Találatok a következő kifejezésre: Mitől van érzésem, (319 db)

Olyan hulye erzesem van. Mitol? Van egy fiu akivel talizgattunk hetvegen es olyankor olyan boldog vagyok, h vele lehetek, de mikor nem latom akkor majd belehalok a hianyaba. Nem jarunk, nem is szeretem de megis az az erzesem hogy szeretem. Mitol?

Legjobb válasz: Én is így voltam a mostani barátommal. Évek óta ismertem, és ha nem volt mellettem, akkor nagyon hiányzott. Alig beszéltünk, de mégis én akkor a menyországban voltam és nagyon jól éreztem magam mellette. akkor is már nagyon kedveltem, szerettem, mint embert, barátot. Valahogy közel éreztem magamhoz. Lassan egy éve járunk és már tudom, hogy már akkor jelzett a szívem, hogy szeretem! Nagyon fontos ember az életemben! Lehet, hogy te is így vagy? :)

Én is így voltam a mostani barátommal. Évek óta ismertem, és ha nem volt mellettem, akkor nagyon hiányzott. Alig beszéltünk, de mégis én akkor a menyországban voltam és nagyon jól éreztem magam mellette. akkor is már nagyon kedveltem, szerettem, mint embert, barátot. Valahogy közel éreztem magamhoz. Lassan egy éve járunk és már tudom, hogy már akkor jelzett a szívem, hogy szeretem! Nagyon fontos ember az életemben! Lehet, hogy te is így vagy? :)

A hüvelyben és a végbélben olyan érzésem van, mintha kis légbuborékok lennének. Mitől van ez? A baba mozgása közben érzem. Elég furi érzés.

Legjobb válasz: Hát nekem ilyesmi érzésem akkor van, mikor üti a baba a méhszájamat:)) Elég kellemetlen tud lenni néha. Hányadik hétban vagy? Boldog Babavárást!

Hát nekem ilyesmi érzésem akkor van, mikor üti a baba a méhszájamat:) ) Elég kellemetlen tud lenni néha. Hányadik hétban vagy? Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: 27.héten vagyunk. Ettõl nem nyílhat ki a méhszáj-? Milyen sûrûn érzed? Mert én elég sûrûn..bár azt mondtaa doki h nagyon lent van, fejjel lefelé:( Hány hetes vagy?
Szia. Én 23 hetes vagyok és ugyanezt érzem már kb. 2 hete. Éppen meg akartam itt kérdezni mi lehet ez, csak megelõztél. Én érzek olyat is mintha jönne a hüvelyembõl valami vagy mintha bepisilnék, de persze mégsem. Ma megyek a dokimhoz és meg fogom kérdezni.
1. vagyok. 31 hetet ma töltöttem UH szerint. Elég gyakran érzem, ha olyanja van a babának:) ) Az én méhszájam teljesen zárt, szóval nem hinném, hogy ennyitõl kinyílhat.:)
A kérdező hozzászólása: Ha beszéltél a dokiddal, írnál h mit mondott? Sajna én nem mostanába megyek, viszont nagyon érdekelne h mi ez és miért? Köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az elsõ válaszolónak:) )
Oké mindenképp megírom.
Szia, voltam a dokinál, megkérdeztem, és azt mondta hogy ez teljesen normális, attól van hogy a baba rugdossa a hugyhólyagot és egyéb beleket azon a tájékon.
A kérdező hozzászólása: akkor semmi ok az aggodalomra:) ) Köszönöm, h írtál! Remélem minden rendben volt a dokinál:) Sok boldogságot Nektek!:)

Mitől van az az érzés, amikor nappal egyszer csak azt érezzük, mintha álmodnánk?

egyik pillanatról a másikra, mintha aludnánk. Mitől van ez az érzés?Mi kapcsol ki olyankor bennünk?

Legjobb válasz: nekem sosincs olyan érzésem nappal, hogy álmodok. de a fájdalomreceptorok stimulálásával állítólag újraaktiválható a ébrenlét-érzés, mert az emberek ha bizonytalanok akkor azt szokták kérni a másiktól, hogy csípje meg õket :D

nekem sosincs olyan érzésem nappal, hogy álmodok. de a fájdalomreceptorok stimulálásával állítólag újraaktiválható a ébrenlét-érzés, mert az emberek ha bizonytalanok akkor azt szokták kérni a másiktól, hogy csípje meg õket :D
Nem aludtad ki magad rendesen, ezért egyszer csak nem bírod napközben, elálmosodsz és a nap hátralevõ részét félálomban töltöd.

A nyákdugót észre kell vennem anélkül nem lehet magzatvíz? A magzatvíznak van valami jele pölö szaga vagy valami? Vagy olyan mint a víz? Illetve valami furcsa érzés van a nunimban az mitől van? 39 hetes vagyok

Legjobb válasz: A nyákdugó távozásától számítva akár 2 hét is eltelhet, amíg beindul a szülés, és természetesen attól még van magzatvíz. A magzatvíznek jellegzetes illata van. Leginkább halhoz tudnám hasonlítani, vagy nem is tudom. Mindenesetre nem fogod összekeverni tutira sem a folyással, sem pedig vizelettel. A furcsa érzés lehet akár azért is, mert a méhnyak rövidül, vagy valamelyik méhszáj tágul. Ez a 39. héten már várható.

A nyákdugó távozásától számítva akár 2 hét is eltelhet, amíg beindul a szülés, és természetesen attól még van magzatvíz. A magzatvíznek jellegzetes illata van. Leginkább halhoz tudnám hasonlítani, vagy nem is tudom. Mindenesetre nem fogod összekeverni tutira sem a folyással, sem pedig vizelettel. A furcsa érzés lehet akár azért is, mert a méhnyak rövidül, vagy valamelyik méhszáj tágul. Ez a 39. héten már várható.
A magzatviz rozsaszines szinu. Hat a szagara mar nem emlekszem. A nyakdugot meg nem mindenki veszi eszre ha tavozik. Ha gyanakodsz hogy csepeg, folyik a magzatviz ulj ra meztelen fenekkel egy tiszta pelusra, es ulj rajta egy fel orat. Ha sargas le folyik akkor az csak vizelet, de ha rozsaszines akkor magzatviz es azonnal telefonalj a dokidnak. En ezt tapasztalatbol irom, mert az elozo terhessegemnel a lanyomnal ugy csopogott el a magzatviz es nagyon nehez volt felismerni. Es persze a nyakdugo tavozasat sem vettem eszre. 28 hetes kismami
friss, 3hetes élmény: a magzatvíz elõszõr szintelen ( a szagát nemtudom, nem szagoltam )és késõbb lesz rózsaszínes. nemkell a nyákdugónak elötte távozni, nekem se távozott.

Mitől van olyan érzésem mint mikor éjjel wc-re megyek és felkapcsolóm a villanyt és zavarja a fény a szemem, olyan érzésem van nappal is, és mellé néha szoktam szédülni. Szemüveges vagyok. Vissza kéne menni szemészeti kontrollra?

Legjobb válasz: Én nem vagyok szemüveges, de nekem is mindig így van.Este is ha megyek akkor mindig elõtte kicsit szédülök pár másodpercig aztán elmúlik.Ugyanígy reggel is.Szerintem azért van mert akkor még fáradtak vagyunk,vagy túl hamar kipattanunk az ágyból és kicsit szédülünk..Nálam ez normális :))

Én nem vagyok szemüveges, de nekem is mindig így van.Este is ha megyek akkor mindig elõtte kicsit szédülök pár másodpercig aztán elmúlik.Ugyanígy reggel is.Szerintem azért van mert akkor még fáradtak vagyunk, vagy túl hamar kipattanunk az ágyból és kicsit szédülünk..Nálam ez normális :) )
Szerintem ez vérnyomás probléma. Nekem ingadozó a vérnyomásom, és olyan szokott lenni hogy 2-3 másodpercre nem látok semmit. Meg megszédülök mintha mindjárt elesnék, de nem szoktam elesni :D

Néha van a mellemben olyan nyilaló érzés van vagy inkább szorító mitöl van ez?

(egészen a hónomtól a mellbimbómig egy csikban)

Legjobb válasz: Az a nyilalo érzés a tejleado reflex miatt van! :-) Nem mindig érezni, de sokszor! A tejed meg azért csappant, mert a 12-15.napon mindenkinek visszaesik kicsit a tejtermelödés, nem tudni miért, de nem kell megijedni! 2-3nap és visszaáll a tejtermelödés! Ezt a korházban mondta, a szoptatási tanácsado! 3-4hét mulva lesz a 6hetes fejlödési ugrás, akkor is többet fogja kérni a cicit a babád! Jo babázást! :-)

Az a nyilalo érzés a tejleado reflex miatt van! :-) Nem mindig érezni, de sokszor! A tejed meg azért csappant, mert a 12-15.napon mindenkinek visszaesik kicsit a tejtermelödés, nem tudni miért, de nem kell megijedni! 2-3nap és visszaáll a tejtermelödés! Ezt a korházban mondta, a szoptatási tanácsado!3-4hét mulva lesz a 6hetes fejlödési ugrás, akkor is többet fogja kérni a cicit a babád! Jo babázást! :-)
A kérdező hozzászólása: msot 2 hét 2 napos és 1 szopinál 120 milit eszik és 2710 el született korházba vissza fogyott 2640 re. most már 3500 és 4 centit nõtt. nem hizott kicsit sokat?
Elsö vagyok!A kisfiamat 2760g-al 49.5cm-rel hoztuk haza, 4050g 54cm volt 4hetesen! 3honapos koràig heti 1cmt nött, és havi àtlag 1kg.t hizott! 2honaposan duplàzott. Most 5 honapos kb. 66cm és 7kg körül van! Anyatejjel nem tudod tul etetni vagy ha igen akkor vagy kibukja vagy zöldes lesz a kakija, de ettöl nem kell megijedni! Semmi baja a babàdnak, idekint szedi magàt össze! :-)
Lehet, hogy bicepsz in gyulladàsosd van!Èn 1-hónapja szenvedek mind a kèt karommal.

Ha nem vagyok terhes, akkor mitől van olyan érzés a hasamban, mint amikor a baba rugdos?

Biztos nem vagyok terhes, rendszeresen menstruálok és semmi tünetem nincs, csak 1 hete olyan érzésem van, mintha valami mocorogna bent. Ez valami izomrángás? Mit?l lehet? Menjek dokihoz, vagy elmúlik magától?

Legjobb válasz: nahát nekem is ilyen tünetem van,de szerintem ez csak valami bélmozgás.Ha szültél akkor biztosan tudod milyen érzés mikor a baba rugdos, és hamarabb felfigyelsz az ilyen jelenségre!Én másfél éve szültem és elõtte sosem figyeltem fel a bélmozgásra,de azóta pedig igen..:)

nahát nekem is ilyen tünetem van, de szerintem ez csak valami bélmozgás.Ha szültél akkor biztosan tudod milyen érzés mikor a baba rugdos, és hamarabb felfigyelsz az ilyen jelenségre!Én másfél éve szültem és elõtte sosem figyeltem fel a bélmozgásra, de azóta pedig igen..:)
A kérdező hozzászólása: Pár hónapja gondoltam kistesóra, hogy jó lenne, de a férjem nem akar, így biztos nem lesz több gyerek.
Egyetértek az elõttem szólókkal, inkább bélmozgás. Vágysz esetleg másik babára? Nekem is kb ennyi idõs volt a fiam, amikor eléggé felerõsödtek ezek a dolgok, de lehet azért is, mert már kezdtem vágyni a kistesóra. Folyamatos negatív tesztek és vérzés mellett is éreztem, de már kész voltam tõle, hogy annyira olyan, mint mikor mozog a baba, mégsem vagyok terhes... :) Most vagyok 25 hetes kismama, hát belegondolva mégsem olyan, mint amikor azt éreztem. :D
Inkább bélmozgás.
A kérdező hozzászólása: De ez csak a bal oldalamnál van és ha a kezem odateszem, akkor is érzem.
A kérdező hozzászólása: Értem. Lehet benne igazság. Amúgy én is másfél éve szültem :)

Az mitől van, hogy tegnap este megint pánikrohamom volt (heves szívdobogás, ájulás érzés stb, ) Most meg olyan érzésem van mintha?

nem én irányítanám a testem, mozgatom a fejem és nem érzem, hogy mozogna, mitől van ez? És egész testemmel ez van, de 20 perc alatt elszokott múlni 16/f

Legjobb válasz: Szia,ez sajnos a központi idegrendszer zavara,pánikrohamnál sajnos ez is elég gyakori jelenség..:(

Szia, ez sajnos a központi idegrendszer zavara, pánikrohamnál sajnos ez is elég gyakori jelenség..:(
A kérdező hozzászólása: És ezzel mit lehet csinálni?
A kérdező hozzászólása: Ki lehet gyógyulni belõle?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, hétfõn megyek házi orvosomhoz :)

Szerintetek mitöl van az, hogy székelés után olyan kellemetlen érzés van a végbelemnél, olyan, mintha maradt volna ott valami. Huzodik, de nem fáj, nem véres a székletem, akkor mitol van?

Legjobb válasz: Gondolom maradt még anyag, mert kieséskor fáradásos törést szenvedett a kolbász, a maradék meg már nem tudott leesni a gravitáció hatására.

Gondolom maradt még anyag, mert kieséskor fáradásos törést szenvedett a kolbász, a maradék meg már nem tudott leesni a gravitáció hatására.
Haverommal ezt úgy hívjuk hogy kivirágzott a lukad! xD EZ olyan hogy tudod nagyon meg erõlteted meg minden és utána megnyúlik meg minden és így érzel! Ne aggódj ez szinte mindenkinél így van! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!