Találatok a következő kifejezésre: Mitől ragadnak a (47 db)

Mitől "rágnak" a csapágyak tulajdonképpen? (hátsó kerék)

Csapágy, rág

Legjobb válasz: zsírhiány,megsérült golyók,sérült agypálya.Néha segít egy alapos brigicéol vagy petróleum fürdõ és utána egy újra zsírozás.

zsírhiány, megsérült golyók, sérült agypálya.Néha segít egy alapos brigicéol vagy petróleum fürdõ és utána egy újra zsírozás.
A kónuszon megrágódott a pálya és ez a durva felület gyorsan lezabálja a golyók krómozott felületét is. Ezért nem érdemes csak golyókat cserélni, mert pillanatok alatt kipurcannak azok is, és ugyanott vagy. A kónuszok tengellyel együtt (ha úgy kapod) + új golyók 1000 Ft környékén megvan :)
A kérdező hozzászólása: Oké nagyon köszönöm! Akkor azt hiszem ir irány a szervíz.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:)

Mitől ragad a fogkrém, cukor van benne?

Legjobb válasz: Cukor XD szép is lenne :D:D:D:D:D:D Akkor nem is lenne értelme a fogmosásnak :D:D

Cukor XD szép is lenne :D:D:D:D:D:D Akkor nem is lenne értelme a fogmosásnak :D:D
Anno a Hófehérke fogkrém cukrozott volt, nem is volt értelme. Ma szerintem nincs forgalomban cukrozott fogkrém. Rengeteg mindentõl ragadhat (a pillanatragasztóban sem cukor van, gondolkozz már kicsit!!), nyilván ilyen pasztát használnak vivõanyagnak, és ragad.

Hogyan csinaljak a matricakat? Nyomtatjak? Ha igen, milyen nyomtatoval, es mire? Es mitol ragad a hatulja?

Legjobb válasz: Esetleg ha megtanulnád használni a Google-t, gyorsabban választ kapnál a kérdéseidre... :) https://www.google.com/search?q=matrica&ie=utf-8&oe=utf-8&aq..

Esetleg ha megtanulnád használni a Google-t, gyorsabban választ kapnál a kérdéseidre... :) https://www.google.com/search?q=matrica&ie=utf-8&oe=utf-8&aq..

Mitől lehet, hogy ha nagyon pépesre rágom a kaját akkor nem tudom lenyelni?

Mindegy mit eszek ha finom ha nem ha túlságosan pépesre rágom akkor nem megy le hanem öklendezek kb meg kiköpöm inkább. Még rám is szólt egyszer anyum, hogy ne nyeljek le olyan nagy falatokat. De egyébként tudtommal nincs baja a gyomromnak.

Legjobb válasz: ha sokat rágsz akkor undorítóbb lesz. és ezért nem akarod lenyelni

ha sokat rágsz akkor undorítóbb lesz. és ezért nem akarod lenyelni

Mitől ragad össze a hajam hajmosásnál?

Már hónapok óta küzdök azzal a problémával, hogyha meg mosom a hajam mosás közben teljesen összeragad, és kezelhetetlenné válik, ha pedig balzsammal kimosom akkor rengeteg hajam kihullik, és nem tudom hogy mit tegyek.

Mitől ragad be a billentyűzetem?

Szétszedtem,a gombokat kimostam,a fedőlapot szinté lemostam. A nyákhoz,szilikonhoz(gumihoz?)nem nyúltam,mindent visszaraktam a megfelelő sorrendbe,és körülbelül 10-12 gomb beragad,nem jön fel ha lenyomom. Szilikon spray-re gondoltam,de szvsz,nem hiszem,hogy tartós megoldás lenne. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 1500ért veszel egy ujjat?!

1500ért veszel egy ujjat?!
Ha laptop, akkor irány a szervíz.
Óvatosan recskázz a gép elõtt.
A kérdező hozzászólása: Nem laptop, és tudom, hogy olcsó az új, de eddig hibátlanul mûködött, és pont amikor kitisztítom, akkor sz*rik be :S
olcsó húsnak híg a leve. így jár az ember amikor olyanba vágja a fejszét amihez nem ért. vidd be szervízbe majd ott rendbe teszik rendese, ha még lehet. vagy ha sokba kerülne akkor vegyél másikat az biztos olcsóbb lesz
technokol rapid
Szerintem csak egy dolog lehet, a szuka az aktus ezen részénél összeszorítja a hüvelyét, és a kan így már nem szabadulhat.
A szuka hüvelyében van egy gyûrû, amin a pénisz áthatol, az aktus közben, pontosan nem tudom, mi váltja ki (hormon, inger), de ez a gyûrû szorul a péniszre rá, nem engedi kicsúszni. A biztos fogamzás miatt van. Kutyánként változó idejû az elernyedése, ezért nem szabad "szétverni" a kutyákat, mert súlyos fizikai sérülést is okozhat.

Mitől ragad be a shift billentyűm? Olyan, mintha bekattanna valami, és utána nem működik rendesen, de néha (ha neki is olyan kedve van) erősebben megnyomom, és kikattan.

vegyem ki a billentyűt, vagy mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Ha nem eltört, csak elkoszosodott, akkor igen, vedd ki, pucold le és nyomd vissza. Bár ha egy billentyû így viselkedik, akkor lehet, hogy az egészre ráférne egy nagytakarítás. Ha nem egy drága darab, akkor a fogyasztói társadalmoban az ilyet zoktuk kidobni. :-D

Ha nem eltört, csak elkoszosodott, akkor igen, vedd ki, pucold le és nyomd vissza. Bár ha egy billentyû így viselkedik, akkor lehet, hogy az egészre ráférne egy nagytakarítás. Ha nem egy drága darab, akkor a fogyasztói társadalmoban az ilyet zoktuk kidobni. :-D
A kérdező hozzászólása: Nem rossz ötlet, de a helyzet egy kicsit komplikáltabb, mert laptop-ról van szó. :/ Legközelebb ha megint ez lesz, megpróbálom kivenni.

Mitől ragad ennyire pucolás közben a fokhagyma?

Legjobb válasz: A benne lévõ illóolajok ilyen ragacsosak. Mindig azok, csak nem mindig érintkezel vele.

A benne lévõ illóolajok ilyen ragacsosak. Mindig azok, csak nem mindig érintkezel vele.
fogj egy széles kést lapjával fektesd rá a fokhagymára csapj rá egyet a késre máris könnyebb pucolni
ha egy tálka vízbe teszed a gerezdeket, könnyen lejön a héja, és nem ragacsos. amúgy a benne lévõ illóolajtól ragad, ez az egyik titka pl a jó kocsonyának is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megfogadom az ajánlott praktikákat :)

Mitől ragad be a jobb hátsó kerék?

Fiat Uno Miután víz éri a kocsit, pár óra elteltével beragad a hátsó kerék. PL.: este kocsimosás, reggel meg se moccan a kerék v. reggel bolt es?ben, délben már szorul a kerék. (Megálláskor hozzá se nyúlok a kézifékhez) Ja hátul dobfék van.

Legjobb válasz: Próbáld úgy,hogy behúzod a kéziféket...:)

Próbáld úgy, hogy behúzod a kéziféket...:)
mert mosás után ki kell fékezni pont ezért. Beáll. Szóval ha mosol, menj utána egy kört és fékezz többször erõseket.
Ez így ahogy van, felfoghatatlan számomra.. Még esetleg behúzott kéziféknél, de akkor is max.télen.. De ha nincs rögzítve az autó (nem ér a fékpofa a dobhoz) akkor mi a bánat állna be?
Szerintem pucol ki a dobot. Lehet tele van fékporral és a víz beszivárog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!