Találatok a következő kifejezésre: Mitől szúrhat bal (7 db)

A nemvárt előtt napokban és a nemvárt napján is még mindig mitől szúrhat a méhem bal oldala? Vagy lehet ez már a bal petefészkem nem tudom eldönteni. Nem jött meg, ezért kérdezem.

Legjobb válasz: jah, az exepil az nekem sem mutatott, amikor pl a Romed már igen, csak rá 4 napra! Várj pár napot, ha nem jön meg, csinálj mégegy tesztet, ha nega, akkor orvos, h megnézze, miért ne jön meg. Ha poz, akkor még várhatsz a dokival, mert még õ sem látna sokmindent. Drukkolok! Majd ird meg mi a helyzet! :)

jah, az exepil az nekem sem mutatott, amikor pl a Romed már igen, csak rá 4 napra! Várj pár napot, ha nem jön meg, csinálj mégegy tesztet, ha nega, akkor orvos, h megnézze, miért ne jön meg. Ha poz, akkor még várhatsz a dokival, mert még õ sem látna sokmindent. Drukkolok! Majd ird meg mi a helyzet! :)
nem várt igy. nem várt ugy -.- fejtsd ki már normálisan!!!
#1-es mit nem ért? A kérdésre válaszolva bármi lehet, mensi jele, akár terhességé, ha nem jött meg, gyulladás, fertõzés, bárakármi. Tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: ma reggel x-epilt csináltam, de az nega :(

Bal oldalt lent, valamint a méhek mellett mitől szúrhat?

Ha tüsszentek, vagy orrot fújok, vagy csak hirtelen mozdúlok, bele nyilal, és fáj pár percig. 15 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Biztos nyúlnak a méh szalagok. De csak egy méhed van, nem kell többesszámban írni, mert így elég vicces.

Biztos nyúlnak a méh szalagok. De csak egy méhed van, nem kell többesszámban írni, mert így elég vicces.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, van valami helyesírás ellenörzõm, és sok szót javít helyettem, vagy beír olyat amit már egyszer használtam...
a méhtartó szalagok nyúlnak, nekem is mindig belenyilal ha tüsszentek vagy hirtelen kelek ki az ágyból. Az utóbbi idõben ha érzem, hogy hapciznom kell, akkor kicsit összegömbölyödök, és úgy nem fáj annyira :)


Miért/mitől szúrhat a kontaktlencsém (de csak a bal szememben)?

Mikor pislogok egy kis helyen szúr, mintha lenne ott valami. De már megtisztítottam a lencsét, a szememet is kimostam, aztán betettem, és jó volt, de fél óra múlva megint elkezdett szúrni. :s Mi lehet a baj? Egyébként rendesen ápolom meg minden...

Legjobb válasz: vagy egy mikroserules van a lencsen, vagy a szemeden van egy kis hamhiany, esetleg gyulladas. erdemes ilyenkor bemenni oda, ahol szoktad a lencset rendelni, bar ezt szivesen barhol lekontrollaljak, csak lehet hogy ki kell fizetned a vizsgalatot. esetleg szemeszet, az biztos ingyenes, csak ott meg varakozni kell. sajnos muszaj lenne megnezni, hogy biztos valaszt lehessen ra adni.

vagy egy mikroserules van a lencsen, vagy a szemeden van egy kis hamhiany, esetleg gyulladas. erdemes ilyenkor bemenni oda, ahol szoktad a lencset rendelni, bar ezt szivesen barhol lekontrollaljak, csak lehet hogy ki kell fizetned a vizsgalatot. esetleg szemeszet, az biztos ingyenes, csak ott meg varakozni kell. sajnos muszaj lenne megnezni, hogy biztos valaszt lehessen ra adni.

Mitől szúrhat a bal petefészkem?

Nem most van az ovuláció, szóval attól nem szúrhat, a ciklus végén vagyok, ma kéne/kellett volna megjönnie, de már 1,5 órája szúr, szinte már görcsöl a bal petefészkem.

Legjobb válasz: tippek: ciszta,méhen kivüli terhesség,petefészekgyulladás,vagy csak eygszerüen meg fog jönni azért érzed a petefészked.Mindenestre ha nem mulik,erõsödik,akkor javaslom az ügyeletet.

tippek: ciszta, méhen kivüli terhesség, petefészekgyulladás, vagy csak eygszerüen meg fog jönni azért érzed a petefészked.Mindenestre ha nem mulik, erõsödik, akkor javaslom az ügyeletet.

Mitől szúrhat a hasam/ágyékom a bal oldalon?

Tegnap este kezd?dött, reggelre elmúlt, de most megint kezd?dik. Lehet, hogy megrántottam? A babókám rúg rendesen!

Legjobb válasz: Érdekes, nekem is szúr egy ponton. Én is arra gondoltam, hogy meghúzódhatott, mert pakoltam nagyon pihenés helyett :( De a babám nekem is rendben mozog, emiatt nem aggódok! 35 heteske

Érdekes, nekem is szúr egy ponton. Én is arra gondoltam, hogy meghúzódhatott, mert pakoltam nagyon pihenés helyett :( De a babám nekem is rendben mozog, emiatt nem aggódok! 35 heteske

Mitől szúrhat a bal bordaív alatt a hasam?

Tegnap este óta szúr. A leveg?t veszek, akkor er?södik. Mi lehet ez? Hasnyálmirigy? vagy mi?

Legjobb válasz: Általában egy becsípõdött idegszál is okozhat szúró fájdalmat, de pár órán belül el kell múljon. Ha nem múlik el 1-2 napon belül, akkor orvoshoz kell fordulni.

Általában egy becsípõdött idegszál is okozhat szúró fájdalmat, de pár órán belül el kell múljon. Ha nem múlik el 1-2 napon belül, akkor orvoshoz kell fordulni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!