Találatok a következő kifejezésre: Mitől nem az (1947 db)

Fiúk, lányok! Mitől tökéletes a női arc? És mitől nem az?

Legjobb válasz: A szépség a jó gének és az egészség jele. Nõknél a magas ösztrogén, férfiaknál a magas tesztoszteronszint vonzó. A magas ösztrogénszint jelei pl.: a pici, nem erõs áll, magasan ívelt szemöldök, szép domborulatok. A bõr színére vonatkozólag azt tartjuk szépnek, amin látszik az egészség: a zöldségekben található karotin enyhe sárgás árnyalatot ad az arcnak. Ezen kívül nagyon fontos a szimmetria mindkét nemnél. Ez azt jelenti, hogy akadálymentes volt a fejlõdésed. Ha nem evolúciós megközelítésre vágytál akkor bocsánat! :)

A szépség a jó gének és az egészség jele. Nõknél a magas ösztrogén, férfiaknál a magas tesztoszteronszint vonzó. A magas ösztrogénszint jelei pl.: a pici, nem erõs áll, magasan ívelt szemöldök, szép domborulatok. A bõr színére vonatkozólag azt tartjuk szépnek, amin látszik az egészség: a zöldségekben található karotin enyhe sárgás árnyalatot ad az arcnak. Ezen kívül nagyon fontos a szimmetria mindkét nemnél. Ez azt jelenti, hogy akadálymentes volt a fejlõdésed. Ha nem evolúciós megközelítésre vágytál akkor bocsánat! :)
Ne légy pattanásos, mosolyogj sokat úgy, hogy a FEHÉR fogak látszanak! A szemöldököd legyen dús szépen ívelt és a hajadnál 2 árnyalattal világosabb, ne legyen 1 vonal mert az sosem volt úgy igazából divat.. A hajad rendezett legyen sosem zsíros kócos az ad keretet az arcodnak .. remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm, ment a +.

Miért van az hogy valaki egyáltalán nem pattanásos? Mitől nem az?

Legjobb válasz: Zsíros a bõröm. Eredetileg... Egy hete voltam kozmetikusnál kinyomkodta a pattanásaim, a grízeim, a mitesszereim. Felíratott krémeket amit reggel és este kellett használnom. Olyan mértékben kiszárították a bõrömet, hogy most alig gyõzöm kenegetni hidratáló krémekkel mert hámlik meg néha úgy érzem hogy ég és vissza sírom a régi zsíros bõrömet... Ráadásul kijött most egy két pattanás is. :( :D Kérdésre válaszolva. Valakinek olyan a bõrtípusa. Meg nem piszkálja koszos kézzel a bõrét és minden nap kétszer mossa meg csapvízzel. Állítólag ez a leghatásosabb módszer, legalábbis rengeteg ilyen választ olvastam. Ha kinõ egy pattanásod akkor forralj fel egy kis vizet és 10 percig hajolj fölé. Ez a gõzölés. A kozmetikusoknál is ezt alkalmazzák nyomkodás elõtt. A felpuhult bõrödön a pattanásokat ezután nyomkodd ki zsebkendõvel, addig amíg vér nem jön ki belõle, ezután pedig ne piszkálj. Érdemes ezt hetente 1-2 alkalommal megcsinálni. ;) Hétvégén vagy este, mert nyomkodás után nagyon piros lesz a bõr, de pár óra alatt rendbejön.

Zsíros a bõröm. Eredetileg... Egy hete voltam kozmetikusnál kinyomkodta a pattanásaim, a grízeim, a mitesszereim. Felíratott krémeket amit reggel és este kellett használnom. Olyan mértékben kiszárították a bõrömet, hogy most alig gyõzöm kenegetni hidratáló krémekkel mert hámlik meg néha úgy érzem hogy ég és vissza sírom a régi zsíros bõrömet... Ráadásul kijött most egy két pattanás is. :( :D Kérdésre válaszolva. Valakinek olyan a bõrtípusa. Meg nem piszkálja koszos kézzel a bõrét és minden nap kétszer mossa meg csapvízzel. Állítólag ez a leghatásosabb módszer, legalábbis rengeteg ilyen választ olvastam. Ha kinõ egy pattanásod akkor forralj fel egy kis vizet és 10 percig hajolj fölé. Ez a gõzölés. A kozmetikusoknál is ezt alkalmazzák nyomkodás elõtt. A felpuhult bõrödön a pattanásokat ezután nyomkodd ki zsebkendõvel, addig amíg vér nem jön ki belõle, ezután pedig ne piszkálj. Érdemes ezt hetente 1-2 alkalommal megcsinálni. ;) Hétvégén vagy este, mert nyomkodás után nagyon piros lesz a bõr, de pár óra alatt rendbejön.
pl hogy normál típusú az arcbõre. nekem pedig száraz mert ekcémás voltam de inkább ez, mint hogy zsíros legyen :)
szia nekem nagyon nagyon ritkán vannak pattanásaim, évente talán 3-4:) én az égvilágon semmit sem kenek az arcomra, max néha, de tényleg csak NÉHA púdert(avonost). szóval semmi drága kenceficét nem használok, a szotyit, borsot, (meg amikre még azt mondják, hogy pattanásos leszel tõle) kilószámra eszem, és semmi... DE nekem is nagyon hamar izzad az arcom:S ezt nagyon nagyin utálom:S 20£
genetika...engem is sírba dönt...:D
Gondolom jól esett neki hogy írtál.
Egyszerûen a barátságtól.Egy ilyen lehangoló esemény után egyszerûen csak jól esik ha van aki vigasztal és tudsz beszélgetni. Engem is mindig feldobnak a haverok, ha valami rossz van és én is õket :D.szal ez csak a barátság velejárója :D
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam csak ugye kb egy éve jártunk :/

Elvesztettem magam, vagy meg sem találtam? Mitől alakul ki a személyiségzavar, vagy mitől nem alakul ki az a személyiség, akik mi valójában vagyunk?

Az érdekelne, hogy hogy alakul a személyiség, egészségesen, és egészségtelenül. Milyen tényezők befolyásolhatják hogy nem tud kialakulni az akik vagyunk valójában, és elkezdünk felépíteni egy másságot magunkról. Vagyis erőltetjük azt hogy mi mások legyünk, hogy azzal is igazoljuk hogy mi tudjuk kik vagyunk. De az csak álca. Mi van az álca mögött? Mi okozza a szorongást? Az aki valójában van az álca mögött, vagy az a dolog, ami miatt eleve kialakitottuk az álcát? mert még nem lett megoldva? 35 évesen még mindig nem tudom ki vagyok, és nem tudom miért nem tudom ki vagyok, és hogy hogy kéne megtalálnom magamat. borzasztó. segítsetek.

Legjobb válasz: Szerintem olvassál pszichológiát és filozófiát. Akkor csak megtalálod magad. Crescendo blogban olvastam a témához kapcsolatos dolgokat. Pl ott az egzisztencia pszichoterápia nevû könyv biztos érdekes az ott olvasott valamelyik cikk szerint. Akkor talán megfogalmazódik benned a válasz. SZERINTEM meg se találtad magad. Foglalkozzál a kérdéssel, de ne stresszeld magad. De te majd azt tudod 35 évesen. További érdekes téma lehet a tömegpszichológia. Olvastam valahol, hogy 3 alapösztöne van az embernek:önfenntartási-,nemi-,tömeg-ösztön. A személyiség kialakulásában meg tudtommal a neveltetés és a környezet sokat befolyásol. Így aztán a félelem megalkot viselkedési formákat. Mondjuk úgy tudtam ez egy általános köztudott valami. Remélem megfelelt ez a válasz némelyt.

Szerintem olvassál pszichológiát és filozófiát. Akkor csak megtalálod magad. Crescendo blogban olvastam a témához kapcsolatos dolgokat. Pl ott az egzisztencia pszichoterápia nevû könyv biztos érdekes az ott olvasott valamelyik cikk szerint. Akkor talán megfogalmazódik benned a válasz. SZERINTEM meg se találtad magad. Foglalkozzál a kérdéssel, de ne stresszeld magad. De te majd azt tudod 35 évesen. További érdekes téma lehet a tömegpszichológia. Olvastam valahol, hogy 3 alapösztöne van az embernek:önfenntartási-, nemi-, tömeg-ösztön. A személyiség kialakulásában meg tudtommal a neveltetés és a környezet sokat befolyásol. Így aztán a félelem megalkot viselkedési formákat. Mondjuk úgy tudtam ez egy általános köztudott valami. Remélem megfelelt ez a válasz némelyt.

Megkeseredett emberek! Mitől rossz az élet? Mitől vagy miért érzitek azt h nem jó valami ebben az életben?

Legjobb válasz: Nekem a legrosszabb a magány, nincsen barátnõm meg barátaim sem, és persze a munkámmal kapcsolatban sincsenek rendben a dolgok. A világot hatalom- és pénzmániás, ütõdött politikusok vezetik, tisztelet az esetleges kivételeknek, a Föld a tönk szélére került, gyakorlatilag minden válságban van, sorolhatnám egy jó darabig a problémákat. A dolgok összefüggenek egymással. Bár nyilván épp elég az embereknek a saját mindennapi problémáik, ha mindenki azt veszi a vállára, ami a saját része. Azért történnek jó dolgok is, de a fentiek miatt a rossz dolgok és érzések, gondolatok állandóan jelen vannak.

Nekem a legrosszabb a magány, nincsen barátnõm meg barátaim sem, és persze a munkámmal kapcsolatban sincsenek rendben a dolgok. A világot hatalom- és pénzmániás, ütõdött politikusok vezetik, tisztelet az esetleges kivételeknek, a Föld a tönk szélére került, gyakorlatilag minden válságban van, sorolhatnám egy jó darabig a problémákat. A dolgok összefüggenek egymással. Bár nyilván épp elég az embereknek a saját mindennapi problémáik, ha mindenki azt veszi a vállára, ami a saját része. Azért történnek jó dolgok is, de a fentiek miatt a rossz dolgok és érzések, gondolatok állandóan jelen vannak.
Nincs csajom, nincs munkám... Mi kell még?!
Mert a föld egy pokol... S ide kerülnek azok akik elõzõ életükben helytelenül cselekedtek, egy másik nagyon távoli bolygón.
jobb, ha nem tudod.
Elhagyott a reptoid barátnõm, mert részegen kicsinek neveztem a melleit, pedig már 30 millió éve nem is mûködnek és megkérdeztem, hogy így hogy fogja majd felnevelni az embergyíkainkat, erre otthagyott és visszament a föld alatti labirintusába. Nem sokkal késõbb beledõltem egy lavór kefirbe arccal. Ezért.
"nekem legrosszabb a magány" Komolyan álltál a témához, ezért írok valami egészen komolyat. Hátha megérti más is.: "Pozitív önbefolyásolás tekintetében teremtõ hitnek nevezzük a gondolattal elképzeléssel való teljes betöltöttséget, tehát azt az állapotot, amikor a gondolat vagy elképzelés tökéletesen uralja és áthatja a pszichét." Az idézet COUÉ ELMÉD GYÓGYÍTÓ HATALMA c. könyvbõl
Mit szívsz ?
Adj nekünk is belõle, legalább beállunk mint te.
Ez így szépen hangzik, csak sajnos az embereknek csak egy része hisz "Istenben", - nevezzük így. Akik hisznek, azoknak is egy jó nagy része olyan dolgokban hisz és úgy, ahogyan nem kellene véleményem szerint. Egy kisebb hányad pedig eleve fanatikusan hisz, és ez utóbbi a legrosszabb.
A kérdező hozzászólása: én tudom h jó, csak sok szomorú és kesergõ embert látok.
Ha olvassa valaki a Bibliát , másként látja az életet.
Az élettel semmi probléma nincs , csak az emberekkel , mivel ha a jelenlévõ problémákat csak átfutjuk agyilag , a 90%-ról egy vagy több ember tehet.
Magyarországon élünk :S
Olvastam valahol, valamikor régen: "Az élet jó, mert halál is van benne." Most talán te is épp úgy meg vagy rökönyödve, mint én akkor. Adj magadnak idõt, Gondolj bele mily kegyetlen kínzó lenne, ha vég nélkül, az idõk végtelenjéig kiszolgáltatva lennék Sztalinnak, Hitlernek és más hasonló gonoszoknak. Meg kell jegyeznem nincs kevés balõlük. kegyelem az, hogy egyszer az is végetér.
Amiòta êlek, szerencsétlen vagyok, nem engedi a karma, hogy boldog lehessek, és nem tudok mit tenni, akàr hova menekülök, jön a sorsom is, ês a környezetem is befolyàsolja, akàr hol vagyok, pl munkahely becsôdöl...
Jó lenne ha nem vennéd viccnek: a bajba jutott ember nem csak emberhez fordulhat segítségér, hanem Istenhez is. Ahol az ember kilátása véges, ott kezdõdik istené. Bízzál.
az élet jó!!gondolj erre!
Egy kis kiígazítás: azt akartam írni az utolsó sornak az elején, hogy "ezt" a fent említett Isten-képet...
A kérdező hozzászólása: red dragon....vmi új cucc
Én nem vagyok megkeseredett. Rosszul is csak akkor érzem magam, ha bezabálok húsból. Mintha megmérgezném magam, olyan érzés. Olyankor baromira sötéten látok mindent.
Az 5-ös vagyok. Még az is lehet, hogy igaz, amit a 7-es hozzászóló írt le. Szerintem ez a bolygó egy úgynevezett "sötét rendszer", ahova nagyrészt a fejlõdésben lévõ lelkek születnek le. A lelki fejlõdés rendkívül hosszú útján mi, földi emberi lelkek jelentõs részben még az alapszinten tartunk, átvitt értelemben kb. úgy mint egy óvodás, vagy egy kisiskolás gyermek az iskolai tanulásban. Ha esetleg "rámegy" erre az egészre a Földünk, és egyben a civilizáció, tágabb értelemben véve még az is a fejlõdés útja, része, amit muszáj valahogy bejárni, még akkor is, ha az a poklon át vezet. Amit a 9-es hsz. írt, az jól hangzik, és én is tudok errõl a dologról, de nálam ez valahogy úgy csapódik le, hogy ez nem más, mint ábrándozás. Ez mondjuk adhat is az embernek valamiféle erõt, és reményt a mindennapi életben. Az a jó, ha az elképzelt dolgoknak van is valamiféle realitása, esélye, hogy megvalósuljon.
Sokat mondtak az elõttem lévõk. Talán még a reményvesztettség, a kilátástalanság is rátehet egy lapáttal, hogy nem hiszik el, hogy jobbra fordulhat a sorsuk. Ez azonban szerintem nem reinkarnáció és karma kérdés, tehát rossz a kategória. tudod, ha nyolc gyerek rágná a küszöböd, feleséged meghalna, nincs munkád, stb. lehet, hogy te is megkeserednél.
Az utóbbitól kérdem. Ez az állapotod, vagy csak egy példát gondoltál?
Kérdésben a felelet: a keserûségtõl.
Amit a 12-es írt, az tényleg így van, szerintem is. Hogyha az embernek kilátástalan az élete, akkor elveszítheti a reményét, hitét is, és ez egyenlõ a megkeseredettséggel. Ezek a dolgok automatikusan következnek egymásból. Lehet, hogy ez a kérdés tényleg nem tartozik szorosan véve a témához, de ha a reinkarnáció szemszögébõl nézzük, akkor ezt lehet úgy is értelmezni, hogy talán valamilyen rossz karma. Ezt pedig szintén lehet többféleképpen értelmezni, mivel minden embernek más a sorsa, és még ugye, ott voltak a feltételezett elõzõ életek is. A negatív karma pedig sokféleképpen megnyilvánulhat, lehetnek bizonyos események, személyiségvonások, vagy akár testi adottságok is.
A karmát és minden mást kizárhatjuk a Biblia ismeretében akkor ha elfogadjuk Jézus Krisztus megváltó mûvét. Mindig halljad üzeneteit: "Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön. Térjetek énhozzám mindnyájan"
Jó sok ismerõsöd lehez.
Nem tudom nálatok hogy van de nálunk a f*sz állni szokott :)
Az h egy p*csfej! Nem képes türtõztetni magát, hogy neked jó legyen! Az ilyentõl menekülj, én is szenvedtem egy ilyennel évekig, és mi a francnak......?
ha nem csinál semmit a partner.Vagy vergõdik mint egy hal
Én még szûz vagyok, csak , hogy lehet rosszul szexelni??? Ha a férfi beteszi azon már mit lehet szarul csinálni?
2.te még nem értesz hozzá :)
Kedves Kérdezõ, A korodat és a nemedet nem írtad le, de úgy látom, nincs nagy tapasztalatod a témában. Nagyon röviden: lehet úgy csinálni, hogy a másikra is odafigyelsz és neki is jó legyen. Aki csak magára figyel, arra mondják, nem jó. Tanulság: oda kell figyelni arra, hogy a partnered is jól érezze magát.
Pl: A fiú csak berakja, elélvez utána meg mondja h hú de jó volt stb... A lányokra figyelni kell és kényeztetni õket, hogy õk is ugyanúgy élvezzék ahogy a fiú is.
Mi van? o.O Mert náthásak vagytok. :D
mert a test szagához vonzódik az ember. talán a feromon( de lehet hülyeséget beszélek)
mármint elõször a szag az ami megfog egy emberben ha közelebb vagytok egymáshoz
Egy nagyon régi mondás szerint meg kell szagolni a párod hónalját és , ha tetszik az illata akkor benneteket egymásnak teremtettek. Szimpla biológia:) Szerencsés vagy. Megtaláltad az igazit 8000000/1

Mitől működik és mitől nem működik egy kapcsolat? Mi az amit rosszul csinálunk?

Teljesen ki vagyok borulva. Különmentünk a párommal és én meggebedek. Mindennél jobban szeretem őt és állítása szerint ő is engem de egyszerűen nem tudunk együtt lenni. Valami van ami mindig elrontja az idillt. Borzalmasan ragaszkodunk a másikhoz, de állandóan összekapunk valamin és úgy érezzük, hogy nem a másik kell nekünk. Kimondani is rossz, hogy nem egymásra van szükségünk, de sokszor úgy néz ki mintha így lenne :( Most én itt szenvedek, ő pedig ott. Mi értelme van ennek? Miért történnek ilyen dolgok? Miért nem megy ha annyira szeretnénk? Mi ez?? Hol keressek magyarázatot, békét? Mit kezdjek magammal?

Legjobb válasz: Egy párkapcsolat nem csak szeretetbõl áll. Úgy képzeld el, mint egy házat ami több oszlop tart magason. Ebbõl a szeretet csak egy. Ne egy oszlop nem tudja tartani a házat (mérnökök kíméljenek! XD) Fontos a Bizalom, az egymás iránti Tisztelet, A Kommunikáció! Na! Négy oszlop már elbírja a házat. Stabil lesz. De csakis akkor, ha, mindketten építitek az oszlopokat. Ha te nem Bízol, akkor az az oszlop gyengébb, ha õ nem Tisztel, akkor az is meggyengül.

Egy párkapcsolat nem csak szeretetbõl áll. Úgy képzeld el, mint egy házat ami több oszlop tart magason. Ebbõl a szeretet csak egy. Ne egy oszlop nem tudja tartani a házat (mérnökök kíméljenek! XD) Fontos a Bizalom, az egymás iránti Tisztelet, A Kommunikáció! Na! Négy oszlop már elbírja a házat. Stabil lesz. De csakis akkor, ha, mindketten építitek az oszlopokat. Ha te nem Bízol, akkor az az oszlop gyengébb, ha õ nem Tisztel, akkor az is meggyengül.
ma 09:55 nagyon jól megfogalmaztam amit mondani akartam :)
Sajnos a szerelem nem minden... 9:55 jó dolgokat mondott.
A kérdező hozzászólása: Elfogadtuk egymás hibáit, és fõleg a másikra koncentráltunk. Valami még sem volt jó. Nem tudok rajta továbblépni, mert nem értem ezt a szerencsétlen helyzetet.
A kérdező hozzászólása: 20on évesek vagyunk. több mint 3 év volt
Lehet hogy nincs gond egyikõtökkel sem, egyszerüen nem illetek össze..
A kérdező hozzászólása: Utolsó ez lehet. De nekem ez olyan furcsa. Mit jelent az, hogy két ember nem illik össze? Mégis mitõl függ az egész és miért nem mûködik akkor sem ha tényleg szeretnék és tesznek érte? Miért kell akkor szenvedni ha mûködhetne is?
Ez olyan dolog, amire nincs magyarázat..Lehet hogy te, vagy a párod másra vágyik, amit nem mondtok ki egymásnak, sõt magatoknak sem valljátok be..
A kérdező hozzászólása: :'( nem értem, túl akarok ezen az egészen jutni már
Nem illetek össze, szerintem. Ha valakivel összeillessz, azzal nem marjátok egymást. Az állandó cirkuszolást nagyon meg lehet unni, nem csodálom, hogy szétmentetek. Van ilyen, tetszik az illetõ, vonzódsz is hozzá, de nem passzoltok. Én az állandó összekapást nem nevezném idillinek. Egy ilyen vitázós kapcsolat sose jó, lehet, hogy a párod is belefáradt már.
Ha két ember összeillik, akkor komoly erõfeszítés nélkül tudnak a hétköznapokban is harmonikusan együtt lenni. Mindkettõjüknek a jó oldalát hozza ki és erõsíti a kapcsolat. Tökéletesen kiegészítik egymást. Nincs szükség harcokra, sõt kompromisszumra sem, mert egyszerûen annyira illeszkedõek a vágyaik, hogy könnyû megtalálni a közös dolgokat.
hány évesek vagytok? Mióta vagytok/voltatok együtt?
Nem illetek ossze, van ilyen sajna. Nagy a szerelem, de megse mukodik, mert agyban masok vagytok. Sajnos a kapcsolatban mindennek klappolnia kell.
"Mi mindig megbeszéltük a problémáinkat, kompromisszumokat kötöttünk és tiszteltük a másikat." "Olyan dolgokon vesztünk össze amin soha nem szabadott volna. Megsértettük a másikat akaratunkon kívül szavakkal például." Nem tudom, de a két hozzászólásodból valamelyik nem igaz. Ha tényleg megbeszélitek és megkötitek a kompromisszumot, akkor nem lesz veszekedés meg megsértés.
A kérdező hozzászólása: Annyira friss a dolog, hogy nem nevezném megszépülésnek sajnos. Minden vita után, közben úgy éreztem, mintha nem is lenne értelme és mind a ketten egy másik dimenzióban lennénk ezért nem értjük meg egymást. Össze vissza kavarognak a gondolataim, lehet, hogy nem is értelmes amit írok. Köszi, hogy próbáltok segíteni, jelenleg nincs senki akinek elmondhatnám.
Kérdezõ, valami nem kerek a történetben!! Nem utólag szépültek meg az emlékek? Ha állandóan összekaptok, az NEM megbeszélés. Pont az a baj, hogy veszekedéssel vezetitek le a feszültséget. Mitõl van a feszültség és miért nem tudtok higgadtak maradni?
Eros birtoklasi vagy, tulzott ragaszkodas. Masik megfolytasa, elfolytasa. Ezek is benne lehetnek.
A kérdező hozzászólása: Az idiltt sokszor egy filmbeillõ boldogságnak tudok be. A reggeli ébredést, az esti lefekvés elõtti puszit, azt, hogyha rossz dolog történik velem akkor õ megvígasztal. Az, hogyha a világ körülöttünk zord és mindkettõnknek összejött minden rossz akkor ha egymással vagyunk elfelejtjük ezeket és boldogok vagyunk. Olyan dolgokon vesztünk össze amin soha nem szabadott volna. Megsértettük a másikat akaratunkon kívül szavakkal például. Gondolkozok erõsen, de konkrét példát nem tudok írni. Valamelyikünknek mintha sokszor kevés lett volna a kapcsolat avval amit nyújtott neki, de nem tudjuk miért.
Ha teljesen masok az elkepzeleseitek az eletrol meg mindenrol, ha mas elveket vallotok, akkor ez adhat vitara okot. Valoszinu elfogadtatok egymas hibait, de a gondolkodasmodjat nem. Lehetnek olyan elteresek gondolkodasotokban, ami osszeferhetetlen. Pl egyikotok akar gyereket, masikotok nem, vagy egyikotok hazra gyujtene, masikotok kirandulasra, mert egyikotok "elj a manak" elve, masikotok meg "sporolj holnapra" Ez csak egy pelda. Ha az eletcel nem egyezik, akkor utatok kette valik.
9:55 vagyok De min szoktatok vitázni? Mondj egy konkrét példát kérlek. Az idill csak egy fogalom. Te mit értesz alatta?
A kérdező hozzászólása: Mi mindig megbeszéltük a problémáinkat, kompromisszumokat kötöttünk és tiszteltük a másikat. Sajnos késõ már, tehetetlen vagyok. Ha végig veszem a dolgokat úgy érzem minden meg volt bennünk. Ezért nem értek semmit
Van két dolog:szex és a pénz. Ha valamelyik nem müködik akkor vitát szülhet. Elfolythatjátok, h nem oké de kihathat a kapcsolara
vagy tüzel a macskád vagy össze vissza hugyál mindent
A plédkét is tisytitod? Mert ha csak a macsekot akkor lehet a plédnek is tisztitásra van szügsége, mert hiába tisztitod csak a cicát attól õ még termel gázokat és olyan illatanyagokat ami idõvel megérzõdik a plédjén is.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy mosom azt is hetente, mert egy hét alatt szagos lesz. És nem kedves elsõ kommentelõ... nem pisil szana szét!
Sok a 2 hetente fürdetés. Lehet, kapott valami bõrbetegséget emiatt. Az állatoknak szükségük van a bõrüket védõ rétegre, te ezt szépen lemosod 2 hetente. Bõven elég a macskát ÉVENTE 2x megfürdetni.
Nõstény vagy kandúr a cicád? Nem szükséges két hetente fürdetni, az rosszat tesz a macskának. Egészséges állatot nem kell fürdetni, hacsak mondjuk nem kerül rá makacs szennyezõdés amit nem szabad lenyalnia.
A kérdező hozzászólása: Szia. Nõstény a macskám, kb 7 hónapos. Mivel panelban lakunk így nem igazán lesz piszkos, viszont akkor is belemászik az alomba, amibe piszkol és szaladgál a lakásban, ezzel együtt az ágyra is felmászik. Ezért fürdetem.
A kérdező hozzászólása: Jah, de a cica nem büdi, ezt a szagot csak a fekhelyén érzem.
Fürdetés helyett jobb, ha inkább megfésülöd/kikeféled. Fenntartom, hogy a sok fürdõ miatt is lehet baja... És nézesd meg dokival a bõrét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!