Találatok a következő kifejezésre: Mitől nem meg (1239 db)

Mitől némul meg egy fiú, ha egy lány ráköszön?

A fiú beszélget a barátjával, a lány köszön. A barátja lelép, a fiú megnémul, és némi várakozás után a lány arrébb megy, és majd akkor fordul a fiú a lányhoz és visszaköszön......

Legjobb válasz: Lassúak a reflexei.

Lassúak a reflexei.
biztos megdermedt a látványodtól
Vagy még beszélgetni akartal a csajjal 2esbe, csak' nem volt tojás a nadrágjába'
Lehet nem hallotta, amikor a lány köszönt.

Elvesztettem magam, vagy meg sem találtam? Mitől alakul ki a személyiségzavar, vagy mitől nem alakul ki az a személyiség, akik mi valójában vagyunk?

Az érdekelne, hogy hogy alakul a személyiség, egészségesen, és egészségtelenül. Milyen tényezők befolyásolhatják hogy nem tud kialakulni az akik vagyunk valójában, és elkezdünk felépíteni egy másságot magunkról. Vagyis erőltetjük azt hogy mi mások legyünk, hogy azzal is igazoljuk hogy mi tudjuk kik vagyunk. De az csak álca. Mi van az álca mögött? Mi okozza a szorongást? Az aki valójában van az álca mögött, vagy az a dolog, ami miatt eleve kialakitottuk az álcát? mert még nem lett megoldva? 35 évesen még mindig nem tudom ki vagyok, és nem tudom miért nem tudom ki vagyok, és hogy hogy kéne megtalálnom magamat. borzasztó. segítsetek.

Legjobb válasz: Szerintem olvassál pszichológiát és filozófiát. Akkor csak megtalálod magad. Crescendo blogban olvastam a témához kapcsolatos dolgokat. Pl ott az egzisztencia pszichoterápia nevû könyv biztos érdekes az ott olvasott valamelyik cikk szerint. Akkor talán megfogalmazódik benned a válasz. SZERINTEM meg se találtad magad. Foglalkozzál a kérdéssel, de ne stresszeld magad. De te majd azt tudod 35 évesen. További érdekes téma lehet a tömegpszichológia. Olvastam valahol, hogy 3 alapösztöne van az embernek:önfenntartási-,nemi-,tömeg-ösztön. A személyiség kialakulásában meg tudtommal a neveltetés és a környezet sokat befolyásol. Így aztán a félelem megalkot viselkedési formákat. Mondjuk úgy tudtam ez egy általános köztudott valami. Remélem megfelelt ez a válasz némelyt.

Szerintem olvassál pszichológiát és filozófiát. Akkor csak megtalálod magad. Crescendo blogban olvastam a témához kapcsolatos dolgokat. Pl ott az egzisztencia pszichoterápia nevû könyv biztos érdekes az ott olvasott valamelyik cikk szerint. Akkor talán megfogalmazódik benned a válasz. SZERINTEM meg se találtad magad. Foglalkozzál a kérdéssel, de ne stresszeld magad. De te majd azt tudod 35 évesen. További érdekes téma lehet a tömegpszichológia. Olvastam valahol, hogy 3 alapösztöne van az embernek:önfenntartási-, nemi-, tömeg-ösztön. A személyiség kialakulásában meg tudtommal a neveltetés és a környezet sokat befolyásol. Így aztán a félelem megalkot viselkedési formákat. Mondjuk úgy tudtam ez egy általános köztudott valami. Remélem megfelelt ez a válasz némelyt.

Mitöl dagadhat meg a kezem és a lábam? Nem törés és nem utöttem meg sem! Mitöl lehet ez?

Lehet valami gyakorlatokat csinálni hogy elmuljon ? Nagyon húzódik a böröm és nagyon fáj . A háziorvos meg szabadsagon van .Segitsetek

Legjobb válasz: A melegtõl vizesedik, rakjál rá vizes rongyot, a lábad polcold fel.

A melegtõl vizesedik, rakjál rá vizes rongyot, a lábad polcold fel.

Mitol keshet a baratnom mestruacioja? Voltunk mar eggyut de vigyaztunk, es csinaltunk 2 tesztet is es nem mutattot terhesseget! Mitol nem jon meg?

Legjobb válasz: megesik, hogy késik valami miatt, nálunk pont most késett egy bõ hetet... lehet amúgy stressz, vizsga, érettségi, és még sok minden... :)

megesik, hogy késik valami miatt, nálunk pont most késett egy bõ hetet... lehet amúgy stressz, vizsga, érettségi, és még sok minden... :)
istuuu pistuu hány évesek vagytok? Lehet, hogy a barátnõdnek még nem állt be rendesen.
Lehet rágörcsöl, mert azt hiszi terhes. A stressztõl késhet de egy nõgyógyász többet tudna mondani.
A kérdező hozzászólása: en 18 O 16!hat lehet h a stressz.
A kérdező hozzászólása: mar 2hete kesik.
a fahéi meghozza. õsi trükk. palacsinta , madártej, süti stb. ne viccelek , komolyan mondom. a nejem a mai napig alkalmazza pl ha a nyaralás miatt korábban akarja hogy megjöjjön....

Mitől fájhat a torkom? Megfázva nem vagyok, hideget nem iszok, és mégis naponta több órát fáj. Mitől gyógyulna meg?

Legjobb válasz: Én arra tudok gondolni mivel tél van a fütés szezonja,valoszinüleg éjszaka kiszáradhat a torkod.Probálj meg párologtatot beszerezni amit mindig tölts fel vizzel,helyezd a fütö testre.Fokozhatot a hangulatot ha pár csepp illoolajat is rax bele.Ha nem ez a problémád szerintem keress fel egy dokit.

Én arra tudok gondolni mivel tél van a fütés szezonja, valoszinüleg éjszaka kiszáradhat a torkod.Probálj meg párologtatot beszerezni amit mindig tölts fel vizzel, helyezd a fütö testre.Fokozhatot a hangulatot ha pár csepp illoolajat is rax bele.Ha nem ez a problémád szerintem keress fel egy dokit.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Egyébként van párologtatóm, így elmentem ma a dokihoz. Antibiotikumot kaptam.

Mitől ilyen a görbém napok óta lefele megy és már aggaszt a dolog, mitől lehet? Még sok nap van a nem vártig.

28 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: Sorvad a sárgatest,nincs elég progeszteronod. Attól még lehet a következõ hónap rendben.

Sorvad a sárgatest, nincs elég progeszteronod. Attól még lehet a következõ hónap rendben.
Azt látni kéne. Talán gomba?
A kérdező hozzászólása: nem gomba mert szinre ugyanolyan, meg nem is fáj...csak nem egyenes.

8 nappal ezelőtt rendesen menstruáltam, ma reggel megjött megint, és nem tudom mitől lehet, hisz fogamzásgátlót nem szedek. Lehet felfáztam? Mitől lehet? Még soha nem volt ilyenem

Legjobb válasz: Szia! Hány éves vagy? Történt mostanában változás a szexuális életedben (szüzesség elvesztése, vagy hosszú idõ után újra aktív szexuális élet, terhesség/szülés esetleg)? Nem állsz különösen stresszes idõszak elõtt v után? Ezek mind befolyásolhatják a menstruációt.

Szia! Hány éves vagy? Történt mostanában változás a szexuális életedben (szüzesség elvesztése, vagy hosszú idõ után újra aktív szexuális élet, terhesség/szülés esetleg)? Nem állsz különösen stresszes idõszak elõtt v után? Ezek mind befolyásolhatják a menstruációt.
Arra nem gondoltál esetleg, hogy orvoshoz elmenj? Mert nyilván itt a GYK-n fogsz kielégítõ és egzakt választ kapni a kérdésedre... Komolyan mondom, az embereknél is be kéne vezetni a tenyésztési engedélyt, és ivartalanítani azokat, akiket kizárnak a tenyésztésbõl.
A kérdező hozzászólása: De igen gondoltam rá h dokihoz megyek, de mivel vérzek így várnom kell vele mig el nem áll. Csak gondoltam megkérdem mitõl lehet, hátha valaki járt már hasonló cipõben.
A kérdező hozzászólása: A válaszoló:Valószínûbb az hogy kicsit stresszes volt az elmúlt idõszakom, de lehet meg is fázhattam, mivel mostanság sokat vagyok kint ... Csak ezekre tudok tippelni.
Lehet, hogy cisztád van! Orvoshoz mielõbb!
A kérdező hozzászólása: Remélem nem, nem tartom valószínûnek mivel, most nyáron voltam éves vizsgálaton, és mindent rendben találtak.
Egy alapos orvosi kivizsgálás nem ártana. Ha olvastál okokat, akkor szövõdményekrõl is olvashattál.
Lehet egyszerû oka is, hogy a külsõ hallójáratot eltömi a fülzsír, vagy elzáródik a melléküreg, de okozhatja magas vérnyomás, vagy a belsõ fül betegsége, bizonyos gyógyszerek/pl: aszpirin, kinin/. Néha a hallóideg jóindulatú daganata is okozza ezt a panaszt. Ki kell vizsgáltatni, hogy mitõl lehet. Akupunktúrával jól kezelhetõ, ha más módszerek nem vezetnek eredményre.
szia! Nekem most derült ki, hogy krónikusan gyulladt a torokmandulám, ki kellene venni. 2009-ben volt egy tüszõs mandulagyulladásom, és azóta van begyulladva. És rájöttem, hogy azóta zúg a fülem! Valószínû a mûtét után ez is elmúlik. A jobb fülemben állandó dugulás és recsegés van, és azt is az okozza.
Nekem krónikus mandulagyulladásom volt és már nem lehetett megmenteni, ki kellett venni. A fülzúgásom azóta is megvan. Voltam vele dokiknál, mindenki azt mondja, hogy teljesen egészséges a fülem. Ellenben ha suttognak hozzám nem értem mit mondanak és most már motorozás közben is van hogy hallom a zúgást...not good. Ha találtál valami gyógymódot szólj, engem is érdekelne.

Mitől sebesedhetett el nem átlagos módon egy miteszer az arcomon, és mitől jelentek meg újabb sebek? Többi lenn

Az arcomon egy apró miteszer volt, amit kinyomtam, mint eddig mindig, de most egyre nagyobb seb lett rajta, majd tovább is terjedt. Ez a seb kezd elmúlni, bevarasodott, és jön le róla a var, de megjelent egy újabb ugyan ilyen az államon, s?t úgy nézem egy a homlokomon is. Mit?l lehet ez? Most kezdtem el fogamzásgátlót szedni, aminek a betegtájékoztatóján nem írnak ilyen mellékhatást, illetve eléggé ideges voltam mostanában (ha ez számít) Amúgy nem tudom elképzelni, hogy mi lehet ez. Börgyógyász leghamarabb 3 hét múlva fogad, addig canestennel kenem egy gyógyszerész ajánlására. Volt már valakinek hasonló?

Legjobb válasz: Az elsõ simán begennyesedett. A többit te fertõzted el. Ha a fertõzés bejut a véráramba, akkor elviszi mindenhova. Nekem is volt ilyen. Doki, antibiotikum, azt annyi. Sebet nem piszkálni.

Az elsõ simán begennyesedett. A többit te fertõzted el. Ha a fertõzés bejut a véráramba, akkor elviszi mindenhova. Nekem is volt ilyen. Doki, antibiotikum, azt annyi. Sebet nem piszkálni.
A kérdező hozzászólása: és bõrgyógyász írta fel az antibiotikumot?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!