Találatok a következő kifejezésre: Mitől remeg 6 (2 db)

nem lehet, hogy fázik?
Valahol olvastam, hogy normális, de konkrétan nem tudom már, hogy mivel függ össze. Azért kérdezz rá a védõnõnél. Szerintem nem kell megijedni.
normális. vagy azér mert fázik vagy azért mert ilyenkor még gyenge az idegrendszerük és nincs szabályozás alatt. az én babám is csinálja és ezt mondta a doki és azt is h el fog mulni ahogy fejlõdik az idegrendszere. a legjobb az idegrendszer fejlõdésére ha sokat tud aludni. 5hetes baba anyukája

Más babánál is előfordul kézremegés 6 hónapos korban? Amikor nyúl valamiért akkor nem remeg neki, inkább mikor rúgkapál, de akkor elléggé. Mitől lehet? Kinövi, vagy beteg?

Legjobb válasz: Nem igazán értem hogy érted, de a lányom 6,5 hónapos, ha izgatott, nagyon nagyon örül, akkor csapdos a kezeivel és akkor remeg néha, fõleg ha kaját lát! de csak akkor ha fel van spanolva, amúgy nem remeg a keze. Ilyenre gondoltál? Minden esetre ha kételkedsz, akkor kérdezd meg a gyerekorvost/védõnõt, úgyis most lesz 6 hónapos státuszvizsgálat.

Nem igazán értem hogy érted, de a lányom 6, 5 hónapos, ha izgatott, nagyon nagyon örül, akkor csapdos a kezeivel és akkor remeg néha, fõleg ha kaját lát! de csak akkor ha fel van spanolva, amúgy nem remeg a keze. Ilyenre gondoltál? Minden esetre ha kételkedsz, akkor kérdezd meg a gyerekorvost/védõnõt, úgyis most lesz 6 hónapos státuszvizsgálat.
Idegrendszer éretlenség lehet, de ezt már ki kellett volna nõnie. Mindig is csinálta, vagy csak mostanában? Ha furcsállod, dokit kèrdezd mindenképp!
6, 5 hós kisfiam is akkor szokott "remegni", ha kaját lát, és amiatt izgatott. Beleültetem a pihenõszékébe, ráadom az elõkét, meglátja a kezemben a tálkáját, és szinte azt sem várja meg, hogy elé üljek, már kiabál és közben "remegteti" a kezeit. :) Én nem aggódok miatta, csak ilyenkor csinálja. B.
NYugi ezt minden baba csinálja izgatottságában:) ! Az enyém is mikor nagyon örül valaminek pl: a nagy plüss állatának akkor olyan izgatott h remegve nyúl felé hogy érje már el!!
Ne aggódj az én babám morog is , ha nagyon akar valamit , közben kitárja a karjait és remeg na meg fut D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!