Találatok a következő kifejezésre: Mitől van 3 (381 db)

Mitől van 3 hónapos bichonomnak folyton véres, híg széklete?

3 hónapos bichon kiskutyám elég sűrűn hígat kakil, melyen vékony "vércsíkok" láthatóak. Időnként sárgás-zöldes kocsonyás jellegű váladékot csöpögtet vécés után, melyben szintén felfedezhető némi vér. Mitől lehet ez? Az állatorvos szerint amíg a kutya étvágya rendben van, nincs probléma. Segítsetek kérlek, nagyon aggódom érte!

Legjobb válasz: Hát én a helyedben keresnék egy másik állatorvost.

Hát én a helyedben keresnék egy másik állatorvost.
Ajánlanám ha van rá mód, rendelj neki Brit Care tápot. Ez hippoalergén védi az emésztõrendszert, meg nem ártana ha kapna kaukázusi kefírt, nem fogja meghajtani de szintén hasznos a beleknek.
A kérdező hozzászólása: A kefír jó ötlet! Hallottam már róla, nem is tudom miért nem jutott eszembe... Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem Happy Dog, de kifejezetten felnõttként is kistestû, kölyök kutyáknak való. Kipróbálom a tápváltást, aztán pár nap alatt gondolom eldõl hogy megoldja-e a problémákat.
Lehet hogy valami hippoalegén tápot kellene adni neki. Esetleg néha kefírt vagy natúr joghúrtot. Jót tesz az emésztõrendszernek.
Akkor kicsit még gondolkozzunk ezen a tápkérdésen :) Milyen márkájú az a kölyöktáp?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó! Felvetem majd az állatorvosnak a kérdést, bár a tünetek alapján nem biztos hogy errõl lehet szó. Kiskutyámnak jó az étvágya, és nem is hányt, a közérzete is kiváló.
3-as voltam, nálunk 2 hét volt a kezelés amíg ki lehetett írtani belõle, tudom hogy mindent ahová kakilt mindent kidobtunk, mert hogy ezek elég szívos paraziták. A giardiának van egy fajtája ami embert is fertõz. A vízzel és nedveséggel szaporodnak. Itt egy cikk mi is ez a parazit: http://www.oek.hu/oek.web?nid=312&pid=1 és itt egy másik a kezelésrõl és a kennelben kiíírtani a parazitát, mit ne mondjak elég macerás: http://www.hungarovet.com/?p=2653 Mindenképp vizsgáltassátok ki a székletét
Én giardiara gondolnék vigyél székletmintát az orvosnak
A kérdező hozzászólása: Kifejezetten kistestû, kölyöktáppal etetem. Kipróbálom a tápváltást, ha nem javul pár nap alatt akkor elviszem másik dokihoz. Érdekessége a dolognak, hogy nem minden nap véres a széklete, elõfordul hogy teljesen egészségeset kakil.
Mindenképpen vidd el orvoshzoz. De lehetséges egy nagyon egyszerû ok is, nem megfelelõ az eledel amit kap. Mivel eteted? Nállunk egy táp volt ami ilyen tüneteket produkált, egy hétig rizs csirke diéta, majd tápváltäs után megszüntek a panaszok.
Ha három hete tart, akkor nem valószínû, hogy parvo. Akkor lehet, hogy tényleg valami féreg okozza. Mindenesetre vidd el minél elõbb egy normális orvoshoz. Ha Debrecen közeli vagy, akkor tudok ajánlani egyet. A parvo és a bélgyulladás szerintem nem fertõzõ, a féreg, az lehet. Viszont így, hogy nem tudjuk mi baja...
A kérdező hozzászólása: Felkeresek másik állatorvost mindenképpen, köszönöm az eddigi válaszokat! Azt esetleg lehet tudni, hogy ez fertõzõ-e a gyerekekre nézve? Két pici gyerekem van. Ez az állapot 3 hete tart a kutyánál, a gyerekek szerencsére nem produkálnak ilyen tüneteket.
nálunk volt sárgás kocsonyás széklet ami giardia bél parazita miatt volt, de ehhez nem társult véres széklet. Ezt a parazitát nehezen lehet kimutatni mi 11 ezret fizettün csak azért, hogy a laborban kivizsgálják. Vigyetek ti is széklet mintát és vizsgáltassátok ki.
Hát szerintem ez nem normális. A vér utalhat parvora, a zöldes kocsonyás jellegû váladék pedig gyomorfertõzésre. Mindkettõbe belehal a kutya, ha nem kezeli idõben és megfelelõen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot! Kipróbáljuk!

Mitől van, hogy ebben az évben már 3-szor volt hüvelygombám? Nem veszélyes, el is múlik, de mitől újul ki? 35 éves vagyok, eddig sohasem volt ilyen problémám. Most babát tervezünk.

Legjobb válasz: párodon nem jön ki csak fertõzõdik, persze nem tõle kaptad el a betegséget, csak õ tõled, és ahogy meggyógyulsz nem gumival védekeztek, aztán visszakapod tõle, amikor már nem kezeled magad, vagy lehet bogyótól lett olyan, nekem is attol jött ki, yasminelle mellékhatásaként, de lehet tangától is, surol és megsérti a bõrt, ott nedvezik és befertõzõdik. a tundra meg a francia bugyi egészségesebb bár igaz nem divatos. ha bogyótól van abba kell hagyni, de ha már beteg vagy nem elég abbahagyni kezelni is kell, de kezelni sem elég, váltani is kell, ha nem akarsz mokuskerékben lenni. fõleg ha valaki betétet hord akkor veszélyes, meg végülis nálam az volt a baj h elfelejtettem idõben betartani az egy hét szünetet a levelek közt aztán sok volt egyszerre a bogyó a szervezetemnek :) szerintem ha szedsz bogyót váltsál, yasminelle az nem jó, a yadine meg ugyanaz csak más néven fut.... te szedsz bogyót ha igen akkor milyent?

párodon nem jön ki csak fertõzõdik, persze nem tõle kaptad el a betegséget, csak õ tõled, és ahogy meggyógyulsz nem gumival védekeztek, aztán visszakapod tõle, amikor már nem kezeled magad, vagy lehet bogyótól lett olyan, nekem is attol jött ki, yasminelle mellékhatásaként, de lehet tangától is, surol és megsérti a bõrt, ott nedvezik és befertõzõdik. a tundra meg a francia bugyi egészségesebb bár igaz nem divatos. ha bogyótól van abba kell hagyni, de ha már beteg vagy nem elég abbahagyni kezelni is kell, de kezelni sem elég, váltani is kell, ha nem akarsz mokuskerékben lenni. fõleg ha valaki betétet hord akkor veszélyes, meg végülis nálam az volt a baj h elfelejtettem idõben betartani az egy hét szünetet a levelek közt aztán sok volt egyszerre a bogyó a szervezetemnek :) szerintem ha szedsz bogyót váltsál, yasminelle az nem jó, a yadine meg ugyanaz csak más néven fut.... te szedsz bogyót ha igen akkor milyent?
Szia! A ping-pong effektus: Téged kikezelnek, de a párodat nem, amikor te már gombamentes vagy, a párod visszaadja neked. Szerintem ezért nem túl szerencsés, hogy a patikában recept nélkül kaphatóak ezek a gyógyszerek/krémek, mert nem mondja senki a nõnek, hogy bizony a partnert is ki kell kezelni. Amennyiben a doki írt fel gyógyszert, akkor meg neki kellett volna téged tájékoztatni a ping-pong effektusról. Üdv.
Probald ki a candida dietat, vagy egyutt a paroddal, ez segiteni fog nektek! Gondolom azert ujul ki mindig, mert nincs kiirtva rendesen! Ettol a candida dietatol el kell hogy muljon a problema.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Szerencsére azóta elmúlt. A dokim akkor azt mondta, hogy a sok édességtõl is lehet. Azóta próbálok egészségesen étkezni, és nem is volt baj.
Kész vagy.... Kihûlés fenyegeti a jövõ nemzedékedet.
A kérdező hozzászólása: 35 öt fokba értem (nemtudom mennyinek kellene lennie ez csak egy példa)
a herék a here zacskóban találhatóak. ezt biztosan tudod te is. azért vannak a herezacskóban- a testen kivül- mert a spermiumoknak alacsonyabb hõmérsékletre van szükség a túléléshez, magasabb hõfokon már elpusztulnának/gyengülnének
A kérdező hozzászólása: de eddig langyosvolt mostmeg hideg vagy nemgond?
Csak egy kérdést engedj meg légyszíves. Te hogy a francba méregeted a spermád hõfokát? :D
remélem utána ugyanazt a hõmérõt dugdossa az egész család a szájába..
Valami érintõs hõmérõd lehet.Ha valóban mérni tudod én nem tarom elképzelhetetlennek ezt sem .Pl az zacsi hosszasan hideg környezetben van, Ekkor már nem tudja optimális hõfokot biztositani .Pl uszodai 25 fokos viznél .Itt képes lejjebb menni a hõmérséklete.De a spermiumok a hidegben nem károsodnak, jobban elviselik , mint a meleget .A melegben pusztulnak el, nem lesz kihalás . A mûtéted befolyásolja a hõmérsékletet, hisz jó lett a vér áramlása, persze nem hideg vér folyik oda .
A kérdező hozzászólása: Nem.homerovel mertem.mert tapintásra lehet érezni hogy hideg. Utolsò válaszoló válaszát köszönöm!

Egy laptopra ra van telepitve a sims 3-mam es a sims 3 vilag körül. Eleg sokat jatszok vele, es mikor kilepek es mentem, a "Mentes" felirat mögött nem az a kep van, ahol abbahagytam, hanem csak ilyen szines csikok. Az mitöl van?

Legjobb válasz: ha elmenti rendesen a játékot, és normálisan tudsz is vele játszani, akkor szerintem ilyenen ne akadj fönn....bár jó lenne tudni hogy alapjáték, vagy a netrõl szedted-e...mert ha netrõl van akkor lehet hogy bujkál benne valami vírus....

ha elmenti rendesen a játékot, és normálisan tudsz is vele játszani, akkor szerintem ilyenen ne akadj fönn....bár jó lenne tudni hogy alapjáték, vagy a netrõl szedted-e...mert ha netrõl van akkor lehet hogy bujkál benne valami vírus....
A kérdező hozzászólása: Nem, ez bolti.
nem vagy terhes?
A kérdező hozzászólása: teszt volt negatív valószinû citromlétõl késett eddig de azért köszi a válaszokat:)
Nos mi a helyzet? Amúgy nem tovább akarlak idegesíteni, de mindjárt megjön érzés van terhességkor.
A kérdező hozzászólása: igen védekezünk de azért csinálok 1 tesztet csak elõjele megvan hogy megfog jönni és 3 nap még nem gáz de már egy 5 napja érzem de semmi eddig arra gondoltam citromos ásványviz miatt mert citromlé csusztatja menstruációt de most sincs semmi és picit aggódom a terhesség miatt
Ha most az a kérdésed, hogy baj-e hogy nem érzel semmit azon kívül, hogy feszes a melled, akkor nem baj!
Valakinek csak annyi, hogy nem jön meg, a következõ "jel" pedig a pozitív teszt. 2. voltam
attól mert nincs hányingered lehetsz terhes. védekeztek rendesen? csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: mást nem érzek ezen kivül semmi rosszulét hányinger se semmi
Lehet idegességtõl, valami gyógyszertõl vagy babát vársz. Ezt neked kell tudni melyik a legvalószínûbb, mert mi ennyibõl nem tudhatjuk.
én is így voltam. 10 napot késett. Majd megörültem. Pedig volt 1 negatívam. Megfog jönni. (:

36 hetes vagyok, és fáj a hasam alja már pár perce, mintha keménykedne, de nem keménykedik, és nem is feszíti magát a baba. Eddig még egyszer sem tapasztaltam ilyet (3. baba). Mitől van ez az érzés?

Legjobb válasz: Szia.Nekem is ez volt a 3.picimmel,jóslófájásnak mondják,mennyire vagy nyitva?Én mindkét nagyobb gyerköcömet 42.hétre szültem,a 3. viszont,a 36 héten:-)Szerintem vedd komolyan,ha már nyitva vagy...

Szia.Nekem is ez volt a 3.picimmel, jóslófájásnak mondják, mennyire vagy nyitva?Én mindkét nagyobb gyerköcömet 42.hétre szültem, a 3. viszont, a 36 héten:-)Szerintem vedd komolyan, ha már nyitva vagy...
A kérdező hozzászólása: Hogy mennyire vagyok nyitva azt nem tudom, mert tegnap a doki csak egy ctg-t csinált, próbáltam kiharcolni az utolsó uh-t, de azt se csinálta meg. Nem hinném, hogy nyitva lennék, akkor találkoznom kellett volna a nyák dugóval. Volt már jóslóm az elõzõ kettõvel, és ez nem az. Közben mocorog. Gondoltam, hogy biztos a könyöke, de nem csak egy pontban érzem. Na, már a derekam is fáj. Szép lenne, ha beindulna most a szülés, a párom dolgozik, egész hétvégén nem lesz itthon, én meg a 2 gyerkõccel egyedül vagyok... Köszönöm a válaszod!!
Szia! Ilyet én is érzek az utóbbi pár napban. 35/5 hetes vagyok. Fáj a hasam alja, alul bele-belenyilal, keményedik a pocakom (ilyenkor nem birok megmozdulni)

Mitől van az, hogy 13 hetesen még mindig 3 körüli értékű a free hcg szint? Egyébként a baba tankönyvbe illő, kombinált teszt, ultrahang és vizsgálatok alapján.

A PAPP A hormonnal együtt nézték a kombinált tesztet, orrcsont látható, nyaki red? 1.9, mocorog szépen. Azt mondták, hogy a kicsit emelkedett free hcg-nek így önmagában nincs jelent?sége, de érdekelne, hogy miért van.

Legjobb válasz: Szia! Tudom h régi, de érdekelne h mit tudtál meg az ügyben, mert nekem is minden rendben, de a hcg 3.59 13 hetesen és az ég világon senki nem tudja rá a választ. Orvoshoz 3 hét mulva megyek. Köszi

Szia! Tudom h régi, de érdekelne h mit tudtál meg az ügyben, mert nekem is minden rendben, de a hcg 3.59 13 hetesen és az ég világon senki nem tudja rá a választ. Orvoshoz 3 hét mulva megyek. Köszi

3 hete jár az aksim. Most vettem észre a növényen hogy a levelein barnás vmi van. Meg az üvegen is, sztem barna alga. Ez mitől van és hogy tudom eltüntetni?

Legjobb válasz: világításoddal lehet gond.. De leírhatnád h mien világítás mekkora aki és mien szûrõ!? Am vegyél egy ancit vagy 2-õt és majd azok gondoskodna erröl:) vagy ha fonal szerû akkor meg fonalalgázót 3-at mert csapathalak:)

világításoddal lehet gond.. De leírhatnád h mien világítás mekkora aki és mien szûrõ!? Am vegyél egy ancit vagy 2-õt és majd azok gondoskodna erröl:) vagy ha fonal szerû akkor meg fonalalgázót 3-at mert csapathalak:)
Indításnál normális egy kis barna alga de amúgy világítsa többet és elvileg elmúlik.
A barna alga teljesen normális jelenség új akváriumnál. Kézzel simán le tudod törölni. A levélrõl is.
kit érdekel az élmény index? nagy habi az egész.
A kérdező hozzászólása: Nem is az élményindexel van a pontos bajom hanem a cpu teljesítménye egyenlö a 0 val egy 478 as tokozásu régi cpu többet ad le teljesítménybe mint ez ez a bajom.
rakd újra a rendszert, idõ után belassul.
A kérdező hozzászólása: az ujrarakés után azonnal jelentkezett se programot semmit nem raktam fel csak a friss rendszer és huzza a proit aldoköolhat igy egy proci?
nem haldokolhat így, a haldoklás egy cpunál a nem indulásban merül ki. valamit elrontassz akkor, komplett gép, rendszer?
A kérdező hozzászólása: asrock g41m-vs3 R2 alaplap intel pentium d 940 3.2 ghz proci 2*1 gb ddr 3 1333mhz ram m-tech 420w táp nvidia geforce 7300gs videokártya samsung hdd sata2 250gb

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!