Találatok a következő kifejezésre: Mitől nem az (1935 db)

Fiúk, lányok! Mitől tökéletes a női arc? És mitől nem az?

Legjobb válasz: A szépség a jó gének és az egészség jele. Nõknél a magas ösztrogén, férfiaknál a magas tesztoszteronszint vonzó. A magas ösztrogénszint jelei pl.: a pici, nem erõs áll, magasan ívelt szemöldök, szép domborulatok. A bõr színére vonatkozólag azt tartjuk szépnek, amin látszik az egészség: a zöldségekben található karotin enyhe sárgás árnyalatot ad az arcnak. Ezen kívül nagyon fontos a szimmetria mindkét nemnél. Ez azt jelenti, hogy akadálymentes volt a fejlõdésed. Ha nem evolúciós megközelítésre vágytál akkor bocsánat! :)

A szépség a jó gének és az egészség jele. Nõknél a magas ösztrogén, férfiaknál a magas tesztoszteronszint vonzó. A magas ösztrogénszint jelei pl.: a pici, nem erõs áll, magasan ívelt szemöldök, szép domborulatok. A bõr színére vonatkozólag azt tartjuk szépnek, amin látszik az egészség: a zöldségekben található karotin enyhe sárgás árnyalatot ad az arcnak. Ezen kívül nagyon fontos a szimmetria mindkét nemnél. Ez azt jelenti, hogy akadálymentes volt a fejlõdésed. Ha nem evolúciós megközelítésre vágytál akkor bocsánat! :)
Ne légy pattanásos, mosolyogj sokat úgy, hogy a FEHÉR fogak látszanak! A szemöldököd legyen dús szépen ívelt és a hajadnál 2 árnyalattal világosabb, ne legyen 1 vonal mert az sosem volt úgy igazából divat.. A hajad rendezett legyen sosem zsíros kócos az ad keretet az arcodnak .. remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm, ment a +.

Miért van az hogy valaki egyáltalán nem pattanásos? Mitől nem az?

Legjobb válasz: Zsíros a bõröm. Eredetileg... Egy hete voltam kozmetikusnál kinyomkodta a pattanásaim, a grízeim, a mitesszereim. Felíratott krémeket amit reggel és este kellett használnom. Olyan mértékben kiszárították a bõrömet, hogy most alig gyõzöm kenegetni hidratáló krémekkel mert hámlik meg néha úgy érzem hogy ég és vissza sírom a régi zsíros bõrömet... Ráadásul kijött most egy két pattanás is. :( :D Kérdésre válaszolva. Valakinek olyan a bõrtípusa. Meg nem piszkálja koszos kézzel a bõrét és minden nap kétszer mossa meg csapvízzel. Állítólag ez a leghatásosabb módszer, legalábbis rengeteg ilyen választ olvastam. Ha kinõ egy pattanásod akkor forralj fel egy kis vizet és 10 percig hajolj fölé. Ez a gõzölés. A kozmetikusoknál is ezt alkalmazzák nyomkodás elõtt. A felpuhult bõrödön a pattanásokat ezután nyomkodd ki zsebkendõvel, addig amíg vér nem jön ki belõle, ezután pedig ne piszkálj. Érdemes ezt hetente 1-2 alkalommal megcsinálni. ;) Hétvégén vagy este, mert nyomkodás után nagyon piros lesz a bõr, de pár óra alatt rendbejön.

Zsíros a bõröm. Eredetileg... Egy hete voltam kozmetikusnál kinyomkodta a pattanásaim, a grízeim, a mitesszereim. Felíratott krémeket amit reggel és este kellett használnom. Olyan mértékben kiszárították a bõrömet, hogy most alig gyõzöm kenegetni hidratáló krémekkel mert hámlik meg néha úgy érzem hogy ég és vissza sírom a régi zsíros bõrömet... Ráadásul kijött most egy két pattanás is. :( :D Kérdésre válaszolva. Valakinek olyan a bõrtípusa. Meg nem piszkálja koszos kézzel a bõrét és minden nap kétszer mossa meg csapvízzel. Állítólag ez a leghatásosabb módszer, legalábbis rengeteg ilyen választ olvastam. Ha kinõ egy pattanásod akkor forralj fel egy kis vizet és 10 percig hajolj fölé. Ez a gõzölés. A kozmetikusoknál is ezt alkalmazzák nyomkodás elõtt. A felpuhult bõrödön a pattanásokat ezután nyomkodd ki zsebkendõvel, addig amíg vér nem jön ki belõle, ezután pedig ne piszkálj. Érdemes ezt hetente 1-2 alkalommal megcsinálni. ;) Hétvégén vagy este, mert nyomkodás után nagyon piros lesz a bõr, de pár óra alatt rendbejön.
pl hogy normál típusú az arcbõre. nekem pedig száraz mert ekcémás voltam de inkább ez, mint hogy zsíros legyen :)
szia nekem nagyon nagyon ritkán vannak pattanásaim, évente talán 3-4:) én az égvilágon semmit sem kenek az arcomra, max néha, de tényleg csak NÉHA púdert(avonost). szóval semmi drága kenceficét nem használok, a szotyit, borsot, (meg amikre még azt mondják, hogy pattanásos leszel tõle) kilószámra eszem, és semmi... DE nekem is nagyon hamar izzad az arcom:S ezt nagyon nagyin utálom:S 20£
genetika...engem is sírba dönt...:D
Gondolom jól esett neki hogy írtál.
Egyszerûen a barátságtól.Egy ilyen lehangoló esemény után egyszerûen csak jól esik ha van aki vigasztal és tudsz beszélgetni. Engem is mindig feldobnak a haverok, ha valami rossz van és én is õket :D.szal ez csak a barátság velejárója :D
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam csak ugye kb egy éve jártunk :/


Elvesztettem magam, vagy meg sem találtam? Mitől alakul ki a személyiségzavar, vagy mitől nem alakul ki az a személyiség, akik mi valójában vagyunk?

Az érdekelne, hogy hogy alakul a személyiség, egészségesen, és egészségtelenül. Milyen tényezők befolyásolhatják hogy nem tud kialakulni az akik vagyunk valójában, és elkezdünk felépíteni egy másságot magunkról. Vagyis erőltetjük azt hogy mi mások legyünk, hogy azzal is igazoljuk hogy mi tudjuk kik vagyunk. De az csak álca. Mi van az álca mögött? Mi okozza a szorongást? Az aki valójában van az álca mögött, vagy az a dolog, ami miatt eleve kialakitottuk az álcát? mert még nem lett megoldva? 35 évesen még mindig nem tudom ki vagyok, és nem tudom miért nem tudom ki vagyok, és hogy hogy kéne megtalálnom magamat. borzasztó. segítsetek.

Legjobb válasz: Szerintem olvassál pszichológiát és filozófiát. Akkor csak megtalálod magad. Crescendo blogban olvastam a témához kapcsolatos dolgokat. Pl ott az egzisztencia pszichoterápia nevû könyv biztos érdekes az ott olvasott valamelyik cikk szerint. Akkor talán megfogalmazódik benned a válasz. SZERINTEM meg se találtad magad. Foglalkozzál a kérdéssel, de ne stresszeld magad. De te majd azt tudod 35 évesen. További érdekes téma lehet a tömegpszichológia. Olvastam valahol, hogy 3 alapösztöne van az embernek:önfenntartási-,nemi-,tömeg-ösztön. A személyiség kialakulásában meg tudtommal a neveltetés és a környezet sokat befolyásol. Így aztán a félelem megalkot viselkedési formákat. Mondjuk úgy tudtam ez egy általános köztudott valami. Remélem megfelelt ez a válasz némelyt.

Szerintem olvassál pszichológiát és filozófiát. Akkor csak megtalálod magad. Crescendo blogban olvastam a témához kapcsolatos dolgokat. Pl ott az egzisztencia pszichoterápia nevû könyv biztos érdekes az ott olvasott valamelyik cikk szerint. Akkor talán megfogalmazódik benned a válasz. SZERINTEM meg se találtad magad. Foglalkozzál a kérdéssel, de ne stresszeld magad. De te majd azt tudod 35 évesen. További érdekes téma lehet a tömegpszichológia. Olvastam valahol, hogy 3 alapösztöne van az embernek:önfenntartási-, nemi-, tömeg-ösztön. A személyiség kialakulásában meg tudtommal a neveltetés és a környezet sokat befolyásol. Így aztán a félelem megalkot viselkedési formákat. Mondjuk úgy tudtam ez egy általános köztudott valami. Remélem megfelelt ez a válasz némelyt.
ha nem csinál semmit a partner.Vagy vergõdik mint egy hal
Én még szûz vagyok, csak , hogy lehet rosszul szexelni??? Ha a férfi beteszi azon már mit lehet szarul csinálni?
2.te még nem értesz hozzá :)
Kedves Kérdezõ, A korodat és a nemedet nem írtad le, de úgy látom, nincs nagy tapasztalatod a témában. Nagyon röviden: lehet úgy csinálni, hogy a másikra is odafigyelsz és neki is jó legyen. Aki csak magára figyel, arra mondják, nem jó. Tanulság: oda kell figyelni arra, hogy a partnered is jól érezze magát.
Pl: A fiú csak berakja, elélvez utána meg mondja h hú de jó volt stb... A lányokra figyelni kell és kényeztetni õket, hogy õk is ugyanúgy élvezzék ahogy a fiú is.

Mitől működik és mitől nem működik egy kapcsolat? Mi az amit rosszul csinálunk?

Teljesen ki vagyok borulva. Különmentünk a párommal és én meggebedek. Mindennél jobban szeretem őt és állítása szerint ő is engem de egyszerűen nem tudunk együtt lenni. Valami van ami mindig elrontja az idillt. Borzalmasan ragaszkodunk a másikhoz, de állandóan összekapunk valamin és úgy érezzük, hogy nem a másik kell nekünk. Kimondani is rossz, hogy nem egymásra van szükségünk, de sokszor úgy néz ki mintha így lenne :( Most én itt szenvedek, ő pedig ott. Mi értelme van ennek? Miért történnek ilyen dolgok? Miért nem megy ha annyira szeretnénk? Mi ez?? Hol keressek magyarázatot, békét? Mit kezdjek magammal?

Legjobb válasz: Egy párkapcsolat nem csak szeretetbõl áll. Úgy képzeld el, mint egy házat ami több oszlop tart magason. Ebbõl a szeretet csak egy. Ne egy oszlop nem tudja tartani a házat (mérnökök kíméljenek! XD) Fontos a Bizalom, az egymás iránti Tisztelet, A Kommunikáció! Na! Négy oszlop már elbírja a házat. Stabil lesz. De csakis akkor, ha, mindketten építitek az oszlopokat. Ha te nem Bízol, akkor az az oszlop gyengébb, ha õ nem Tisztel, akkor az is meggyengül.

Egy párkapcsolat nem csak szeretetbõl áll. Úgy képzeld el, mint egy házat ami több oszlop tart magason. Ebbõl a szeretet csak egy. Ne egy oszlop nem tudja tartani a házat (mérnökök kíméljenek! XD) Fontos a Bizalom, az egymás iránti Tisztelet, A Kommunikáció! Na! Négy oszlop már elbírja a házat. Stabil lesz. De csakis akkor, ha, mindketten építitek az oszlopokat. Ha te nem Bízol, akkor az az oszlop gyengébb, ha õ nem Tisztel, akkor az is meggyengül.
ma 09:55 nagyon jól megfogalmaztam amit mondani akartam :)
Sajnos a szerelem nem minden... 9:55 jó dolgokat mondott.
A kérdező hozzászólása: Elfogadtuk egymás hibáit, és fõleg a másikra koncentráltunk. Valami még sem volt jó. Nem tudok rajta továbblépni, mert nem értem ezt a szerencsétlen helyzetet.
A kérdező hozzászólása: 20on évesek vagyunk. több mint 3 év volt
Lehet hogy nincs gond egyikõtökkel sem, egyszerüen nem illetek össze..
A kérdező hozzászólása: Utolsó ez lehet. De nekem ez olyan furcsa. Mit jelent az, hogy két ember nem illik össze? Mégis mitõl függ az egész és miért nem mûködik akkor sem ha tényleg szeretnék és tesznek érte? Miért kell akkor szenvedni ha mûködhetne is?
Ez olyan dolog, amire nincs magyarázat..Lehet hogy te, vagy a párod másra vágyik, amit nem mondtok ki egymásnak, sõt magatoknak sem valljátok be..
A kérdező hozzászólása: :'( nem értem, túl akarok ezen az egészen jutni már
Nem illetek össze, szerintem. Ha valakivel összeillessz, azzal nem marjátok egymást. Az állandó cirkuszolást nagyon meg lehet unni, nem csodálom, hogy szétmentetek. Van ilyen, tetszik az illetõ, vonzódsz is hozzá, de nem passzoltok. Én az állandó összekapást nem nevezném idillinek. Egy ilyen vitázós kapcsolat sose jó, lehet, hogy a párod is belefáradt már.
Ha két ember összeillik, akkor komoly erõfeszítés nélkül tudnak a hétköznapokban is harmonikusan együtt lenni. Mindkettõjüknek a jó oldalát hozza ki és erõsíti a kapcsolat. Tökéletesen kiegészítik egymást. Nincs szükség harcokra, sõt kompromisszumra sem, mert egyszerûen annyira illeszkedõek a vágyaik, hogy könnyû megtalálni a közös dolgokat.
hány évesek vagytok? Mióta vagytok/voltatok együtt?
Nem illetek ossze, van ilyen sajna. Nagy a szerelem, de megse mukodik, mert agyban masok vagytok. Sajnos a kapcsolatban mindennek klappolnia kell.
"Mi mindig megbeszéltük a problémáinkat, kompromisszumokat kötöttünk és tiszteltük a másikat." "Olyan dolgokon vesztünk össze amin soha nem szabadott volna. Megsértettük a másikat akaratunkon kívül szavakkal például." Nem tudom, de a két hozzászólásodból valamelyik nem igaz. Ha tényleg megbeszélitek és megkötitek a kompromisszumot, akkor nem lesz veszekedés meg megsértés.
A kérdező hozzászólása: Annyira friss a dolog, hogy nem nevezném megszépülésnek sajnos. Minden vita után, közben úgy éreztem, mintha nem is lenne értelme és mind a ketten egy másik dimenzióban lennénk ezért nem értjük meg egymást. Össze vissza kavarognak a gondolataim, lehet, hogy nem is értelmes amit írok. Köszi, hogy próbáltok segíteni, jelenleg nincs senki akinek elmondhatnám.
Kérdezõ, valami nem kerek a történetben!! Nem utólag szépültek meg az emlékek? Ha állandóan összekaptok, az NEM megbeszélés. Pont az a baj, hogy veszekedéssel vezetitek le a feszültséget. Mitõl van a feszültség és miért nem tudtok higgadtak maradni?
Eros birtoklasi vagy, tulzott ragaszkodas. Masik megfolytasa, elfolytasa. Ezek is benne lehetnek.
A kérdező hozzászólása: Az idiltt sokszor egy filmbeillõ boldogságnak tudok be. A reggeli ébredést, az esti lefekvés elõtti puszit, azt, hogyha rossz dolog történik velem akkor õ megvígasztal. Az, hogyha a világ körülöttünk zord és mindkettõnknek összejött minden rossz akkor ha egymással vagyunk elfelejtjük ezeket és boldogok vagyunk. Olyan dolgokon vesztünk össze amin soha nem szabadott volna. Megsértettük a másikat akaratunkon kívül szavakkal például. Gondolkozok erõsen, de konkrét példát nem tudok írni. Valamelyikünknek mintha sokszor kevés lett volna a kapcsolat avval amit nyújtott neki, de nem tudjuk miért.
Ha teljesen masok az elkepzeleseitek az eletrol meg mindenrol, ha mas elveket vallotok, akkor ez adhat vitara okot. Valoszinu elfogadtatok egymas hibait, de a gondolkodasmodjat nem. Lehetnek olyan elteresek gondolkodasotokban, ami osszeferhetetlen. Pl egyikotok akar gyereket, masikotok nem, vagy egyikotok hazra gyujtene, masikotok kirandulasra, mert egyikotok "elj a manak" elve, masikotok meg "sporolj holnapra" Ez csak egy pelda. Ha az eletcel nem egyezik, akkor utatok kette valik.
9:55 vagyok De min szoktatok vitázni? Mondj egy konkrét példát kérlek. Az idill csak egy fogalom. Te mit értesz alatta?
A kérdező hozzászólása: Mi mindig megbeszéltük a problémáinkat, kompromisszumokat kötöttünk és tiszteltük a másikat. Sajnos késõ már, tehetetlen vagyok. Ha végig veszem a dolgokat úgy érzem minden meg volt bennünk. Ezért nem értek semmit
Van két dolog:szex és a pénz. Ha valamelyik nem müködik akkor vitát szülhet. Elfolythatjátok, h nem oké de kihathat a kapcsolara

Mitől van az, hogy felteszem az alapozót egy ideig jó de utána kb.1 órára rá elsárgul vagy nem tudom milyen lesz, de teljesen más színe lesz mitől van ez? Mit tegyek ellene?

Legjobb válasz: 1. vegyél jobb minõségû alapozót. - oxidálódik az anyag és besárgul. 2. kivételes esetben lehet, hogy nem a minõségével van baj. -- ha eleve sárga tónusú az arcod (az alapozó meg mondjuk rózsaszínes), akkor elképzelhetõ, hogy nem jól reagál a bõröddel. ugyanez lehetséges, ha kicsit zsírosabb a bõröd. ezen esetleg segíthet, ha felraksz egy bázist az alapozó alá. menj be egy douglasba (vagy egyéb ilyen helyre), ha van a közeledben, és kérj tanácsot, meg rakass fel különbözõ alapozókat, még ha nem is vásárolsz, akkor is segíteni fognak.

1. vegyél jobb minõségû alapozót. - oxidálódik az anyag és besárgul. 2. kivételes esetben lehet, hogy nem a minõségével van baj. -- ha eleve sárga tónusú az arcod (az alapozó meg mondjuk rózsaszínes), akkor elképzelhetõ, hogy nem jól reagál a bõröddel. ugyanez lehetséges, ha kicsit zsírosabb a bõröd. ezen esetleg segíthet, ha felraksz egy bázist az alapozó alá. menj be egy douglasba (vagy egyéb ilyen helyre), ha van a közeledben, és kérj tanácsot, meg rakass fel különbözõ alapozókat, még ha nem is vásárolsz, akkor is segíteni fognak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat:) utána nézek:)

Mitől lehet az, hogy nagyon keveset eszek mégis van rajtam legalább 20 kg súlyfelesleg? Nagyon zavar a kinézetem, nem merek így ismerkedni. Hiába mozgok, és keveset eszem nem tudok lefogyni. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Attól hogyha kevesebbet eszel a szervezeted átáll takarékos módra és még jobban tapad rád a háj! Egyél rendesen és akkor majd fogysz. És ha keveset eszel és lefogysz az nem a hájból fog lemenni hanem az izomból mivel az többet fogyaszt.

Attól hogyha kevesebbet eszel a szervezeted átáll takarékos módra és még jobban tapad rád a háj! Egyél rendesen és akkor majd fogysz. És ha keveset eszel és lefogysz az nem a hájból fog lemenni hanem az izomból mivel az többet fogyaszt.
nem csak az számít hogy keveset eszel -e hanem az is hogy mit. egyél sok gyümölcsöt, a kenyérfélék helyett ehetnél extrudált kenyeret vagy puffasztott dolgokat és persze mozogj ahogy írtad. inkább sokszor keveset egyél. :)
Ismerõs érzés. Sajnos azt kell mondjam, hogy valószínûleg rosszul csinálod. Egyszer sikerült úgy leadnom 15 kg-t, hogy semmi kenyér, de tényleg, édesség se sok, viszont zöldség és hús minden mennyiségben, persze nem vittem túlzásba. Sajnos ehhez nagyon nagyon erõsnek kell lenni. Sok sikert :-)
Ha helyesen táplálkozol és sportolsz is mellette, és így sem fogysz le, lehet valami hormon problémád van, vagy diabétesz. Nem voltál ilyen irányban kivizsgáláson? Menj el a háziorvosodhoz és mondd el neki, mi a problémád!
lelassult az anyagcseréd! egyél egy kicsivel többet, napi többszöri részletre elosztva.kb.3 óránként egyél.

Néha borzasztóan belenyilall cicimbe az éles fájdalom és nem tudom, hogy mitől. Nem a bimbóba, hanem a cicibe. Szoptatok egy 9 hetes kislány anyukája vagyok Ezek a gondok néhány napja kezdődtek. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Mikor szoktál nyilallást érezni? Nem lehet, hogy esetleg a tejbelövellést érzed? Nekem is volt, hogy olyan furcsán nyilallott, mintha lezsibbadt volna az egész mellem, még össze is görnyedtem egy pillanatra, de én megfigyeltem, hogy etetési idõ környékén volt. Akkor mintha be is keményedett volna a mellem, majd néhány pillanat alatt elmúlt. Néhány hónapig gyakran éreztem ilyet, majd szépen lassan elmúlt.

Mikor szoktál nyilallást érezni? Nem lehet, hogy esetleg a tejbelövellést érzed? Nekem is volt, hogy olyan furcsán nyilallott, mintha lezsibbadt volna az egész mellem, még össze is görnyedtem egy pillanatra, de én megfigyeltem, hogy etetési idõ környékén volt. Akkor mintha be is keményedett volna a mellem, majd néhány pillanat alatt elmúlt. Néhány hónapig gyakran éreztem ilyet, majd szépen lassan elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Etetés után szoktam érezni.Ez lenne a tejbelövés?Ha igen akkor nagyon rossz.
Nekem 7 hetes a kisfiam és én is éreztem már ezt pár napja, mindig etetési idõben...
Nekem is volt már ilyen, de sajnos nem tudom az okát! És nem etetés elõtt vagy az elején, hanem késõbb.
Nekem is volt ilyen..sajnos érdemi választ nem tudok adni, tehát az okát én sem tudom, én nem foglalkoztam vele...Nekem is az elsõ pár hónapban fordult elõ etetés után..fõleg ha feküdtem...de a jó hír..elmúlt... :D
Én etetési idõben és etetés/fejés után is is érzem, mióta van tejcsi. 1 hónapos kislány anyukája

Mitől van az, hogy fáj a mellem nem csomos és nem is a bimbom fáj hanem mintha le akarna szakadni amikor cicil a baba! Mitől van ez?

Legjobb válasz: Biztos a tejadó reflex nálad ilyen erõteljes. Nekem csak bizsergés szintû, az is szopi elején, és nem is tart sokáig. Az elsõ hónapban viszont szopi után negyed órával jött ez a le akar szakadni fájdalom, de aztán elmúlt. Nem tudom, neked mekkora a babád, de lehet, hogy még az elején vagytok, és sok minden fog még változni pár héten belül, kitartást kívánok.

Biztos a tejadó reflex nálad ilyen erõteljes. Nekem csak bizsergés szintû, az is szopi elején, és nem is tart sokáig. Az elsõ hónapban viszont szopi után negyed órával jött ez a le akar szakadni fájdalom, de aztán elmúlt. Nem tudom, neked mekkora a babád, de lehet, hogy még az elején vagytok, és sok minden fog még változni pár héten belül, kitartást kívánok.
A kérdező hozzászólása: 2 hónaposak vagyunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!