Találatok a következő kifejezésre: Mitől van érzésem, hogy (100 db)

Simogasd közben a csiklódat!
Gondolom az egy holt pont :) Nekem is férfiként van egy amikor majdnem elmegyek de aztán lenyugszom és jól érzem magam, ilyenkor simán abbahagyhatnám, de inkább kiélvezem amíg lehet :D
valamit nagyon rosszul csinál, vagy kicsi a farka, vagy nem tudja használni, nem figyel oda kelõképpen. Probálkozz egy tapasztaltabb pasival, esetleg.
annyi az oka, hogy míg az ujját tudja úgy görbíteni, hogy a g pontod izgassa, (+ az intenzitása se mindegy, a nyomás erõssége) a farkát nem, vagy változtassatok úgy pózt, hogy a farkával is elérje, illetve válaszd külön, lesz az orgazmus az ujjától, aztán a mikor a farka van benned, akkor simogasd a csiklód, és élvezd azt. amikor meg elmegy, akkor legyen még egy ujjazás! :-D
próbáljátok más pózban :) szerintem ez lehet a baj. nekem is van olyan póz, mikor nem hat olyan intenzíven, de van olyan amikor bizony nagyon élvezetes! :D

Szerintetek mitöl van az, hogy székelés után olyan kellemetlen érzés van a végbelemnél, olyan, mintha maradt volna ott valami. Huzodik, de nem fáj, nem véres a székletem, akkor mitol van?

Legjobb válasz: Gondolom maradt még anyag, mert kieséskor fáradásos törést szenvedett a kolbász, a maradék meg már nem tudott leesni a gravitáció hatására.

Gondolom maradt még anyag, mert kieséskor fáradásos törést szenvedett a kolbász, a maradék meg már nem tudott leesni a gravitáció hatására.
Haverommal ezt úgy hívjuk hogy kivirágzott a lukad! xD EZ olyan hogy tudod nagyon meg erõlteted meg minden és utána megnyúlik meg minden és így érzel! Ne aggódj ez szinte mindenkinél így van! :)

Mitől lehet az, hogy néha amikor veszem a levegőt akkor azt érzem, hogy szúr valami a szívem alatt és elég sokáig tart ez az érzés. Ez mitől van és hogyan lehet megszüntetni?

Legjobb válasz: Tartásod nincs rendben esetleg, nekem fõleg akkor volt ilyen, amikor növésben voltam 13 éves korom környékén, de még 10 évvel késõbb is éreztem ilyet. Nekem azt mondták, hogy rossz a tartásom és a gerincem fájdalma oda sugárzik ki, ezért érzem a szívem alatt ezt.

Tartásod nincs rendben esetleg, nekem fõleg akkor volt ilyen, amikor növésben voltam 13 éves korom környékén, de még 10 évvel késõbb is éreztem ilyet. Nekem azt mondták, hogy rossz a tartásom és a gerincem fájdalma oda sugárzik ki, ezért érzem a szívem alatt ezt.
Jól írja az elsõ. Ilyenkor a bordák belsõ felszínén haladó ideg fáj. Sokszor a gyenge hátizmok miatti hanyag tartás vagy már a kialakult gerincferdülés miatt vongálódik az ideg és kisugárzik a fájdalom. Hátúszás nagyon jó, nyújtja a gerincet, kifejezett gerinctorna vagy kondi terem, ahol rámész nagyon a hátizmok megerõsítésre.

Mitől van az, hogy a gyomromban olyan nyomó érzés van, fel van puffadva és hetek óta hányingerem van?

Legjobb válasz: én is így vagyok,csak nálam még hasmenés is van :( és én már a Crohn betegségre gyanakszom...

én is így vagyok, csak nálam még hasmenés is van :( és én már a Crohn betegségre gyanakszom...
A kérdező hozzászólása: Jaj... Nekem is volt hasmenésem, de a gyógyszertárban vettem rá valami port, amit vízbe keverve kell meginni, ezért már elmúlt... Igaz, még nem hagytam abba a por fogyasztását. Nem lehet ez akár rák is???
A kérdező hozzászólása: Ja, azt még elfelejtettem írni, hogy gyomorfekélyes vagyok 14 éves korom óta, de viszonylag tünetmentes. Mostanában azért napi 2-3 Nilacidot (savlekötõt) be kell vennem.
nekem szok valamikor görcsölni is kicsit.. hát ha szedek rá éppen valamit , akkor nekem sem megy a hasam, de örökké mégse szedhetek hasfogót :( enni sem kívánok, de most minél többet olvasgatok a Crohn-ról annál jobban félek, nagyon nehéz elmennem orvoshoz, mert már régebben2-szer tükrözték a gyomrom és nagyon nehezen viseltem.Most úgy döntöttem , hogy jövõ héten elmegyek, lesz ami lesz, bár már most remegek , úgy félek...:(
A kérdező hozzászólása: Hát igen, tapasztaltam én is, hogy nem kellemes a gyomortükrözés. Most, hogy említetted ezt a chron-betegséget, kicsit utánajártam a neten. Úgy vettem ki, hogy annál az alhas fáj, nem a gyomor. Az inkább valamilyen bélgyulladás-szerûség.
nekem is pár éve a gyomrom fájt, pontosabban a gyomorszáj, de olvastam, hogy ezáltal a crohn betegség által fájhat a gyomor évekkel is elõtte, bárcsak ne az volna ...ja és még hozzá kell tennem, hogy anyumnak is ez van :(
Hova kell sietned? Megy a busz?
Azért van, mert úgy kezdõdik az orgazmusa. Valamint nyomkodod a hólyagját a péniszeddel. Próbáljatok ki más pózt is! És az istenért, ne legyél önzõ! Milyen dolog az, hogy ha neki valami gondja van, akkor gyorsan te befejezed, vele meg nem törõdsz? Tessék gyakorolni, hogy neki is jó legyen.
Ha a húgyhólyag tele van, a húgycsõ záróizmai megfeszülnek, az izommunka pedig ágyéki vérbõséget okoz. Tudod mi okoz még ágyéki vérbõséget? A nemi izgalom. Én sokszor érzem úgy, hogy önkielégítenem kell, aztán rájövök, hogy csak pisilni kéne menni. :/ 20/L
van egy jó és egy rossz hírem..melyikkel kezdjem? na jó leírom mind a kettõt egyszerre a barátnõd TERHES :D
priccolással kell sietni?
A kérdező hozzászólása: De ö mondja hogy siessek. nem hiszem hogy terheslenne. igen azzal kel sietnem. de a másik poz jo ötlet ;)
lehet, hogy spriccelõs orgazmusa ígérkezik, az lehet az elõjele. legközelebb a barátnõd lazítsa el magát, aztán történjen aminek történnie kell! ;)
Nekem még sosem volt orgazmusom a pisilési ingertõl, pedig én is azt olvastam, hogy ebbõl az következik. Kellemetlen is, emiatt direkt elmegyek elõtte pisilni, mert igaz ugyan, hogy ha a hólyag nincs ingerelve, akkor nem kell, de ha üres, akkor szex közben nem annyira zavaró.

28 hetes terhes vagyok! Mitöl van az, hogy zsibbadó érzésem van a köldököm körül?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem hirtelen nyúlik a bõr mikor simizem a pocakom néha nekem is olyan mintha ellene zsibbadva. De ez az én véleményem! :D Nem tudom pontosan hogy az e az oka.

Szia! Szerintem hirtelen nyúlik a bõr mikor simizem a pocakom néha nekem is olyan mintha ellene zsibbadva. De ez az én véleményem! :D Nem tudom pontosan hogy az e az oka.
Szerintem kezd kifelé fordulni, azért érezzük így. Nekem is olyan, mintha le lenne zsibbadva. Olyan szilvamag alakú volt, most meg már szép kerek. Még nem simult ki, de szerintem nem sok kell már neki. 26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!Köszönöm a válaszaitokat!!Kicsit megnyugtattatok, bár én is valami ilyesmire gondoltam, de jó tudni, hogy nem csak én tapasztalom ezt!!

Mitől van az hogy úgy érzem hogy a valóság csak egy álom? Ha felteszem magamnak a kérdést hogy most hol is vagyok igazából megtudom mondani hogy mondjuk a bolt kellős közepén, de egy furcsa érzés fog el, és azt érzem mintha az ágyban lennék igazából.

Minden olyan ködös, a memóriám is romlott, esténként nehezen alszok el. Ha a barátnőmmel vagyok mindez megszűnik, de mivel messze lakik így sokat kell utaznom hozzá.És mikor leszállok a buszról a saját városomban az egész nap mintha álom lett volna,és utána amíg újra nem találkozok vele ebben az alvó állapotban érzem magamat. Van amikor a szobámban ülök és hirtelen feszítő érzést kezdek érezni a mellkasomon és olyankor nem bírok megmaradni a szobámban, ki kell mennem az udvarra hogy elmúljon a halálfélelmem.Már lassan rossz érzés a szobámban lenni. Mi a franc van velem? Kezdek begolyózni ? 20/F

Legjobb válasz: Nem kell aggódni, menj el az orákulumhoz, hogy megerõsítse benned, hogy te vagy a kiválasztott.

Nem kell aggódni, menj el az orákulumhoz, hogy megerõsítse benned, hogy te vagy a kiválasztott.
Ezt az érzést derealizációs zavarnak hívják, átestem rajta. 1 éve kezdõdött nálam a pánikbetegség és annak melléktünetei. Ha kérdésed lenne vagy csak épp beszélgetni szeretnél valakivel errõl szivesen segitek! Üdv, Zsuzs

Mitől van az, hogy amikor pl liftezünk vagy zuhanunk, ilyen hülye érzés, , jön fel" a hasunkba? Mi az? Mi okozza?

Legjobb válasz: A félkörös ívjáratok (a belsõ füledben, amelyek a helyzetérzékelésért felelnek) ilyenkor összevissza jeleket küldenek - erre pedig így reagál az agy. Az ember üzemszerûen nem készült fel arra, hogy jól érzékelje, mi történik zuhanás közben.

A félkörös ívjáratok (a belsõ füledben, amelyek a helyzetérzékelésért felelnek) ilyenkor összevissza jeleket küldenek - erre pedig így reagál az agy. Az ember üzemszerûen nem készült fel arra, hogy jól érzékelje, mi történik zuhanás közben.

30 hetes vagyok és mitől van az, hogy olyan érzésem van, mintha a baba az oldalamat és a bordáimat rugdosná?

Az lehet,hogy már megfordult?

Legjobb válasz: Szia! Én is 30 hetes vagyok, és nekem is mintha a bordámat, meg a gyomromat rugdosná. Gondolom már megfordult, mert mikor csuklik, lent érzem a hasam alján, és szerintem a fejét érzem. de 2 hét mulva kiderül, akkor megyek dokihoz.

Szia! Én is 30 hetes vagyok, és nekem is mintha a bordámat, meg a gyomromat rugdosná. Gondolom már megfordult, mert mikor csuklik, lent érzem a hasam alján, és szerintem a fejét érzem. de 2 hét mulva kiderül, akkor megyek dokihoz.
Valószínûleg attól van, hogy az oldaladat és a bordáidat rugdossa. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!