Találatok a következő kifejezésre: Mitől nyílhat a méhszáj mi (2 db)

Mitől nyílhat ki a méhszáj? mi okozhatja? észre lehet venni v. hogy? mire kell figyelni, hogy elkerüljük?

Legjobb válasz: csak az észre vételhez tudok hozzá szólni.kérdeztem a dokimat, azt mondta nem lehet észre venni, csak vizsgálattal.és magunkat ne vizsgálgassuk!

csak az észre vételhez tudok hozzá szólni.kérdeztem a dokimat, azt mondta nem lehet észre venni, csak vizsgálattal.és magunkat ne vizsgálgassuk!
NEKEM 31 HETSEN NYILT KI A KÜLSÖ ÉS A BELSÖ IS, MERT BELÉNK JÖTTEK HUSVÉTKOR KOCSIVAL, NEM LETT BAJUNK, DE ANNYIRA MEGIJEDTEM, HOGY RÁ PÁR NAPRA BEGÖRCSÖLTEM ÉS MÁR BE IS INDULT A SZÜLÉS AMIT INFUZIOVAL TARTOTTAK VISSZA. MOST 36 HETES MULTAM, SOKAT KELL FEKÜDNI, DE BÁRMIKOR SZÜLHETEK, DE AZ IS LEHET HOGY 40 HÉTRE JÖN.
Szia! Konkrétan nem érzed ha kinyílt, de én pl most a hosszú hétvége alatt kétszer is görcsöltem, és inkább bementem a dokimhoz ma, mert az elõzõ babám is korábban jött, kértem, hogy nézze meg a méhszájat. A külsõ elkezdett kinyílni. Még csak 31 hetes vagyok. Szigorú pihenést írt elõ, amit sajnos nagyon nehezen tudok betartani, hiszen a kisfiam 18 hónapos, és délután, meg este ketten vagyunk. Úgyhogy ha jóslófájás, görcs jön, nézesd meg magad, mert lehet hogy nyílik. Boldog babavárást!

Mi utal a nyíló méhszájra? Mitől nyílhat ki?

Köszönöm

Legjobb válasz: A méhszáj alapvetõen észrevétlenül nyílik sajnos. Utalhat rá barnás vagy rózsaszínes vagy véres folyás, kisebb-nagyobb görcsök, szurkálások. Bármitõl nyílhat, akár genetikai oka is lehet (nálam is ez van). Korábbi terhességmegszakítás miatt, fertõzések, szex, a magzat súlya, emelgetés, fizikai munka, stressz, görcsök, keményedések, de van, akinek fekvés közben nyílik. Megpróbálni megelõzni azzal lehet, hogy nagyon vigyázol, hogy ne kapj el semmilyen hüvelyi fertõzést, nincs úszás, nincs szex, semmi megerõltetés, sok pihenés, fekvés, magnézium szedése. Neked már elkezdett nyílni, vagy még nem?

A méhszáj alapvetõen észrevétlenül nyílik sajnos. Utalhat rá barnás vagy rózsaszínes vagy véres folyás, kisebb-nagyobb görcsök, szurkálások. Bármitõl nyílhat, akár genetikai oka is lehet (nálam is ez van). Korábbi terhességmegszakítás miatt, fertõzések, szex, a magzat súlya, emelgetés, fizikai munka, stressz, görcsök, keményedések, de van, akinek fekvés közben nyílik. Megpróbálni megelõzni azzal lehet, hogy nagyon vigyázol, hogy ne kapj el semmilyen hüvelyi fertõzést, nincs úszás, nincs szex, semmi megerõltetés, sok pihenés, fekvés, magnézium szedése. Neked már elkezdett nyílni, vagy még nem?
A kérdező hozzászólása: Még nem tudom :) Holnap nézi meg az orvos, hogy is áll a kérdés! Csütörtökre vagyok kiírva! Te? Hogy állsz a szülés idõpontját illetõen?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!