Találatok a következő kifejezésre: Mitől rövidülhet a méhnyak (2 db)

Mitől rövidülhet meg a méhnyak? És mitől nyílhat ki a méhszáj?

Legjobb válasz: Engem megijesztett egy kutya,ès valòszìnû,hogy ettõl a hirtelen sokktòl törtènt meg velem! Èn 16 hetes vagyok! Nem volt koràbbi mûtèted?Attòl is lehet,mert "megpiszkàltàk" ott az izmot;ès nem biztos,hogy rendesen tud zàrni.

Engem megijesztett egy kutya, ès valòszìnû, hogy ettõl a hirtelen sokktòl törtènt meg velem! Èn 16 hetes vagyok! Nem volt koràbbi mûtèted?Attòl is lehet, mert "megpiszkàltàk" ott az izmot;ès nem biztos, hogy rendesen tud zàrni.
Nekem azért rövidült a méhnyak, mert sokat görcsöltem. 22hkm

Mitől rövidülhet meg a méhnyak?

c3000-c2000lett a méhnyak,és még csak 26hetes vagyok..

Legjobb válasz: Erõlködés de többször pl emelgetés , vagy régóta fennálló fertõzés(hüvelyi) amikról így hirtelen én tudok, de ez még nem vészes, csak gondolom mondták neked,hogy ne emelgess, és vigyázz magadra.De amíg zárt a méhszáj elvileg nem lesz baj,ne aggódj!!Van aki így csinálja végig a terhességét.

Erõlködés de többször pl emelgetés , vagy régóta fennálló fertõzés(hüvelyi) amikról így hirtelen én tudok, de ez még nem vészes, csak gondolom mondták neked, hogy ne emelgess, és vigyázz magadra.De amíg zárt a méhszáj elvileg nem lesz baj, ne aggódj!!Van aki így csinálja végig a terhességét.
szia a gyakori méh összehuzodásoktol is nekem is ez a problémám magneb6-ot szedek, de ez még nem olyan nagy baj pihizni kell
ja én meg 30 hetes vagyok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!