Találatok a következő kifejezésre: Mitől vörösödik az orrom (1 db)

Mitől vörösödik be az orrom?

Nem dohányzom, nem iszom, rendszeresen futok és tudtommail semmire sem vagyok alergiás de mégis néha csak úgy el kezd vöröslenni...

Legjobb válasz: egyik rokonomnak is ez volt, egy orvos le is alkoholistázta :S de még most se nagyon tudják igazán, magas vérnyomás + hajlam talán...

egyik rokonomnak is ez volt, egy orvos le is alkoholistázta :S de még most se nagyon tudják igazán, magas vérnyomás + hajlam talán...
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy a magas vérnyomástól megy fel csak azt nem értem, hogy mitõl mert nagyon ritkán szoktam ideges lenni... azért kösz a választ:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a neve annak az embernek, aki magában beszél?

1

Mi lehet ennek a versnek a címe?

Egy versmondó verseny hallottam, vicces vers volt, a versmondó versenyről szólt, az eleje úgy kezdődött hogy nem jut eszébe a szöveg, zavarba jön és erről beszél... Ismeri valaki?

0

Milyen festéstechnikát használjunk?

Suliban faliújságot kell festenünk és a hátteret valamilyen különlegesebb festéssel szeretnénk megoldani..tudnátok valamilyen ötletet adni? Tempera vagy vízfestk jöhetne szóba..

0

Milyen fajtájú ez a körte? File:///C:/Users/Felhaszn%C3%A1l%C3%B3/Downloads/IMG_2013070 9_114334. jpg

2

Intim felületet hogy tudok szőrteleníteni?

Már próbáltam hideg gyantával ,borotvával,de mindentől kipöttyösödik és már másnapra vissza is nő...nem tudtok ajánlani valamit?

0

Hogy lehet youtubera feltöltött videót törölni?

2

Valaki tud segíteni?

Valaki tudja a Szomorú vasárnapnak azt a zongora kottáját amit a Leander feldogozott, (a feldolgozott darab kéne)vagy az is jó hogyha valaki tud segíteni,hogy milyen program kéne ahhoz,hogy az ének és gitár ne legyen ott vagy csak nagyon halkan.

0

UFO Vagy mi történt?

Szóval Reggel amikor felkeltem furán éreztem magam ,

2

Mi annak a Hanna Montana résznek amikor a Miley-be belecsap a villám?

1

Hová tűnnek a szavak, ha leradírozzuk őket?

Most halál komoly???

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!