Találatok a következő kifejezésre: Mitől rocker rocker (4 db)

Mitől rocker a rocker?

Vagyis mikor mondható valaki rockernek?

Legjobb válasz: Ahhoz hogy valaki Rocker legyen annak lélekben kell annak lenni. Mert hiába mondja mindenki hogy csak hülye zúzás és semmirõl nem szól néha megkéne hallgatni figyelmesen pár szöveget és rájönnének hogy nagyon sok tartalma van és valód érzések vannak benne.Néha bulikról és néha komolyabb témákról. Az hogy fekete cuccok,szögecsek,tök mellékes...én azért hordom mert így érzem jól magam.=)

Ahhoz hogy valaki Rocker legyen annak lélekben kell annak lenni. Mert hiába mondja mindenki hogy csak hülye zúzás és semmirõl nem szól néha megkéne hallgatni figyelmesen pár szöveget és rájönnének hogy nagyon sok tartalma van és valód érzések vannak benne.Néha bulikról és néha komolyabb témákról. Az hogy fekete cuccok, szögecsek, tök mellékes...én azért hordom mert így érzem jól magam.=)
Ha rock zenét hallgat (mármint nem a divatzenéket, nem azt, amit nyomnak a tévében). Olyasmira gondolok, mint pl. magyarban az Ossian, Pokolgép, Kalapács. Meg szerintem fontos, hogy ha már valaki hangszeres zenét hallagat, akkor menjen is el koncertekre, mert ezzel is támogatja a zenekart, amit szeret, ugyanis a rockzenekarok többsége állatira nem a lemezeladásból él, a legtöbbnek van valami polgári foglalkozása, és örülnek, ha a koncertek belépõibõl összejön az útiköltségük. Most itt nem az Ossianra gondolok, de nagyon sok kevésbé ismert zenekar van, amit az igazi rockrajongók kedvelnek. Járj nyáron fesztiválokra, pl. pécsi Rockmaraton fesztivál, itt csupa rock (és némi punk) zene van. Amúgy én nem vagyok rocker, csak rockerek között nõttem fel szinte.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat! :) Sokat segítettetek! :)
Attól rocker ma a rocker, hogy proli.

A rocker mitől lesz rocker?

Egyszer olvastam egy fórumot ahol összevesztek ezen. Na akkor hogy is van ez?

Legjobb válasz: A rock zenét érezni kell és kész mindegy hogy hogy öltözködöl!

A rock zenét érezni kell és kész mindegy hogy hogy öltözködöl!
Én is imádom a rockot, mégis totál rockernek érzem magam, mert tényleg szeretem a mûfajt szívvel-lélekkel. Szerintem az öltözködés nem befolyásolja, hogy valaki rocker legyen. (:
Ez kicsit értelmetlen lett. X____X
Nem értek egyet az elsõvel. Teljesen átlagosan öltözködöm, mégis a lételemem a rock zene. Akkor most nem vagyok rocker?
feltételezem aki csak rockzenét hallgat és azonosul testi lelki szinten a rockzene stílusával (külsõre vonatkoztatva is)
Én például csak ritkán hallgatok rock zenét, de attól még a rockos ruhákat kedvelem. Bakancs, fekete cuccok, bõ pólók, stb :)

Szerintetek mitől lesz valaki ROCKER?

Legjobb válasz: A rockzene szeretetétõl! Teljes átérzêsétõl és megértésétõl! Nem az öltözködéstõl...

A rockzene szeretetétõl! Teljes átérzêsétõl és megértésétõl! Nem az öltözködéstõl...
pontosan elsõ
Ez zenei ízlés, életérzés , viselkedés, természet kérdése szerintem sem ruházkodás kérdése és nem is hajviselet.
Elõttem összefoglaltak mindent. A külsõség csupán másodrendû dolog, ha valaki úgy öltözködik, mint egy rocker, de nem éri magát annak, akkor csak divatmajom lesz.
szereti a rockot és úgy érzi, hogy õ rocker
Attól lesz valaki rocker, hogy nem gondolkodik azon, hogy rocker akar lenni, hanem egyszer csak az lesz.


Mitől lesz egy lány rocker kinézetű?

Legjobb válasz: cicanaci+ együtteses póló?! Hát ezen jót nevettem. tornacipõ,farmer, együteses pólók (amiket szeretsz persze), esetleg kiegészítõk. (szegecses, bõr) A cicanacit meg fel ne vedd pólóval, de nem kell zombisat sem, hogy tiszta fekete minden.

cicanaci+ együtteses póló?! Hát ezen jót nevettem. tornacipõ, farmer, együteses pólók (amiket szeretsz persze), esetleg kiegészítõk. (szegecses, bõr) A cicanacit meg fel ne vedd pólóval, de nem kell zombisat sem, hogy tiszta fekete minden.
Attól hogy rockzenét hallgat amíg át nem itatja rendesen az Agyát, aztán utána azt veszi, fel ami tetszik neki. Ez normális esetben így mûködik. Egyébként tényleg a cipõ a legbeszédesebb.
Attól, hogy milyen kiegészitoket visel.Nem muszaj a legdurvabb rockernek lenni.Sztem a cipõ mindent elárul....egy cica naci meg egy fekete rocker polo...meg borzosabb haj....Sotétebb smink.fonott karkötõk.
attol h teljesen feketen oltozkodik, fekete a sminkje és fekete mindene. az a legundibb amikor ilyen bokaig ero mubor kabatban vannak:D
Attól lesz valaki rocker, hogy azonosul az életformával és a zenével, az öltözködés másodlagos. Én évek óta heavy metalt hallgatok és mégsem nevettetem ki magam azzal, hogy rockerkedek, semmi értelme nincs, legyél egyedi, mert ez is egy divat, ha tetszik, ha nem.
sztem az nagyon undorító tud lenni ha vaki ilyen [email protected] cicanaci meg ilyen mittomén szokott olyan is lenni h ilyen csipkés fossss G_ci meeg h temetõbe pózólnak na azt ki nem álhatom!!!boahhh az a jóó farmer kicsit kiszaggatva is jóóó meg tornacipõ( fekete) az még jobb ha ugy csinálod mint bátyám h halászgatya meg adidas vagy vamilyen fekete dorkó :D szal ja farmer fekete dorkó vami eggyütes pólója ilyen fasza karkötõk:d minden jóó :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!