Találatok a következő kifejezésre: Mitől vörösödik az (2 db)

Mitől vörösödik be az orrom?

Nem dohányzom, nem iszom, rendszeresen futok és tudtommail semmire sem vagyok alergiás de mégis néha csak úgy el kezd vöröslenni...

Legjobb válasz: egyik rokonomnak is ez volt, egy orvos le is alkoholistázta :S de még most se nagyon tudják igazán, magas vérnyomás + hajlam talán...

egyik rokonomnak is ez volt, egy orvos le is alkoholistázta :S de még most se nagyon tudják igazán, magas vérnyomás + hajlam talán...
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy a magas vérnyomástól megy fel csak azt nem értem, hogy mitõl mert nagyon ritkán szoktam ideges lenni... azért kösz a választ:)

Időnként arra ébredek, hogy az egyik szemem fáj, könnyezik, vörösödik. Ilyenkor hullámszerűen tör rá az égető fájdalom, ha nyitva tartom. Aztán 2-3 nap múlva teljesen elmúlik, de határozatlan idő múlva (3-4 hónap) ismét előjön. Mitől lehet ez?

Megfigyeltem, hogy hol a bal, hol a jobb szemem fáj, de sohasem egyszerre a kett?! Általában nincs gond egyik szememmel se, de azokban a napokban, amikor így elkezd "hülyéskedni" valamelyik, nagyon rossz. A visine szemcsepp nem segít semmit, inkább még jobban irritálja a fájó szememet. A hidegt?l mint ha enyhülne a fájdalom. Allergiára gondoltam, de nem tudom mire lehetnék allergiás térdig ér? hóban, illetve akkor mindkét szemem fájna, nem csak az egyik és nem csak alkalmanként néhány napig. Egyszer voltam kórházban, ahol megvizsgálták a szememet, de azt mondták nincs semmi baja és semmit nem tudtak mondani, beutaltak másik kórházba. Közbe meg már eltelt több nap, teljesen elmúlt a fájdalom, így inkább feladtam a kórházba járkálást. Ha valakinek van még ilyen baja, vagy látott már ilyet, kérem írjon. Betegség, vagy mi ez? Lehet kezelni valamivel? Súlyosbodhat, enyhülhet?

Legjobb válasz: Menj el és nézed meg szemorvossal, Lehet gyenge a szemed, és szemüveg kéne.

Menj el és nézed meg szemorvossal, Lehet gyenge a szemed, és szemüveg kéne.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy gyenge a szemem. Egyébként akkor tudtommal állandóan fájna, viszont nekem nem fáj mindig, csak néha elõjön. Voltam már szemorvosnál, meg szemvizsgálatban is volt már részem jópárszor, soha nem mondták, hogy szemüveg kellene. Egyetlen egyszer mentem orvoshoz a fájdalommal. A háziorvos hazaküldött, hogy csepegtessek bele, nem múlt el, a szemcsepptõl még jobban fáj, aztán beutalt kórházba. Pár nap múlva elmentünk kórházba, de akkor már nem fájt. Megnézték, azt mondták, semmi baja. Azóta ugyanúgy elõjön idõnként a fájdalom és néha iskolába is alig tudok bemenni. De hiába megyek el orvoshoz, nem akarom megint eljátszani azt, mint múltkor. Mire beutalnak a kórházba, már lehet, hogy nem is fáj és hiába az egész mizéria.
A kérdező hozzászólása: Egyébként én arra gondolok, hogy lehet, hogy idõnként valamiért "besokall" a szemem. Mint a fejfájás, csak nem fej, hanem szem. Azt nem mondtam, hogy amikor elkezd fájni, akkor a fény is zavarja, de talán egyértelmû. Ha azonnali megoldás nincs is rá, de jó lenne tudni, hogy ez szervi baj, másnak is volt-e ilyen. Illetve meg lehet elõzni valamivel?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!