Találatok a következő kifejezésre: Mitől olyan az első (7 db)

Mitől lehet az hogy elmúlt a menstruáciom és rá pár nappal olyan mintha megint meg lenne de csak picit és ilyen barnás és ez mellé érzékeny és kicsit viszket is? (fogamzás gátlót szedek még csak az első levelet)

Legjobb válasz: Az elsõ 3 hónapban elõfordulhat pecsételõ vérzés a 2 menstuáció között, ez teljesen normális. Nekem 1 hónapig volt az elsõ levél alatt, akkor végig barnázgattam, de a 2. levélnél már elmúlt. Ha 3 hónap után is ilyet tapasztalsz, akkor menj vissza a nõgyógyászhoz.

Az elsõ 3 hónapban elõfordulhat pecsételõ vérzés a 2 menstuáció között, ez teljesen normális. Nekem 1 hónapig volt az elsõ levél alatt, akkor végig barnázgattam, de a 2. levélnél már elmúlt. Ha 3 hónap után is ilyet tapasztalsz, akkor menj vissza a nõgyógyászhoz.
A vérzés attól van, hogy hormonzavart okozott a gyógyszer. Ez majdnem mindenkinél így van. A viszketés meg kezdõdõ gombás fertõzés. Ez is a foggátló gyakori "mellékhatása". Én ezért nem szedek már semmi ilyesmit:) Sokkal jobb a tudat, hogy van természetes, egészséges ciklusom és nem nyomom el hormonokkal.
A kérdező hozzászólása: én azért szedem hogy megjöjjön rendesen:/ Köszönöm a válaszokat:)
Hát az elég gáz, hogy azért szeded... Kezdjük ott, hogy a fogamzásgátló mellett nincs rendes ciklus, ami a levél végén jelentkezik, az sem igazi menstruáció, hanem megvonásos vérzés, ami hormonelvonás hatására jelentkezik. Tehát a tabletta nem oldja meg a menstruációs rendellenességeket, csak elfedi. Nem is értem, hogy lehet egy orvos ennyire felelõtlen, hogy valakinek ezért írja fel. A valódi okot kéne meggyógyítani nálad, nem struccpolitikát folytatni, ha késõbb gyereket akarsz...
A kérdező hozzászólása: Én meg a párom se értettük miért írta fel de azért kiváltottuk hátha rendbe hozza. De szerintem ez a levél után nem szedem tovább.

Az mitől lehet, hogy az első menetet, csak olyan 2-3 percig birom, de a másodikat már sokkal tovább? hogy lehetne elérni azt is, hogy az első is hosszabb legyen?

Meg mit?l lehet az, hogy a barátn?mnek néhány pózban még fáj? nemrég vesztette el a szüzességét velem. Köszönöm a segítségeket!!

Legjobb válasz: Ha azt akarod,hogy az elsõ menet is hoszabb legyen,akkor a menet elõtt pár órával masztizz egyet,és akkor hosszabb ideig fogod birni.

Ha azt akarod, hogy az elsõ menet is hoszabb legyen, akkor a menet elõtt pár órával masztizz egyet, és akkor hosszabb ideig fogod birni.
A második menetet azért bírod jobban, mert ha egyszer már kiürült, akkor lassabban termelõdik újra a sperma. Idõvel fog az menni, gyakorlat teszi a mestert. Javaslom, hogy úgy csináljátok, hogy a barátnõdnek ne fájjon, idõvel ezzel sem lesz probléma. Bár vannak olyan helyzetek, amik fájdalmat okozhatnak még egy tapasztaltabb nõnek is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeiteket!! megpróbálom, amiket mondtatok
Én is kipróbáltam, és a barátnõm csodálkozott is, h mennyi ideig bírom....elõtte kicsit hamar mentem el:S:S de így tökéletes :) :) tuti!!!

Mitől olyan más az első szerelem a többinél? Tényleg soha nem felejti el egyik fél sem?

Esetleg Ti hogy éltétek meg,stb.

Legjobb válasz: Csak abban már, hogy az az elsõ. Én az elsõt inkább már elfejeltem, minden szempontból sokkal többet jelent számomra a mostani, második kapcsolatom.

Csak abban már, hogy az az elsõ. Én az elsõt inkább már elfejeltem, minden szempontból sokkal többet jelent számomra a mostani, második kapcsolatom.
Ez egy belölrõl jövõ megmagyarázhatatlan érzelem... 10 éves voltam, amikor igazi gyerek szerelem szövõdött egy osztálytársammal. Akkor még nem is csókolóztunk, semmi nem történt csak egymás mellett voltunk, és szerettük egymást... Végül vége lett 2 év múlva, de kb. 14 évesen egy buliban újra egymásra találtunk, elcsattant az elsõ csók! :) DE már nem jöttünk össze, 17 éves koromig valahogy mindig összehozott minket a sors... Most 18 éves vagyok, van barátom, de amikor az említett srác közelében vagyok mindig elfog egy különös érzés, az a nagy vonzalom... És ez mind2 részrõl így van! pont tegnap éjjel is vele álmodtam, hogy ölelkezünk...:S Pedig szeretem a barátomat, de mégis sokszor eszembe jut a múlt... 8 éven keresztül él bennem! Már megfordult bennem az is, hogy egyszer õ lesz az én férjecském:) Úgy érzem az utána való vágy mindig megmarad... Viszont addig élek, a sors úgyis utolér! :)
A kérdező hozzászólása: xD ez fura..nálunk is hasonló a helyzet...
A mesében esetleg. Váááá, ne legyetek már óvodások. Ez a valóság nem a mesekönyv és a dedó.
Az elsõ szerelem számmomra a gimiben alakult ki, 14 évesen. Össze is jöttünk, aztán volt egy egy éves szünet, amikor nem múlt egy semmilyen érzés sem, csak szüneteltettük. Most, 19 éves vagyok és nagy a szerelem köztünk. Hát, ilyen erõs, az elsõ igazi, nagy, mindent elsöprõ:)

Mitöl lehet ez? Mikor apárommal szeretkezni kezdünk, olyan, mintha beszükülnék. Az elsö pár perc kifejezetten kellemetlen, hiába probáljuk ovatosan, fáj. Eddig ilyen problémánk nem volt.

izonyos pozokban ki lehet birni az a pár kellemetlen percet,de bosszant ez az egész.most 16hetes vagyok,a 12.heten kezdödött ez a dolog.azota kezdett feszülni a hasam,a mellem,de még a fenekem is.lehet,hogy "ott bent"is ettöl van?

Legjobb válasz: Szia ezzel én is pont így vagyok.sõt az elején nekem még jó is volt, viszont párom kezdte el mondani, hogy olyan mintha neki ott egyre kisebb hely lenne.az orvos szerint ez pszihésen van.de most már nekem is kellemetlen és néha olyan mintha öszzenöttem volna. ez biztos, hogy pszihés:S 33hetes kismama, boldog babavárást

Szia ezzel én is pont így vagyok.sõt az elején nekem még jó is volt, viszont párom kezdte el mondani, hogy olyan mintha neki ott egyre kisebb hely lenne.az orvos szerint ez pszihésen van.de most már nekem is kellemetlen és néha olyan mintha öszzenöttem volna. ez biztos, hogy pszihés:S 33hetes kismama, boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: hát ez tiszta rossz:( és azt nem mondta, hogy ez mitöl lehet?azért megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok igy...köszi
Tudat alatt félted a babát
oylan volt az ujja, mintha fürdött volna? ezt nem értem...
Nem volt valami jó, öten lefogtak a cellablokk zuhanyzójában, aztán felhelyeztek egy széklábat az ujj mellé.
kissé még részletezd még ez így nem érthetõ
Mert nedves voltál! Nekem is olyanok szoktak lenni a szegény kis ujjacskáim.
Ez azt jelenti hogy addig koszos volt, majd utána tiszta lett mintha megfürdött volna????
A kérdezõ arra gondol szerintem, hogy miután sokat fürdük az ujjainkon az meglátszik, mint ha ráncos lenne vagy ilyesmi, nem? :D
habos lett?
nem tudom talán tényleg szorul használj motormosót olajcserekor
Nem a hidrotõkék kopogására gondolsz?! Nekem is csinálja hidegen, kb 2 másodpercig. Igaz, nekem le kellene cserélnem benne az olajat, de ilyen hidegben nincs hozzá kedvem.
A kérdező hozzászólása: az olajat rendesen cserélem benne, amikor kell, és ez csak akkor van amikor hideg a motor és kb 3másodperc.
vagy gyenge már az önindítód hidegben meg nehezebben indít

Rettenetesen feszül a hasam alja amikor hason fekszem, mintha telezabáltam voltna magam, csak lent. Olyan mint amikor az első babót vártam, de a teszt negatív Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Hányadik napodon teszteltél? Nem lehet, hogy túl korai volt? Az ilyen feszülés lehet kisbabától :) Én szorítok, hogy az legyen! :)

Szia! Hányadik napodon teszteltél? Nem lehet, hogy túl korai volt? Az ilyen feszülés lehet kisbabától :) Én szorítok, hogy az legyen! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!