindig legyen nálad egy fél literes üvegben víz! Minden nõi táskában elfér, és nem felejtesz el inni :) Fõleg most front is van, dilinyós idõjárás, párás levegõ....

Ha Tegnap vesztettem el a szüzeségem és nem véreztem el és ma reggel óta ilyen barnás valami folyik egész nap az mitöl van?

Legjobb válasz: Meglehet h apró sebek keletkeztek a hüvelyedben. ha hevesek voltatok, akkor ez könnyen meglehet. de nem lehet h csak kezd megjönni?

Meglehet h apró sebek keletkeztek a hüvelyedben. ha hevesek voltatok, akkor ez könnyen meglehet. de nem lehet h csak kezd megjönni?
lehet h megsertettetek a nyalkahartyat. szerintem ne idegeskedj. de ha nem mulik el par napon belul fordulj orvoshoz mert a barnas valadek lehet fertozes jele is.
Senki nem vérzik el a szüzesség elvesztése miatt. Max. vérzik kicsit közben, vagy utána pár napig is akár.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!