Találatok a következő kifejezésre: Mitől vérezhet hetes (3 db)

Vérezgettem, most barnázok pár napja, de az UH-n egyértelmű volt, hogy nem a méhből jön. Ott minden rendben, a baba fejlődik. De akkor mitől lehet? A hüvely mitől vérezhet? Nem volt sex mostanában.9 hetes vagyok

Legjobb válasz: szia! en 10 hetes vagyok. a nyolcadik het korul ketszer is vereztem ami elenkpiros volt. igaz nem sok, de volt. az elsonel megilyedtem es rohantam a korhazba. a masodiknal amikor elofordult lefekudtem es elmult magatol. nekem is azt mondtak hogy minden rendben. viszont a barnazasom ami volt elotte az elmaradt. szoval nem tudom. en harom eve vesztettem el egy 26-hetes terhesseget. szoval en nagyon para vagyok. de azt mondtak ha nagy a gond, akkor a verzes nem all el, nem kis mennyisegu, es ekkora terhesseget mar hatalmas fajdalmak kisernek,ha vetelesrol van szo. szoval elos es legfontosabb a te megnyugvasod, ami tudom hogy nem egyszeru, de muszaly. es HIT abban a pici kis eletben ami benned fejlodik. boldog babavarast kivanok

szia! en 10 hetes vagyok. a nyolcadik het korul ketszer is vereztem ami elenkpiros volt. igaz nem sok, de volt. az elsonel megilyedtem es rohantam a korhazba. a masodiknal amikor elofordult lefekudtem es elmult magatol. nekem is azt mondtak hogy minden rendben. viszont a barnazasom ami volt elotte az elmaradt. szoval nem tudom. en harom eve vesztettem el egy 26-hetes terhesseget. szoval en nagyon para vagyok. de azt mondtak ha nagy a gond, akkor a verzes nem all el, nem kis mennyisegu, es ekkora terhesseget mar hatalmas fajdalmak kisernek, ha vetelesrol van szo. szoval elos es legfontosabb a te megnyugvasod, ami tudom hogy nem egyszeru, de muszaly. es HIT abban a pici kis eletben ami benned fejlodik. boldog babavarast kivanok
Szia! Nekem is volt vérzésem, majd barnázásom a 12. héten. Az uh-n vérzésre utaló jelet nem láttak, az orvosom mégis azt mondta, hogy ez sajnos a részleges lepényleválás egyik jele. De 6 hétig csak feküdtem és most minden oké. 24 h km
Barátnõmnek hasonló van. Fektették, elmúlt és többször újra elõjött. Majd rájöttek, hogy méhszájsebe van és az vérezget idõnként. Most valami kúpos gyógyszert kap rá. Ez persze az ultrahangon neki sem látszott, manuálisan meg nem vizsgálták már, ezért nem vették észre.

Mitől vérezhet az orrom? Ma amikor kifújtam nagyon elkezdett vérezni és alig akart elállni. A vérnyomásom rendben van és ideges se voltam. Mással is volt ilyen.29 hetes vagyok

Legjobb válasz: A szülõfelkészitõ tanfolyamon volt rola szo,a terhesség alatt teljesen normális és elõfordulhat.Ugy,mint a foginy vérzés.

A szülõfelkészitõ tanfolyamon volt rola szo, a terhesség alatt teljesen normális és elõfordulhat.Ugy, mint a foginy vérzés.
nyugi nekem is volt ijen!nekem többször is!c vitamint kelet rá szedjek!kérdezd a védönödet!
Egész terhességemet végigkísérte az orrvérzés. Rendben volt a vérképem, a vérnyomásom alacsony, és mégis. A legváratlanabb helyzetekben elöntött a vér, mint akit levertek. A doki azt mondta, a szüléssel el fog múlni. És tényleg :) Kitartás! Üdv, 2 hónapos édesanya.
Nekem is gyakori 80/40 vérnyomás melett...Rutascorbint kell rá szednem.
Szia! Nekem minden nap vérzik! De már fel sem veszem mert terhesség elõtt is mindig vérzett! Utolsó válaszoló! Rutascorbint szabad szedni terhesség alatt?? Mert nekem is van de nem mertem bevenni!
Igen szabad!Az elõzõ nõgyogyóm is ezt irta fel nekem és kiváló volt.Amugy szintetikus c vitamin
teljesen normalis nekem is volt, pedig alacsony a vernyomasom.. el fog mulni magatol

Mitől vérezhet másfél hetes kislányom köldöke?

Lehet a jele annak hogy lassan lefog esni a csonkja?Vagy pedig valami más baja lehet?Pár csepp vér jön bel?le.A köldöke körül nem piros,igy gyuladás nem lehet gondolom,vagy tuleszi magát és feszülne a pocija igy a köldök is (mivel tápszert eszik) és attól.

Legjobb válasz: Ha nem gennyes, nincs gond. Tisztogasd továbbra is, ahogy szoktad: alkohollal kifelé törölni, aztán hintõpor.

Ha nem gennyes, nincs gond. Tisztogasd továbbra is, ahogy szoktad: alkohollal kifelé törölni, aztán hintõpor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!