Találatok a következő kifejezésre: Mitől olyan a császár (2 db)

Mitől olyan "borzasztó" a császár?

Van egy fél éves fiam, akit természetesen szültem, eléggé fájdalmas volt, de persze ki lehetett bírni meg minden, csak maga a szülés nekem annyira nem volt jó élmény, mert kicsit nehéz volt, voltak problémák. Azt mondták, ha lesz mégegy, akkor 90% hogy császározni kell. Akkor úgy voltam vele, hogy nekem mindegy, de annyit hallok arról, hogy szörny? élményként élték meg a n?k a császármetszést. Mi benne a szörny??

Legjobb válasz: Nagyon fáj utána a seb hetekig. Az a szörnyû , meg a tehetetlenség hogy nem tudsz mit csinálni,legalább másfél hétig a seb miatt:(hiába nem vágják már át ma a hasizmot harántba akkor is borzasztó. Inkább száz amolyan szülés

Nagyon fáj utána a seb hetekig. Az a szörnyû , meg a tehetetlenség hogy nem tudsz mit csinálni, legalább másfél hétig a seb miatt:(hiába nem vágják már át ma a hasizmot harántba akkor is borzasztó. Inkább száz amolyan szülés
Ez a téma szubjektív! De egyáltalán nem borzasztó! Olyant kell megkérdezni, akinek mindkettõ volt! De az én szememben borzasztóbb a gátvágás dolog, mint a császár. Ismerek több nõt, aki a gátsebével sokkal többet és tovább kínlódott, mint más a hasi vágásával!
Ne félj tõle, ki hogy éli meg, jól mondta az elõttem szóló, hogy szubjektív. Az biztos, hogy ha altatnak, nem látod mindjárt a babádat, ez rossz lehet. A másik, hogy mûtét után még 12 órát feküdni kell, nem emelheted meg a fejed, ezáltal a baba sincs veled. De utána megkapod. A seb kinek hogy gyógyul, van aki 3 nap alatt felépül, van akinek 3 hónap kell...És hogy milyen gyorsan épülsz vel, szintén nem tudni elõre. De az biztos, hogy nem jó ha félsz tõle. Inkább készülj rendes szülésre, de készülj fel arra, hogy lehet császár elsz. Én is így vagyok, szeretnék szülni, de tudom, lehet császár lesz, és akkor sem leszek elkeseredve.
Hát csak annyit hogy a császárnál elaltatnak és a legkeményebb fájdalmakat nem éli át az ember.Vágás meg van a hüvelyi szülésnél is amit ráadásul érzéstelenítés nélkül csinálnak, és olyan helyen ahol a friss sebbel is még pisilni kakilni is tudni kell.Én inkább császárral szültem volna.De mindenkinek a sajátja a legrosszabb, tényleg az tudja a választ akinek mind a kétféle volt.Viszont megéri.
SZia! Nekem mindkettõben részem volt. A császárba az a rossz, hogy utánna feküdni kell 12 órát, meg nehezebben mozogtam. Kellett egy pár hét míg teljesen rendbejöttem, de egyáltalán nem volt szörnyû, ahogy azt sokan állitják.Egyébként engem nem altattak császárnál!! A sima szülésnél általában(ez az én véleményem), hamarabb épül fel az ember, bár erre is van ellenpélda.
Azt elfelejettem irni, hogy most vagyok várandós a harmadik babámmal és ha lehet akkor inkább simán szeretnék szülni. Nekem a fekvés volt a legrosszabb a császárba, meg amikor nyomkodták a hasamat:(. :)
Ja, és nekem az a véleményem, hogy a császár egy nagyszerû találmány, csak oda kellene visszahelyezni amire feltalálták. Csakis a baba, és a mama élete egészsége megmentése megóvása érdekében szabadna alkalmazni.Nem pedig kérésre. Utolsó válaszoló
Azért a borzasztó dolgok máshol kezdõdnek.Én mindkét gyerekemet császárral szültem, az elsõnél altattak, a másodiknál csak érzéstelenítettek.Elõszörre persze nehezebb volt, köhögsz az altatás miatt, és ettõl fáj a hasi sebed nem kicsit. Másodjára már tudtam mire számíthatok, és szó szerint röhögve vonultam be a mûtõbe. Ja, meg három napig állva pisiltem, mert csak úgy ment. Szóval ne vegye el a kedved, simán túlélhetõ.

1hónappal szülés után /császár/ olyan zöldes színű a székletem. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Szedsz vasat? Pl. attól lehet feketés v. enyhén zöldes.

Szedsz vasat? Pl. attól lehet feketés v. enyhén zöldes.
A kérdező hozzászólása: nem, nem szedek semmit :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!