Találatok a következő kifejezésre: Mitől van, a jobb szemhéjam (3 db)

Mitől van, hogy remeg a jobb szemhéjam?

Már majdnem egy napja remeg a jobb szemhéjam és nem tudom miért.. Valami tipp?

Legjobb válasz: http://www.webbeteg.hu/cikkek/szem_betegsegei/10920/szemhej-.. És magnézium hiány is lehet: http://www.diasporal.hu/magneziumhiany_kovetkezmenyei.php

Nekem is volt ilyen problémám, sokáig azt hittem, hogy csak sokat olvasok, illetve ülök a képernyõ elõtt, de aztán kiderült, hogy kalcium-, illetve magnéziumhiányom van. Ezek szedésétõl hamar elmúlt a szemhéjrángás. (Csak egyszerre nem szabad szedni kalciumot és magnéziumot, hanem ha mindkettõbõl hiány van, akkor elõször a magnéziumot kell pótolni, utána a kalciumot. Ugyanis az orvos szerint kölcsönösen gátolják egymás felszívódását.) Ja, bocsánat, ha félreérthetõ voltam: szemhéjrángás bármelyiknek a hiányától ugyanúgy lehet, nem biztos, hogy mindkettõ hiányzik Neked is! Csak nálam így volt.
A kérdező hozzászólása: hát elfojtott stresszem az van...:/ mikor múlik el..?:S:S Köszönöm szépen a válaszokat!
KB 2 óra

Mitől van, hogy a jobb szemhéjam felett naponta többször is ugráló-doboló érzés van?

Legjobb válasz: Szerintem az idegességtõl van. Nekem egy nehéz vizsga elõtt napokkal kezdett ugrálni. Vizsga után szinte minden átmenet nélkül elmúlt.

Szerintem az idegességtõl van. Nekem egy nehéz vizsga elõtt napokkal kezdett ugrálni. Vizsga után szinte minden átmenet nélkül elmúlt.
Sztem ez egyértelmûen a stressztõl van. Néha nálam is elõfordul, egyszer pont akkor éreztem, amikor szemorvosnál voltam. Õ is mondta, hogy stressz, idegesség az oka.
Nekem is szokott lenni, kalcium illetve magnáziumhiány okozhatja. Vegyél b enagyobb adagot vmi multivimaimn vagy pezsgõtablettában, segíthet.
nekem a fáradtságtól szokott lenni, aludd ki magad, és ne olvass olyan sokat
Ez azert van mert baj van a szemedel ajanlom hogy erigy kivizsgalasra meg azert is van faradsag miatt

4 napja rángatózik a a jobb szemhéjam, mitől van ez?

Legjobb válasz: Szerintem idegesség, egy idõben érettségi elõtt nekem is volt, aztán elmúlt... és azóta sem jött elõ. Ez már vagy 8 éve volt, és elmúlt magától, de ha sokáig nem, akkor szerintem fordulj orvoshoz.

Szerintem idegesség, egy idõben érettségi elõtt nekem is volt, aztán elmúlt... és azóta sem jött elõ. Ez már vagy 8 éve volt, és elmúlt magától, de ha sokáig nem, akkor szerintem fordulj orvoshoz.
Úgy hívják, hogy 'tick'. Orvosi probléma.
myokymia. Többnyire kancsalság, valamilyen nem kezelt probléma (pl. rövidlátás), túl sok koffein fogyasztása, illetve a nem elegendõ alvás okozza.
Nekem is néha van ilyen. Nem tulajdonítok neki nagyobb jelentõséget:)
nekem is volt már ilyen néha elõjön de aztán elmúlik, fogalmam sincs hogy mi okozza de annyira nem zavart
A kérdező hozzászólása: 16éves vagyok , teljesen rendezett az életem semmi problémám nincs jelenleg amin idegeskednék, mégis nem értem mitõl van.
A kérdező hozzászólása: kávét nem iszok , és rengeteget alszok , de köszi h utánanéztél :)
A kérdező hozzászólása: majdnem 1 hónapig volt de elmúlt :D a fene tudja mitõl volt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!