Találatok a következő kifejezésre: Mitől olyan az (493 db)

Mi az a boomer ball? Mitől más egyéb nagyméretű labdáktól? Mitől kattannak rá az állatok annyira, mitől olyan különleges?

Az interneten talált infókból nekem nem derül ki, mit?l olyan extra ez a labda, de érdekel, kíváncsi, nyitott vagyok ez iránt az érdekes labda iránt. :)

Legjobb válasz: Kemény, nehéz és kiharaphatatlan, tömör labda. Keményebb kutyáknak maga a menyország :)

Kemény, nehéz és kiharaphatatlan, tömör labda. Keményebb kutyáknak maga a menyország :)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm. Szóval semmi különös.. :D Másutt viszont termékbemutatásnál azt olvastam, hogy könnyû, és nem nehéz... :D
A kezemben még nem volt, de nekem nehéznek tûnt, ahogy a kutya játszott vele. Amúgy szerintem semmi különös, csak annyi, hogy kedvére rághatja, nem úgy mint egy foci vagy kosárlabdát:)
A kérdező hozzászólása: Hát akkor tényleg semmi extra, csak egy méregdrága labda, amivel agyon lehet ütni a kutyát, ha véletlen leejtem a kezembõl... :D Köszönöm szépen! :)

Szerintetek mitöl van az, hogy székelés után olyan kellemetlen érzés van a végbelemnél, olyan, mintha maradt volna ott valami. Huzodik, de nem fáj, nem véres a székletem, akkor mitol van?

Legjobb válasz: Gondolom maradt még anyag, mert kieséskor fáradásos törést szenvedett a kolbász, a maradék meg már nem tudott leesni a gravitáció hatására.

Gondolom maradt még anyag, mert kieséskor fáradásos törést szenvedett a kolbász, a maradék meg már nem tudott leesni a gravitáció hatására.
Haverommal ezt úgy hívjuk hogy kivirágzott a lukad! xD EZ olyan hogy tudod nagyon meg erõlteted meg minden és utána megnyúlik meg minden és így érzel! Ne aggódj ez szinte mindenkinél így van! :)

Mitől lehet az hogy a testemen piros foltok jönnek ki? Valahol kicsik valahol egész nagyok, nem viszket, de ha egy kicsit megvakarom olyan mintha ki lenne száradva. Mitől lehet ez és mi lenne a jó rá? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: A bõrgyógyász jó lenne rá szerintem. Így látatlanban a piros, kicsi is meg nagy is, nem viszket, meg olyan mintha - nem hiszem, hogy megállapítható..

A bõrgyógyász jó lenne rá szerintem. Így látatlanban a piros, kicsi is meg nagy is, nem viszket, meg olyan mintha - nem hiszem, hogy megállapítható..

Tudnátok segíteni? ! Mitől van az hogy a szemem körül, alul is, piros folt van, olyan mint egy szemüveg. Körbe veszi a szemet. Nem tudnátok írni hogy mitől van és h h mulasztható el?

Legjobb válasz: látatlanban egy orvos sem tudná megmondani nem hogy itt a laikusok. mnej el bõrgyógyászhoz és meg fogja mondani mi a teendõ vele.

látatlanban egy orvos sem tudná megmondani nem hogy itt a laikusok. mnej el bõrgyógyászhoz és meg fogja mondani mi a teendõ vele.
Hát gondolj bele milyen jó érzés lessz is az neked, ne másról gondolkodj közben.
milyen idõsek vagytok?
Cak a szex legyen elötted ha rákerül a sor ne mással foglalkozz csokolozás közben, érezd át amit csinálni fogsz ne törödj a gondolataiddal, a tested már készen van csak gondolataidat terreld a szex szóig.
A kérdező hozzászólása: Igen, az a baj, hogy indenfelé jár az agyam , csak ott nem ahol kéne. Ez jellemzõ rám más területeken is :) 20l, 30f
A kérdező hozzászólása: Meg fogom próbálni:) még jöhetnének az ötletek :) Nehezen koncentrálok, ez ovis korom óta köztudott rólam :)
Figyelemzavar. Az emberek 90%-a figyelemzavaros.
Tanulj meg meditálni, ellazulni. Rengeteg meditációs CD kapható, vagy letölthetõ. Ezeket hallgasd. Ha megtanultál allzulni kazettával, akkor az ágyban is próbálj ugyanúgy ellazulni. Pár hét után CD nélkül is menni fog a lazulás, és akkor jöhet a próba az ágyban. Csak ellazult állapotban nedvesedik be egy nõ, izgul fel igazán, és ezt tanulni kell. Nekem sikerült és sok más barátnõmnek is.Menni fog neked is!
Ja, és az ellazulás, a meditáció a titka annak, hogy a pörgõ agyat lelassitsd, és a figyelemzavart megoldd. Csak allzultan, nyugodt állapotban lehet egy dolgora figyelni és hagyni történni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Az ízléstelen megjegyzések elkerülése miatt elmondom, hogy nem szedek semmit, mármint nem drogozom!
Pánik betegség szerû tünetek, és szorongás. Nézz utána szerintem magadra ismersz.
Persze a szédülésnek ezer más oka is lehet, amit orvosnál ártalmatlan, fájdalmatlan vizsgálatokkal kideríthetnek. Egy régebb óta fennálló szédülés okozhat pszichés elbizonytalanodást is, ez is lehet. Fordulj orvoshoz.
teljesen ugyan ez a problemam. te hol tartasz, mit tudsz?

Mitől spriccel ki a sperma, szóval amikor ejakuálunk mitől olyan gyors azt a spriccelés?

Legjobb válasz: A prosztata ritmikusan öszehúzodik, mint amikor ökölbe szorítod a kezed és van benne egy fogkrémes tubus XD

A prosztata ritmikusan öszehúzodik, mint amikor ökölbe szorítod a kezed és van benne egy fogkrémes tubus XD
Az tényleg olyan gusztustalan, mikor csak úgy hömpölyög, majdhogy nem kiurul...Fujj. KApjon csak telibe, az a szexi. Nekem legalábbis. EGY CSAJ
A prosztata egy izomgumó, ami a herékbõl kipumpálja a spermát a péniszeden, ha azt akarod hogy spricceljen akkor nyújtani kell az orgazmust, vagyis ne 5 perc alatt verd ki hanem szánj rá idõt mondjuk fél órát, és amikor elmennél akkor tartsd vissza egy kicsit ezzel lehet egy kicsit javítani a spriccelés erõsségén.

Mitől van az, hogy ha suliban vagyok akkor piros lesz az arcom és csillog olyan mint ha zsíros lenne a bőröm az szemem is könnyes egy kicsit, a tenyerem is piros. Mitől van és mit csináljak h ne legyen ilyen?

Amikor hazaérek akkor meg semmi rendes színem van. nagyon zavaró. 17/L

Legjobb válasz: sztem ez tipikusan stressz/szorongás okozója ellen nem tudsz tenni nagyon sokat, én is minidg piros vok, de sztem nem zavaró, jobb mint ha fal fehér lennél:D

sztem ez tipikusan stressz/szorongás okozója ellen nem tudsz tenni nagyon sokat, én is minidg piros vok, de sztem nem zavaró, jobb mint ha fal fehér lennél:D
Nincs meleged? :D
A kérdező hozzászólása: nincs, pólóban szoktam lenni általában.
Én láttam 3D-ben és igen látványos... Bár ha nem is láttad akkor nem értem, hogy mi alapján fogalmaztad meg a kérdést.
inkább menj el a moziba és nézd meg a helyett, h bíráskodsz, vagy inkább menj el egy mûvészmoziba...
sztem aranyosak^^
Egy másik bolygó lakói is nevetségesnek találnának egy 2 szemû 2 kezû lényt, vagyis minket
ez az ember azt gondolja hogy a világ már annyira fejlett hogy már nem tud fejlõdni és nem fog eljutni arra a szintre hogy egy olyan bolygóra mehessen ahol van inteligens élet...
15:41-es vagyok és ha nekem üzentél akkor nem értelek... Hiszen tényleg véleményt mondasz anélkül hogy láttál volna valamit a "gyerekes kék emberkékrõl". Ha neked gyerekesek azok akik kiállnak valami ismeretlen (legyõzhetetlen) dolog ellen, akkor elég érdekes élet gondolkodásod van.
A kérdező hozzászólása: Olvasd el még egyszer a kérdést utánna írj inkább...
Kicsit érdekes dolog úgy véleményt mondani, hogy még csak nem is láttad, nem gondolod? ;D
Engem sem fogott meg a bemutatója.
Igen, mindenképp a látvány, a zenék, ahogy egymásba szeret Jake és a lány ^^ A hangulata nagyon elbódító.Fantáziavilág is, de a kemény valóság is benne van.
Ha nem tetszik, hát nem tetszik. Mi érveljünk neked? Ki vagy te?

Mitől indulhat be a szülés? Mitől van az hogy köldököm felett olyat érzek mintha csípné valami. Kellemetlen

Nem szeretném hogy id? elött beinduljon,éppen ezért érdekel mit?l kell tartózkodnom mit ne csináljak mit ne igyak egyek ilyesmi.Elég gyakran keményedik a hasam. Szeretném kihordani legalább a 40-ik hétig:)Bár a véd?n? szerint nem húzom ki addig. 33 hetes kismami

Legjobb válasz: Ami beindíthatja (de csak ha már amúgy is közel az idõ): fahéjas ételek, intenzív testmozgás, hirtelen stressz, forró fürdõ, esetleg szex.

Ami beindíthatja (de csak ha már amúgy is közel az idõ): fahéjas ételek, intenzív testmozgás, hirtelen stressz, forró fürdõ, esetleg szex.
Délután vagy akkor, amikor a keményedéseket érzed, ha megteheted, nagyon jót tesz 1-2 óra folyamatos fekvés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!