Találatok a következő kifejezésre: Mitől pálik az (3 db)

Mitől pálik ki az ember szája, és hogy lehet elkerülni?

Legjobb válasz: igazság szerint,nem tudom biztosra,milyen az amikor az ember szája pálik.Arra gondolsz,amikor a szája sarka kisebesedik?Ha arra gondolsz,az cukorszint problémára utal

igazság szerint, nem tudom biztosra, milyen az amikor az ember szája pálik.Arra gondolsz, amikor a szája sarka kisebesedik?Ha arra gondolsz, az cukorszint problémára utal
Ez egyáltalán nem cukorbetegségre utaló jel! Ezt a B vitamin hiánya okozza.Ha bírod az élesztõt, kapjál be naponta kb.1/2 dk-ot.Az sem baj ha többet, ártani nem fog.Ebben sok B vitamin van, és természetes.
Szerintem gombafertõzésre is utalhat, az szervezeted védekezõképessége valamiért meggyengült. Persze ez adódhat vitaminhiányból is azt javaslom, szedj multivitamint, egyél sok gyümölcsöt, és igen ha kell egyél élesztõt :) .
Nekem is ki van pálva a szám, és nekem a bõrgyógyás a Betadine kenõcsöt mondta h vegyek, és szebb is lett tõle a szám! Nekem kisebb koromban túl savas volt a nyálam és úgylátszik hogy még mindig, ezt a túl savas nyál is okozhatja!

Eddig ha DVD Pal-ban töltöttem le valamit és azt kibontottam, ISO fájl-t csinált, de most valamiért ISO archivumot. Mitől lehet ez? , Hogyan lehet megváltoztatni? , Vagy hogyan lehet igy kiirni dvd-re? Sürgősen kéne segitség.

Legjobb válasz: ISO fájl, ISO archívum, ha .iso a kiterjesztés akkor ISO mindenféleképpen. Egyébként Neroval ki lehet írni, vagy már az újabb Daemon Toolsok is tudják.

ISO fájl, ISO archívum, ha .iso a kiterjesztés akkor ISO mindenféleképpen. Egyébként Neroval ki lehet írni, vagy már az újabb Daemon Toolsok is tudják.

Aki nem gyakran iszik alkoholt az háány pohár pezsgőtöl tudna berugni? Ha nem pezsgőtől akkor még mitől. Ami nem annyira kellemetlen hatású (miint a pálinka)

Legjobb válasz: Nem ittam pezsgõt, csak egy pohár jóféle vörösbort és már attól kissé furán éreztem magam, ha még egyet ittam volna, szerintem már berugok. :-)

Nem ittam pezsgõt, csak egy pohár jóféle vörösbort és már attól kissé furán éreztem magam, ha még egyet ittam volna, szerintem már berugok. :-)
Ha a szilveszterrel kapcsolatban kérdezed, akkor nem tudok pontos választ adni. Alapvetõen ritkán, inkább csak akkor iszok, ha valami alkalom van (születésnap, névnap, karácsony stb.). Most spontán 'buli' volt és szüleim korabeliekkel ünnepeltem az újévet. Egy testesebb vörös borból ittam és pezsgõt, hogy mennyit azt nem tudom, de nem volt semmi bajom. Tegnap rokonok társaságában 4 vagy 5 pohár pezsgõt ittam és igazából nem volt semmi bajom egészen addig, amíg itthon nem ittam vizet. Utána éreztem, hogy talán kicsit sok volt. :D
Bármitõl és bármennyitõl. Szervezetfüggõ. Láttam én már olyat, aki egy pohár sörtõl beájult, meg olyat is, akinek egy üveg töménytõl se lett semmi baja.
mi az, hogy a pálinka kellemetlen hatású? :DDD egész szilveszter este azt ittam és elmúlt a torokfájásom. :DD
A kérdező hozzászólása: nekem égeti a torkom :P
a pláesz az jó, értm?
A párom naponta kb 7-8 dl bort iszik ( fásfél liter fröccsöt, de csak 7-8 dl a bor). Ja, és néha 1 kupica rumot, vagy pálinkát, de semmi baja. Én szilveszterkor kaptam 2 dl pezsgõt, de 2 korty után kajla voltam, mert nem szoktam inni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!