Találatok a következő kifejezésre: Mitől van amikor (687 db)

oylan volt az ujja, mintha fürdött volna? ezt nem értem...
Nem volt valami jó, öten lefogtak a cellablokk zuhanyzójában, aztán felhelyeztek egy széklábat az ujj mellé.
kissé még részletezd még ez így nem érthetõ
Mert nedves voltál! Nekem is olyanok szoktak lenni a szegény kis ujjacskáim.
Ez azt jelenti hogy addig koszos volt, majd utána tiszta lett mintha megfürdött volna????
A kérdezõ arra gondol szerintem, hogy miután sokat fürdük az ujjainkon az meglátszik, mint ha ráncos lenne vagy ilyesmi, nem? :D
habos lett?

Ez mitől van? Amikor elmegyek a pelenkás rész mellett a bevásárló centerben, a szagra, és a pelenka látványára mindig merevedésem lesz. NEM vagyok pedofil, nem vonzanak a gyerekek.

de nem tudom mit?l van ez. gyerekkoromban is ez volt, és nem tudtam miért áll a farkam. de most már elegem van bel?le. nem tudom mi a fenéért van ez.

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=39jioe02i2I

Valami gyerekkori fixáció. Valószínûleg amikor anno tisztába tettek , anyukád matatott a farkad körül- letisztította stb- és neked ez nyilvánvalóan kellemes élmény volt. Összekapcsolja az agy és kihat a felnõttkorodra is. Ha a késõbbiekben gondot okoz keress fel egy szexuálterapeutát.
:D Ilyet sem hallottam még. A megoldás:kerüld a pelenkákat.
Nem írod a korod, elég baj. Nem lehet az, hogy már nagyon szeretnél gyereket, de most még nem lehet? Tudom, hogy ez elég meredek ötlet, de nem ez van a mélyben? Bnõd van? Õ hogy áll hozzá? Figyelj, írjál már egy privit, ezt nem lehet így megbeszélni! Az én gondolataim: pelenka-gyerek- gyereknemzés-bnõ-punci-szeretkezés-merevedés. Biztosan nagyon fiatal vagy még és ezért pöccre ugrik a farkad! Elég egy gondolat és már áll. Pedofil meg nem vagy, ezzel ne gyötörd magad. Írjál, még beszélgetünk!
fake...
Légy nyugodt, ne idegeskdj, engedd el magad! Na és ha ez van? Akkor mi van? Semmi. Csak ne kínozd magad vele. Ki tudja, mások mire indulnak be? Lehet, hogy furcsa, de én azt mondom: örülj neki, hogy pöccre ugrik és áll! Sokkal nagyobb baj lenne, ha soha, sehol nem történne semmi!
http://www.abdl.hu te pelenka kedvelõ vagy!

Mitől van az, hogy ha a barátnőmmel előjáték közben, a mell bimbóját nyalogatom csókolgatom, egy kis idő múlva azt az ízt érzem, mint mikor a nemi szervét nyalogatom. Mitől van ez? Valamilyen mirigy van a mell bimbóban ami ezt okozza?

Legjobb válasz: Nincs semmi ilyen... Vagy a nyálad izét érzed mindkét esetben, vagy a szappant amit használ... Rosszabb esetben valaki kinyalta elõtted és utána szex közben a barátnõd mellét nyalogatta...;)

Nincs semmi ilyen... Vagy a nyálad izét érzed mindkét esetben, vagy a szappant amit használ... Rosszabb esetben valaki kinyalta elõtted és utána szex közben a barátnõd mellét nyalogatta...;)
mer közben azt nyalod
Én is tapasztaltam már ilyet. Nem tudom az okát. Lehet, hogy amikor felizgul, akkor az illatát érzed ízként. Vagy a bõrén lévõ baktériumflóra által termel anyagok hasonlítanak a puncijában lévõre (tejsav pl.). Az nem lehet, hogy te (vagy õ) lenyúlsz, aztán megsimogatod a mellét, és odakened a nedveit? Egyébként meg ha kellemes, akkor örülj neki, ha nem, akkor nem tudsz mit tenni. :)
Ez így van. Nem hallottatok még feromonokról ?
A kérdező hozzászólása: Igen halottam már a feromonokról! Csak nem voltam magamban biztos!

Mitől van az, hogy vettem egy 6voltos kürtöt a Simsonomhoz és amikor csak rádugtam szólt de amikor felszereltem már nem szólt ez mitől van?

Ja és ha ez számít bár nem hiszem azt a kis tartó lemezt lecsavartam róla mert már előtte is volt rajta egy kürt de elromlott és annak a kürtnek a tartó lemezére szereltem fel. Ja és akkor szól ha az ujjammal megnyomom a kürtöt elöről de akkor is elég gyatrán szól.

Legjobb válasz: a test az jó?

a test az jó?
A kérdező hozzászólása: igen
lehet hogy lemerült az akkud . vagy meghalt a kürt próbáld ki egy 6v os akkuvan lehet hogy vèletlen leejtetted vagy ilyesmi vagy nemtudom
A kérdező hozzászólása: A 6v kürt vadonatúj rákötöttem akkor szólt de amikor felszereltem már nem szólt csak búgott az akumlátor teljesen fel van töltve de már visszamentem a boltba és kicseréltem másikra akkor is ugyanez volt felszereltem és utána nem szólt csak búgott.
A kérdező hozzászólása: http://p1.vatera.hu/photos/cf/1c/48a6_2_big.jpg Ilyen kürtöm van és úgy szereltem fel hogy azt a lemezt le csavaroztam róla és a másik kürt ami elromlott annak a tertólemezére szereltem fel.Ja és ha az állító csavaron lazítok vagy szorítok akkor sem szól tisztán.

Meg tudja nekem valaki mondani? Hogy az mitől van. Hogy amikor barátnőmmel pettingelünk. és rám kerül a sor és elkezdem kielégíteni az ujjammal akkor el kezd vérezni a vaginája. Valaki segitsen ez mitöl van.

Legjobb válasz: Attól, hogy az ujjazás nem annyi, hogy a csontszáraz ujjadat bedugod a puncijába, és akkor jó lesz... A csiklóját simogasd, ez elég is az elején, amíg ennyire tapasztalatlan vagy. Aztán majd mehet 1-2 ujjal más is, az elején esetleg síkosítóval, ha szükséges. De egyébként lehet, hogy most vetted el a szüzességét, gratulálok...

Attól, hogy az ujjazás nem annyi, hogy a csontszáraz ujjadat bedugod a puncijába, és akkor jó lesz... A csiklóját simogasd, ez elég is az elején, amíg ennyire tapasztalatlan vagy. Aztán majd mehet 1-2 ujjal más is, az elején esetleg síkosítóval, ha szükséges. De egyébként lehet, hogy most vetted el a szüzességét, gratulálok...
Mekkora vagy Freddy Kruger....eheheh
Vágd le a körmöd

Mitől lehet az, hogy néha amikor veszem a levegőt akkor azt érzem, hogy szúr valami a szívem alatt és elég sokáig tart ez az érzés. Ez mitől van és hogyan lehet megszüntetni?

Legjobb válasz: Tartásod nincs rendben esetleg, nekem fõleg akkor volt ilyen, amikor növésben voltam 13 éves korom környékén, de még 10 évvel késõbb is éreztem ilyet. Nekem azt mondták, hogy rossz a tartásom és a gerincem fájdalma oda sugárzik ki, ezért érzem a szívem alatt ezt.

Tartásod nincs rendben esetleg, nekem fõleg akkor volt ilyen, amikor növésben voltam 13 éves korom környékén, de még 10 évvel késõbb is éreztem ilyet. Nekem azt mondták, hogy rossz a tartásom és a gerincem fájdalma oda sugárzik ki, ezért érzem a szívem alatt ezt.
Jól írja az elsõ. Ilyenkor a bordák belsõ felszínén haladó ideg fáj. Sokszor a gyenge hátizmok miatti hanyag tartás vagy már a kialakult gerincferdülés miatt vongálódik az ideg és kisugárzik a fájdalom. Hátúszás nagyon jó, nyújtja a gerincet, kifejezett gerinctorna vagy kondi terem, ahol rámész nagyon a hátizmok megerõsítésre.

Amikor nem eszem, vagy nagyon éhes vagyok elkezd zsibbadni a bal lábam és fáj a lábfejem ez mitől van vagy mitől lehet?

Legjobb válasz: nem is zsibbad hanem olyan mint amikor nõsz és érzed h fáj tõle a lábad így tudom leírni az érzést

A kérdező hozzászólása: nem is zsibbad hanem olyan mint amikor nõsz és érzed h fáj tõle a lábad így tudom leírni az érzést
A vércukorszint leesése miatt van, pl. úgy is lehet tesztelni, hogy valakinek leesett-e a vércukra, hogy ülve a lábujjai hegyére nehezedik, és remeg-e.

Hereszag fiúk mitől van? Abban az esetben mitől van, ha szex előtt 5 perccel fürdött, és amikor odakerül a sor, az orális dologhoz, majd el hányom magam. Most jöttünk össze, de nekem így nem fog menni vele.

Legjobb válasz: Igen, van jellegzetes szag, de az nem hányingerkeltõ. Viszont normálisan megtisztítja? Tudod, hátrahúzza a bõrt és kitakarítja? Biztos? Esetleg valami bakteriális fertõzés??

Igen, van jellegzetes szag, de az nem hányingerkeltõ. Viszont normálisan megtisztítja? Tudod, hátrahúzza a bõrt és kitakarítja? Biztos? Esetleg valami bakteriális fertõzés??
Hát a hereszag a herétõl van.XD Sztem is több tusfürdõ vagy vmi ilyesmi. Ha meg nem használ lehet h vmi bõrnyavaja.
hmm mindenkinek van egy adott szaga!kérdés h kinek milyen..., de ha durva akkor fürdésnél hagyja minnél tovább rajta a tusfürdöt vagy ha az sem jön be fújja be a környékét ahol te nem csinálsz szájjal semmit(gondolom tudod miért:D)
mintha a puncinak nem lenne szaga:)
A kérdező hozzászólása: semmi baja nincs, az elõzõ pasimnak nem volt ilyen, és ez nagyon kellemetlen, volt már olyan barátnõm, aki monda, hogy hasonlót érzett, és nagyon büdös, de nem lehet vele mit csinálni.A nõknek is van, de az tényleg kezelhetõ, de a férfiaknak a heréjükhöz belülre nem lehet nyúlni és hereszag van, most komolyan mondom.Amúgy sok nõ nem is meri mondani.Egy 30éves férfi meg tud fürödni..:D
A kérdező hozzászólása: Mindent használ, sõt legutóbb én mostam meg neki, meg mindent elkövettem akkor is büdi volt.Na mindegy, legalább tudjátok hogy ilyen is lehet:S
A kérdező hozzászólása: Hahooo
Mi volt undorító? Az ondó vagy a szex? Vagy most mivan? És ha a szex volt "undorító" akkor ez mit takar? És hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: A sex volt és 13 decemberbe 14 leszek
Omg... Remelem rosszul latok ><"" :$
neked még matchbox-szal kéne játszanod, nem a kukiddal.... -.-'
A kérdező hozzászólása: xD de most komolyan mitõl van? az régebben volt 11-12 évesen most csak annyi van h mindig tovább tart a 3. meg már talán else meek
naneeeee -.- xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!