Találatok a következő kifejezésre: Mitől vérzünk szüzesség (6 db)

Pénteken vesztettem el a szűzességem a barátommal. Mondta hogy tuti mert a gumi is véres volt. Szombaton nem volt semmi ma meg vérzek de nem ugy mint amikor menstruálásnál és még megjönnie se kell hanem majd csak 30ikán. Mitől vérzek?

Legjobb válasz: Szexelsz, de fogalmad sincs a fogalmakról. Attól, mert nem véreztél volna még elveszted a szûzességed, mert dugtatok. A szûzhártya átszakadása nem egyenlõ a szûzesség elvesztésével.

Szexelsz, de fogalmad sincs a fogalmakról. Attól, mert nem véreztél volna még elveszted a szûzességed, mert dugtatok. A szûzhártya átszakadása nem egyenlõ a szûzesség elvesztésével.
a vérzés az egyé fûgõ lehet hog te olyan vagy aki joban vérzik enyi
Attól, hogy átszakad a szûzhártya.
Nekem például egyáltalán nem is vérzett, és nem is fájt!
Síratja a méhünk a szüzességet! :D Nem, valójában a szûzhûrtya elszakadt:D
utolsó hozzászoló-tehááát, a szûzhártya átszakadásától
Szia! Szûzhártya átszakadása nemcsak nemi közösüléskor történhet(ujjazás, tampon, tornázás-spárga, stb.). A szüzesség elvesztése pedig egy fogalom, ami az jelenti, h leány/nõ testében járt már féfi nemiszerv-van, aki többször közösült férfival, és még mindig ép a szûzhártyája...pusz
A kettõ egy és ugyanaz, szóval veheted úgy, hogy mindkettõtõl. A "szüzesség elvesztése" csak egy fogalom, amire hivatkozunk, amirõl beszélünk, a szûzhártya átszakadása meg ennek az alapja, a tényleges fizikai-anatómiai esemény/történés.
úgy tudom hogy a szûzhártya egy hártya amin van egy kicsi lyuk. és ez a lyuk valakinél kissebb valakinél nagyobb. van hogy marad rajta kis vér (menstruáció) és akinél szûkebb az vérzik, vagy fáj.
szûzhártya
elvileg attól, hogy átszakad a szûzhártya. de pl.én sem véreztem...és nem is fájt, na jó egy picikét kb.2percig..de nagyobb volt az élvezet mint a 'fájdalom'!:)
én szûz vagyok, de már ujjaztak meg, és a szûzhártyám már tuti átszakadt... nem véreztem, kíváncsi leszek, hogy az 1. szexnél hogy lesz:)
Hát engem is ujjaztak már meg, és elszakadt a szûzhártyám és véreztem!De nem köözvetlen utánna, hanem rá kb 34 órára! A szûzhártya átszakadásától vérzünk ! De ez minden lánynál/nõnél más

Mitől lehet az, hogy a barátnőm szűzességét én vettem el vasárnap, védekeztünk, és tegnap óta picit vérzik és fáj a méhe?

Legjobb válasz: Hát ha elvetted a szüzességét, akkor belefér, hogy picit vérzik. Egyébként nem valószínû, hogy a méhe fáj, inkább alhasi fájdalom lehet, ami szintén lehet az elsõ együttléttõl. Viszont ha két-három nap múlva sem szünnek meg a tünetek, akkor keressetek fel egy nõgyógyászt, mert akkor más probléma lehet.

Hát ha elvetted a szüzességét, akkor belefér, hogy picit vérzik. Egyébként nem valószínû, hogy a méhe fáj, inkább alhasi fájdalom lehet, ami szintén lehet az elsõ együttléttõl. Viszont ha két-három nap múlva sem szünnek meg a tünetek, akkor keressetek fel egy nõgyógyászt, mert akkor más probléma lehet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.
Nyugi ez teljesen normális..
A kérdező hozzászólása: lehet h csak a megfázás vagy más miatt...:/
Azért a felfázástól nem kellene menstruációs vérzésnek jelentkeznie. Az igaz, hogy a szüzesség elvesztése megkavarja a hormonrendszert, de ez már sok. Keresd fel a nõgyógyászodat holnap. Ne ijedj meg, nem feltétlenül van bármi baj, de jó lenne, ha látna orvos.
Tényleg el kéne menned dokihoz, és neki is mondd el ezeket..
Menj el a nõgyógyászhoz, meséld el ezeket neki. Dupla haszon: azt is kideríti, hogy milyen betegséget szedtél össze - és azt is, hogy terhes lettél-e. Addig meg keress valami jó nevet neki.
A kérdező hozzászólása: hát amikor írtam a kérdést azt hittem menstruáció de igazából már rájöttem hogy csak véreset pisilok...az pedig lehet egy felfázástól ugye?
Még mindig nem mentél orvoshoz? Te meddõ akarsz lenni? Mert simán lehetsz, ha nem figyelsz ilyen jelekre sem.
A kérdező hozzászólása: holnap megyek barátnõmmel..

Nemrég veszítettem el a szüzességem, kb. másfél hónapja, Azóta aktív szexuális életet élek párommal. Mikor belekezdünk a dolgokba, akkor enyhén vérzek. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Fáj is? Mert egy baratnomnek is ez volt. Elment orvoshoz aki azt mondta nincs problema uljun kamillteaban, meg valami kremet adott neki. Elvileg amiatt volt h sokat voltak egyutt. Volt h napi 4x is.

Fáj is? Mert egy baratnomnek is ez volt. Elment orvoshoz aki azt mondta nincs problema uljun kamillteaban, meg valami kremet adott neki. Elvileg amiatt volt h sokat voltak egyutt. Volt h napi 4x is.
Csak ne használd azt a retkes párom szavat, mert kirohanok a világból!
A kérdező hozzászólása: Hát igen kicsit fáj is..
A kérdező hozzászólása: Mi bajod ezzel a szóval?:D Ha valaki a párod az azt jelenti hogy tökéletesen kiegészít.:D
Omg na ne kamu
Irritál :D
Jo tokmindegy milyen szot hasznal nem ez volt a kerdes.:) remelem segitettem 1. voltam
A kérdező hozzászólása: Igen köszönöm szépen! A barátnõm nevében írtam ki a kérést, megbeszéltük hogy elmegy nõgyógyászhoz:)
Ennél jobbat nem is tehetnél, minthogy nõgyógyászhoz mész.
ez nem normális! mindenképpen menj el a nõgyógyászhoz csak az tud biztosat mondani hogy mitõl van. vesztenivalód nincs ha elméssz!
A kérdező hozzászólása: köszi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!