Találatok a következő kifejezésre: Mitől rövidülhet a (5 db)

Mitől rövidülhet meg a méhnyak? És mitől nyílhat ki a méhszáj?

Legjobb válasz: Engem megijesztett egy kutya,ès valòszìnû,hogy ettõl a hirtelen sokktòl törtènt meg velem! Èn 16 hetes vagyok! Nem volt koràbbi mûtèted?Attòl is lehet,mert "megpiszkàltàk" ott az izmot;ès nem biztos,hogy rendesen tud zàrni.

Engem megijesztett egy kutya, ès valòszìnû, hogy ettõl a hirtelen sokktòl törtènt meg velem! Èn 16 hetes vagyok! Nem volt koràbbi mûtèted?Attòl is lehet, mert "megpiszkàltàk" ott az izmot;ès nem biztos, hogy rendesen tud zàrni.
Nekem azért rövidült a méhnyak, mert sokat görcsöltem. 22hkm

Mitől rövidülhet le a menstruációm ideje?

Két hónapja élek rendszeres szexuális életet,és mindig védekezünk óvszerrel. eddig mindig 1 hét volt a vérzésem ideje, most az utolsó 3-4 nap volt. Ez mitől lehet? Elég stresszes vagyok mostanában, és beteg is voltam ezért gyógyszert szedtem. Mi lehet a baj?

Mitől rövidülhet meg a méhnyak?

c3000-c2000lett a méhnyak,és még csak 26hetes vagyok..

Legjobb válasz: Erõlködés de többször pl emelgetés , vagy régóta fennálló fertõzés(hüvelyi) amikról így hirtelen én tudok, de ez még nem vészes, csak gondolom mondták neked,hogy ne emelgess, és vigyázz magadra.De amíg zárt a méhszáj elvileg nem lesz baj,ne aggódj!!Van aki így csinálja végig a terhességét.

Erõlködés de többször pl emelgetés , vagy régóta fennálló fertõzés(hüvelyi) amikról így hirtelen én tudok, de ez még nem vészes, csak gondolom mondták neked, hogy ne emelgess, és vigyázz magadra.De amíg zárt a méhszáj elvileg nem lesz baj, ne aggódj!!Van aki így csinálja végig a terhességét.
szia a gyakori méh összehuzodásoktol is nekem is ez a problémám magneb6-ot szedek, de ez még nem olyan nagy baj pihizni kell
ja én meg 30 hetes vagyok

Mitől rövidülhet meg a mens. Ciklus? Többi lent!

3 gyerekes, 36 éves nő vagyok. Eddig nem volt problémám, mindig pontos volt, de mostanában mindig egy héttel előbb jön. Most ott tartok, hogy múlt héten múlt el, de már érzem az előjeleket :( Orvosnál persze voltam, de csak pramens tablettát javasolt. Mitől lehet ez? Volt valakinek hasonló? Mi lett a vége? Kérlek írjatok!

Legjobb válasz: 35 éves kor felett egyre többször jelentkezik anovulációs ciklus, azaz nincs tüszõrepedés. Ilyenkor lerövidülhet a ciklus. Nekem ezek 24 naposak lettek, korábban általában 29 napos ciklusaim voltak. Ha nincs tüszõrepedés nincs sárgatest képzõdés és így a ciklus második felében elmarad a sárgatesthormon hatása, ennek következtében lerövidül a ciklus.

35 éves kor felett egyre többször jelentkezik anovulációs ciklus, azaz nincs tüszõrepedés. Ilyenkor lerövidülhet a ciklus. Nekem ezek 24 naposak lettek, korábban általában 29 napos ciklusaim voltak. Ha nincs tüszõrepedés nincs sárgatest képzõdés és így a ciklus második felében elmarad a sárgatesthormon hatása, ennek következtében lerövidül a ciklus.

A luteális szakasz mitől rövidülhet le egyik hónapról a másikra?

9 hónapja 23 napra jön meg, pedig mindig 28 napos volt...:(

Legjobb válasz: nem biztos, hogy a luteális szakasz rövid, lehet hogy a peteérés is elõbb volt. így nyugodtan lehet 23 napos a mensid. A menstruáció a peteérés után 14 nappal jelentkezik. Lehet, hogy most korábban érett meg a pete. Mérd a hõdet reggelente és meglátod...

nem biztos, hogy a luteális szakasz rövid, lehet hogy a peteérés is elõbb volt. így nyugodtan lehet 23 napos a mensid. A menstruáció a peteérés után 14 nappal jelentkezik. Lehet, hogy most korábban érett meg a pete. Mérd a hõdet reggelente és meglátod...
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, csak azért gondoltam h rövid, mivel az ovuteszt szerint a 12. napon volt a peteérésem....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!