Találatok a következő kifejezésre: Mitől van ha (1086 db)

Hereszag fiúk mitől van? Abban az esetben mitől van, ha szex előtt 5 perccel fürdött, és amikor odakerül a sor, az orális dologhoz, majd el hányom magam. Most jöttünk össze, de nekem így nem fog menni vele.

Legjobb válasz: Igen, van jellegzetes szag, de az nem hányingerkeltõ. Viszont normálisan megtisztítja? Tudod, hátrahúzza a bõrt és kitakarítja? Biztos? Esetleg valami bakteriális fertõzés??

Igen, van jellegzetes szag, de az nem hányingerkeltõ. Viszont normálisan megtisztítja? Tudod, hátrahúzza a bõrt és kitakarítja? Biztos? Esetleg valami bakteriális fertõzés??
Hát a hereszag a herétõl van.XD Sztem is több tusfürdõ vagy vmi ilyesmi. Ha meg nem használ lehet h vmi bõrnyavaja.
hmm mindenkinek van egy adott szaga!kérdés h kinek milyen..., de ha durva akkor fürdésnél hagyja minnél tovább rajta a tusfürdöt vagy ha az sem jön be fújja be a környékét ahol te nem csinálsz szájjal semmit(gondolom tudod miért:D)
mintha a puncinak nem lenne szaga:)
A kérdező hozzászólása: semmi baja nincs, az elõzõ pasimnak nem volt ilyen, és ez nagyon kellemetlen, volt már olyan barátnõm, aki monda, hogy hasonlót érzett, és nagyon büdös, de nem lehet vele mit csinálni.A nõknek is van, de az tényleg kezelhetõ, de a férfiaknak a heréjükhöz belülre nem lehet nyúlni és hereszag van, most komolyan mondom.Amúgy sok nõ nem is meri mondani.Egy 30éves férfi meg tud fürödni..:D
A kérdező hozzászólása: Mindent használ, sõt legutóbb én mostam meg neki, meg mindent elkövettem akkor is büdi volt.Na mindegy, legalább tudjátok hogy ilyen is lehet:S

Mitől van az, ha tojásszagút és mitől van, ha ilyen bélszagút púzunk?

Lécci komolyan válaszoljatok,ha poén lenne máshogy is fel tudtam vna tenni a kérdést

Legjobb válasz: A táplálék lebontásánál keletkezõ kén-dioxid miatt érzed záptojás szagúnak. Bélszagú alatt nem tudom mire gondolsz.

A táplálék lebontásánál keletkezõ kén-dioxid miatt érzed záptojás szagúnak. Bélszagú alatt nem tudom mire gondolsz.
Sõt ha valaki nem tudja megemészteni a tejterméket, márpedik sok ilyen ember van, akkor az is csak bomlik, rohad. Szörnyû!!!
Attól függ h mit eszel. A hús kb 4 napig rohad a bélben. A zöldség , rost sokkal gyorsabban emésztõdik , éstávozik.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindkettõtöknek a választ..:) jaja én is a húsokra gondoltam, csak olyan gusztustalan, hogy ott rohad :S
Mindezekért az említett tünetek elkerüléséért érdemes minimálisra csökkenteni a hús, tojás és tejtermék fogyasztást. A sok friss és nyers zöldség kitisztítja az emésztõrendszered. Egyél szezonális zöldeket most épp: pl. répa, kínai kel, zeller, petrezselyem, fejes saláta, káposzta, retek, cékla, zellerszûr.... ilyenek ezekbõl salátát készítve elmúlnak a panaszaid. Egyél minden étkezéshez egy jó nagy adaggal!
Háááát...elõtejnek még kicsit korán van...
Bármi lehet, de ez nem igazán terhességre jellemzõ tünet. Utalhat hormonális problémára. Ha korábban nem volt és továbbra is fennáll célszerû lenne orvoshoz fordulni.
Ne nyomkodd! Az szerintem nem jó!
Sorstársad vagyok. Kb ezekkel a tünetekkel én is azt hittem terhes vagyok, de nem. Orvoshoz mentem a negatív tesztek és a megjött menzi után, és kiderült, hogy a prolaktinom kb kétszerese a normálisnak. Emiatt nem is maradhattam terhes! Menj orvoshoz, mondd el neki ezt a tünetet és kezeljétek ki! Ma azzal vigasztalt, hogy a kezelés mellett 6 hónapon belül babás leszek!
A kérdező hozzászólása: igen , lehet hogy orvoshoz kell fordulnom , de az az érdekes tavaj májusban volt egy vetélésem és ez akkor is jelentkezett ebböl gondoltam bizakodóan talán babára!de nagyon köszönöm a tanácsokat :-)

Lányok az mitől van ha van egy srác és nincs barátnője tudomást se vesztek róla, de ha már más lányokkal látjátok, meg később barátnője van, akkor vonzóbbnak találjátok. Miért?

Miért van ez? A srác semmit nem változik ugyanaz maradt mint el?tte. Miért van ez?

Legjobb válasz: Dominánsnak tartják, mivel meg bírt szerezni valakit magának.

Dominánsnak tartják, mivel meg bírt szerezni valakit magának.
Mert mindenkinek az kell, ami a másiké? Gondolom... bár én ilyen helyzetben még nem voltam.
Viszont olyan eset is lehet amikor nagyon vonzónak találsz valakit hogy milyen sok barátnõje lehetett, aztán meg lehet hogy nem is volt egy sem, vagy fordítva hogy milyen ronda pasi, aztán az önbizalmával meg a rámenõségével lehet hogy volt 30 barátnõje.... tehát azért mondom, hogy egy csinos barátnõt senkinek sem nagy kihívás szerezni, maximum valakinek többet, valakinek kevesebbet kell próbálkoznia, aztán meg a másik hogy akárkinek akármilyen barátnõje is van, megismernéd a pasit, lehet hogy holt unalmasnak találnád..... tehát én nem igen értem ezt a dolgot, mindegy..... 22/f
Ez a génekben van, ha le tudott valakit nyûgözni a srác, akkor valószínûleg valamiben jó. Ez lehet külsõ vagy belsõ tulajdonság. Most nem akarok belemenni a jobb gének, és utód nevelés témába, de ebbõl ered.
A nõkben megvan az egymással való versengési vágy. Talán emiatt. Meg akarod mutatni a csajnak, hogy te is vagy annyira jó mint õ. (persze ezért még nem nyulod le a pasiját, de büszkeséggel tölt el, ha tetszel neki)
Nem tudom, hogy lány válaszolt-e már. Szerintem nem, úgyhogy itt vagyok:) ezen rengeteget gondolkodtam én is. aztán rájöttem. velem is elõfordult, hogy úgy éreztem, hogy nem szeretnék járni egy fiúval, majd amikor lett barátnõje, legnagyobb meglepetésemre elkezdtem máshogy látni. Sokkal magabiztosabb és nyugodtabb volt. semmi görcsösség és idegesség. ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenkit el fognak utasítani, ha görcsöl. én elég izgulós, szorongós vagyok és azt oldja a feszültségemet, ha a másik kifejezetten laza, mert így "átragad" rám is a nyugalom.

Az mitől van, ha egy férfi durva egy lánnyal és bunkó úgy, hogy még csak nem is ismeri?

Korombeli srácokkal szokott ez előfordulni.Volt melóhelyemen az egyik pl nagyon durván szívatott,nem tudom,miért,2 szó sok,annyit nem beszéltünk.Szívatás alatt azt értem,hogy oltogatott,alátett,röhögött rajtam,úgy sértegetett mások előtt,hogy lehetőleg én is halljam. Lehet,hogy ennek nincs semmi valóságalapja,de néha úgy érzem néhánynál,hogy egyáltalán nem tisztelnek,mint embert,nem vesznek emberszámba és ez borzasztóan fáj.Pl ma is simán belém rúgott az egyik srác a buszon és még csak bocsánatot sem kért.Lehet,én viszem túlzásba,de néha úgy érzem,lebecsülnek,pedig nem is ismernek.Meg amikor egy korombeli elmegy mellettem az utcán,egyszerűen elfordítja a fejét.Vagy csak én érzem ezt?Nem tudom. Amúgy vékony testalkatú vagyok,átlagos külsővel,nem vagyok csúnya,de mivel utálom a mai divatot,ezért úgy öltözködök,ahogy a kedvem tartja.Nem tudom,ez e a baj. Ja amúgy az igazi kérdés:A férfiak minden nővel ilyen durvák?Ez valami ösztönös cucc náluk?20-25 közötti nő vagyok.És ebből az irományból kikövetkeztethető,hogy nincs párom,mivel nem igazán értem meg magam a másik nemmel.Pedig úgy szeretnék már valakit:(

Legjobb válasz: Ismerõs a helyzeted. Gondolom, nincs nagy önbizalmad sem, fõleg, ha így állnak hozzád a férfiak. Én is tapasztaltam ilyesmit. Úgy képzeld el, volt, hogy szállt le elõttem a vonatról két korombeli lány, a vasúti alkalmazott kezét nyújtva segítette le õket, mikor én jöttem, félreállt... Nagyon jólesett... De egyébként egy idõ után az ember olyan, mint egy üldözési mániás, mindenkibõl a rosszat látja. Mint írtam, átéltem ezt, még néha ma is. Én a fõ okot abban látom, hogy nem voltam és ma sem vagyok megelégedve magammal. Nekem van párom, azóta javult a helyzet, de most megint felszökött némileg a súlyom, megint utálok emberek közé járni és mindenkiben a lenézést látom. :(

Ismerõs a helyzeted. Gondolom, nincs nagy önbizalmad sem, fõleg, ha így állnak hozzád a férfiak. Én is tapasztaltam ilyesmit. Úgy képzeld el, volt, hogy szállt le elõttem a vonatról két korombeli lány, a vasúti alkalmazott kezét nyújtva segítette le õket, mikor én jöttem, félreállt... Nagyon jólesett... De egyébként egy idõ után az ember olyan, mint egy üldözési mániás, mindenkibõl a rosszat látja. Mint írtam, átéltem ezt, még néha ma is. Én a fõ okot abban látom, hogy nem voltam és ma sem vagyok megelégedve magammal. Nekem van párom, azóta javult a helyzet, de most megint felszökött némileg a súlyom, megint utálok emberek közé járni és mindenkiben a lenézést látom. :(
Vannak tipikusan paraszt emberkék, õk sztem mkit szívatnak és mkivel keménykednek, akit olyannak tekintenek, akivel ezt meg lehet tenni. Gondolom, félénkebb vagy, nem az a saját magát mindenáron megvédõ típus-én sem vagyok az. Ezek ebben találják a szórkaozást-hát igen, elég alacsony az ingerküszöbük. Egyébként meg nyugi, biztos találsz vkit majd (én 22 vagyok, nekem sem volt még eddig nagyon kapcsolatom, de optimista vagyok-még).
Lehet, hogy találkoztál 1-2 bunkóval, de attól még nem bunkó minden férfi. Egyébként, amit Te érzel, Te gondolsz magadról, azt sugárzod a külvilág felé is.Gyúrj önbizalom terén és egy kis optimizmus sem árt:)
"Viszont a harsányabb nõknél néha olyan ÉRZÉSEM van, mintha nem is lennének igazi nõk:O" Érdekes meglátás...Mert Te így gondolod, az nem azt jelenti, hogy más is, de Te ebbõl mégis a nõ gyûlöletnél kötöttél ki... Egyébként szeintem egy harsányabb nõszemély mégiscsak talpraesettebbnek(természetesen ehhez sokminden hozzá tartozik, amit a külsõbõl, meg 1-2 szóból nem lehet levonni), élettel telibbnek tûnik, mint , aki állandóan meghúzódik a sarokban...
Az hogy valakit megtaposnak, megrugdosnak tömegközlekedési eszközön szerintem mindennapos...
Fú, neked tényleg komoly gondjaid vannak. Szóval aki nem harsány, hanem csendes, mint te, csak az a nõ?
Tapasztalataim szerint a harsányabb nõket nem piszkálják. Ha valaki félénk, azt meg b.sztatják úton-útfélen. Persze nem mindegyik, de kétharmaduk legalább.
A kérdező hozzászólása: Viszont a harsányabb nõknél néha olyan érzésem van, mintha nem is lennének igazi nõk:O Akkor most a férfiak egy része, aki ilyen paraszt, az igazából nõgyûlölõ lenne?
A kérdező hozzászólása: 1 Nekem szerintem nincsenek önértékelési problémáim, legalábbis ennyire...azért sok mindenben elégedett vagyok magammal, szinte mindenben.Csak fáj, hogy nem vesznek emberszámba. 2 Ebben lehet, hogy igazad van...nem kéne adnom ilyeneknek akkor a véleményére.Igaz, félénk vagyok túlérzékeny és gyenge testalkatú, mármint nem vagyok ilyen nagy, tenyerestalpas bika csaj:DLehet, ezzel élnek vissza...
A kérdező hozzászólása: 3 Nem mindegyik bunkó, csak a többség:) Legalábbis úgy vettem észre.Amúgy pasik elõtt nyuszi leszek:D 4 De itt kevesen voltak, amikor ez történt.

A baratnomnel vagyok, es ilyenkor mindig elkezd szurni a gyomrom, majd aztan az oldalam es a hasam is. Ez mindig csak akkor van mikor nala vagyok, de mar 2 honapja folyton! Ez mitol van? Ha kimegyek a mosdoba az segit rajta?

Legjobb válasz: Szerintem te idegalapon kikészítheted a gyomrodat. Ideges vagy, esetleg félsz a barátnõdtõl? Mert én suliban 1x úgy túlizgultam magam, hogy mikor hazaértem és már lenyugodtam, az volt az elsõ hogy a szobámban egybõl elhánytam magam. És ez sajna igaz ideg alapon tönkre lehet tenni a gyomrot. Ha te is ilyen fajta vagy akkor én erre tippelek leginkább. Ha meg nem akkor majd valaki okosabb jön és felvilágosít.

Szerintem te idegalapon kikészítheted a gyomrodat. Ideges vagy, esetleg félsz a barátnõdtõl? Mert én suliban 1x úgy túlizgultam magam, hogy mikor hazaértem és már lenyugodtam, az volt az elsõ hogy a szobámban egybõl elhánytam magam. És ez sajna igaz ideg alapon tönkre lehet tenni a gyomrot. Ha te is ilyen fajta vagy akkor én erre tippelek leginkább. Ha meg nem akkor majd valaki okosabb jön és felvilágosít.

Az mitől van ha az egyik herém pontosabban a bal herém nagyonn és lejebb van mint a másik? Ennek ellenére van erekcióm meg minden? ! 13/F

Legjobb válasz: Ez így természetes. Minden férfinek nagyobb az egyik heréje és lejjebb is van a másiknál (többnyire a bal).

Ez így természetes. Minden férfinek nagyobb az egyik heréje és lejjebb is van a másiknál (többnyire a bal).
nekem jobbról a 3. van lejjebb

Mitől van, ha videokártya képe nem rendes, hanem kockás? (Kép lent)

http://hardverapro.hu/dl/upc/2010-10/111328_hiba_2.thumb.jpg

Legjobb válasz: ellenõrizd a kábelt, monitort, ha nem azokban van a hiba kkor valószínüleg kuka, mert a GPU (vagy más vmi kis alaktrész) forrasztása elengedett a nagy hõmérséklettõl

ellenõrizd a kábelt, monitort, ha nem azokban van a hiba kkor valószínüleg kuka, mert a GPU (vagy más vmi kis alaktrész) forrasztása elengedett a nagy hõmérséklettõl
most per pill, azt mondanám: videomemória... de lehet ezer más dolog is.
gyanus a kártya, ennek kakukk!
A kérdező hozzászólása: értem :) és köszönöm! igazából neten lehet megvenni, mint hibás videokártyát.

Az mitől van ha bekapcsolom a gépet és rámegyek a net ikonra Mozillára akkor várni kell pár mp-et míg behozza az Explorert meg egyből behozza?

Legjobb válasz: Azért van mert a Mozilla több memóriát eszik és ezért lassabban tölt be. Az explorer sokkal kevesebbet. De ha a gyorsaság a fõ akkor Operát használj inkább.

Azért van mert a Mozilla több memóriát eszik és ezért lassabban tölt be. Az explorer sokkal kevesebbet. De ha a gyorsaság a fõ akkor Operát használj inkább.

Mitől van ha a magzatvíz zavaros? Csak UH-on veszik azt észre? Akkor meg kell indítani a szülést azonnal?

Legjobb válasz: Nm csak uh-on! A betöltött 40.héttõl azért van magzatvízvizsgálat,h ezt figyeljék. És igen,ha zavaros- vagyis a baba belekakilt a vízba,akkor azonnal megindítják a szülést,mert fertõzésveszély ál fenn a picire nézve.

Nm csak uh-on! A betöltött 40.héttõl azért van magzatvízvizsgálat, h ezt figyeljék. És igen, ha zavaros- vagyis a baba belekakilt a vízba, akkor azonnal megindítják a szülést, mert fertõzésveszély ál fenn a picire nézve.
Nem csak a fertõzésveszély miatt. ha a baba belekakil a vízbe, az azt jelenti, hogy nem érzi jól magát bent, nincs neki elég oxigén. Szüléselõkészítõn mondták nekünk.
Én már olyat is hallottam, hogy magzatmáz-darabkák úszkáltak a magzatvizben. Ettõl is lehet zavaros, olyan látvány, mintha hullana odabenn a hó :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!