Találatok a következő kifejezésre: Mitől van, buszom (5 db)

Mitől van, hogyha buszom utazom, mindig rosszul vagyok? Más közlekedési eszközön nem, csak buszon. Mit lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: Én is féltem a busztól mert nekem is hasonló volt a problémám.Mióta vidékre költöztünk és busszal járok dolgozni nagyrészt megszüntek aproblémáim.Úgy védekeztem ellene hogy ha kinéztem az ablakon akkor egy távoli pontot figyeltem,sosem az út menti fákat,házakat.Olvasni se jó mert fél szemmel látod az elsuhanó tárgyakat.Vagy a szunyókálást válaszd vagy a daedalon nevü gyógyszer bevételével is lehet eredményt elérni.

Én is féltem a busztól mert nekem is hasonló volt a problémám.Mióta vidékre költöztünk és busszal járok dolgozni nagyrészt megszüntek aproblémáim.Úgy védekeztem ellene hogy ha kinéztem az ablakon akkor egy távoli pontot figyeltem, sosem az út menti fákat, házakat.Olvasni se jó mert fél szemmel látod az elsuhanó tárgyakat.Vagy a szunyókálást válaszd vagy a daedalon nevü gyógyszer bevételével is lehet eredményt elérni.
Elkerülhetõ a rosszullét, ha nem a kerekek fölötti üléseket választod. (nekem segített)
a tudományos magyarázat az, hogy a busz által keltett rezgések nagyon közel vannak a saját belsõ szerveid, gyomrod rezgéseivel és ez összezavarja a belsõ egyensúlyodat. A tüneti kezelésre a daedalon remek, folyamatos szedése esetén egyre kisebb adagokban lesz rá szükség, végül elhagyható. Gyógyszeren kívül megpróbálkozhatsz relaxációval, meditációval, koncentrációval, nekem azonban a végsõ, tökéletes megoldás az volt, amikor megtanultam vezetni. (én autóban még inkább rosszul voltam, mint buszban) Azóta, ha én vezetek, semmi bajom, de pár év mulva már az sem zavart ha nem én vezettem.
szedj b6 vitamint
Nekem ugyanígy volt!Pár megállót nem tudtam menni busszal mert annyira rosszul voltam.Nekem a B6 nem jött mert attól csak mégrosszabbul voltam.A Daedalon az jó nagyon (1000Ft körül van asszem 10 szem) és utazás elõtt fél órával ha beveszed akkor az jó.Én arra szoktam figyelni, hogy ne legyek se éhes, és ne is egyek sokat.Ha tudtam, hogy buszozni fogok akkor se csoki se chips se kóla meg semmi ilyesmi kaja mert akkor tuti a róka.(legalábbis nekem).Amúgy úgy tudsz hozzászokni ha gyakran utazol buszon.És amikor elmentem szakközépbe akkor nekem a város másik végébe kellett suliba járnom (még most is) és már hozzászoktam hogy napi 1-1, 5 órát buszozok.Már megszoktam így városon belül, meg már távolságben is (távkapcsolatom van és oda bizony pestrõl jó 2 órát kell buszozni és már azt is megszoktam).Legyen nálad mindig nejlonzacskó (csak ne legyen lyukas) meg halgass zenét (nekem ez is bejött).És a legfontosabb:hogyha felszállsz a buszra és leülsz akkor ne arra gondolj, hogy:Rosszul leszek, mindjárt hányok.....mert akkor tényleg ez lesz.Próbálj meg lazítani és azt is elfelejteni, hogy buszon ülsz.Tudom nem egyszerû, de nekem sikerült és tudom, hogy neked is fog, csak egy kis akarat kell hozzá, meg az, hogy ne félj a busztól.(addig flörtölj valakivel, az leköt).És ne az járjon a fejedbe, hogy mikor jön VUK!!!!

Mitől van, hogy amikor elalszom a buszon, ritkán, pár hetente, kb pár percre rá önkéntelenül felemelem a karom (ritkábban a lábam). De nem lassan. Olyan rendes sebességgel, mintha mondjuk nyúlnék a sapkámér. Miért van ez?

Olyan mintha az álmomban levő mozdulatot akarnám leutánnozni. Ezután egyből felébredek. (A felemelés rossz szó de jobbat nem találtam arra hogy kifejezzem.)

Legjobb válasz: Nem tudom, nekem este, elalváskor van olyan, hogy úgy érzem, mintha a karjaim héliummal telnének meg és elkezdenének lassan felfele emelkedni, mint valami lufi.

Nem tudom, nekem este, elalváskor van olyan, hogy úgy érzem, mintha a karjaim héliummal telnének meg és elkezdenének lassan felfele emelkedni, mint valami lufi.

Az szerintetek mitől van, hogy ha valahova utazom (buszon, vagy vonaton, vagy kocsiban) útközben elég hosszantartó merevedésem lesz?

normális szerelmi életem van... nem tudom mit?l lehet... ha magam utazom akkor nem... nem tudom talán a rázódástól van...

Legjobb válasz: Metrón is? Mert akkor metroszexuális vagy :)

Metrón is? Mert akkor metroszexuális vagy :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm... huhh már azt hittem komolyabb bajom van
nem kell parázni, kis biológia: a péniszben vérerek találhatók, ami valamenyire mindíg áramoltat egy kis vért, ez néha már kevés, és megnöveli az energia menyiségét, ami belé jut, ezt leginkább több vérrel lehet(belsõ égéshez több oxigén)és a több vér=merevedés.egyszerûbben, ilyenkor levegõzik kicsit.
nem tudom de szívesen utaznék veled egy buszon :-)
fardsag...en is voltam ugy sokaig ultem ametron vagy trolin aztn amelegben es fardsagtol kozben pihentem es talan el is szunditottam aztan amikor magamhoz ertem a cerkam allt mint a jegenye alig tudtam a taskamt el tenni hogy ne latszodjon...egyszer tovabb is kellett mennem egy megallot hogy addig le lankadjon..szovalez termeszetes...akar ki is vernem de hat otta trolin mindeki elott? szoval osszefugg fardsaghoz is amerevedes.
Full eccerû.Férfi vagy, és a hosszas.szoros, kényelmetlen üléstõl van ez.
A kérdező hozzászólása: nem kell ránéznem senkire... egyszer csak feszül a nadrág... utána elég szar kikászálódni így a kocsiból... meg gáz is...
tényleg komolyan érdekel??akkor sem tudom...:D
A kérdező hozzászólása: komolyan érdekel...
lehet meglátsz egy nyugdíjas 80 éves mamit és nem tudsz parancsolni a perverz gondolataidnak:D
Ideje lenne már kiverned, mert a végén még magömlésed lesz a buszon!

Az mitől van, hogy egy normális srác /18 éves, szűz/ (nem iszik, nem cigizik, nem töri össze az első megállót amit meglát, nem firkálja össze a buszok üléseit, nem szól be senkinek, nem nagyképű. ) és még aránylag normálisan is nézki? !

Talán annyi hibája van hogy kicsit félénk. De akkor miért nincs barátn?je?

Legjobb válasz: Én is szûz vok még és idõsebb vagyok nálad. Hasonlóan láttam a világot, mint ahogy most te. A lelkiismeretbõl és a félénkségbõl kell veszíteni, menni fog a dolog én legalábbis már úgyérzem. Mióta kicsit felengedtem magamat a gátlásaim alól, sokkal jobb. Ha szülõkkel lax költözz el, az önállóság segít, legalábbis rajtam segített.

Én most vagyok 25, már házas - de 21(!!!) éves koromban volt életemben elõször(!!!) barátnõm egyáltalán. Amúgy dettó ugyanolyan voltam/vagyok, mint te. És mindebbõl mi következik? Elmondhatom: _érdemes_ várni. Mert amikor aztán lett barátnõm, az valóban egy páratlan nõ volt, a szó legjobb értelmében - valamivel késõbb pedig, a feleségem szintén egy csodálatos nõ lett, aki szintúgy sok tekintetben jobb is annál, mint amit remélni mertem. (És gyorsan leszögezném, itt nem csak külsõségekrõl beszélek; arról is, de nem csak) A dolog mechanikája pedig igen egyszerû: _KEVÉS_ az olyan lány/nõ, akiknek az ilyen fiúk jönnek be, ezért _SOKÁIG_ tarthat, amíg akár csak eggyel is összefutsz. De _ÉRDEMES_ türelemmel lenni, mert _ÕK_ azok, akikbõl tényleg a _LEGJOBB_ barátnõ és a késõbbiekben a _LEGJOBB_ feleség is lesz. Soha egy percig se bánd tehát, hogy ez van, hanem örülj neki maximálisan, mert ez azt jelenti, hogy amikor viszont lesz barátnõd, az nagyon jó is lesz. Mondjuk a félénkséget tényleg érdemes lecsiszolni, de ezt könnyen meg lehet oldani: bármikor, ha lánnyal vagy együtt, nézz rá úgy, mint egyszerûen csak egy új ismerõsre, akivel elbeszélgetsz, akivel megismerkedsz. Ha kölcsönösen tetszetek egymásnak, akkor ebbõl már adni fogják magukat az érzelmek is, ha meg nem, akkor is van egy kedves ismerõsöd/jó barátod, szóval egyszerûen nincs mitõl félned... és máris volt félénkség, nincs félénkség, nyugodtan és nyíltan beszélhetsz bárkivel, mert semmit nem veszíthetsz. És végül egy tipp: http://www.love.hu . Én itt találtam meg a feleségem. Hátha neked is szerencséd lesz. :)
Én is szûz vok még és idõsebb vagyok nálad. Hasonlóan láttam a világot, mint ahogy most te. A lelkiismeretbõl és a félénkségbõl kell veszíteni, menni fog a dolog én legalábbis már úgyérzem. Mióta kicsit felengedtem magamat a gátlásaim alól, sokkal jobb. Ha szülõkkel lax költözz el, az önállóság segít, legalábbis rajtam segített.
Hát ebben a korban azért elég tipikus hogy a lányok egy része kifejezetten a balhés meg reménytelenül betörhetetlen srácra hajtanak, mert olyan "vadak". Akik meg nem, talán kiábrándultak egy idõre a pasikból (csajosesteznek miegymás)...érdemes ilyenkor sokat összehívni a haveri társaságot, esetleg egy fiatalabb tesó társaságával vegyítve, elvállalni egy idõszaki melót olyan helyen ahol sok a korodbeli (pl. egy filmes online-újság, vagy zenés újság akármi), ha kihagynád a discos ismerkedést, mert ott úgyse olyan csajsziba botlasz majd. jah 23/L voltam
Én is ilyen voltam, mint te (és még mindig ilyen vagyok, csak kevésbé félénk), sajnos nincs mit tenni, a sok igénytelen nõnek nem ilyen pasikra van igényük. Amit tudsz tenni: 1. megváltozol és átmész bunkó vagányba, az sokaknak bejön. 2. azt csinálod, mint én és odamész fûhöz-fához ismerkedni élõben is és neten is. A második pontra azt mondanád, hogy félénk vagy stb, de erre csak ennyit mondok: xard le a félénkséget! Ha látatlanból nem neked való nõ, akkor úgy állj hozzá, hogy mégis ki az hozzád képest. Ha viszont neked való, akkor nem tudsz elõtte olyan baromságot kinyögni, amit ne pozitívan venne, hisz gondolj bele: egy rendes normális lányt keresel, aki belsõ tulajdonságokban hasonlít rád, tehát gondold el hogy reagálnál arra, ha egy kedves lány odamenne hozzád. Szóval csak bátorság :)
Szia Szerintem nem veled van a baj :) De az legtöbbször igaz, hogy a nõknek a "rosszfiúk" jönnek be. Nekem is... Azért mert, izgalmasabbak. Tudom, hogy átverhetnek, megbánthatnak, de akkor is izgi. És ami izgalmas az szexi is. Ha te nem akarsz ilyen lenni (ami azért jó dolog :) ) akkor annyit tudsz tenni, hogy valami mással teszed érdekessé magad, valamiben nagyon jó vagy ami lenyûgözi a csajokat. Vagy legyél nagyon jóképû :) ) Esetleg olyan körökben keresgélj lányokat, akik hasonlóak, mint te és nem a felületes szerelmet keresik valami zselézett hajú, bunkó, õrült és agresszív sráccal :)
Az elsõ kettõ kritérium kivételével a többi én is vagyok (ill elsõ is csak mértékkel), de talán tudok hasznosat írni én is :) Mindenképp keresd az olyan alkalmakat, ahol nõ közelébe juthatsz. Legyen az koncert, kocsmázás, akármi. Kocsmázás: tudom, hogy nem iszol, de nem is kell. A lényeg, hogy érezd jól magad. Egy csocsó, billiárd, darts pl jó, ha van. Akkor látszik, hogy nem csak egy társaság után kószáló valaki vagy. Csocsót pl 4-en játszák, ha kint vagytok 10-en, akkor a top4-ben vagy (úgy tûnsz) és a lányok nem az asztalnál ülõket fogják nézni, hanem aki más, mint a többi, mást csinál. Közben ki lehet szemelni az "áldozatot". Fõleg akkor jó ez, ha lányok is csapódnak a ti társaságotokhoz. Konkrét módszer nincs, de valahogyan szóba kell elegyedni vele - akár odahívni játszani, majd vele leülni. Koncert: "odakerülsz" a lány mellé, együtt élvezitek a zenét. Aztán megkérded, nincs-e kedve hátramenni/kimenni veled egy kicsit leülni. Ha nem megy, mész odébb más lányhoz :) Mostani barátnõmet pedig úgy "kaptam" meg, hogy egy beszélgetõs összeülés volt, ahova õ is megérkezett. (Havert rávetem, hogy ne barátnõjénél legyen, hanem hozza el közénk, és barátnõje hozta az õ barátnõjét is) Szemezés már volt, és szerencsére olyan témák voltak, amihez hozzá tudam szólni értelmes dolgokat, így nem vesztem el a többiek között. Aztán én is kikísértem õket a buszra - barátnõjét ugye haver kísérte, zavarni nem akartunk, így beszélgettünk egyet. A lényeg, hogy az 'alfa-hímek' között legyél (Nem pont a rongálók között, de az talán nem baj, ha körülötted isznak. (Bár anélkül is lehet jó társaság :) )), és ha tudsz szervezkedni is, hívass lányokat a többiekkel :) . Lehet próbálkozgatni, de lehetõleg hozzád hasonló lányt keress, ezt úgyis látni fogod rajta. Ha van jó beszélõkéd, akkor nem lehet gond, ha nincs, az sem baj. Mindenki szeret beszélni, hallgasd csak a lányt érdeklõdve, de azért idõnként legyen egy-egy témád neked is. A kínos hallgatások ellen pár dolgot találj ki, amirõl tudsz beszélni, érdekelhet egy lányt is, és be is tud kapcsolódni. Mostanában elég hideg van, így talán ide illik ez is: mikor barátnõmet megismerkedésünkkor kikísértem a buszra, sokat kellett várni. Leültünk, de csak 3 hely volt, és hidegek is voltak, így õ nem akart leülni. Aztán felajánlottam a kényelmes, meleg ölemet (akár lehet bíztatni is, hogy nem élsz vissza a helyzettel, neki csak jobb lehet). Ugye õ sem akar lecsúszni, Te is hova tedd a kezedet: egyikkel fogod a derekát, ezzel tartod, másik mehet a térdére. Aztán lehet simogatni picikét, aztán egyre jobban. (azért az kell, hogy elõtte jót beszélgessetek) Tudom, nem könnyû megteremteni a helyzeteket, de lehet próbálkozni. Vagy tényleg erõt veszel magadon, és próbálkozol mindenkinél. Remélem azért számodra hasznos is volt ebben a "néhány" sorban :)
szerintem nincs veled semmi baj csak próbálj meg kicsit változtatni azon h félénk vagy.mert ha próbálkozol mit veszthetsz?én tudom:semmit!!!!!a sok vandállal meg ne törõdj és ne legyél olyan mint õk és akkor meglátod 1szer eljön az igazi:) (1kedves barát)
A legjobb, ha az ember vegyíti a kettõt. Ne legyél jó fiú, de azért látszódjon rajtad, hogy nem vagy felelõtlen. Ha normális gondolkodásod van, netalántán okos vagy és mûvelt, az a megfelelõ rétegben tiszteletet vív ki magának. Ne menõ akarj lenni, hanem magaddal békében élõnek. Minden nõt elõbb-utóbb vonzani kezd egy kiegyensúlyozott férfi, aki biztonságot tud adni. Ha emellett még ravasz is vagy és van benned egy jó adag csibészség és rámenõsség, akkor nem lesz gond.
Félénknek lenni komoly gond és valószínûleg nem jársz lány társaságba.
"Talán annyi hibája van hogy kicsit félénk" "De akkor miért nincs barátnõje?" válasz kicsit félénk. a kérdés értelmetlen. 2. a csajok nem az ilyenek nem kellenek.
Azért rocker vagy bármilyen más irányzat követõje ne azért legyél mert divat, az nem vezet jóra. Nekem pl hosszu hajam van, mégsem vagyok rocker, csak jól áll és buknak rá a csajok:P Változz, de ne feltétlen rossz irányba, néha kis buli az nem rossz. Inkább lazább irányba.
A kérdező hozzászólása: Sztem változtatni fogok még hozzá rossz irányba. Mert így soha nem fog semmi össze jönni. És már nagyon nem bírom nõ nélkül. Lett volna egy lány de sajna egy másik srác tetszik neki. De nem adom fel. Ha nem sikerül akkor megfogok változni. talán rocker leszek :) ... vagy vmi más... de komolyan! Mert azt mondja lány hogy aranyos vagyok meg ilyenek. Nincs velem semmi baj azt mondja. de akkor mért nem jár velem... ha a másik srác nem lenne talán sikerülne.
sok hasznos ötlet van itt :) elõször is, ugye tudod, milyen ritka jelenség vagy? :) 18/L vagyok, és nem sûrûn találkozok ilyen srácokkal... egyébként vannak akiknek pont a félénkebb típusok jönnek be. csak azért ne változtass, hogy végre legyen már egy csajod.. nem tom, így lányként nem tudok sok mindent tanácsolni, fõleg mert 1. már egy csomó mindent leírtak itt, 2. sztem jó vagy így, a félénkségeden meg más nem tud változtatni, csakis te :) Hajrá!
Szia! Elõször is, tartsd meg jó szokásod és továbbre se cigizz, igyál stb., mert arra csak a pénzt dobod ki, és lehet, hogy épp egy olyan estén mulasztod el életed nõjét. Amit pedig tanácsolni tudok, hogy nézelõdj az utcán, nézz a lányokra (arcukra) és mosolyogj rájuk ha megtetszik valamelyik. Ha pedig vissza mosolyognak rád, akkor azt egy fajta jelnek veheted, és odamehetsz esetleg hozzá beszélgetést kezdeményezni. Ne ijedj meg a visszautasítástól!!! Az egyik barátomnak szoktam mondogatni, hogy 10 lányból 1 pont õrá vár. És ha visszíutasítanak 3an, azt nem úgy kell felfogni, hogy ez nem az az 1 volt, hanem hogy ez a három közelebb vitt ahoz, hogy megtaláld Õt. :) Sok sikert! (L/18)
A "nem iszik" en változtass. Nem kell full részegségig innod magad, de néha kis ital nem árt, felszabadítja a gátlásokat. Én is hasonló típus voltam, aztán mikor ittam kicsit megnõtt a szám, és a csajoknak bejött a duma, össze is jött ez meg az. Mondjuk szexre még várni kellett, de a kezdeti sikerek meghozták az önbizalmam és a barátnõm.
Jaj ez olyan bosszantó mikor itt rinyálnak a fiúk...fogadnék, hogy nem is lépsz semmit , hogy legyen, és közben a felszínes cicababákról álmodozol, közben pedig a vad fiukra vágyó láynokat itélitek el...ugyan...én sose vágytam vad fiura abarátom is elég félénk volt míg össze nem jöttünk, de azért képes volt kezdeményezni....Ne itt kérdezgesd hogy mért nincs hanem menj bulizni, érezd jól magad a bõrõdben, mert ha te szarnak tartod magad , hogy várod el másoktól , hogy nekik ne ez legyen a benyomásuk...
A kérdező hozzászólása: Ez barátom nem igaz és te is tudod! Inkább cigizz, igyál, hízz meg, verj szét mindent és mindenkit. És persze legyél bunkó.
off: elõzõ: gratulálok az értelmes és ép mondatokhoz :D on: Figy, ugyanebben a cipõben jártam! Rájöttem, hogy mi a megoldás, és utána elég hamar meg is találtam a párom! Az dicséretes, hogy rendes pasi vagy, ezen ne is változtass. Viszont a kisugárzásodon kell változtatni, méghozzá azt kell érezniük a körülötted lévõknek, hogy dinamikus egyéniség vagy gyors felfogó készséggel! Ezt én például úgy értem el, hogy elkezdtem nagyonsok emberrel beszélgetni nagyonsok mindenrõl, új elméleteket alkottam meg sokat olvastam. Ha megváltozik a kisugárzásod, akkor a többi már magától fog jönni. Ja de a kisugárzás alapja hogyan tud megváltozni? Egyszerûen csak akarnod kell minden porcikádból! Aludj el úgy, hogy érezd, hogy a következõ nap mennyivel jobb leszel, mint az elõzõ nap. Lényegében ennyi. ui.: kisugárzást módosító tényezõk: pl új sport, vagy teljesen új tevékenység, amiben FOS vagy, de fejlõdni fogsz idõvel, mert ez megnyomja picit felfelé a morált.
A kérdező hozzászólása: ???
Igyál reggel egy kancsó meleg teát (vagy legalább egy bögrét)! Az nekem mindig segít. De ne rakj bele sok cukrot mert az hányinger-keltõ.
A kérdező hozzászólása: oksi köszi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!