Találatok a következő kifejezésre: Mitől van, ugrál (11 db)

Miért van az hogyha nézek egy videót a youtubon, akkor nem folyamatos a lejátszás hanem ugrál előre és kihagy részeket ez mitől van?

Legjobb válasz: Tehát csak az a bajom hogy ugrál és nem tudom normálisan végignézni a videókat.

A kérdező hozzászólása: Tehát csak az a bajom hogy ugrál és nem tudom normálisan végignézni a videókat.
Ha a géped lassu és akadozik akkor! Vagy ha az internet lassú! Mert ha beolvas valamit és meg akad akkor át ugorja aszt a részt!
A kérdező hozzászólása: Értem, és azt honnan lehet tudni hogy a gépem lassú e vagy a nett? Mondjuk valszínû hogy a gépem lassú mivel nem rég vettem a laptopomat cirka 100 ezer forintért.Azelõtt egy pcm volt és ilyeneket nem csinált. Ebben CPU Intel B820 van.

Mitől van, hogy a jobb szemhéjam felett naponta többször is ugráló-doboló érzés van?

Legjobb válasz: Szerintem az idegességtõl van. Nekem egy nehéz vizsga elõtt napokkal kezdett ugrálni. Vizsga után szinte minden átmenet nélkül elmúlt.

Szerintem az idegességtõl van. Nekem egy nehéz vizsga elõtt napokkal kezdett ugrálni. Vizsga után szinte minden átmenet nélkül elmúlt.
Sztem ez egyértelmûen a stressztõl van. Néha nálam is elõfordul, egyszer pont akkor éreztem, amikor szemorvosnál voltam. Õ is mondta, hogy stressz, idegesség az oka.
Nekem is szokott lenni, kalcium illetve magnáziumhiány okozhatja. Vegyél b enagyobb adagot vmi multivimaimn vagy pezsgõtablettában, segíthet.
nekem a fáradtságtól szokott lenni, aludd ki magad, és ne olvass olyan sokat
Ez azert van mert baj van a szemedel ajanlom hogy erigy kivizsgalasra meg azert is van faradsag miatt


Reggel arra ébredtem h. hátizmom felső része ugrál és egész nap b*zmeg itt rángat Mitöl van eeez?

Legjobb válasz: Elfeküdted/hátaztál elõzõ nap/nem tudom/elmúlik az.

Elfeküdted/hátaztál elõzõ nap/nem tudom/elmúlik az.
magnézium
Túlerõltetted, nekem a vállam szokott így hülyülni. A magnézium tényleg jó, de magától is elmúlik.
Nekem múltkor a jobb bicepszem, áhh már kikészített , utána befejezte xd

Mitől van ez? Ugrál a lánc

a bicómon elszakadt a lánc, kicseréltem, és az 5-6-7es fokozatban kb minden tekerésnél megugrik a lánc mi lehet a baj?talán elkopott a fogaskoszorúm?

Legjobb válasz: igen, elkopott

igen, elkopott
Vagy a váltóba a fogaskerekek

Mitől van, hogy ugrál egy ideg a szememben?

Legjobb válasz: Illetve a másik dolog a vashiány.Egyél több zöld növényt.Zöldborsó,saláta,sóska,spenót,zöldbab.Aztán elmúlik szépen lassan.

Illetve a másik dolog a vashiány.Egyél több zöld növényt.Zöldborsó, saláta, sóska, spenót, zöldbab.Aztán elmúlik szépen lassan.
Talán ideges vagy, nem alszol eleget, ilyesmitõl szokott lenni, hogy ugrál szemed. Nekem akkor volt ilyen, amikor elkezdtem dolgozni (tanítani) Keveset aludtam és az órák elõtt izgultam is. Aztán szép lassan elmúlt.

Mitől stagnál a hőm? Eddig minden ciklusban őssze-vissza ugrált a hőm, hol le, hol fel. Most miért néz ki ugy, mintha vonalzót nyeltem volna? Valami baj van?

a ciklus 5.napjan tartok, tehat mensi 5.napjan, mar 5napja 36,7 a h?m. mi lehet a baj? most mar meg sem fog mozdulni? lehet, nem is lesz peteérésem a ciklusban?

Legjobb válasz: Szerintem az nem feltétlenül baj, hogy nem ugrál, na meg még nagyon az elején vagy. Nem teázol véletlenül? Nekem a cickától állt be a hõm, és én személy szerint nagyon örültem neki, hogy szép állandó a hõm, mert így tuttira láttam a peteérésemet, és a ciklus végére szép trifázisos babás görbém lett.

Szerintem az nem feltétlenül baj, hogy nem ugrál, na meg még nagyon az elején vagy. Nem teázol véletlenül? Nekem a cickától állt be a hõm, és én személy szerint nagyon örültem neki, hogy szép állandó a hõm, mert így tuttira láttam a peteérésemet, és a ciklus végére szép trifázisos babás görbém lett.
Nincs baj. nem vagy atomóra, minden ciklusod más és más. Egyébként is, ovuláció elõtt mindegy, hogy milyen a görbe, akármennyit ugrálhat. Hõgörbébõl egyébként eléggé nehézkesen lehet elõre következtetni az ovulációra. Inkább utólag lehet látni, hogy mikor volt, mikor lehetett, egyáltalán volt-e. ha elõre akarod tudni, akkor inkább LH tesztet javasolok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ez érdekes, valóban most kezdtem a cickát inni. ezek szerint jo hatassal van ram
A kérdező hozzászólása: ma is 36, 7. mi lesz ebbol...mar 6 napja

Mi van akkor, ha a hő fokozatosan esik, vagy ugrál? Mitől lehet? Nézzétek meg a görbém!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1436b64aaf71b8c9e88074..

Legjobb válasz: biztos van valami oka, hogy most ilyen (egy kicsit kevesebb progeszteront termel a szervezeted, pl. mert fáradtabb vagy, kevesebbet/ többet alszol, stb.), de ne aggódj, ez is teljesen normális.

biztos van valami oka, hogy most ilyen (egy kicsit kevesebb progeszteront termel a szervezeted, pl. mert fáradtabb vagy, kevesebbet/ többet alszol, stb.), de ne aggódj, ez is teljesen normális.

17 hetes vagyok es neha ugy erzem, hogy a hasamban dobog a szivem es latszik is, ahogy a hasam ugral! Mitöl lehet ez masnak is van ilyen?

Legjobb válasz: Ez attól függ milyen ugrálás! Folyamatos és ritmikus, mint a szívverésed? Mert látni a pocin, ahogy az ér lüktet, nekem is így van! A babád még nem ad folyamatosan sok ideig és ritmikusan jelet magáról. Ha ez egy-egy, néha jelentkezõ mocorgás, akkor a baba!

Ez attól függ milyen ugrálás! Folyamatos és ritmikus, mint a szívverésed? Mert látni a pocin, ahogy az ér lüktet, nekem is így van! A babád még nem ad folyamatosan sok ideig és ritmikusan jelet magáról. Ha ez egy-egy, néha jelentkezõ mocorgás, akkor a baba!
Igen, ez a babád!!Ne aggodj, par het mulva már határozottan érezni fogod h. õ az.
Szia! Nekem is volt ilyen! De a védõnõ azt mondta az nem a baba! De 1 hétre rá megmozdult :) ! 18+4
Jelentkezett a kis pocaklakó! Minden kismama megérzi kb ilyen idõsen. Gratulálok, erõs kis picur!
Az még nem a baba, hanem inkább az ér, ahogy lüktet. Ilyenkor sokkal több vért kell pumpálnia a szívednek, és fõként a baba felé, ezért érezni ott jobban. Én még a csuklómon is láttam, ahogy zubog a vér az eremben, a pulzusomat is meg tudtam volna számolni, ha van egy stopperem.
Szia! 17 hetesen szerintem is csak egy verõér, mert ilyen korán a baba nem csinál kopogtatós mozdulatokat. Amúgy én is így voltam, a 23-24. hétig elég intenzíven éreztem ezt, de csak bizonyos testhelyzetekben, pl. ha eldöglöttem a fotelban, vagy ha háton feküdtem. Sokszor annyira erõs volt a pumpálás, hogy megijedtem, nincs-e valami baj. De ez természetes. Most, 30 hetesen már nem érzem, most a pocaklakó ad magáról félreérthetelen jeleket. Én csak 19. hét körül éreztem meg a mozgását, mert egy hatalmas pördüléssel bejelentkezett, olyan volt, mintha egy halacska csapott volna egyet a farkával.

Autós cd lejátszóm van az autóban, de valamiért cd lejátszó, átugrik mindig a rádióra, mitől lehet? Meg a rádió se müködik mindig tökéletesen mi lehet a baj? Úgy, vettem észre rázkódáskor ugrál a cd!

Legjobb válasz: A rádió funkció elég sok dolog miatt lehet nem tökéletes. Lehet csak a csatlakozó problémás, de lehet hogy meg akarja adni magát a készülék belsejében valami. Ennyibõl nem lehet megmondani. CD-rõl idõnként átvált rádióra - nincs olyan funkciója (és ez a funkció bekapcsolva), hogy híreknél vagy útinformnál átváltson? TA vagy TP a rövidítése Rázkódást nem szeretõ CD - egy tisztításos próbát megérne, hátha az elég neki. A rázkódást valamiért nem szeretik, nekem egyetlen útszakaszon szokott elakadni a cd, de csak ha 100 felett megyek át a bordákon.

A rádió funkció elég sok dolog miatt lehet nem tökéletes. Lehet csak a csatlakozó problémás, de lehet hogy meg akarja adni magát a készülék belsejében valami. Ennyibõl nem lehet megmondani. CD-rõl idõnként átvált rádióra - nincs olyan funkciója (és ez a funkció bekapcsolva), hogy híreknél vagy útinformnál átváltson? TA vagy TP a rövidítése Rázkódást nem szeretõ CD - egy tisztításos próbát megérne, hátha az elég neki. A rázkódást valamiért nem szeretik, nekem egyetlen útszakaszon szokott elakadni a cd, de csak ha 100 felett megyek át a bordákon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!