Találatok a következő kifejezésre: Mitől van ha tegnap (13 db)

Mitől van ez? 19-én kellene megjönnie de tegnap este óta barna folyásom van. Soha nem volt ilyen ez előtt. Ez esetleg lehet terhességi jel vagy ha nem akkor mitől lehet?

Legjobb válasz: Menstruáció elõtt néhány nappal kezdõdhet barnázás (akkor is, ha amúgy nem szokott). Ezen felül lehet beágyazódási vérzés is, bár nekem ilyen soha nem volt.

Menstruáció elõtt néhány nappal kezdõdhet barnázás (akkor is, ha amúgy nem szokott). Ezen felül lehet beágyazódási vérzés is, bár nekem ilyen soha nem volt.
Segiteni nem tudok, de nálam is ugyanez a szitu, megõrülök szombatig. ird majd meg, hogy nálad mi volt!
A kérdező hozzászólása: Nálam még ma is ugyanaz a helyzet nem tudom mitõl lehet, barna folyásom mindig csak a mensim végén szokott lenni, de elötte soha.
Sajnálom de szerintem meg fog jönni...
Szia! Ne ijjedj meg, de nálam ez kb 4és fél hetes terhesen kezdõdött..egy hétig barnázás volt, utána hirtelen nagy vérzés..és sajnos így ment el a kisbabám.. lehet, hogy nálad is korai vetélésrõl van szó. Ezeket a nõk 90%-a észre sem veszi, mert rendesen megjön a mensijük.. Van már + teszted? Sajnálom! majd írj, hogy mi lett!

Mitől van hányingerem, ha tegnap el is ájultam pedig sose szoktam? Mitől lehet ez?

terhesség tuti kizárva! lehet amiatt hogy nem ittam 6 órán kereszül. mondjuk olyan már többször volt és akkor semmi bajom nem lett.

Legjobb válasz: Akkor biztos a folyadékhiány! Naponta minimum 1.5-2 litert meg kellene inni! Nagyon figyelj oda! Mindig legyen nálad egy fél literes üvegben víz! Minden nõi táskában elfér, és nem felejtesz el inni :) Fõleg most front is van, dilinyós idõjárás, párás levegõ....

Akkor biztos a folyadékhiány! Naponta minimum 1.5-2 litert meg kellene inni! Nagyon figyelj oda! Mindig legyen nálad egy fél literes üvegben víz! Minden nõi táskában elfér, és nem felejtesz el inni :) Fõleg most front is van, dilinyós idõjárás, párás levegõ....

Tegnap lett betömve a fogam végleges töméssel de előtte nem volt gyökérkezelve és nem is fáj csak most fáj ha iszok valamit vagy ha erősen veszem a levegőt mitől van ez?

Még csak 16 éves vagyok és már 4 fogam van tömve de ezt a fogam úgy tömte be hogy nem volt gyökérkezelve ez baj lehet??????

Legjobb válasz: Valamiért érzékeny a fogad. Ha nagy lyukat tömtek be, akkor lehet hogy rosszul mérte föl a doki és gyökérkezelni kellett volna, mert túl nagy része volt már károsodva. Ha tömés után érzékeny a fogad és elõtte nem volt, akkor inkább menj vissza a dokihoz még most, hogy nézze meg.

Valamiért érzékeny a fogad. Ha nagy lyukat tömtek be, akkor lehet hogy rosszul mérte föl a doki és gyökérkezelni kellett volna, mert túl nagy része volt már károsodva. Ha tömés után érzékeny a fogad és elõtte nem volt, akkor inkább menj vissza a dokihoz még most, hogy nézze meg.
A kérdező hozzászólása: Hát az lessz mert elõtte nem volt érzékeny a fogam!!! És vissza megyek kedden :)

Ha Tegnap vesztettem el a szüzeségem és nem véreztem el és ma reggel óta ilyen barnás valami folyik egész nap az mitöl van?

Legjobb válasz: Meglehet h apró sebek keletkeztek a hüvelyedben. ha hevesek voltatok, akkor ez könnyen meglehet. de nem lehet h csak kezd megjönni?

Meglehet h apró sebek keletkeztek a hüvelyedben. ha hevesek voltatok, akkor ez könnyen meglehet. de nem lehet h csak kezd megjönni?
lehet h megsertettetek a nyalkahartyat. szerintem ne idegeskedj. de ha nem mulik el par napon belul fordulj orvoshoz mert a barnas valadek lehet fertozes jele is.
Senki nem vérzik el a szüzesség elvesztése miatt. Max. vérzik kicsit közben, vagy utána pár napig is akár.

22 hetes kismami vagyok és tegnap óta szurkál a pocakom. Szokott ilyen érzésem lenni egy nap 1szer-2szer, de ez ez érzés egész nap jelentkezik ha a jobb oldalam felé hajulok. Ez mitöl van?

Aggódom,mert egész nap ha pl véletlenül úgy mozdulok beszúr.Csak a pocakom jobb oldalán érzem ezt,a csíp? csontom környékén függ?leges irányban.Az ágyból is nehézkes felkelnem mert egyb?l szúr.

Legjobb válasz: Mivel írtad, csak 1 oldaladon érzed, szerintem a kicsi most épp ott helyezkedhet el, és valami ideget nyom. Ha úgy érzed, hogy ez a fájdalom nagyon rossz, akkor keresd fel a dokidat vagy menj be a kórházba egy Uh-ra.

Mivel írtad, csak 1 oldaladon érzed, szerintem a kicsi most épp ott helyezkedhet el, és valami ideget nyom. Ha úgy érzed, hogy ez a fájdalom nagyon rossz, akkor keresd fel a dokidat vagy menj be a kórházba egy Uh-ra.
szia!! ez teljesen természetes, nyugodj meg!! a baba helyezkedik, még van helye bõven, így sokszor téved olyan helyekre, ahol Neked kellemetlen lehet. meg a méh szalagok is nyúlnak, ez pedig ilyen éréssel jár. szóval nyugi!! boldog pocakoskodást, 35 hetes kismami

Mitől adhat ki búgó hangot a hangfal? (tegnap még működött, most meg ha bekapcsolom csak búg; megnéztem a vezetékeket hátha ki van vmelyik csúszva, de nem láttam hogy bármelyikkel is probléma lenne)

Legjobb válasz: Esélyes hogy a trafója halt meg, vagy a hangerõ szabályzó. De az sincs kizárva hogy egy ellenállás égett meg benne vagy túlterhelés miatt leválhatott belül egy forrasztás is. Próbáld ki más gépen, ha ott is ugyanez van akkor egyértelmû hogy a hangfal a ludas. Ha nem rég vetted akkor garancia miatt cserélik vagy ingyen javítják, ha régi akkor csak elfáradt vegyél másikat. Egyébként milyen hangfalak? 5.1, 2.1, 2.0 ? És mi a márkája. Ha ilyen no name márkájú akkor nem lepõdöm meg.

Esélyes hogy a trafója halt meg, vagy a hangerõ szabályzó. De az sincs kizárva hogy egy ellenállás égett meg benne vagy túlterhelés miatt leválhatott belül egy forrasztás is. Próbáld ki más gépen, ha ott is ugyanez van akkor egyértelmû hogy a hangfal a ludas. Ha nem rég vetted akkor garancia miatt cserélik vagy ingyen javítják, ha régi akkor csak elfáradt vegyél másikat. Egyébként milyen hangfalak? 5.1, 2.1, 2.0 ? És mi a márkája. Ha ilyen no name márkájú akkor nem lepõdöm meg.
A kérdező hozzászólása: Genius a márka neve

Méhszájseb, elmulhat magátol? Tegnap voltam rákszürésen, akkor mondta, h van méhszájsebem. Ha jo a citologia nem kell kezelni. De gondolom oka van, h ott van mitöl?

probiotikus kup jo rá?elmulhat?

Legjobb válasz: A méhszájseb korábbi fertõzés(ek) miatt alakul ki, amik meggyengítették/felmarták a hámot a méhszájadon. A méhszáj csatornáján belül lévõ hám pedig "kikúszott" a méhszáj külsõ részére, tehát az gyógyult oda a régi hám helyére. Ez a méhszájseb, és igazából nem seb, csak a belsõ hám piros színe miatt nevezik sebnek. A nõk kb 20%-ánál elõfordul az életük során. Tényleg el tud múlni magától is, az orvosod jól járt el, nincs vele teendõ. A kialakító fertõzés valószínûleg már nem áll fenn, így tök fölösleges probiotikumot használgatnod rá, bár ártani valszeg nem fog. A méhnyakrák vizsgálata szempontjából még "pozitívumnak" is számít egy méhszájseb, mivel a méhnyakrák a kétféle hám találkozásánál szokott elõjönni nagyon gyakran, amely normális esetben a méhnyakban van, de méhszájseb esetén ugye a méhszáj felületén van, így szabad szemmel is látható, vizsgálható.

A méhszájseb korábbi fertõzés(ek) miatt alakul ki, amik meggyengítették/felmarták a hámot a méhszájadon. A méhszáj csatornáján belül lévõ hám pedig "kikúszott" a méhszáj külsõ részére, tehát az gyógyult oda a régi hám helyére. Ez a méhszájseb, és igazából nem seb, csak a belsõ hám piros színe miatt nevezik sebnek. A nõk kb 20%-ánál elõfordul az életük során. Tényleg el tud múlni magától is, az orvosod jól járt el, nincs vele teendõ. A kialakító fertõzés valószínûleg már nem áll fenn, így tök fölösleges probiotikumot használgatnod rá, bár ártani valszeg nem fog. A méhnyakrák vizsgálata szempontjából még "pozitívumnak" is számít egy méhszájseb, mivel a méhnyakrák a kétféle hám találkozásánál szokott elõjönni nagyon gyakran, amely normális esetben a méhnyakban van, de méhszájseb esetén ugye a méhszáj felületén van, így szabad szemmel is látható, vizsgálható.
Mekkora ?
Nem lehet leecsetelni?

Mitöl lehet? Az hogy ha két napja szorulásom van és vettembe 1 phanoptelein tablettát tegnap reggel és még ma sem hozta meg a hatását..

és akkor hasam van most is mint egy terhes nő nek.

Legjobb válasz: Igyál annyi langyos vizet amennyit bírsz.Egyél egy rakás aszalt szilvát,nagy pohár tejfölt és valami rostos házi lekvár.Fellazitja ami benned van,így nem lesz aranyered amikor kijön.

Igyál annyi langyos vizet amennyit bírsz.Egyél egy rakás aszalt szilvát, nagy pohár tejfölt és valami rostos házi lekvár.Fellazitja ami benned van, így nem lesz aranyered amikor kijön.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! ma reggel már meghozta a hatását a tegnapi hashajtó, + 2 pohár hideg tej.

Kb 4 hetes terhes vagyok. Mindjárt megjön érzésem van és, ha valamit csinálok, hajolgatok (tegnap pl: porszívóztam) eléggé fáj a hasam (a köldököm alatt) lepihenek utána elmúlik. Mitől lehet ez? Második babám, az elsőnél nem volt ilyen.

Legjobb válasz: Minden terhesség más, a megjön érzés természetes, ha nem "csap" át erõs görcsökbe, akkor nem kell aggódnod. A szervezeted lehet, hogy a hasfájással jelez. hogy pihenj többet, legalábbis az írásodból az jön le, hogy ha pihensz elmúlik. Tehát lassíts kicsit!

Minden terhesség más, a megjön érzés természetes, ha nem "csap" át erõs görcsökbe, akkor nem kell aggódnod. A szervezeted lehet, hogy a hasfájással jelez. hogy pihenj többet, legalábbis az írásodból az jön le, hogy ha pihensz elmúlik. Tehát lassíts kicsit!
Az érzés lehet csak a méh növekedésének jele, késõbb ugyanez lehet, amikor a méhszalagok húzódnak. Figyelj oda erre és a dokinak is feltétlenül mondd, mert magnéziummal el kell múlnia.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!