Találatok a következő kifejezésre: Mitől van, ugrál egy (2 db)

Miért van az hogyha nézek egy videót a youtubon, akkor nem folyamatos a lejátszás hanem ugrál előre és kihagy részeket ez mitől van?

Legjobb válasz: Tehát csak az a bajom hogy ugrál és nem tudom normálisan végignézni a videókat.

A kérdező hozzászólása: Tehát csak az a bajom hogy ugrál és nem tudom normálisan végignézni a videókat.
Ha a géped lassu és akadozik akkor! Vagy ha az internet lassú! Mert ha beolvas valamit és meg akad akkor át ugorja aszt a részt!
A kérdező hozzászólása: Értem, és azt honnan lehet tudni hogy a gépem lassú e vagy a nett? Mondjuk valszínû hogy a gépem lassú mivel nem rég vettem a laptopomat cirka 100 ezer forintért.Azelõtt egy pcm volt és ilyeneket nem csinált. Ebben CPU Intel B820 van.

Mitől van, hogy ugrál egy ideg a szememben?

Legjobb válasz: Illetve a másik dolog a vashiány.Egyél több zöld növényt.Zöldborsó,saláta,sóska,spenót,zöldbab.Aztán elmúlik szépen lassan.

Illetve a másik dolog a vashiány.Egyél több zöld növényt.Zöldborsó, saláta, sóska, spenót, zöldbab.Aztán elmúlik szépen lassan.
Talán ideges vagy, nem alszol eleget, ilyesmitõl szokott lenni, hogy ugrál szemed. Nekem akkor volt ilyen, amikor elkezdtem dolgozni (tanítani) Keveset aludtam és az órák elõtt izgultam is. Aztán szép lassan elmúlt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!