Találatok a következő kifejezésre: Mitől van ha a (816 db)

Mitől van, ha a deo spray-t ráfújom a bőrömre és égető érzést érzek?

Amúgy nem mindegyikt?l érzem ezt az éget? érzést, csak amit most vettem. (Nivea - Pure&Natural Action Lotus deo spray) Ezt a fajtát vásároltam!

Legjobb válasz: Túl közelrõl fújod.

Túl közelrõl fújod.
Jah, szerintem is közelrõl fújod. Nem véletlen van ráírva, hogy 20-30 centirõl kell. :D De ha a többitõl nem volt ilyen bajod, akkor esetleg ebben lehet valami anyag, bár nem hiszem, illatanyagot leszámítva szinte ugyanabból áll az összes. XD De vegyél egy másikat, az a tuti.
Lehet az is baj, hogy nem bírja a bõröd az ilyen fajtát vagy már lejárt. Tudod az ilyenek meg a sminkek nem tartanak örökké. Remélem segített! :)
A kérdező hozzászólása: Köszike mindenkinek a válaszát!!! Lehet tényleg az hogy túl közelrõl fújom. Mégegyszer köszike! :DD
Vagy még az is lehet hogy allergiás vagy rá... Az ofõmmel volt hogy kétszeresére dagadt a szeme és könnyezett és megjegyezte hogy valaki Niveát használt, mert hogy van benne valami amire allergiás.. persze hogy ez kiderült mindig akkor használt valaki Niveát mikor dolgozatra került sor :d

Mitől van ha a magzatvíz zavaros? Csak UH-on veszik azt észre? Akkor meg kell indítani a szülést azonnal?

Legjobb válasz: Nm csak uh-on! A betöltött 40.héttõl azért van magzatvízvizsgálat,h ezt figyeljék. És igen,ha zavaros- vagyis a baba belekakilt a vízba,akkor azonnal megindítják a szülést,mert fertõzésveszély ál fenn a picire nézve.

Nm csak uh-on! A betöltött 40.héttõl azért van magzatvízvizsgálat, h ezt figyeljék. És igen, ha zavaros- vagyis a baba belekakilt a vízba, akkor azonnal megindítják a szülést, mert fertõzésveszély ál fenn a picire nézve.
Nem csak a fertõzésveszély miatt. ha a baba belekakil a vízbe, az azt jelenti, hogy nem érzi jól magát bent, nincs neki elég oxigén. Szüléselõkészítõn mondták nekünk.
Én már olyat is hallottam, hogy magzatmáz-darabkák úszkáltak a magzatvizben. Ettõl is lehet zavaros, olyan látvány, mintha hullana odabenn a hó :)

Az mitől van ha a széklet után véres volt a fenekem?

Elnézést a fogalmazásért, de nem tudtam másképp leírni, h érthet? is legyen.

Legjobb válasz: Aranyér vagy végbélrepedés okozza.

Aranyér vagy végbélrepedés okozza.
Nekem is elõ szokott fordulni. Proktológus vizsgálja ezeket a bajokat. Nekem nem hatottak a gyógyszerek és a kúp, hanem homeopátiás szerek hoztak rendbe. Ha jó néhány napig fenn áll még ez a tünet akkor nézetsd meg dokival, nehogy elfertõzõdjön. És mindig mosakodj meg WC- után.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mostmár odafogok figyelni.

Az mitől van, ha a talp bizonyos részei (sarok, talppárnák) narancssárgás vagy rózsaszínes színűek?

Legjobb válasz: A narancssárga az a bõrkeményedésre utal,érdemes venni sarok reszelõt és azzal lereszelni az elhalt hámréteget,vagy elmenni pedikûröshöz aki egyéb módszerekkel eltûnteti.

A narancssárga az a bõrkeményedésre utal, érdemes venni sarok reszelõt és azzal lereszelni az elhalt hámréteget, vagy elmenni pedikûröshöz aki egyéb módszerekkel eltûnteti.

Hereszag fiúk mitől van? Abban az esetben mitől van, ha szex előtt 5 perccel fürdött, és amikor odakerül a sor, az orális dologhoz, majd el hányom magam. Most jöttünk össze, de nekem így nem fog menni vele.

Legjobb válasz: Igen, van jellegzetes szag, de az nem hányingerkeltõ. Viszont normálisan megtisztítja? Tudod, hátrahúzza a bõrt és kitakarítja? Biztos? Esetleg valami bakteriális fertõzés??

Igen, van jellegzetes szag, de az nem hányingerkeltõ. Viszont normálisan megtisztítja? Tudod, hátrahúzza a bõrt és kitakarítja? Biztos? Esetleg valami bakteriális fertõzés??
Hát a hereszag a herétõl van.XD Sztem is több tusfürdõ vagy vmi ilyesmi. Ha meg nem használ lehet h vmi bõrnyavaja.
hmm mindenkinek van egy adott szaga!kérdés h kinek milyen..., de ha durva akkor fürdésnél hagyja minnél tovább rajta a tusfürdöt vagy ha az sem jön be fújja be a környékét ahol te nem csinálsz szájjal semmit(gondolom tudod miért:D)
mintha a puncinak nem lenne szaga:)
A kérdező hozzászólása: semmi baja nincs, az elõzõ pasimnak nem volt ilyen, és ez nagyon kellemetlen, volt már olyan barátnõm, aki monda, hogy hasonlót érzett, és nagyon büdös, de nem lehet vele mit csinálni.A nõknek is van, de az tényleg kezelhetõ, de a férfiaknak a heréjükhöz belülre nem lehet nyúlni és hereszag van, most komolyan mondom.Amúgy sok nõ nem is meri mondani.Egy 30éves férfi meg tud fürödni..:D
A kérdező hozzászólása: Mindent használ, sõt legutóbb én mostam meg neki, meg mindent elkövettem akkor is büdi volt.Na mindegy, legalább tudjátok hogy ilyen is lehet:S
Háááát...elõtejnek még kicsit korán van...
Bármi lehet, de ez nem igazán terhességre jellemzõ tünet. Utalhat hormonális problémára. Ha korábban nem volt és továbbra is fennáll célszerû lenne orvoshoz fordulni.
Ne nyomkodd! Az szerintem nem jó!
Sorstársad vagyok. Kb ezekkel a tünetekkel én is azt hittem terhes vagyok, de nem. Orvoshoz mentem a negatív tesztek és a megjött menzi után, és kiderült, hogy a prolaktinom kb kétszerese a normálisnak. Emiatt nem is maradhattam terhes! Menj orvoshoz, mondd el neki ezt a tünetet és kezeljétek ki! Ma azzal vigasztalt, hogy a kezelés mellett 6 hónapon belül babás leszek!
A kérdező hozzászólása: igen , lehet hogy orvoshoz kell fordulnom , de az az érdekes tavaj májusban volt egy vetélésem és ez akkor is jelentkezett ebböl gondoltam bizakodóan talán babára!de nagyon köszönöm a tanácsokat :-)

Mitől van fáj a fülem ha meghúzom egy picit meg be van dugulva? Mit tegyek hogy elmuljun.

Legjobb válasz: Mért nem mész el fülészetre? Lehet, hogy csak ki kell mosni, vagy gyulladásban van. Légkondi, strandvíz nem okozhatja?

Mért nem mész el fülészetre? Lehet, hogy csak ki kell mosni, vagy gyulladásban van. Légkondi, strandvíz nem okozhatja?
A kérdező hozzászólása: Légkondis helységbe se voltam se strandon

Mitől van gátlása a férfinak ha viszonyt kezd egy férjes nővel?

Legjobb válasz: Olyan sok gátlás nem lehet benne ha képes szétk%rni egy házasságot....

Olyan sok gátlás nem lehet benne ha képes szétk%rni egy házasságot....
Annak a nõnek, aki megcsalja férjét, annak már tönkrement a házassága, nem egy szeretõ fogja tönkretenni. A házasságot valószínûleg már a kedves férj tette tönkre.
Szerintem azért mindháromnak van felelõssége....

Fáradtság, zsibbadtság, koncentrálási zavar, álmatlanság. Egyre nehezebben viselem, néha fizikai fájdalmaim vannak a fáradtságtól. Altatót kell szednem, hogy kipihenjem magam. Mit lehet tenni? Mitől lehetnek, ha a lenti dolgok rendben vannak? 38/F

Rendszeres általános egészségügyi sz?résen veszek részt, így ezeket tudom:

Legjobb válasz: Nekem van egy tuti bogyóm: Vitality - mentális egészség, szív és vázizomra is hat és vitálisabb lesz tõle az ember, nézz utána. ha izgi hivj: 20-383-4001

Nekem van egy tuti bogyóm: Vitality - mentális egészség, szív és vázizomra is hat és vitálisabb lesz tõle az ember, nézz utána. ha izgi hivj: 20-383-4001
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Utána nézek a bogyónak. Érdekelne a véleménye, ha valakinek hasonló tapasztalatai vannak, vagy voltak.
hasonlót olvastam higanymérgezésrõl, aki túl sok halat evett, annak volt ilyen. lehet, hogy nem pont az, de talán van valami anyag a környezetedben, amibõl sokat kapsz. és esetleg nem szûrtek rá a vérképnél. én elmennék valami magándokihoz, aki rendesen kivizsgál. ennek kell, hogy legyen oka.
ugyan ez a problémám :( én még csak 15 éves vagyok de egész nap fáradt vagyok ha lefekszek el nem tudok aludni...jegyeim romlanak mert nem birok koncentrálni...rettenetes ez az egész:( suliban is mindig csak azon gondolkozok hogy hazamegyek aludni mert én már ezt nem birom...orvostol pedig valamiért félek
Lehet a sporttal túl hajtod magad a munkád mellett. Nem tudom hogy pontosan milyen munkát végzel, de lehet kellene egy olyan napot tartanod amikor egésznap pihensz otthon, alszol ameddig jólesikm lehetõleg altató nélkül, TV-zel vagy elfoglalod magad valami hobbival esetleg. Nekem ez segített hasonló problémám legyõzésével, megkértem a barátnõm hogy akkor inkább hagyjon pihenni meg lehetõleg akkor õ is pihenjen ne csináljunk nagyon semmit, és bevállt õ is jobban lett meg én is. Én sosem szedtem altatót mert nem hsizek annyira a gyógyszerekbe, meg ha nem muszáj akkor nem veszek be.
Az azért van mert alkoholt fogyasztott.
Az alkohol feloldja a gátlásokat. Ittasan egy állat vagyok, a barátom nagyon élvezi. :D 21/N.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!