Találatok a következő kifejezésre: Mitől van ha a barátnőmben (11 db)

Mitől van az, hogy ha a barátnőmmel előjáték közben, a mell bimbóját nyalogatom csókolgatom, egy kis idő múlva azt az ízt érzem, mint mikor a nemi szervét nyalogatom. Mitől van ez? Valamilyen mirigy van a mell bimbóban ami ezt okozza?

Legjobb válasz: Nincs semmi ilyen... Vagy a nyálad izét érzed mindkét esetben, vagy a szappant amit használ... Rosszabb esetben valaki kinyalta elõtted és utána szex közben a barátnõd mellét nyalogatta...;)

Nincs semmi ilyen... Vagy a nyálad izét érzed mindkét esetben, vagy a szappant amit használ... Rosszabb esetben valaki kinyalta elõtted és utána szex közben a barátnõd mellét nyalogatta...;)
mer közben azt nyalod
Én is tapasztaltam már ilyet. Nem tudom az okát. Lehet, hogy amikor felizgul, akkor az illatát érzed ízként. Vagy a bõrén lévõ baktériumflóra által termel anyagok hasonlítanak a puncijában lévõre (tejsav pl.). Az nem lehet, hogy te (vagy õ) lenyúlsz, aztán megsimogatod a mellét, és odakened a nedveit? Egyébként meg ha kellemes, akkor örülj neki, ha nem, akkor nem tudsz mit tenni. :)
Ez így van. Nem hallottatok még feromonokról ?
A kérdező hozzászólása: Igen halottam már a feromonokról! Csak nem voltam magamban biztos!

Mitől van az ha a barátnőmben megyek el, akkor utána neki csípi bellülről?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem elég nedves, és kidörzsölöd belülrõl és csak utána érzi.

Lehet, hogy nem elég nedves, és kidörzsölöd belülrõl és csak utána érzi.
Szerintem is a dörzsöléstõl, vagy vmilyen allergia.. mondjuk ebben nem vagyok biztos.
Nekem akkor szokta csípni ha valami nincs rendben :S
Bármi is legyen az oka, nem egészséges. Mindenképp menjetek el orvoshoz, a párod nõgyógyászhoz, te meg urológushoz, utána meg elmehettek egy nemibeteg gondozóban is (ott úgyis azt mondják, hogy nõdoki legyen az elsõ). Lehet fertõzés , kidörzsölés, de allergia is. Esetleg próbáljatok sikosítót használni, majd óvszert, de a dokit mindenképpp javaslom!
orvos?
Orvosi titoktartás létezik!
Fürödni szokott?
Elmúlott a hideg idõ, és a tavasz közeleg Áll a [email protected], kisangyalom, gyere kicsit közelebb Ne kéressed magad, hiszen hoztam neked virágot Ha a sliccem beragad, hát akkor szépen kirágod God-god-god! Szépen kirágod
Nem teljesen tiszta, hogy most pontosan mirõl is van szó, de szerintem simán csak felizgult a barátnõd, és te arra a "nyálkára" gondolsz. Fõleg ha olyan volt a bugyija, ha benyúltál neki és érezted. Az meg természetes, legalább nem kell sikosítót használni, ha majd szexre kerül a sor. De ha meg megint vérzik a menstruáció után 1-2 nappal, az tényleg nem normális. Oké, hogy össze-vissza jön meg még ilyen korban, mert velem is ez volt, de akkor is volt a 2 vérzésem között 15-20 nap... tehát tényleg orvos, ha más nem, akkor legalább háziorvoshoz (jelen esetében gondolom még gyerekorvoshoz) menjen el minél hamarabb. Arról otthon sem kell beszélni, mert csak elmegy egyik délután és ennyi.
ohh...mindenki csak az orvos szóval dobálózik...ahelyett hogy megguglizná.... az van hogy a pubertáns korban kezd el a hüvely "mocorogni" a menstruálás 2 peteérés közötti "nagytakarítás" ha lehet igy fogalmaznom... ezután a hüvely is elvégez egy öntisztuló folyamatot amely során fehér-színtelen nyálka állagú válladékozással járhat...mennyisége változó.. ezzel állítja be magának a hüvely a természetes (enyhén savas) ph értékét...így óvja meg magát a fertõzésektõl, gombáktól...stb nem kell aggódni...az lenne a baj ha nem jönne...egy pár menstruáció után beáll a normális szint és el is múlik...
szép madár a gólyamadár felszálott a tetõre add ide a söröd jóska, had kortyoljak belõle hogy ha ide nem adod, nem tehetek egyebet lendületbõl behorpasztom azt a buta fejedet det det det a buta fejedet... XDDDDD
Amúgy tényleg ennyi eszetek van 14 éves kis csira létedre mit akarsz még?
Hát kisangyalom a piros pöttyös az igazi biztos finom volt! Dugj a nedvedzõ helyre egy kiló mosóport és mosd ki biztos jó lesssz :$
NNNa, ezt a ph-értéket nyald ki komám, oszt még a fejed is lerohad. Háá a rák tuggya ezmiez, perig iccsen occsé má fürgyittem eccõ.Méég a zoknyimot is levöttem.
Az íjjent tossza meg a kútya.
azt nem értem, gyerekek miért játszanak felnõttesdit. naszóval: ha terhes nem lehet (ezek szerint nem, hacsak nem kiverted elõtte és úgy ujjaztad, hogy csupa cucc volt a kezed), akkor mégis mi az a nagy titok, ami kiderülhetne a dokinál? a barátnõd meg kapja már össze magát. ahhoz elég "nagylány", hogy fiúzzon meg ujjaztassa magát stb., akkor ahhoz is legyen nagylány, hogy a háziorvoshoz elmenjen. és ne a barátjával ossza meg az ilyen dolgait, aki még nála is tájékozatlanabb.
A kérdező hozzászólása: Nem, csak ujj... És az eddigi válaszokat nagyon köszönöm! Aggódunk nagyon.
amúgy én hetedikes koromtól már egyedül jártam az orvoshoz.
terhes lehet? magyarul: megd*gtad?
A kérdező hozzászólása: ...és persze hogy szokott fürdöni.
A kérdező hozzászólása: Szülei kiakadnának, és gondolom egyedül nem mehet el orvoshoz, vagy ha van valami akkro értesítik szüleit, nem?
nem NEKTEK kell orvoshoz fordulni, hanem NEKI. háziorvoshoz elballag, és beszámol az esetrõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, lehet fiatal még és nem állt be, és a nyálka mivel magyarázható? Hogyha fel van ... akkor nem lehet a váladékának olyan álaga? Volt hogy sokáig húztuk egymást, levettem a bugyiját és akkor volt olyan. Lehetséges?:S
A kérdező hozzászólása: Orvoshoz nem fordulhatunk...:/
mivel gyerek, ezért rendszertelen a menstruációja.
nekem 13 évesen jött meg és semmi gond nem volt 4-5 hónapig azt hirtelen átváltott egy hamarabbi idõpontra, azt azóta semmi baj nincs!de ez normális! ja amikor elösször meg jön de nem vártok 1 évet minimum akkor könnyen lehet hogy a menstruáció vissza húzódik egy idõre mert érzi hogy nem vagy elég érett ehez aztán meg vissza jön!

A barátnőm már nem szűz és amikor szeretkezünk akkor mindig mondja hogy mikor hatolhatok be és majd szól ha fáj. De amikor megpróbálnék behatolni még csak a makkom van benn de már ezt csinálja u-u fáj és abba is hagyjuk. Ez mitől lehet? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elég nedves? (Az elõjáték akkor "normális", ha elég nedves lesz tõle. Nem a nyáladtól, hanem saját magától.) Ha elég nedves, nem fájhat. Ha mégis fáj, akkor irány a nõgyógyósz, eképzelhetõ, hogy valamilyen gyulladása vagy fertõzése van. Ha igen, kezelendõ, ha nem, akkor bocs, de nem kíván.

Elég nedves? (Az elõjáték akkor "normális", ha elég nedves lesz tõle. Nem a nyáladtól, hanem saját magától.) Ha elég nedves, nem fájhat. Ha mégis fáj, akkor irány a nõgyógyósz, eképzelhetõ, hogy valamilyen gyulladása vagy fertõzése van. Ha igen, kezelendõ, ha nem, akkor bocs, de nem kíván.
5 perc neked normális elõjáték??? Akkor még jó hogy fáj neki. Nálam az elõjáték a vetkõztetéstõl a behatolásig minimum fél óra, kivéve ha hirtelen esünk egymásnak (néha kell az is, de akkor õ már magától eléggé be van gerjedve). 5 perc ujjazásra és nyalásra? LOL Legutóbbi leányzót vagy 20 percen át csak nyaltam (elõtte masszázs, kézjáték úgy jó negyed órán át) és ezek alatt vagy 4-5 orgazmusa is volt. Na õ fel lett húzva alaposan. 5 perc. Pfff... Szexuális kultúra!!! Aztán lehet dugni!
A kérdezõt nem lehet pontozni, hogy mennyire idióta a kérdése, vagy maga a kérdezõ? :
Vegyél sikosítót, és kend be a farkad alaposan.Nem létezik, hogy így se menne be.
valamilyen gombás fertõzéstõl is lehet, szerintem menjen el egy dokihoz is, az a biztos
Ha nem úgy csinálod az elõjátékot ahogy neki jó lenne, akkor lehet az 2 óra is, akkor se lesz eredménye. Kérdezd meg õt hogy mi izgatja igazán. Nekem ez az ujjazós nyalós igen fantáziátlannak tûnik részedrõl, mintha csak azér csinálnád hogy na legyen már valami belõle. Ez így nem jó. Valószínû hogy a barátnõd egyáltalán nem kívánja hogy behatolj.
Elite Pain csodákra képes
Utolsó szinte a számból vette ki a szót. Kiegészíteném azzal, hogy én arra gyanakszom, hogy nálatok ez az egész úgy fest (bocsi ha nem), hogy levetkõztök, õ hanyatt fekszik, és te rögön rácuppansz a nunijára. Egy idõ után lehet, hogy felizgul, de egy nõnek sokkal jobb, ha az elõjáték kreatív, sokoldalú és kiszámíthatatlan, hogy nem tudja elõre, melyik pillanatban mi fog történni, és már egy jó ideje hemperegtek és simogatjátok egymást, cucorgatod a cicijét, stb, mire egyáltalán belenyúlsz a punijába. Ha ezt így késlelteted, és totál fel van izgulva mire egyáltalán belenyúlsz/-nyalsz, az sokkal izatóbb, sokkal jobban fogja kívánni, minthogyha csak a nunijával törödnél végig. 45 percig elég monoton lehet, az is elõfordulhat, hogy nincs is beindulva, csak ezt nem meri jelezni. Persze ez nem biztos, nekem is szokott fájni a behatolás, akkor is ha már maj'elélvezek, ezért írtam, hogy a gyakori szex nagyon sokat számít, attól "bejáratódik", a kezdeti fájdalmat el kell viselni, hogy késõbb jó lehessen. (Persze ezt finoman meg kell vele beszélni, nem szó nélkül erõszakosan benyomni.) És mindez persze az említett kreatív, játékos elõjáték esetén érvényes.
pszichésen fáj neki, mert nem élvezi amit csinálsz.figyelj rá jobban.
Szerintem az elõzõnek van igaza. Jobban kéne rá figyelj több idõt szentelj neki, ha nagyon figyelmes vagy vele és segítesz neki ellazulni úgy sokkal jobb lenne neki is. Azzal a barátommal, aki leginkább lent izgatott és nem nagyon figyelt rám csak arra, hogy nedves legyek és had hatolhasson belém azzal nagyon nem jött össze.:D Mellette nem is tudtam nyugodt és laza lenni így még szép, hogy nem is sikerült.:D Mostani barátom viszont ühm...:) Látom, hogy foglalkozik velem és vele már más a helyzet. Próbálj figyelmesebb lenni vele és nagyon türelmes:)
23:43-nak: Hát igen, nem vagyunk egyformák, de a te eseted szerintem ritkább. A nõk azért legtöbbször igénylik az elõjátékot.
Ha tényleg kellõképp fel van izgulva, akkor is elõfordulhat ilyesmi. Nagyon sok múlik azon, hogy milyen gyakran dugtok. Ha mindig ezzel, nem csoda, hogy nincs "bejáratva". Egy kicsit tûrnie kéne azt a fájdalmat, hogy késõbb jó lehessen. Nekem is ilyesmi problémám van (lány vagyok), mikor megkérdeztem a nõgyógyászt, azt mondta, nincsen túl szûk nuni, csak túl ritka szex. Heti 2-3 rendes aktus kell ahhoz, hogy hozzászokjon a puni.
Szerintem arról van szó, hogy a csajnak nincs kedve a szexhez és ezért fogja inkább arra, hogy fáj neki, hogy elõbb szabaduljon. (Feltéve ha tényleg nem nedvesedik egyáltalán, mert akkor ott gáz van)
Hát nem tudom. Nálunk sem tart tovább az elõjáték. Én nem szeretem, ha a párom masszírozgat meg ilyenekkel húzza az idõt. Ok, ujjazzon egy kicsit, az még belefér, de azt se sokáig. Én ha szeretkezni akarok, akkor azt a farkával akarom, nem a kezével. Ujjazni magamat is tudom. Szerintem az elõjáték csak arra jó, ha a pasi hamar elmegy és nem tudná máshogy kivárni, mire elmegy a csaj. Olyankor elélveztetik kézzel-szájjal. Szóval olyan is van nekem, hogy ujjazástól meg simitõl nem nedvesedek be, mert nincs hozzá se kedvem, se hangulatom. Épp hogy kicsit leszek nedvesebb, annyira hogy nem csontszáraz és mivel tudom, hogy hiába is kínlódna, nem lennék nedvesebb (mert totál nincs az egészhez kedvem) szoktam mondani, hogy ok tegye be. Kicsit kellemetlen olyankor, de az sem fájdalmas, csak nem csúszik rendesen. És csodák csodája, 3-4 mozdulat bennem és máris van kedvem is, meg nedves is vagyok. De nem fájt egy másodpercig sem. Na akkor ez most hogy is van?
A kérdező hozzászólása: kipróbáltam amit mondtatok legalább 45 percig nyaltam meg ujjaztam de ugyanaz volt
A kérdező hozzászólása: persze általába 5percig ujjazom meg nyalom
Az elõjáték megvolt normálisan?
A kérdező hozzászólása: mi aza elite pain?
szerintem elõjátéknak, vagyis inkább mondom azt hogy a nyalás meg ujjazás elég sztem negyed óráig. Amúgy a síkosító csodákra képes!:) 17L
Nem lehet hogy terhes.....??
Vannak nõk, akiknek magasabb a tejtermelõ hormon (prolaktin) szintjük, és kevés elõtej szerû folyadék szivárog a cicibõl, fõleg izgalmi állapotban. Vagy valóban terhes.
feltûnik a saját nyálad ?:D
Kóstold meg. Ha tej, akkor kisbabája van. Különben meg az, amit itt írtak. De lehet valami gond is: akkor orvostól kérdezze meg.
Kicsit belekavarodtál a fogalmazásba. Lehetne érthetõbben?
A kérdező hozzászólása: szóval, hogy ha lefekszem a barátnõmmel. 10 perc se.. inkább és elélvezek.. de ha pl kézzel, vagy orálisan kielégítjük egymást akár egy óráig is bírom. mi az oka hogy szexnél olyan hamar elmegyek?
gondolom ha közösültök akkor lösz el hamar. Mint mindent ezt is gyakorolni kell.minél többet csinálod annál jobb lesz.
Talán nem vagytok túl régóta együtt, rágörcsölsz s ettõl. Minden fejben dõl el, ne agyalj, meg ne erõltesd, idõvel összejön az is.
Mikor önkielégítesz, szánj rá nyugodt 40-60 percet. Mikor érzed, hogy majdnem elmész, hagyd abba. Ha kicsit túlmentél, a fitymafék alatt egy kicsit erõsebb elszorítással visszafoghatod, de herezacsi és az anuszod között az izmot is megnyomhatod, ugyan azt éred el. Ha alábbhagyott egy kicsit, újra közeledhetsz a csúcs felé, és amikor ismét ejakulálnál, elõtte egy nagyon picivel ismét állj le. Ismételgesd ezt 40-60 percen keresztül. Ha ezt hetente párszor eljátszod, 4-5 hónap múlva egész szépen mûködni fog. Minél többször csinálod, annál nagyobb uralmad lesz a tested felett. Olyankor válts pózt, v. lassíts. Talán ez segít. Esetleg még ezt is meg/kipróbálhatod; neten találtam: A magömlés késleltetésének egyik technikája A magömlés késleltetésének egyik technikája. A korai magömlés lényege az ejakulációs reflex feletti hiányos uralom. Míg az erekciót nem lehet akaratlagosan elõidézni, addig az orgazmust ill. magömlést lehet idõzíteni. Annak, hogy ez nem minden férfinek és nem mindig sikerül, számos oka lehet. Aki eléggé elszánt és kitartó, azért megtanulható egyedül is. Nos, lássuk hát!! Az ejakuláció késleltetésének lényege, hogy a férfi tanulja meg és tudatosítsa az orgazmust megelõzõ érzeteit. Ezeket a testi jeleket "preejaulációs" jeleknek nevezzük, egyénileg kell felismerni ezeket. Néhány hét gyakorlás után már tapasztalhat változást, ami megrendült önbizalmát kissé helyrebillentheti. Jó tapasztalni, hogy testét saját maga irányítja, és nem fordítva. A gyakorlás elsõ része önkielégítéssel kezdõdik. Nyugodt körülmények között kezdjen hozzá. A merevedéstõl a magömlésig terjedõ idõt kell mérnie, a fityma fel-le húzása számít "egy"-nek. Folytassa a mozdulatokat, míg nem érzi a magömlés közeledtét. Ekkor három ujjával végezzen szorítást közvetlenül a makk alatt, úgy, hogy az "ejakuláció azonnal bekövetkezik" érzés szûnjön meg. Tartson addig a szorítás, míg a magömlés veszélye el nem múlik. Ezalatt a mozdulatok számát írja le! Majd kezdje elölrõl a mozdulatokat és a számolást is. Ezt ismételje meg még egyszer. Ha már a harmadik szorítás után van, kezdje el negyedszer is a mozdulatokkal az ingerlést, viszont most már az elszorítás helyett a magömlésig folytassa. Egy alkalommal így négy számot fog feljegyezni. Fontos, hogy lejegyezze a számokat, mert így tudja csak követni a változást, a saccolás nagyon csalóka! Az elsõ próbálkozásokkor elõfordulhat, hogy elkésik, és nem lesz ideje a szorításra, vagy elõvigyázatosságból jóval elõbb szorít, mint kéne. Ne ijedjen meg, ha a szorításkor a merevedése kicsit csökken. Nem kevés gyakorlás kell ahhoz, hogy megtanuljon odafigyelni a teste jelzéseire, ami mindig megelõzi a magömlést. Ha ez már jól megy, síkosító krémmel kenje be a péniszét! Ez jóval izgatóbb lesz, nehezíti a magömlés fékezését is. Hogy miért van erre szükség? Ezzel azt akarjuk elérni, hogy a csikló síkos érzéséhez is szokjon hozzá. A síkosító helyettesíti most a hüvelynedvet. A gyakorlás a háromszori szorítással addig folytatódjon, míg az elsõ merevedéstõl a szorítások utáni magömlésig legalább tíz perc el nem telik! Ezután lehet bevonni a párját a gyakorlásba, ha nem idegenkedik a dologtól. Elõször magyarázza meg neki a gyakorlás célját, és azt is fogadtassa el vele, hogy most nem az õ orgazmusa a fontos. Taritsa meg neki a pénisz ingerlését, ön pedig csak dõljön hátra, és behunyt szemmel összpontosítson az érzékeire, a teste jeleire. Amint úgy érzi, küszöbön a magömlés, jelezze partnerének, aki most a szorítást végzi./mutassa meg elõbb a szorítás módját./ Ezt hasonlóan a már leírtakhoz, háromszor ismételjék meg. Ha már 10 percig megy, használjanak síkosítót! Három sikeres próbálkozás után már lesz elegendõ biztonságérzete önnek ahhoz, hogy közösülés során próbálkozzanak a szorítással. Ehhez legajánlatosabb testhelyzet, amikor a lány van felül. Ha a gyakorlásnak ez a szakasza is jól megy, nincs szükség a pénisz kivételére és a szorításra sem, elég csak megállni a mozgással. Késõbb már a késleltetés vágyának gondolata is hatni fog. Ne adja fel, ha az elsõ próbálkozások nem lesznek kielégítõék, vagy ha gyors magömlés miatt egy szorítás nem sikerül. A feltételes reflex kialakításához sok gyakorlás kell! Ha egy-két hónap múlva sem tapasztal biztató változást, akkor nagy valószínûséggel rejtett pszichés gondok is meghúzódnak a problémája mögött, amit egyedül nem lehet leküzdeni. Ebben az esetben forduljon szakemberhez.

A barátnömnek a mellén csikok vannak! Ez mitöl van? És el lehet ezeket tüntetni, ha igen akkor mivel?

nem mer elöttem levetközni és mondta ,h ezért.. engem nem zavarna mert ugy szeretem ahogy van, de ha el lehetne tüntetni akkor lécci írjátok meg! elöre köszi!

Legjobb válasz: Valószínûleg stria, túl gyorsan nõtt és a bõre nem volt elég rugalmas. Vannak rá krémek, amik elhalványítják, de eltüntetni sose lehet.

Valószínûleg stria, túl gyorsan nõtt és a bõre nem volt elég rugalmas. Vannak rá krémek, amik elhalványítják, de eltüntetni sose lehet.
Vannak mellápolókenõcsök, próbáljátok ki /vagyis õ/ezeket.De ezek a készítmények is ember függõk, mert van akinek jók, beválnak, van akinek nem.A csíkok lehetnek szülés következményei/hiszen akkor megnövekszik a mell, ha valaki terhes, de általában a szoptatás abba hagyásával"össze is mennek"/, vagy fogyásé.
Biztos, hogy stria :) Nekem is van a mellemen mármint mostmár kezd halványulni csak úgy magától már alig-alig látszik :) Nyugtasd meg a barátnõd nincs vele semmi gond ez (tudtommal) minden nõvel így van... Emlékszem amikor én nem tudtam, hogy mik azok a csíkok :) Azt hittem, hogy valami komoly bajom van :) aztán elmondtam az osztálytársamnak, hogy tökre be vagyok parázva meg minden erre kiderült, hogy vele is ugyan ez a helyzet :D Addig kutattunk az interneten, hogy mi lehet , amíg meg nem találtuk :) Baromi megnyugtató volt tudni hogy semmi bajom :) :)
Elõzõre: igaz :) nekem a medencémen van, szerintem csúnya, de a párom eddig még észre se vette :D Amúgy lehetne durvább is: egyik ismerõsömnek a hátán van, de nagyon mélyen. Úgy néz ki mintha megkorbácsolták volna. De õt nem nagyon zavarja :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:( hát kicsit szomoru vagyok:( egyépként 18éves! és nem szült még!:)
Ez normális nekem is van az oldalamon is és a melleimen is.már elég halványak, alig látszanak.idõvel elmúlnak:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) És pontossan milyen krémet ajánlanátok? szerintetek melyik hatásos? elöre köszi!
Írd be a googlébe, hogy mell stíák eltávolítása.Itt találsz megrendelhetõ krémeket.Én az Avonos mellápoló krémet próbáltam, nekem jó volt, de a barátnõmnek nem használt.Ha biztosra akarsz menni, mennjetek patikába és ott hozzáértõemberek adhatnak nektek tanácsot.Javaslom mell gyakorlatokat, súlyzózást, mert az is hatásos lehet.
Utolsó vagyok.El nemtüntette teljesen a csíkjaimat, de halványodtak./Avonos mellápoló/

A baratnom nem szereti ha a csiklojahoz erek, simogatom. Vajon mitol van ez? Valaki hallott meg ilyesmirol?

Legjobb válasz: lehet azért van, mert egybõl hozzáérsz. ha nincs rendesen felizgulva vagy nem elég nedves akkor fáj neki. elõször próbáld meg a kisajkait meg a combtövét simogatni vagy orálisan kényeztetni és csak akkor érj a csiklójához ha már sóhajtozik :) meg érzed rajta h alig várja

lehet azért van, mert egybõl hozzáérsz. ha nincs rendesen felizgulva vagy nem elég nedves akkor fáj neki. elõször próbáld meg a kisajkait meg a combtövét simogatni vagy orálisan kényeztetni és csak akkor érj a csiklójához ha már sóhajtozik :) meg érzed rajta h alig várja
nekem volt egy pasim, aki úgy ért hozzá, mint egy hülyegyerek aki betévedt az állatsimogatóba. azt hittem meghalok úgy fájt mindig.
Én hallottam ilyet, gyengéd érintéstõl is. De hogy mitõl lehet nem tudom.
Hát én sem szeretem mindig, ha hozzáér egybõl a barátom, fõleg ha száraz a keze, na meg én is az vok v nem kívánom a szexet. Próbáld meg gyengéden elõször bugyin keresztül, aztán inkább orálisan, aztán vesd csak be az ujjad is
Van, aki jobban szereti a hüvelyi izgatást. Vagy a melleit. Engem pl. újabban idegesít , ha a csiklómhoz érnek. Nincs hozzá türelmem. Csináld azt, amit szeret, és kész.
Nekem is volt olyan, hogy egyszerûen fájt és a gondolatától is rosszul voltam, hogy hozzám érjen ott. Ha nem síkos, akkor fájhat. Vmint ha erõsen dörzsölöd vagy nagyon hátrahúzod a "csuklyáját" és közvetlenül ingerled. Én pl. úgy élvezem, ha nem közvetlenül a közepét ingerli, hanem kissé balra és nem a közepébe nyúlva. Sok múlik az erõsségen, a mozgás gyorsaságán is.
Max hallott... Ha közvetlenül és mondjuk egy ujjal érsz hozzá, akkor fájhat neki. Érzékeny dolog a csikló. Próbáld nagyobb felületen a csikló alatt vagy fölött simogatni(2-3 ujjal), esetleg bugyin keresztül.
Föláll? A székrõl?
Talán ha azok a dolgok feljönnek, feszültebb vagy, hogy majd jól csináld, stb... Más okot nem tudok mondani.
A feszültség, teljesítési kényszer, megfelelni akarás okozhatja ezt.
Izgulsz, meg akarsz felelni. Elsõ esetekben nyugodt vagy, nem erre figyelsz.
nagyon izgulsz megakarsz feleni neki nem akarod hogy csalódjon. a 2dik 3dik szex után már nem lesz ilyen hanem állni fog mint a katona tiszt
Mert még éretlen vagy.Majd ha testbe és lélekbe is felnõtt leszel simán megy minden.
16:19, az elég érdekes lenne, ha a lány méhébe benyomta volna a farkát...
terhes
Lehet h ideges
A szex után tud ilyen picit "görcsölni" a has, semmi jelentõsége.
Lehet túl durván csináltad, a méhnek idõre van szüksége, hogy táguljon és megszokja, hogy valami beléhatolt. Gondolj bele, hogy egy olyan helyre, ami nagyon szûk, hirtelen benyomsz egy tízen valahány centis péniszt, normális, hogy fáj utána...barátnõd vegyen fájdalomcsillapítót, s ha mégsem múlik el, talán jó lenne dokihoz fordulni, de nem hinném, hogy erre szükség lesz. 19 L
Szerintem csak fingania kellett, de nem mert elötted.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!