Találatok a következő kifejezésre: Mitől változhat meg (11 db)

Mitől változhat meg valakinek a DNS-e?

Tudom, hogy VAN ILYEN. Olvastam régebben egy orvosi cikkbe. Van egy vírus, betegség vagy valamilyen kór/ nyavalya ami képes erre. Mi ez?

Legjobb válasz: Vírusok képesek erre igen,de nagyon sok mindentõl változhat a DNS szerkezete.

Vírusok képesek erre igen, de nagyon sok mindentõl változhat a DNS szerkezete.
A kérdező hozzászólása: Ha esetleg tudsz példákat is kérlek írd le.
Itt elég sok mindent leírnak: genetika.bio.u-szeged.hu/GenBS/PDF/11.Fejezet.pdf http://www.kfg.hu/biologia/Genetika/PPT/10-Mutacio.ppt

Mitől változhat meg a szem színe?

Legjobb válasz: Egy szögtõl.

Egy szögtõl.
nekem csak úgy magától szokott. vagy nem magától, csak nem tudom mi miatt haha.
Színes kontaktlencsétõl.
A kérdező hozzászólása: természetes úton

Mitől változhat meg a menstruáció?

El?z? hónapban 1 hetet késett. Most is kb. egy hete nem jött meg. Óvszerrel védekezünk a párommal.

Legjobb válasz: hát ha késik az nem jó jel. várj egy kicsit aztán teszt, fõleg ha ez egyszeri eset. nekem rendszeresen volt ilyen összevissza..tabival állt be csak.

hát ha késik az nem jó jel. várj egy kicsit aztán teszt, fõleg ha ez egyszeri eset. nekem rendszeresen volt ilyen összevissza..tabival állt be csak.
A visszatérõ felfázás egy kezeletben hüvelyi fertõzés lehet. Ha ettõl késik, az a kisebbik baj, a nagyobb az, hogy ekkora a gyulladás, az már simán és lazán okozhat meddõséget is. Úgyhogy ezerrel teperj el az orvoshoz. Senki nem lát beléd, õ is csak vizsgálat után tud bármit is mondani, de a hormonzavartól a PCOS-ig, a fertõzéstõl a cisztáig bármi okozhatja.
A kérdező hozzászólása: Itt most nem volt szó tablettáról (fog. gátlóról). :D A kérdésre válaszoljatok kérlek.
Igaza van a 2. válaszolónak! A tabletta csak egy mû ciklust csinál.... Amíg szeded beáll, de ha abbahagyod újra rendszertelen lesz az esetek 75%-ában.
akkor mindenképpen nézzen meg egy doki! õ megmondja mi ez pontosan, lehet kell kezelés (valószínû)
A kérdező hozzászólása: Ez a felfázás még februárban kezdõdött. Azóta vissza tér, de enyhébben, mint akkor.
mindenesetre derítsd ki, hogy felfáztál e, mert az sem jó móka :/ és nem akartalak ijesztgetni a terhességgel, csak én mindig ettõl parázok, úgy hogy elvileg nagyon nem kéne :/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem, hogy a felfázás az oka. Most a napokban kell megjönnie, mert az elõzõ hónapban késett egy hetet. Lehet, hogy már aszerint fog megjönni, ahhoz mérve egy hónapot. Nem érzek hányingert, meg émelygést. Teljesen jól vagyok.
a gumi se 100% én a tabinak sem hiszek. nem egy tesztet csináltam már alatta, biztos ami biztos alapon. de természetesen nagyon kevés esély van rá h terhes lennél :) nekem tökéletes megfelel a beállítja kifejezés elõzõ válaszadó. felfázástól is simán csúszhat!
A kérdező hozzászólása: Híztam 3 kilót. :D Attól lehetséges? Mert a terhesség kizárt, mivel mindig védekezünk, és nem történt baleset. Viszont visszatérõ felfázásom van. Ettõl lehet? Vagy esetleg ez nem felfázás, hanem valami más? :S
A tabletta nem állítja be!!!! Kikapcsolja a ciklust és egy mût csinál. Az nem beállítás... Egyébként sok minden hatással lehet rá. Testsúlyváltozás, stressz, hormonális probléma...
A kérdező hozzászólása: Megjött már, csak azt furcsállom, hogy egy hetet csúszott az elmúlt két hónapban.

Mitől változhat meg így egy férfi egyik pillanatról a másikra? Mi válthatja ezt ki?

Nos, a barátomról van szó. Minden rendben ment köztünk, még a hétvégét is együtt töltöttük, minden szép és jó volt.

Legjobb válasz: gyáva. jobb lesz nélküle. ez nem ffi.

gyáva. jobb lesz nélküle. ez nem ffi.
A kérdező hozzászólása: De miért nem akar velem találkozni? Mit veszítene azzal a tíz perccel?
Volt már olyan pasim, aki úgy utazott el pár napra, hogy szeret, imád, aztán többet nem láttam személyesen. :D Jóval késõbb derült ki, hogy néhány korábbi problémát, amit már megbeszéltünk, és én azt hittem, megoldottunk, õ mégis úgy érezte, hogy a számára nem megfelelõen oldottuk meg. De nem volt bátorsága elém állni, hogy nézd, ez így nekem nem megy, fejezzük be, vagy keressünk más megoldást, mert ez nekem mégsem jó, hanem egyszerûen lelépett és ott hagyott egy csomó közös kifizetetlen számlával édes kettesben. :D Akkor épphogy bele nem döglöttem, annyira szerettem. Most már áldom azt a napot! :D
Nekem ezzel kapcsolatban egy elég rossz tapasztalatom van, lehet, hogy a te párodra nem igaz... Az egyik fél félrelépett, de a még a másik kapcsolat nem volt 100%, addig nem akart kilépni a régibõl. Addig így szeretlek, úgy imádlak, aztán amikor a másik csaj biztos lett (szakított a barátjával), akkor a srác átpártolt és dobta a régit... Remélem, nálatok ez nem így van:(
Az egyik kérdés, hogy mi történhetett? Nem valószínû, hogy egyik pillanatról a másikra belécsapjon a szikra, hogy á mégsem. (Ilyen eset is van, de nem ezt feltételezném). A legvalószínûbb, hogy már egy ideje érlelõdött benne a dolog, csak sok más introvertált emberhez hasonlóan nem beszélt a problémákról, hanem gyûjtögette magában, majd egyszer csak megtelt. Amíg nem hozta meg ezt a döntést, azokat a dolgokat tette, amik szerinte a kapcsolat megmaradását segítik elõ. Ezért volt kedves, amíg úgy nem döntött, hogy vége. Mit tudsz tenni? Ez a másik logikus kérdés. Nem könnyû megtenni, de szerintem ne menj bele abba az utcába, hogy üldözöd. Fogadd el az állapotot, hogy most nem vagytok együtt, és mindezeket a dolgokat õ nem szeretné megbeszélni veled. A helyedben írnék egy rövid SMS-t neki, hogy részedrõl rendben a dolog, és lezártad, és kezdj el élni úgy, hogy lemondtál róla. Találkozz a legjobb barátaiddal, tanulj vagy dolgozz, foglalkozz a hobbiddal, legyél minél nyitottabb a világra. A nálad levõ cuccait pakold össze, és ha néhány héten belül nem jelentkezik, akkor írj neki egy új üzenetet (vagy hívd fel), hogy szeretnél elmenni a nála levõ cuccaidért. A lényeg, hogy ne függj tõle, és ezt õ is lássa. Aztán ha majd akar valamit, akkor el tudod dönteni, hogy te nyitott vagy-e rá.
A kérdező hozzászólása: Én már semmit se tudok. :( Azt mondja, nincs kiszemelt, egyedül akar lenni. :(
Ha ilyen hirtelen falsult ki akkor lehet összejött valami rüfkével...bármily fájó is ezt most olvasnod.Az meg, hogy neten bírta a szakítás tényét közölni, nos gyávaságra utal.Nem akar talizni?Nem akar kellemetlen kérdéseket, és gyáva, hogy válaszoljon.A pasik nem tudják egyszerûen felfogni, hogy jobb ha megmondják a frankót, még ha az nem is túl kellemes. Próbáld magad túltenni rajta. JA!Fog Õ még vissza táncolni, de ha van eszed nem engeded vissza.
A kérdező hozzászólása: Õ már biztosan nem. Ezt egy közös ismerõsünknek írta, aki bemásolta nekem. Szerinte részérõl örökre vége, és ez már biztos!
Már régóta érlelõdhet benne a dolog, attól függetlenül, hogy ilyen hirtelen bukott ki belõle. A hétvége a megszokott sablon szerint telt, de hiába mondta, hogy szeret, már nem érezte igazán.. Az, hogy nem áll eléd, az egyrészt gyávaság, másrészt közöny. Valószínûleg már ezerszer lepörgette magában az okokat, és nincs kedve az egész procedúrához, hogy számonkérõen faggasd, könyörögj vagy ordibálj vele, és ezeregyedszer is el kelljen sorolnia az érveit.. vagy lehet, hogy nincs is konkrét oka, csak beleunt az egészbe. Számára már olyan régen lezárult az egész, hogy nincs kedve akár egy percet is vesztegetni rá.. Ez elég önzõ és gerinctelen hozzáállás, tényleg megérdemelted volna, hogy személyesen mondja el neked, hogy szakítani akar. Ez annyit jelentene, bár már nem szeret, emberként tisztel, és melletted akar lenni a nehéz pillanatban, hogy válaszoljon a kérdéseidre vagy állja a dühkitöréseidet. Hiszen õ okozott neked fájdalmat. Miután már szakított veled interneten keresztül, a lényeget már tudod.. és õ úgy gondolja, nem is kell tovább ragozni. Most már tényleg nincs értelme találkozni, amint látod, nincs mit mondania. Valószínûleg úgyis az lenne, hogy õ szótlanul, unottan hümmög és másfelé jár az agya, miközben te találgatsz, és kérdésekkel bombázod.. ehhez neki természetesen nincs kedve, és senki nem kötelezi rá.. Jellemtelen ember. Zárd le a dolgot, és írd le a pasit, így is túl sok idõt rabolt el az életedbõl.
A kérdező hozzászólása: Veszekedni nem akartam vele, csak pontosan ahogy írtad, ha emberként tisztel, ennyit még elvárnék tõle. A legrosszabb, amit tehet valaki, hogy hazudik annak az embernek, aki feltétel nélkül bízik benne és szerelmes belé. Tehát ha nem szeret, megszokásból nem lett volna szabad húznia a dolgokat, ki tudja mióta, hónapok óta... :( De ezt a hirtelen kitörését nem értem! Még ha most is jött volna rá(bár fura, mert õ maga mondta a napokban, miket tervezget velem a közeljövõben), akkor is érdemelnék annyit, hogy leüljön velem szemben és elmondja, hogy mit érez és legyen vége. Attól még támogatna a nehéz percekben, de õ... Mindennek a gyökeres ellentéte.
Tudod hogy van ez. Nõk nem értik a férfiakat és férfiak nem értik a nõket... úgy látszik, így van rendjén...de egyetértek, az õszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban!
XD biztos belekeveredett valamibe és nem akar belerángatni..najó..talán ez túl hollywood...valószínû eddig is csak játszott...de mondd meg hogy nem gondolhatja meg magát, ha nem beszéli meg veled, ..
A kérdező hozzászólása: Szerintem fõ az õszinteség. Amikor úgy érezte, kevésbé szeret, akkor valahogy kellett volna, hogy éreztesse. Hogy vagy lobbantsuk nagyobb lángra a tüzet, vagy ha nála semennyire nincs, akkor meg szépen váljunk el. De attól emberileg támogasson, legalább az elsõ nehéz napokban. Én valahogy így képzelném el. Ehhez képest hirtelen kidob és még õ bánik velem pokróc módjára. Nem értem a logikáját.
Lépj tovább. Ne akarj ezen fölöslegesen lovagolni még. Már nem szeret, megmondta egyértelmûen. Tedd fel magadnak a kérdést: Mit szeretnél akkor még ettõl az embertõl?
A kérdező hozzászólása: Túl hirtelen jött ez a nagy váltás nála, és én ezt nem tudom ilyen könnyen feldolgozni. Úgy gondoltam, annyit még megérdemelnék, hogy a szemembe nézzen, elmondja amit akar, én meg rákérdezzek, ami még érdekel. De úgy látszik, ez túl nagy kérés, egy olyan kapcsolat után, ahol úgy tûnt, minden rendben. :(
Hasonló tapasztalatom nincs, de egyszer itt valaki azt tanácsolta egy lánynak, aki szakítani akart, mert már nem volt oda a párjáért, hogy húzza az idõt és játssza el, hogy még szereti és csak lassan építse le. Azóta sem értem miért kell akár egy percig is hazudni a másiknak, ha már az embernek megváltoztak az érzései! Oo Talán a te párod is ezt "játszotta" amíg gondolkozott valamin, amit talán nem mer a szemedbe mondani. De egyébként passz :S
Nem kell a számára kellemetlen kérdéseket meghallgatnia, ezért hárít.
Bármennyire is fáj, jobb hogy megszabadultál tõle! Az a minimum, hogy személyesen beszéljétek meg, hogy mégis mi a probléma. Lehet, megtetszett neki egy csaj, és az kell most neki. Vagy egyszerûen csak rájött, hogy mégsem szeret úgy igazán, lehet, magát is csak áltatta. Lehet, csak barátként szeret. Az is lehet, hogy a haverja telebeszélte a fejét. Valami biztos, hogy történt, hogy így pikk-pakk szakít veled, és még arra se képes, hogy megbeszélje. De az is lehet, hogy neki van valami gondja. Túl sok a lehetõség, mindenesetre fel a fejjel, tudom, mennyire fáj, engem is elhagytak sokszor, de hidd el, ennél már csak jobb jöhet! Én is azt mondtam, hogy hagyjanak már ezzel a dumával, de tényleg, jobb lett, 5 éve boldog párkapcsolatban élek :)
"én meg rákérdezzek, ami még érdekel." Elõzõ vagyok. Mondd meg neki, hogy megértetted, de egy normális lezáráshoz neked szükséged van válaszokra, és ez így tisztességes veled szemben. Hátha így hajlandó elmondani, vagy válaszolni Neked.
18:54 voltam, nem elõzõ. Argh! :)
Tudod, ha nem képes arra sem, hogy megbeszéljétek, és csak odázgatja, akkor ne is foglalkozz vele, meg sem érdemli!!! Majd meglátja, mit veszített!
u.ezt játszotta be az én exem 2 éve, csak szakítás után 4 nappal már 1 másik csajjal járt. õ sokkal rondább, viszont gazdagabb, mint én. Mikor ezt megtudtam, nem akartam töbeet hallani a srácról, de nem volt elég erõm tiltani. Utána folyton rámírt, és jött a legyünk barátok szöveg. Még fél éven át kínzott azzal, h direkt rávett, h találkozgassunk. Mindig összehasonlítgatott a másik csajjal, mondogatta, õ mennyivel jobb nálam. Mint késõbb kiderült, a csajnak is u.ezeket mondta, csak rólam. Õsszel csúnyán összevesztünk, mostmár nem nagyon hallok róla. Jobb így. Neked is azt tanácsolom, ne keresd! szakíts meg vele minden kapcsolatot. én 2 évig depis voltam 1 ilyen szemét miatt, és nem érte meg.

Mitől változhat meg az a szemlélet hogy a férfinak magasabbnak kell lennie?

Legjobb válasz: Na és ezt ki mondta, hogy " kell lennie "?

Na és ezt ki mondta, hogy " kell lennie "?
183 vagyok.Pár éve simán felszedtem egy nálam jó 10-15 centivel magasabb vékony lányt.A fellépés számít, nem az, hogy törpe vagy(pl Napóleon).
Van rá egy ötletem.Holnaptól minden férfi hordjon magassarkút, és akkor 10-20év alatt beivódik a köztudatba hogy csak a férfiak hordanak magassarkút, így tuti hogy nem lesz magasbb nõ mint férfi:D
hát én aránylag magas vagyok (200cm) de nem tudnék magasabb lánnyal járni sértené az önbecsülésem 165-180 az oké de ha magasabb már ráz a kideg ha alacsonyabb akkor meg ráz a gyögyör XD
van egy 185 centis barátnõm aki sosem lenne hajlandó alacsonyabb pasival járni. bár nem sokan kajtatnak érte. ez a szemlélet szerintem mostanában nem nagyon fog változni... de sokan vannak, akiket nem zavar, akik megszólnak/beszólnak egy ilyen párt azok csak irigyek, mert egyedül vannak/nincs jó kapcsolatuk a partnerükkel. az ilyen véleményt le kell...
Semmitõl. Van az, hogy a férfinak kell erõt sugárzónak tûnnie a kapcsolatban, és a külsõ szemlélõ számára a magasság egyike a legfontosabb ilyennek. Amúgy én magas vagyok, 196 cm és még 17 éves, úgyhogy sosem volt gondom a nálam magasabb lányokkal :) Aki meg alacsony fiú, az kezdjen alacsony lányokkal. Az egyik barátom is alacsony (kb 165-170 cm) és ugyanúgy vannak barátnõi, akik többnyire vele egy magasak, vagy nála alacsonyabbak.
semmitõl
Nem is egyet, pl bírónõket, ügyész asszonyokat...stb
A kérdező hozzászólása: Te ismersz nõt akinek a saját karriere fontos?
Ahogy megváltozott az a szigorú szemlélet is, hogy a nõnek otthon van a helye, gyereket nevel, háztartást vezet..sõt régen embernek sem számított, nem szavazhatott a nõ aztán ma már karrier karrier hátán sõt menõbb néhány nõ mint férfi. Vagy régen tudod mikor lehetett volna a melegfrontvonalnak házasodni meg felvonulni? Aztán ma. Szóval ennyit a férfi legyen magasabb a nõnél, de hát ez is olyan, hogy valaki szerint így van aztán valaki meg tesz rá magasról. Különben is ez egy állapot. Aztán a nagy 180 cm amazon aki azt mondja fúúújjj alacsonyabb fiú ki tudja mit mûvel még 60 éves koráig érted látunk már karón varjút. Adott embereknél is állandóan változik az életszemlélet nem lehet semmit kijelenteni, hogy már pedg ez így lesz, ideig-óráig lehet, de 15 év múlva is úgy gondolja...nem hiszem. Szóval lehet alacsonyabb fiúknak is magasabb barátnõje, még olyan is aki eddig azt mondja/mondta, hogy õ bizony soha nem járna alacsonyabb fiúval. Mert kihagy egy fontos dolgot az ilyen hölgy az érzelmeit. Lehet beleszeret egy kerti törpébe aztán majd csak pislog...
az igazi szerelemben az oké..de meglát valakit akkor egybõl nem szerelmesek és ott viszont fontos, hogy egy csaj hogyan gondolkodik errõl..gondolom a kérdezõ se azért írta ezt a kérdést mert párkapcsolata van mert akkor nyilván nem zavarhatja (annyira) a párját ha együtt vannak.
Szerintem a "személet" nem azt mondja hogy kell lennie, hanem pl a tv-ben jobban néz ki ha a férfi valamivel magasabb mint a mûsorvezetõ partnernõje. De szerintem a való életben max a férfit zavarja hogy alacsonyabb, de ha azt sem akkor király...
Akkor én az 1 %-ba tartozok. Ma már lényegtelen, hiszen nagyon sok magas lány van. Persze van akit zavar, ha alacsonyabb a pasi, de szerintem a 99 % ma már nem áll.
szerintem, meg az igazi szerelemeben lényegtelen, hogy ki a magasabb ! Nem törõdve mások véleményével
Ha jó pasi az illetõ és valami megfog a kisugárzásában (belsõ értékek stb..) akkor el lehet tekinteni ettõl.
A kérdező hozzászólása: Nõk 99%-a.
Ez szerintem teljesen egyénfüggõ, de akkor biztosan ha genetikailag nem olyanokoz fognak vonzódni a nõk akik biztoságot sugároznak, legyen az magasság, testsúly stb.

Mitől változhat meg ennyire egy baba? Mintha kicserélték volna a kislányom.

Ma két hete, h alig eszik.Kb.az eddigiek harmadát, ami meg is látszik a súlyán. Májusban 65dkg-ot, most 20-at hízott. S?t, azt veszem észre, h anyukámnak jobban eszik, mint ha én adom. Ez nagyon bánt, egy kudarc. Ma pl. reggel megitta minden(!) tápszerét, de tízóraira a gyümivel tuningolt isteni joghurtjából a fele sem fogyott. És ne gondoljátok, h ebédre jobban megéhezne. Számtalan kérdést feltettem már Nektek ezügyben, köszönöm is a válaszokat, mégis azt érzem, csak velünk van ez így...Lehet, h egy baba(jóev?) hetekig ne egyen rendesen?

Legjobb válasz: A fogzás is elvehei az étvágyát,vagy nem adsz neki nasit?Nekünk az volt a baj,hogy a buláta,babakeksz stb..miatt nem evett,ugyhogy most ebéd után kap egy kicsit és kész.Mostanába add a kedvenceit,és az étkezések mindig jókedvûen teljenek,esetleg énekelj neki közben,nekünk bejött.

A fogzás is elvehei az étvágyát, vagy nem adsz neki nasit?Nekünk az volt a baj, hogy a buláta, babakeksz stb..miatt nem evett, ugyhogy most ebéd után kap egy kicsit és kész.Mostanába add a kedvenceit, és az étkezések mindig jókedvûen teljenek, esetleg énekelj neki közben, nekünk bejött.
szia!az enyém 9, 5hós!ö sem akar annyit enni mint eddig!söt!alig akar enni, ha már fél üveg kaját eszik, boldgo vagyok!ö mindig 1-1, 5kg ot hizott, de 2honapja 20-25dkgot!neki is a foga jön!az idöjárás is közre játszik, mert a frontokat mi sem birjuk!az alvás meg néha kész káosz!
A kérdező hozzászólása: Én is ebéd után adok egy kicsi nasit. Az etetések eddig mindig jó hangulatban teltek. Ha a mikróba betettem melegedni a kaját, már járt keze-lába. Most fejrázva tiltakozik. Nem tudom, meddig próbálgassam adni neki. Pár percig, fél óráig.
Nekünk is voltak ilyen problémák, egyszercsak nem akarta már megenni a fõzeléket, most azt adom, amit mi eszünk.
A kérdező hozzászólása: Nekem is megfordult már a fejemben az utóbbi lehetõség.Mennyi idõs volt a babád, mikor ez történt?
1éves lesz, és kb 1hónapja eszi azt amit mi, persze megpróbálok minnél egészségesebb kajcsit fõzni.
A kérdező hozzászólása: Értem. Mi még kicsik vagyunk ehhez...szerintem.
Dehogy vagytok hozzá kicsik.Mi 9 hósak vagyunk, és nem evett meg semmit, csak amit mi.6 hónapig csak szopott, de egy ideje azt eszi amit mi, meg mellett cici.Jó, de mondjuk én nem sózom, , meg füszerezem agyon a kaját, csak éppen, hogy jó ize legyen.Nyugodtan add neki amit ti esztek.Semmi baja nem lesz töle.

Mitől változhat ennyie meg egy fiu aki elvileg nagyon szereti a barátnőjét és nem is akar mást?

7 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és úgy veszem észre, hogy már nem kíván és talán nem tudom már felizgatni sem. Csókolózni sem nagyon akar. Amikor rákérdezek, hogy mit?l változott meg azt mondja nemtudja...

Legjobb válasz: Márpedig meg kell beszélnetek, ha együtt akartok maradni. Próbálj meg visszaemlékezni, hogy mióta ilyen és mi történt akkor. Kérdezz vissza tõle mindent, amit gondolsz, vagy mondd meg neki ugyanezeket (hogy próbálja õ is visszakeresni).

Márpedig meg kell beszélnetek, ha együtt akartok maradni. Próbálj meg visszaemlékezni, hogy mióta ilyen és mi történt akkor. Kérdezz vissza tõle mindent, amit gondolsz, vagy mondd meg neki ugyanezeket (hogy próbálja õ is visszakeresni).
7 hónap még nem akkora nagy idõ szerintem, hogy valaki ennyire "más"legyen már, mint az elején.Mindenképpen beszéljétek ezt meg, mert így idõvel lehet csak eltávolodtok mégjobban egymástól.Gondolkozzatok el rajta, hogy, ha változott is valami akkor mi és azt mi válthatta ki(ha volt ilyen).
Hülyeség, hogy lehet, hogy megcsalta. Nálunk is van ilyen. Van amikor minden nap szexelünk, és állandóan bújik, de amikor fáradt, vagy van vmi problémája (pl munkahely), akkor nem. Elõfordul, h nem ölelget, hogy egy hétig nem akarja a szexet, de ez nem azért van mert megcsalna. Egyszerûen más jár a fejében, másra koncentrál, vagy hulla fáradtan hazajön, és 5perc után alszik.
A kérdező hozzászólása: Szinte állandóan együtt vagyunk.Ugyh ezt kétlem együtt lakunk csak addig nincs itthon ameddig dolgozik. De ez a probléma is csak azóta van mióta eljár dolgozni...kb 1 hónapja. Állítása szerint nem kívánja most úgy igazán a szexet...
szerintem megcsalt. akor jöjn az hogy a srác nem ugy nz már rá a barátnõjére szexnél. érdemes lenne rákérdezni.
Nem akarlak megbántani, de lehet, hogy megcsalt, és ezért lelkiismeretfurdalása van, mikor veled van.Persze, nem biztos.Észrevettél valamilyen jeleket ezzel kapcsolatban?
Baromi unalmas 7 nyomorult hónapig tengõdni ugyanazzal, ezért van h unja a banánt!
Szerintem tényleg feltétlenül beszélnetek kell. Minden szóba kerülõ dolgot.Azt is hog mi nem tetszik a másiknak (mert senki se tökéletes) és megértõnek kell lennetek egymással. Egyébként az is lehet hogy a szerelem már csak szeretet, ha netán ez történne akkor megbeszélitek hogy hogyan tovább.
A kérdező hozzászólása: Változott az, hogy már nem olyan a szexuális életünk és már nem olyna gyengéd. Én megértem, hogy dolgozik és elfárad de idõvel mindennap fog és nem csak nyáron. Akkor is szükségem van arra, hogy odabújon vagy õ kezdeményezze a szexet de szinte soha. És hiába kérdezek rá, hogy nem tetszem vagy nem kívánsz vagy mi a baj mindig ezt mondja, nem dehogy is nem errõl van szó.Hát akkor mirõl??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat megbeszéltük a dolgokat és azóta minden a legnagyobb rendben.:D
Nekem fekete szemem volt de Mostanra barna lett
Nekem is kék volt 3-éves koromig, aztán be zõldûlt.
Nekem születésemkor egyik barna, másik zöld, most mind a kettõ kék!
ez fénytörés. napfénynél nézd meg a szemed színét.
Minden szín más napfénynél, mint mesterséges fénynél vagy árnyékban. Egyébként valószínû, hogy türkiz. :)
normál fényben nézd, tehát kint de nem vakító napsütésben. na olyan amit akkor látsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!