Találatok a következő kifejezésre: Mitől van, bűzös (7 db)

A menszeszem 5 napig tartott, most a 8. napon barnás folyásom van (nem bűzős). Lehet ez a peteérés jele? Mitől van ez?

Legjobb válasz: peteérés legtöbb esetben közpéidõben van, nem nagyon hallottam olyanról hogy ilyen kevés idõ telt volna el mensi után

peteérés legtöbb esetben közpéidõben van, nem nagyon hallottam olyanról hogy ilyen kevés idõ telt volna el mensi után

Bűzös, világosbarna széklet. Mitől van?

Tegnap és ma is a 13 hónapos babám iszonyat büdöseket kakil, ilyen még soha nem volt, ki kell azonnal vinni a szemetet és szell?ztetni is. Mi lehet ennek az oka? Semmi új ételt nem kapott az elmúlt napokban. Sokat pukizik is és nincs úgy étvágya, mint máskor, de amúgy meg nagyon jó kedv?, ugyanúgy viselkedik mint máskor. Jön a foga, de az ügyeletes szerint attól nem fog a széklet szaga ennyire megváltozni. Nincs hasmenése, bár kicsit hígabb a széklete. Más is járt már így? Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Hurutos a széklete. Nem kell vele semmit sem tenni, el fog múlni magától.

Hurutos a széklete. Nem kell vele semmit sem tenni, el fog múlni magától.

Mitől van, hogy bűzös lett a belőlem folyó folyadék, miután lefeküdtem a barátommal?

mért an az h büzös lett az a folyadék ami szokott folyni a lányokbol deh csak azután lett az miután lefeküdtünk a barátommal... és a színe nem más átlátszo... csak a szaga lett büzös...mitöl lehet?:S és ha pisilek belenyilal a hugyholyagomba mikor már a pisiés végén tartok..:S az mitöl lehet?

Legjobb válasz: Jó esetben csak enyhe felfázás, orvoshoz kell vele menni, rosszabb esetben fertõzés, amit szintén azonnal kezelni kell. Menj orvoshoz minél hamarabb!

Jó esetben csak enyhe felfázás, orvoshoz kell vele menni, rosszabb esetben fertõzés, amit szintén azonnal kezelni kell. Menj orvoshoz minél hamarabb!
Nálam is jelentkezet a tünet.Hüvely gombám van, voltam nõgyógynál.Õ azt mondta a barátomtól kaptam el ezt a gombás ferõzést.Igen ez a rossz szagú váladék jelentkezik, de mellette még viszket is nekem.Írt fel hüvelykúpot.Szerintem nálad is ez a helyzet.Menj dokihoz.Az ilyesmi nem játék.Ha nem kezelteted, az meddõséget is okozhat!
Nálam, miután lefeküdtem a barátommal, hasonló "tünetek" jelentkeztek. Enyhe fájdalom, .... de szerencsére néhány nap alatt elmúlt. :)
Nekem elsõ gondolatom az volt, hogy batátod beléd élezett és az folyik ki belõled, aminek állott sperma szaga van, nem túl kellemes, fürdéssel eltüntethetõ. De ha fáj is, mindneképp menj orvoshoz, az már fertõzésre utal, és a jobb orvos kezelteti a párod is egy egyszerû krémmel, mert különben visszafertõz téged újra és újra...
Aki hajlamos a hüvelygombára, ajánlom, hogy vegyen Glicerin Boraxot, vény nélkül. Tampont kell belemártani, és éjszakára felhelyezni. A kezdeti tüneteket azonnal megszünteti. Nekem orvos mondta, mert sajnos nagyon érzékeny voltam. Amúgy meg kiderült hogy méhszájsebem volt és az is közrejátszott. Miután lemûtötték már nincs ilyn probléma. A Glicerin borax nagyon jó! Csak ajánlani tudom!
Amúgy ez a bûz a kotontól is lehet, d emivel azt írtad, hogy a vozeleted csíp, valszeg felfázás...
Felfázás vagy valami nemi betegség lehet sztem!!!Menj el nõgyógyászhoz és õ majd megállapítja!!!

Mitől lehet minden együttlét után kb, 1-2 nap múlna bűzös folyás? Kb 4 napig tart. Lassan 6 hónapja van Megfigyeltem hogy mindig együtt lét után. Minden védekezési módot kipróbáltunk, és ugyan az a probléma.

Speciel orvost keresek,mert akinél szültem 23 éve,megbízhatlan,és csalódtam benne.

Legjobb válasz: csak szex után,és gumival is ez van,néha érzékeny,vagy fáj a méhszájam aktus közben.

A kérdező hozzászólása: csak szex után, és gumival is ez van, néha érzékeny, vagy fáj a méhszájam aktus közben.
Nem írtad, hogy hová valósi vagy, de ha esetleg Pest környéki, akkor szívbõl ajánlom a SOTE I-es Nõgyógy. Klinikáját, azon belül is Dr. Patkós Pétert. A többi orvosról is ódákat zengtek a váróban a betegek, engem személy szerint õ hozott helyre. Hasonló problémáim voltak, mint Neked és semmitõl nem szûnt meg a panaszom, õ két tenyéstést csinált és megállapította, hogy olyan gombafertõzésem van, amire nem hat a Canesten. Egyszerû bórsavas hüvelygolyót írt fel és a két éve tartó, folyamatosan félrekezelt problémám megszûnt - ennek már 3. éve.
mindketten irány a bõr- és nemibeteg gondozóba, ott megmondják, milyen fertõzésetek van
Aktus után használj hüvelyflóra-visszaállítására Gyntima hüvelykúpot.
A kérdező hozzászólása: Bp-i vagyok, nagyon köszönöm az orvos ajánlást, felkeresm.
Az orvosod nem világosított fel?
A kérdező hozzászólása: igazából nem lehet tudni, de gondolom valami megsértette a bélfalat és ezáltal bakteriális fertõzés jött létre , igy kialakulhatott egy vérrel teli tályog.nagyon remélem mihamarabb rendbejön, olyan mintha a harmadik gyermekem lenne.
Állatorvosi témájú kérdéseddel fordulj az állatorvoshoz.
A kérdező hozzászólása: ezen az oldalon lehet állatorvos is, én nem azt kértem , hogy diagnosztizáld a kutyám állapotát, hanem választ várnék olyan kutya tulajdonostól, aki esetleg járt már ilyen cipõben a kutyusával.
Biztosan rendbe hozzák.Étkezési tanácsot kaptál? Vagy nem kell rá figyelni? Nekem szerencsém volt anno. Egyik kutyám egybe lenyelt egy kemény felvágott huzatát. Amikor kitermelte, valószínûleg megsértette õ is a végbelét, mert kb 2-3 napig meggörnyedve járt a legtöbbször és székelni akart. De aztán õ nála magától rendbe jött.
El lehet vinni az orvoshoz
Lehet, hogy allergiás valamelyik kajára. Doki tudná megmondani.
Adjál neki másik márkájú kaját, vidd el orvoshoz ha 1-2 nap alatt nem jön helyre a másik kajával, itasd sokat
Én nem hinném, hogy kaja váltja ki, fõleg ha egyébként is ugyanazt kapja mint eddig. Orvosnak kéne látnia mindenképp. Lehet valami kezdõdõ bélgyulladás vagy valami ilyesmi.
Próbáld mással etetni, vize most pláne nagyon fontos, hogy mindig legyen, és feltétlenül, mielõbb áldozni kell egy állatorvosi látogatásra. Érdeklõdj a környezetedben, hogy a városodban ki a megfizethetõ, de valamelyikhez vidd el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!