Találatok a következő kifejezésre: Mitől van érzésem, hogy meg fog (2 db)

Mitől van olyan érzésem, hogy meg fog jönni?

Egy hét késés után ma reggel pozitívat teszteltem. Már két napja folyamatosan émelygek, feszülnek a melleim és nagyon aluszékony lettem. A félelmem mégis abból adódik, hogy ma már 11.-ik napja fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, néha elmúlik, aztán újra görcsölget.Közben szúrkál és nagyon puffadt is. Attól rettegek, hogy egyszercsak megjön, pedig tutira biztos, hogy terhes vagyok. Félnem kell a görcsökt?l, vagy van ilyen terhességnél. Kérem váaszoljon, akinek szintén volt már ilyen érzése, mert aggódom. El?re is köszi.

Legjobb válasz: Szia! Ez koraterhességben teljesen normális! De azért elmehetnél dokihoz... Nekem 2 héten át volt olyan érzésem, hogy megjön... Aztán nem jött meg:) Most 9 hetes a kisfiam:)

Szia! Ez koraterhességben teljesen normális! De azért elmehetnél dokihoz... Nekem 2 héten át volt olyan érzésem, hogy megjön... Aztán nem jött meg:) Most 9 hetes a kisfiam:)
Lassan el kell múlnia ennek az érzésnek. Amúgy tényleg sok kismamának van ilyen problémája. Ha nem múlik el az érzés, akkor keresd fel a dokid.
En 22 hetes vagyok, es meg mindig van ilyen erzesem! A meh novoget, legalabbis az en dokim ezt mondta :)
Szia! Gratula!Én 6 hetes leszek hétfõn, de néha(kb. napi 1-2*) nagyon kevés ideig én is érzem, ez nem gond elvileg... Most már múlóban van, de mikor megkellett volna jönnie akkor nagyon sokszor elõjött, én is féltem, de bízz abban, hogy minden rendben van! Gondolj a jóra, és higyj a vonzás törvényében(ha hiszel a jóban, az fog lenni!).
Szia! Én 11 hetes koromig éreztem a mindjárt megjön érzést. Teljesen normális. 31 hetes kismama
Szia. Nekem szerdán kellett volna megjönnie, de szerencsére a baba jön! :) ) Én is érzem, hogy feszül és néha fájdogál a hasam. Ilyenkor én is félek, hogy ha leközelebb wc-re megyek, azt látom hogy megjött! Igyekszem a jóra gondolni, hogy ezt mindenki átéli és mégis sok egészséges kisbaba születik! :) Vigyázz nagyon magadra és ne aggódj, mert a szorongással csak ártasz a babának! Gratulálok!!! :) )

Miért van az, hogy már nem akarok második gyereket? Mindig is kettőt akartam, fog ez még változni, 14 hkm? Mitől jött ez az érzés?

Iszonyúan vágytunk babára, és végre sok szenvedés után sikerült, az én is drágám... Mindig azt beszéltük a párommal, hogy kett?t szeretnénk, hogy legyen testvére. Mióta terhes vagyok, el se tudnám képzelni, hogy még egyet csináljunk... De ez még nem rég változott meg nálam.. Volt két vetélésem, meg hormongondjaim vannak, állandóan aggódok, hogy minden rendben legen... Lehet hogy ez az oka? Igazából mikor mondtam a páromnak, láttam rajta, hogy nem tetszik neki annyira, inkább elkeseredett... Sajnálom ?t, meg a babánkat is mert én is úgy akartam, hogy legalább 2 legyen... Lehet, hogy meg fog ez kés?bb változni?? Még olyan fiatal a terhességem! 14 hkm

Legjobb válasz: Most ezzel az eggyel vagy elfoglalva, ez még simán változhat, ha már megszületik, és elmúlik az elsõ hónapok újdonsága. :)

Most ezzel az eggyel vagy elfoglalva, ez még simán változhat, ha már megszületik, és elmúlik az elsõ hónapok újdonsága. :)
Persze hogy változhat! :o) Egyszerre mindig csak egyet. Csak szép sorjában. Most õrá kell koncentrálni és ennyi. A kistesó kérdést egyszerûen tedd félre. Én az elsõ szülésem után mondtam, hogy el nem tudom képzelni, mikor leszek erre megint képes. Aztán 15 hónapos volt a nagy, és vágyni kezdtünk rá. Azóta 3 van...
ez még könnyen változhat :) szerencsére nem most kell ezt a döntést meghozni, ráérsz akár 5 év múlva is újra elgondolkozni a tesón. nem hajt a tatár :)
Persze, hogy változhat! Természetes, hogy az elsõ gyerek örömét akarod élvezni. Majd aztán visszajön az érzés, hogy kell az a kistesó :-)
A kérdező hozzászólása: Hát még 25 éves vagyok a párom is 28, szóval simán belefér a várakozás :D Örülök hogy nem csak én vagyok voltam így :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, akkor megnyugodtam, hogy valamelyest kicsit természetes az érzés.. :D
8-as vagyok, azt elfelejtettem, hogy mi 3-4 babát szerettünk volna az elején, de most még gondolni sem tudok arra, hogy ha megszületett a második, még egy legyen. Majd az idõ hozza, mint ahogyan most is. :) Boldog babavárást, babázást, örömteli anyaságot!
Szia! Én is így éreztem az elején, aztán a szülés után is, sõt kb. a babánk 1 éves koráig. 13-14 hónapos volt, mikor elkezdett hiányozni valami/valaki. :) 15 hónapos volt, mikor megfogant a kistesó és már nagyon várom, hogy megszülessen. :)
Persze! Én is ezt gondoltam, de ez most megváltozott. Igaz nagyon sokára, így 18 év korkülönbség lesz a két gyerek között. :)
A kérdező hozzászólása: Valahol a szívem mélyén én is kettõt szeretnék, (csak most nagyon mélyen van) és abban bízok, hogy ha majd kiélveztem a babázás örömeit, akkor lehet újraéled bennem ez a vágy :D
A kérdező hozzászólása: Nem is hajt a tatár, még azért, csak a páromnak se szeretnék csalódást okozni, és igazából a babámnak sem.. mert mindig úgy gondoltam (mivel nekem van testvérem), hogy anélkül nem élet az élet :D
A kérdező hozzászólása: Viszont az biztos, hogy amíg nem fogyok 40 kg-ot addig nem lesz új terhesség, mert még sehol se járok, de már mindenem fáj, a csípõmben a forgóm, fáj a hátam, vizesedek... szóval ez a hormonprobléma jól kib--ott velem... Ha a régi súlyommal 65 kg-val lennék most terhes valószínûleg észre se venném...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!