Találatok a következő kifejezésre: Mitől narancsbőrösek babák (2 db)

Mitől narancsbőrösek a babák?

A narancsb?r a méregenyagok lerakódása. A babáknak már méreg van a szervezetükben? Én aránylag egészségesen táplálkozom, már amennyire ebben a világban lehet. Minden babának a popsiján gödröcskék vannak, vagy ez nem is az?:)

Legjobb válasz: ÚÚÚÚÚÚ!Na igen ez a 21.század.Ne haragudj hogy így kezdtem de hirtelen ez volt az elsõ gondolatom, de nem bántásképp írtam.A babák popsija azért ilyen mert sok baba az utolsó héten az anya pocakjába fogy,ez is lehet ok.Meg olyan puha és rugalmas a bõrük ,még csak most fog igazán belenõni a bõrébe.a lányom is ilyen volt, most 2 éves és nyoma sincs a gödröcskéknek.

ÚÚÚÚÚÚ!Na igen ez a 21.század.Ne haragudj hogy így kezdtem de hirtelen ez volt az elsõ gondolatom, de nem bántásképp írtam.A babák popsija azért ilyen mert sok baba az utolsó héten az anya pocakjába fogy, ez is lehet ok.Meg olyan puha és rugalmas a bõrük , még csak most fog igazán belenõni a bõrébe.a lányom is ilyen volt, most 2 éves és nyoma sincs a gödröcskéknek.
az nem narancsbõr :)
Az enyémnek is ilyen a popsija, fõleg ha kicsit erõsebben simítom meg, tényleg olyan, mint a narancsbõr. De szerintem sem az.
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok, megnyugodtam, hogy nem mérgezem a kislányom:)

Mitől néz ki úgy a babám popsija mintha narancsbőrös lenne?

4,5hós

Legjobb válasz: Mert édes kis duci. Az én babámnak is olyan, és én is megijedtem, de az nem narancsbõr. Majd kisimul. Nekünk még olyan, 10 hónaposak vagyunk:)

Mert édes kis duci. Az én babámnak is olyan, és én is megijedtem, de az nem narancsbõr. Majd kisimul. Nekünk még olyan, 10 hónaposak vagyunk:)
Az õ popsijuk ilyen, minden babáé :) Nincs semmi baja, ne izgulj, ez hozzátartozik a hurkás testhez :D
Náluk még ez így van jól.Az én 6.5 hós babámnak is egy picit még olyan.Aztán egyszer csak nem lesz...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!